9 Gündür Kayıp Olan İş Adamının Cesedi Bulundu! Ortağı Öldürüp Çalılıkların Arasına Atmış - Son Dakika
Güncel

9 Gündür Kayıp Olan İş Adamının Cesedi Bulundu! Ortağı Öldürüp Çalılıkların Arasına Atmış

Bodrum'da aniden ortadan kaybolan ünlü iş adamı Ali Özdemir'in, ortağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cansız bedeni, çalılıkların arasında bulundu.

15.01.2018 19:13  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 gün önce kayıp olduğu gerekçesi ile aranan iş adamı Ali Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı. İş adamının kaybolmadığı ortağı tarafından öldürülüğü öğrenildi. Önceki gün intihar girişiminde bulunan M.Ö.'nün cinayeti itiraf etmesi üzerinde belirttiği bölgede arama yapan güvenlik güçleri Ali Özdemir'in çalılıklar arasına atılmış cesedini buldu. Ceset olay yeri incelemesinin ardından otopsi için morga getirildi.

ANİDEN ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Uzun yıllardan bu yana Bodrum iş hayatının içerisinde olan ve Bitez'de faaliyet gösteren bir işletmenin ortaklarından Ali Özdemir, 12 gün önce sabah saatlerinde ortadan kaybolmuştu. Yakınları cumartesi akşamına kadar bekleyip, akşam saatlerine kadar kendisine ulaşamayınca kayıp olduğu yönünde emniyete başvuruda bulunmuştu.

9 Gündür Kayıp Olan İş Adamının Cesedi Bulundu! Ortağı Öldürüp Çalılıkların Arasına Atmış

EMNİYET GÜÇLERİ VE AKUT TARAFINDAN ARANIYORDU

Emniyet güçleri ve AKUT ekipleri tarafından günlerdir aranan Ali Özdemir bulunamamıştı. Önceki gün Ali Özdemir'inortağı M.Ö.'nün intihar girişiminde bulunmasının ardından polis ekipleri M.Ö.'yü sorguya aldı. Sorgusunda ortağını öldürdüğünü itiraf eden M.Ö.'nün cesedi de bir yere sakladığı öğrenildi. Cesedin, Bodrum'a bağlı Göbeklitepe mevkiinde olduğunu belirten şüpheli M.Ö.'nün ifadesi üzerine bölgede arama yapan güvenlik güçleri Ali Özdemir'in cansız bedenini çalılıklar arasında buldu.

9 Gündür Kayıp Olan İş Adamının Cesedi Bulundu! Ortağı Öldürüp Çalılıkların Arasına Atmış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 9 Gündür Kayıp Olan İş Adamının Cesedi Bulundu! Ortağı Öldürüp Çalılıkların Arasına Atmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement