Dha Yurt - Anne ve Çocukları Alevlerin Arasında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt - Anne ve Çocukları Alevlerin Arasında Kaldı

Anne ve 4 çocuğu vatandaşlar tarafından alevlerin arasında çıkartıldıKONYA'da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında bir ev yanarak kül oldu.

18.06.2017 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne ve 4 çocuğu vatandaşlar tarafından alevlerin arasında çıkartıldı

KONYA'da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında bir ev yanarak kül oldu. Yangın sırasında evde bulunan anne ve 4 çocuğu vatandaşlar tarafından alevlerin arasında çıkartıldı.

Yangın, saat 00.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Keçeciler Mahallesi Tunçbilek Sokak içeresinde meydana geldi. İddiaya göre iki katlı bir evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Bu sırada evde bulunan anne ve 4 çocuğunun yardımına komşuları koştu. Vatandaşlar anne ve çocuklarını alevlerinin içerisinde alarak dışarı çıkarttı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yangına çok yönlü olarak müdahale etti. Yangın 1 saat süren çalışma sonrası söndürülerek kontrol altına alındı. Yangında alt kat ve yanda bulunan dairelerde de maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Evin yanması

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi

Yangının söndürülmesi

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK/ KONYA,

=============================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Anne ve Çocukları Alevlerin Arasında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement