DHA'nın haberi üzerine KKTC'de karantina tedbirleri artırıldı - Son Dakika
Dünya

DHA'nın haberi üzerine KKTC'de karantina tedbirleri artırıldı

DHA\'nın haberi üzerine KKTC\'de karantina tedbirleri artırıldı

sosyal mesafesiz parti haberinde yer alan ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar üzerine tedbirleri artırdı.

17.08.2020 16:11  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
sosyal mesafesiz parti haberinde yer alan ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar üzerine tedbirleri artırdı.

KKTC İçişleri Bakanlığı, Girne'deki bir eğlence mekanına ait sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarda insanların sosyal mesafeyi hiçe sayarak eğlendiklerinin görüntülenmesinin üzerine harekete geçti. İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ın talimatıyla KKTC'de eğlence yerlerine girişte maske zorunluluğu ve sosyal mesafe şartı getirildi.

DHA'nın haberinin ardından KKTC Bakanlar Kurulu da görüntüleri ele aldı. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, eğlence yerleri ile ilgili tedbirler alınacağını açıkladı.KKTC İçişleri Bakanı Baybars da, 6 ilçede gerçekleştirilen İlçe Emniyet Kurulu toplantılarında yeni kararlar alınması talimatı verdi. Buna göre; düğünler, marketler, cafe, bar gibi eğlence mekanlarına yönelik tedbirlerde, maske takma zorunluluğu, sosyal mesafe kuralları ve hijyen tedbirlerine uyulacak.BAKANLAR KURULU'NDA ELE ALINDI

Fotoğraflarla ilgili olarak, 'Koronavirüsle dans', 'Rezalet bir görüntü' gibi yorumlar yapıldı. Tepkiler üzerine bazı eğlence mekanları kapanma kararı aldığını açıkladı. Görüntüler yerel saatle 10.30'da toplanan KKTC Bakanlar Kurulu'nun da gündemine geldi.


- Bakanlığı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya DHA'nın haberi üzerine KKTC'de karantina tedbirleri artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement