Dha Yurt Bülteni - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 1

1)DENETİM NOKTASINDAKİ KAZADA ŞEHİT OLAN POLİS, MEMLEKETİNE UĞURLANDI KONYA'nın Kadınhanı İlçesi'nde denetim noktasında dubaları toplarken minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitiren trafik polisi, 42 yaşındaki Erkan Kurşun'un cenazesi İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen tören ardından...

18.07.2017 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)DENETİM NOKTASINDAKİ KAZADA ŞEHİT OLAN POLİS, MEMLEKETİNE UĞURLANDI

KONYA'nın Kadınhanı İlçesi'nde denetim noktasında dubaları toplarken minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitiren trafik polisi, 42  yaşındaki Erkan Kurşun'un cenazesi İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen tören ardından memleketi Karaman'a uğurlandı. Kazanın ardından tutuklanan minibüs sürücüsü Rufet Özalp'ın, direksiyon başında uyuması sonucu kazanın meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Olay, önceki gün saat 16.30 sıralarında Konya- Afyankarahisar karayolu Kadınhanı Bölge Trafik Müdürlüğü önünde meydana geldi.  Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Erkan Kurşun, denetim noktasında rutin yol kontrol çalışmasını tamamladıktan sonra, dubaları toplamaya başladı. Kurşun, denetleme noktasının sonuna gittiğinde iddiaya göre, aşırı hızla gelen 30 yaşındaki Rufet Özalp, yönetimindeki 04 DÇ 429 plakalı minibüsle, fark etmediği polis memuruna çarptı. Polis memuru Erkan Kurşun, çarpmanın şiddetiyle refüje fırlarken, savrulan minibüs de refüje çıkıp durabildi.  Kazayı fark eden eden mesai arkadaşları ambulans çağırdı. Kurşun, sevk edilen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen şehit oldu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit Erkan Kurşun'un cenazesi için dün İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Konya Valisi Yakup Canbolat, Garnizon ve 3'üncü Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Mehmet Özlü, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanı Mehmet Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, emniyet mensupları  şehit Kurşun'un eşi Sunay, 15 yaşındaki kızı Alanur, şehidin annesi Fatma, babası Kadir, kardeşi Serdar Kurşun ve yakınları katıldı.

ŞEHİT KIZI: MEZUNİYETİME GELECEKTİN, SÖZÜN VARDI

Şehidin lise öğrencisi kızı Alanur Kurşun, babasının tabutu başına gelip, "Babacığım gitme, beni bırakıp nereye gidiyorsun? Sen benim her şeyimsin. Sen benim okuduğumu görecektin, mezuniyetime gelecektin, sözün vardı" dedi.

Eşinin şehit olduğu haberini duyduktan sonra tatil için gittiği Almanya'dan dönen Sunay Kurşun, tören başlamadan baygınlık geçirince Emniyet Müdürlüğü binasına alınıp, kendisine gelmesi sağlandı. Ardından tören alına gelen Sunay Kurşun güçlükle ayakta durabildi. Kızı Alanur ise annesinin elini tutup hiç bırakmadı. Sunay Kurşun, eşinin tabunun omuzlara alındığında yeniden baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri müdahale etti. Tören ardından memleketi Karaman'a uğurlanan şehit Kurşun'un cenazesinin bugün defnedileceği belirtildi.

SÜRÜCÜ UYUMUŞ

Kazanın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sürücü Rufet Özalp'in, ifadesinde, direksiyon başında uyuması sonucu kazanın meydana geldiğini söylediği belirtildi. Kaza sırasında minibüste bulunan sürücünün oğlunun ise kaza ardından babası Rufet Özalp'i uyandırıp, "Baba birisine çarptın, uyan" dediği kaydedildi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Törenden detay

Kızının babasının tabutunun basına gelip ağlaması

Şehit eşi, kızı ve ailesinden detay

Törenden detay

Genel ve detay

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/ KONYA,

================================================================

2)ŞEHİT POLİS BÜLBÜL TÖRENLE UĞURLANDI

UŞAK'ta ekip otosuyla görev yerine giderken kaza yapıp şehit olan 41 yaşındaki polis memuru Ramazan Bülbül'ün cenazesi, Hasbahçe Polisevi'nde düzenlenen töreninin ardından torağa verilmek üzere memleketi Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesi'ne gönderildi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ramazan Bülbül, önceki gün saat 13.30 sıralarında, 64 A 4735 plakalı ekip otomobiliyle, görev yeri olan Uşak Havalimanı'na giderken, ön lastiğin patlaması yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybedip, refüje çıktı. Refüjde bulunan beton elektrik direğine çarparak durabilen ekip otosunun sürücüsü polis memuru Ramazan Bülbül, araçta sıkışıp, şehit oldu.

Şehit polis memuru için dün Hasbahçe Polisevi'nde resmi tören düzenlendi. Törene, şehit polisin eşi Ayşegül Bülbül ile oğulları Batuhan Bülbül ve Tunahan Bülbül, Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder çok sayıda askeri personel ve polis ile şehidin diğer yakınları katıldı. Şehit polisin Türk bayrağına sarılı cenazesi, meslektaşlarının omuzunda tören alanına geldiğinde, gözyaşları sel oldu. İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, şehit polisin çocukları Batuhan Bülbül ve Tunahan Bülbül'e sarılarak teselli etmeye çalıştı.  Şehit polis memuru Ramazan Bülbül'ün özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, duyduğu üzüntüyü dile getirip, "İnsan çalışarak pek çok rütbe ve makam elde edebilir. Ancak şehitlik, müstesna bir makamdır. Acımız büyük ancak emniyet teşkilatımızın birer temsilcisi olarak bütün silah arkadaşlarımın görevleri uğrunda acılarını ve üzüntülerini aşabilecek sabır ve iradeye sahip olduğundan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Hepimizin başı sağolsun" dedi. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Ergüder, Uşak Valisi Salim Demir ile şehidin eşi ve çocuklarına başsağlığı dileğinde bulundu. Uşak İl Müftüsü Eyüp Baldemir tarafından okunan duanın ardından şehit polis memuru Bülbül'ün bir süre tören mangasındaki polisler tarafından omuzda taşınan naaşı cenaze aracına konularak defnedilmek üzere memleketi Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesi'ne bağlı Yenicearmutçuk Köyü'ne gönderildi.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Şehit Ramazan Bülbül'ün cenazesinin gelişi

-Cenaze törenine katılanların görüntüsü

-Annesi Emine Bülbül'ün görüntüsü

-Cenaze namazı

-Cenazenin mezarlığa götürülmesi

-Şehit Ramazan Bülbül'ün sağlık fotoğrafının üzerinden çekilen görüntüler bulunuyor.)

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ-KÜTAHYA-ÇAVDARHİSAR,

=====================================================

3) PKK TARAFINAN ÖLDÜRÜLEN ÇOBAN TOPRAĞA VERİLDİ

Şırnak merkez Aslanbaşar Köyü'nde hayvanlarını otlatırken PKK'lı teröristler tarafından kaçırılarak öldürülen 53 yaşındaki çoban Tayyip Fidan, Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki otopsinin tamlanmasının ardından köyünde düzenlenen ve askerlerin de katıldığı bir törenin ardından toprağa verildi.

'BABAMA İNSAFSIZCA İŞKENCE ETMİŞLER'

Aslanbaşar köyünde düzenlenen törene, Şırnak İl Jandarma Merkez Komutanı Yüzbaşı Levent Bal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Fidan'ın yakınları katıldı. Fidan yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilirken, 19 yaşındaki kızı Züleyha Fidan, geçtiğimiz yıl kuzeninin de PKK'lılar tarafından öldürüldüğünü belirterek, "Babam, kendi halinde yaşayan bir insandı. 8 gün önce hayvanları otlatmak için köyümüzün yıkanlarında bulanan meraya gitmişti. Dün gelmesini bekliyorduk. Babamın gelmemesi üzerine onu aramaya başladık. Birçok yerde arama yaptık fakata bulamadık. Akşam saatlerinde eve gelmek zorunda kaldık. Bu sabah saatlerinde yine arama çalışmasına başladık. Saat 07.30 sıralından ensesinden vurulmuş bir halde gördük. Babamın kolunu da kırmışlardı. İnsafsızca işkence etmişlerdi. Babam çobandı hiçbir işle uğraşmıyordu. Sadece hayvanlarla ilgileniyordu. 8 kardeşiz 7'si kız, 1 erkek. Bir şeyle uğraşmıyoruz. Geçen sene amcamın oğlu da PKK'lılar tarafındın katledildi. Bu saldırıları kınıyoruz, hiçbir zaman arkalarında durmadık. Her zaman devletimizi, milletimizi koruduk, sevdik. Yaşadığımız sürece bu bir acı olarak içimizde yaşayacak. Bu hiçbir şekilde Kürt halkı meselesi değil. Babam korucu, asker değildi, sivildi. Bu insanlar sivilleri bile katlediyorsa ben hiçbir şey demiyorum. Görün, duyun, bilin, kendinize gelin milleti katleden insan insan değildir" diye konuştu.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Mezarlıkta defin işlemleri

-Duaların okunması

-Züleyha Fidan'ın konuşması

-Genel ve detay görüntü-

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,

===============================================

4)ÇANAKKALE'DE SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde sağanak yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Bayramiç- Çan Karayolu, yolda biriken su nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.

Bayramiç İlçesi'nde dün gece saat 23.00'da başlayan sağanak yağmur, saat 02.00'a kadar sürdü. Debboylar Mevkii'nden gelen sular bölgedeki ev ve işyerlerinin sular altında kalmasına neden oldu. Sokak ışıklarının da sönmesiyle ilçe karanlığa gömüldü. Belediye itfaiye ekipleri evleri su ibaskınına uğrayanlara vidanjör ile su tahliyesi yaptı. Bayramiç-Çan Karayolu da yağmur nedeniyle su altında kalarak bir süre trafiğe kapatıldı. İlçedeki sokak ışıklarının yanmaması ve sağanak yağmurun devam etmesi nedeniyle meydana gelen hasarın belirlenemezken, sel sularının kaldırım taşlarını söktüğü görüldü.

Görüntü dökümü:

-----------------------

Belediye ekiplerinin çalışmasından görüntü

Evini ve iş yerini su basan vatandaşlardan görüntü

Yağmurdan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ(Çanakkale),

================================================

5)ÇANAKKALE'DE SEL GÖKÇEBAYIR KÖYÜNÜ VURDU

ÇANAKKALE'de d]n akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle Ezine İlçesine bağlı Gökçebayır Köyü'nde sel yaşandı.

Ezine ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve aralıklarla süren yağış, akşam saatlerinde yerini sağanağa bıraktı. Sağanak nedeniyle Gökçebayır köyünde meydana gelen selde, 3 ev zarar gördü, bir ilkokul ile çok sayıda evin istinat duvarı yıkıldı. Sel sularının taşıdığı moloz, kepçe ve greyder aracılığıyla yol üzerinden alındı.

Selden evi zarar gören Erkan Akbaydoğan, "Bir felaket yaşadık. 37 yaşındayım böyle yağmur ve felaket görmedim. Evimizi gördüğünüz gibi su bastı. Her yer darmadağan oldu. Perişan haldeyizö dedi.

Gökçebayır Köyü Muhtarı Mustafa Kemal Canbeden, "Akşam saatlerine doğru bir anda şiddetli bir yağmur ve arkasından rüzgarla birlikte dolu şeklinde yağmur şiddetini arttırdı. Yüksek miktarda bir yağmur düştü. Yağmur birkaç tane evimizin duvarlarını yıktı. Bazı evlerimiz sular altında kaldı.  Allah başka keder vermesin. Önemli olan can kaybımız yok. Sadece evlerimiz duvarları yıkıldı. Bir araba evin altındaki garajda mahsur kalmış. Her taraf perişan haldeö diye konuştu.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Çanakkale İl Müdürlüğü ekipleri, selin ardından köye gelerek incelemede bulundu. Köydeki hasarın sabah yapılacak ön inceleme çalışmasının ardından  belirleneceği öğrenildi.

METEOROLOJİ'DEN ÇANAKKALE ÇEVRELERİ İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü gece saatlerinde yaptığı duyuruyla, Çanakkale ve çevresinde dün devam eden şiddetli yağışların bu gece ve sabah saatlerinde de süreceğini duyurarak, vatandaşların her türlü ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ile ulaşımda aksamalar gibi durumlara hazırlıklı olmalarını istedi.

Meteoroloji'den yapılan duyuruda, şiddetli yağışların saat 09.00'a kadar süreceği kaydedilerek şu bilgilere yer verildi:

'Tahmin ve uyarılarımız doğrultusunda Çanakkale çevrelerinde beklenen çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bu ana kadar Bayramiç'te 154 kg/m2, Ezine'de 62 kg/m2 ve Ayvacık'ta 56

kg/m2'ye ulaşmıştır. Yağışların bölgede gece ve sabah saatlerinde de aralıklarla devam etmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, heyelan vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Selden zarar gören köyden ve yıkılan duvarlardan görüntüler

-Selden zarar gören evlerden ve araçlardan görüntüler

-Selden zarar gören ev içinden görüntüler

-Muhtar Mustafa kemal Canbeden açıklama görüntüsü

-Vatandaş Erkan Akbaydoğan konuşma görüntüsü

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE,

============================================

6)DİYARBAKIR'DA İZİNSİZ PROTESTOYA POLİS MÜDAHALESİ: 32 GÖZALTI

DİYARBAKIR'da, aralarında ihraç edilenlerin de bulunduğu KESK'e bağlı sendikaların KHK kararlarını protesto için yapmak istedikleri basın açıklamasına OHAL kapsamında polis izin vermedi. Polis müdürü ile sendika temsilcilerinin konuşmasından bir sonuç çıkmayınca açıklama yapmalarına OHAL nedeniyle izin verilmeyen sendikalılar, oturma eylemi yapınca polis 32 kişiyi gözaltına aldı.

Aralarında 14 Temmuz'da çıkarılan KHK ile ihraç edilen kamu görevlilerinin de bulunduğu KESK'e bağlı sendikalar, KHK kararlarını protosto etmek için yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Yenişehir İlçesi Ofis semtinde basın açıklaması için toplandı. Polis müdürü, sendika temsilcilerine OHAL kapsamında toplantı, gösteri, yürüyüş ve basın açıklamalarının yasak olduğunu ve açıklamaya izin vermeyeceklerini dağılmamaları halinde müdahale edileceğini söyledi. Sendika temsilcileri ise, arkadaşlarının KHK ihraç edildiğini dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yapmak istediklerini belirterek kötü bir niyetlerinin olmadığını söyledi.

Polis müdürü bu kez sendika temsilcilerine, "Eğer gerçekten iyi niyetliyseniz OHAL komisyonu kuruldu, arkadaşlarınızla ilgili dilekçeleri vererek hakkınızı arayabilirisiniz.  Eğer kanuni olarak hakkınızı aramak adına kanunsuz bir eyleme girerseniz. Biz size müdahale etmek zorunda kalacağız. Şu an bir suç teşkil ediyorsunuz. Hukukta bir kural vardır. Usul esastan önce gelir. Usulen sizin yaptığınız iş yanlış, çünkü bir yasak var. Ben kanun adamıyım size kanundan bahsediyorum lütfen açıklamanızı kendi şubenizde yapın" dedi.

Sendika temsilcisi ise polis müdürüne "Ama bu size göre, bize göre öyle değil. Hukuk tek taraflı olmaz müdürüm. Biz tatlılıktan yanayız. iyi niyetliyiz" dedi.

Üst üste gruba uyarılarda bulunan polis müdürü, "Son kez sizi uyarıyorum 150 metre ileride şubeniz var lütfen açıklamanızı kapalı alanda yapın" diyerek grubun yanından ayrıldı.

Kalabalık daha sonra basın açıklaması yapamadıklarını belirterek oturma eylemine geçti. Polis oturma eylemine geçen gruba müdahale ederek, KESK üyelerini gözaltına aldı. Gözaltına alınmak istemeyen ve direnenlere polis kelepçe takarak polis minibüsüne bindirirken, yaşanan arbedede 32 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan KESK üyeleri Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Alınan güvenlik önlemleri

-Sendika yetkilisi ile polis müdürünün diyalogu

-Polisin uyarı anonsları

-Grubun oturma eylemine geçmesi

-Polisin gözaltı müdahalesi

-Eylemcilerin gözaltına alınmaları

-Araçlara bindirlmesi

-Polisin kalkanla gazetecileri engellmesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Canan ALTINTAŞ - Serdar SUNAR/ DİYARBAKIR,

====================================================

7)ADANA'DA, BANKANIN ŞUBELERİNİN ÖNÜ AYNI ANDA KAZILDI

ADANA'da bir bankanın il merkezi ve bazı merkez ilçelerindeki şubelerinin önleri, Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri tarafından bu sabahtan itibaren kazılmaya başlandı. Kazıların, karakol yapılmak istenen bir binanın, banka tarafından yıktırılmasına misilleme olabileceği iddia edildi.

Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Güney Sanayi Tekstil Fabrikası bankaya geçtikten sonra kentsel dönüşüm uygulaması yapılırken, buradaki bir bina Valilik tarafından kamulaştırılarak polis karakolu olması için hazırlıkları yapıldı, ilgili Seyhan Belediye Meclisi de bu konuda olumlu karar aldı. Dün ise 2012'de yıkım kararı alınmış olan bu binanın yıkılmakta olduğu görülünce, Seyhan Belediyesi ekipleri müdahale edip, 'güvenlik önlemi alınmadığı' gerekçesi ile yıkımı durdurdu. Bu sabah ise Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri tarafından toplam 28 şubesinin bulunduğu bankanın birçok şubesinin önünde iş makineleriyle kazı çalışması başlatıldı.

TARAFLAR NE DİYOR?

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada, "Sözkonusu binayı karakol yapmak üzere tahsisini bankadan istedik, karşılığında başka bir yer tahsis edebileceğimizi bildirdik. Prosedürler devam ederken bina yıktırılınca güvenlik önlemi alınmadığı görülerek durdurduk. Hukuki olarak yıkım hakları var ama uygun değil. Banka önlerindeki durumu bilmiyorum, böyle birşey varsa yanlış olur" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı bir açıklamada ise 15 ilçede günde ortalama 300 noktada hizmet verdiklerini, gün itibariyle ekiplerinin 77'si içme suyu 130'u da kanalizasyon çalışması olmak üzere 207 noktada çalışma yaptığını belirtilmekle yetinildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden ise gelişmelerle ilgili şu açıklama yapıldı:

"Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (ASKİ) günlük ortalama 3 bin 500 civarında vatandaşlarımızın çeşitli talep ve şikayetleri ulaşmaktadır. Takdir edersiniz ki bu talep ve şikayetlerin tamamına dönmemiz mümkün olmamaktadır. Bugün ASKİ'nin çalışma noktaları arasında bankanın şubelerinin bulunması tesadüften ibarettir."

BANKA: İNCELİYORUZ

Bankanın Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim yetkilileri de konunun araştırıldığını, bir değerlendirme yapıldıktan sonra görüş bildirileceğini belirtti.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Bankanın önündeki kazılı alandan görüntü

Bankanın görüntüsü

İş makinelerinin görüntüsü

Genel ve detay görüntüler

Haber: Yusuf BAŞTUĞ  -Kamera: Sude UÇAROĞLU/ADANA,

Görüntü Dökümü

------------------------

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın konuşması

Zeydan Karalar'dan detay görüntü

Güney Sanayi Tekstil Fabrikası'nın genel ve detay görüntüleri

Haber: Yusuf BAŞTUĞ - Kamera: Sude UÇAROĞLU-Çağlar ÖZTÜRK/ ADANA,

==========================================

8)FİRARİ SANAL KUMAR KRALI SİVAS'TA YAKALANDI

SİVAS Polisi, sanal kumar siteleri çetesinin lideri olduğu iddia edilen ve 'Handikap' operasyonu kapsamında açılan dava sonucu futbol ve diğer müsabakalarda bahis ve şans oyunları düzenlenmesi suçlamalarıyla hakkında arama kararı bulunan Veysel Şahin'i, yakınlarını ziyaret için özel uçakla geldiği havalimanında gözaltına aldı. Şahin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İngiliz Scott William Masterton ile Veysel Şahin'in yönettiği iddia edilen çeteye geçtiğimiz Şubat ayında Türkiye'de operasyon düzenlendi. Milyonlarca liralık vurgun yapıldığı iddiasıyla düzenlenen 'Handikap' isimli operasyonda 39 kişi tutuklanırken, çete lideri olduğu belirtilen AB vatandaşı Veysel Şahin, Türkiye'de olmadığı için yakalanamadı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Şahin ve 236 şüpheli için 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Polisin yaptığı takip sonucu Veysel Şahin'in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'de (KKTC) olduğu tespit edildi. Türkiye'ye iade için girişim başlatılırken Şahin'in Lübnan'a gittiği belirlendi.

ÖZEL UÇAKLA GELDİĞİ SİVAS'TA YAKALANDI

6 aydır firari olan Veysel Şahin dün özel uçakla yakınlarını ziyaret için memleketi Sivas'a geldi. Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, futbol ve diğer müsabakalarda bahis ve şans oyunları düzenlenmesi suçlarıyla ilgili açılan dava kapsamında aranan Veysel Şahin, polis tarafından Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda gözaltına alındı. Savcılıkta ifadesi alınan Şahin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------

-Hastaneden görüntü

-Veysel Şahin'in polis eşliğinde götürülüşü

-Yakınlarının önünü kapatma çabası

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI/ SİVAS,

=====================================

9)90 METREDEN KELEBEKLER VADİSİ'NE DÜŞEN ÖĞRETMEN ÖLDÜ

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'ne patika yoldan yürüyerek inmeye çalışırken 90 metre yükseklikten kayalık zemine düşen 26 yaşındaki öğretmen Birolcan Şahin hayatını kaybetti.Olay, Faralya Mahallesi'ndeki Kelebekler Vadisi'nde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İzmir'den tatil için Faralya Mahallesi'ne gelen öğretmen Birolcan Şahin, 2 arkadaşı ile birlikte 300 metre yüksekliğindeki kayalıklardan vadiye inmek istedi. Bazı noktalarında sabitlenmiş halatlar kullanılan patika yolda bir süre yürüyen Şahin, dengesini kaybederek 90 metre yükseklikten vadinin zeminine yuvarlandı. Şahin'in düştüğünü gören arkadaşı durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Arazinin sarp oluşu nedeniyle bölgeye Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri sevk edildi. Vadiye ilk olarak ulaşan UMKE ekipleri yaptığı kontrolde Şahin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Talihsiz öğretmenin cesedi savcının ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından UMKE ve AFAD ekipleri tarafından sedyeye alındı. 1 kilometre sedyede taşınan ceset vadinin plajına çıkarıldı. Tekneyle Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı'na getirilen Şahin'in cesedi, daha sonra Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Belceğiz Plajı'ndaki Şahin'in arkadaşı ise cenazenin taşınması sırasında gözyaşlarına boğuldu.

"40 METRE YUVARLANDI, 50 METRE DÜŞTÜ"

Kelebekler Vadisi'nde kurtarma görevlisi Murat Salim Şener, olayı haber alır almaz Şahin'in düştüğü noktaya ulaştıklarını ancak yapacak bir şey olmadığını söyledi. Patika yolun kapatılması gerektiğini anlatan Şener, geçen yıl benzer noktadan düşen başka bir tatilcinin mucize eseri hayatta kaldığını arlattıi. Benzer kaza ve mahsur kalmaların patika yolda her gün yaşandığını aktaran Şener, Şahin'in düştüğü yüksekliğin yaklaşık 90 metre olduğunu belirtti. 40 metrelik yuvarlanmanın ardından 50 metrelik dik yamaçtan sert bir düşüş yaşandığını vurgulayan Şener, yetkilerin önlem almasını istedi.

PATİKA KAPANMALI

Patika yolda birçok uyarı levhası olmasına karşın tatilcilerin ağır sırt çantası ve terliklerle vadiye inmeye devam ettiğini sözlerine ekleyen Şener, "Bu patikanın kapanması gerekiyor. Yoksa bu kazaların önüne geçmemiz imkansız. Kelebekler Vadisi'ne tekneyle ulaşım var. Buraya gelen tatilcilerin ulaşım için bir miktar para ayırması gerekiyor" dedi.

BENZER KAZADA MUCİZE YAŞANMIŞTI

Geçen yıl 17 Temmuz'da aynı patikada 60 metre yükseklikten vadiye düşen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Tayfun Özbek, mucize eseri hayatta kalmıştı. Ağır yaralanan Özbek 1,5 saat bilinci kapalı kaldıktan sonra bağırarak yardım istemiş ve vadiden gelenler tarafından kurtarılmıştı. Özbek'in düştüğü nokta ile Şahin'in düştüğü nokta arasında yaklaşık 50 metre mesafe bulunuyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kelebekler Vadisi'nden görüntü

Ekiplerin cesede ulaşmak için yürümesinden görüntü

Vadiye düşen cesedin görüntüsü

Olay yerinde yapılan incelemeden görüntü

Şahin'in düştüğü kayalıklardan görüntü

Cesedin sedyeye alınması

Cesedin kurtarma ekipleri tarafından plaja taşınması

Cesedin tekneye alınması

Cesedin sahile taşınması

Cesedin cenaze aracına taşınması

Murat Salim Şener ile röportaj

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ergün TOS/ FETHİYE(Muğla),

========================================

10)BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR'U YASA BOĞAN ÖLÜM

BODRUM Belediyesi Bodrum spor Basketbol Takımı Antrenörü 57 yaşındaki İsmail Ulukan, evinde ölü bulundu. Ölümü şüpheli bulunan Ulukan'a otopsi yapılmasına karar verildi.

Yaklaşık 8 yıldır Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da basketbol antrenörlüğü yapan bir çocuk babası İsmail Ulukan, Yokuşbaşı Mahallesi, Defne Sokak'taki yalnız yaşadığı evinde kız kardeşi Aslı Ulukan tarafından, dün saat 18.00 sıralarında salondaki koltukta hareketsiz bir şekilde bulundu. Ulukan'ın haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri, cumartesi ve pazar günü antrenmanlara gitmediği, telefonlarına da cevap vermediği öğrenilen İsmail Ulukan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, vücudunda herhangi bir darp izi ve yara bulunmayan Ulukan'ın ölümünü şüpheli buldu. En son cuma günü birlikte alışverişe gittikleri ağabeyinin ölümüyle yıkılan Aslı Ulukan'ı, acı haberi alarak gelen komşuları ve diğer yakınları teselli etmeye çalıştı. Ulukan'ın ölüm haberinin duyulmasıyla spor camiasından arkadaşları ve yetiştirdiği sporcular evine gelerek bilgi almaya çalıştı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor yöneticilerinden Tamer Yaman, "İsmail ağabey, Bodrum basketbolu için çok önemli bir isimdi. Onlarca sporcu yetiştirdi. Çok saygılı, sevilen bir isimdi. Öldüğüne hala inanamıyoruz" dedi.

Ulukan'ın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken, polis, soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

-Ölen İsmail Ulukan'ın fotoğrafı

-Acı haberi alarak Ulukan'ın evine gelen yakınları ve spor camiasından dostlarından görüntü

-Polislerden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yaşar ANTER/ BODRUM(Muğla),

===========================================

11)TRİATLON SPORCUSU GENCİN CESEDİ 4 GÜN SONRA BULUNDU

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, antrenmana gitmek için evinden çıkan 15 yaşındaki triatlon sporcusu Doğukan Varol'un cesedi 4 gün sonra Hamzaköy Sahili'nde bulundu.

Gelibolu İlçesinde, Sahil Güvenlik ekipleri ile dalgıçların 4 gündür bulmak için aradığı triatlon sporcusu Doğukan Varol'dan üzücü haber geldi. Geçen Cuma günü evinden antrenmana gitmek için çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Varol'un cansız bedeni dün saat 18.30 sıralarında kıyıya vurduğu Hamzaköy Sahili'nde bulundu. Vatandaşların deniz kıyısına vuran bir insan cesedi olduğunu haber vermesi üzerine dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin, savcılık ve polis tarafından incelenmesi sonrası, 4 gün önce kaybolan Doğukan Varol'a ait olduğu tespit edildi. Talihsiz gencin yakınları acı haberle fenalık geçirdi. Doğukan Varol'un cesedi, yakınlarının teşhis etmesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------------

Denizden çıkarılan cesetten görüntü

Doğukan Varol'un fenalık geçiren yakınlarından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Doğan ZELOVA/ GELİBOLU(Çanakkale),

=================================================

12)BALIKESİR'DE KAYBOLAN YAŞLI ADAMIN CESEDİ ÇANAKKALE'DE BULUNDU

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nde karaya vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Balıkesir'de 2 gün önce kaybolan 68 yaşındaki Mustafa Tosun'a ait olduğu belirlendi.

Olay, Behramkale Mahallesi Kadırga Koyu'nda dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Sahilde bir erkek cesedi bulunduğunu görün çevredekiler durumu sahil güvenlik ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sahil güvenlik ve jandarma ekipleri yaptığı incelemede, cesedin Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nden geçen Cumartesi günü denize girdikten sonra kaybolan Mustafa Tosun'a ait olduğu belirlendi. Cesedin rüzgar ve akıntı nedeniyle sürüklendiği tahmin ediliyor. Mustafa Tosun'un cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kıyıya vuran cesetten görüntü

Jandarma ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: İpek GÜNEY/ AYVACIK(Çanakkale),

=============================================

13)MOTOSİKLETTEKİ HUSUMETLİSİNE ATEŞ AÇTI

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde, A.B. motosikleti ile yoldan geçen aralarında husumet bulunan Sinan Taş'a pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların motosikletin lastiğine isabet etmesi sonucu yere düşen Sinan Taş yaralandı.

Olay, Yeni Mahalle 6063 Sokak'ta meydana geldi. Motosikleti ile yolda ilerleyen Sinan Taş'a aralarında husumet bulunan A.B. pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmalar motosikletin lastiğine isabet ederken, yere düşen Sinan Taş yaralandı. Silah seslerini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar 112 Acil'e haber verdi. Motosikletten düşmesi sonucu yaralanan Sinan Taş sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan A.B. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Motosikletten görüntü

-Polisin inceleme yapması

Haber-Kamera: Alaattin ONUR/ AKYAZI(Sakarya),

===========================================

14)KARABÜK'TE DEVRİLEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

KARABÜK'te, kaldırıma çarparak devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı'nda meydana geldi. Safranbolu'dan Karabük istikametine giden 32 yaşındaki Rasim İnanç Yavuz yönetimindeki 34 DP 4588 plakalı motosiklet, kaldırıma çarptıktan sonra kontrolden çıkarak devrildi. Sürüklenen motosikletin sürücüsü Yavuz yaralandı. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yavuz ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Kaza yeri

-Polisin incelemesi

-Yol

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/ KARABÜK,

========================================

15)15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN OTOMOBİLLE ÇARPTIĞI AKRABASI KADIN ÖLDÜ

KAYSERİ'de 15 yaşındaki Furkan Can D., kullandığı otomobille yolda yürüyen akrabası 62 yaşındaki Mercan Derebaşı'na çarparak ölümüne neden oldu.Kaza, Talas İlçesi Kepez mahallesinde meydana geldi. Furkan Can D., babasına ait 06 KB 2975 plakalı otomobili alarak yakını aynı yaştaki Serdar D. ile birlikte dolaşmaya çıktı. Bir süre gezen Furkan Can D., otomobilin direksiyon kontrolünü yitirerek, yolda yaya olarak ilerleyen Mercan Derebaşı'na çarptı. Otomobil, daha sonra bir evin bahçesine çarparak durdu. Kazada, Mercan Derebaşı olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Furkan Can D. ile otomobildeki Serdar D. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine giren 112 Acil Servis ekipleri, Derebaşı'nın cansız bedenini ve yaralı çocukları, ambulansla Kayseri Eğitim ve Adaştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralı çocuklar tedaviye alınırken, Mercan Derebaşı'nın cenazesi de otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Mercan Derebaş ile yaralı çocukların akraba oldukları öğrenilirken, kazayı duyan aile üyeleri hastanede sinir krizi geçirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Yaralı çocukların hastaneye getirilişi

-Detay görüntü

Haber-Kamera: Zafer BARIŞ/ KAYSERİ,

====================================

16)OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARACA ÇARPTI: 8 YARALI

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde otomobil önünde giden  hafif ticari araca çarptı. Yaralanan 8 kişi tedavi altına alındı.Kaza, D-130 Karayolu Karaköprü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Şükrü Canbirlik idaresindeki 34 JH 4985 plakalı otomobil önünde ilerlemekte olan Hayrettin Kırıcı idaresindeki 41 NB 474 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil ekipleri otomobil içerisinde sıkışan bir kişiyi çıkarttı. Kazada ikisi çocuk 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-130 Karayolu İzmit istikametinde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Araçlardan görüntü

-Yaralılara müdahale edilmesi

Haber-Kamera: Faruk KIYAK/ GÖLCÜK(Kocaeli),

=========================================

17)MARMARİS'E TEMİZLİKÇİ OLARAK ÇAĞRILDILAR, FUHUŞA SÜRÜKLENDİLER

MARMARİS'te polisin bir apart otele düzenlediği operasyonda aralarında Kırgızistan vatandaşı 2 kadının da aralarında bulunduğu toplam 4 kişi fuhuş suçundan gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Hatipirimi Mahallesi'ndeki 20 odalı bir apart otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Saat 02.00 sıralarında otele operasyon düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları belirlenen Kırgızistan vatandaşı T.B. (23) ve B.D. (44) ile kadınlarla birlikte olduğu belirlenen C.Y. (27) ve H.Y.'yi (23) gözaltına aldı. Kırgızistan vatandaşı iki kadın verdikleri ifadede, Marmaris'te ev ve iş yeri temizliği için 'Maya' adlı bir kadın aracılığıyla ülkelerinden geldiklerini ve zorla fuhuş yaptırıldıklarını iddia etti. Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan C.Y. ve H.Y., emniyetteki işlemler ardından 250'şer lira idari para cezası kesilip serbest bırakıldı. Doktor kontrollerinde bir bulaşıcı hastalığı olmadığı belirlenen iki kadın, fuhuş yaptıkları iddiasıyla sınır dışı edilmek üzere Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Muayeneye getirilen kadınlardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS(Muğla),

==============================================

18)KAVGADA YARALANAN 2 KİŞİNİN YAKINLARI DA HASTANEDE KAVGA ETTİ

ADIYAMAN'da, tarlada sondaj çalışması sırasında bilinmeyen nedenle kavga eden iki kişi, yaralandı. Aynı hastaneye götürülen yaralıların, acil servis önünde karşılayan yakınları da, tekme tokat kavga etti.Olay, gece saatlerinde merkeze bağlı Kızınık Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, su sondaj çalışması yapan 52 yaşındaki Ahmet Altun ve 49 yaşındaki Eşref Ceylaner, arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kişi birbirlerine taş ve tahtalarla saldırdı. Yaralanan Altun ve Ceylaner, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların kavga ettiğini duyan yakınları da hastaneye akın etti. Burada taraflar arasında çıkan tartışma da kısa sürede tekme ve tokat kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlileri, acil servis önünde birbirlerine saldıran grubu güçlükle ayırdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ambulansların acil servise girişi

Yaralılar sedyede acile alınması

Yaralıların yakınları

Yaralıların yakınları tartışması

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi

Kavgaya karışanlar tekme tokat birbirine girmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN/ ADIYAMAN,

==============================

19)EVDEN 10 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

BURDUR'da vatandaşın yoğun koku gelmesi üzerine belediyeye şikayette bulunduğu evden 10 kamyon çöp çıktı.

İnönü Mahallesi Yeni Hamam Caddesi'nde 58 yaşındaki Halim Aydın'a ait evden ağır kokular gelmesi üzerine vatandaş belediyeye şikayet etti. Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eve girdiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 4 saatte evden 10 kamyonun üzerinde atık çıkardı. Aralarında karton, plastik, ayakkabı, ağaç parçaları, tedavülden kalkmış madeni paralar, giyim eşyaları ve çürümüş gıda maddelerinin bulunduğu çok sayıda atık malzeme imha edilmek üzere belediye çöplüğüne götürüldü.Mahalle Muhtarı Hülya Hephep, "2009 yılından bu yana muhtarlık yapıyorum. 8 yılda bu evi üçüncü defa temizlettiriyoruz. Kokudan durulmuyor. Mahalleli bıktı usandıö dedi.

Ev sahibi Halim Aydın ise evdeki çöpleri hurdacılık yaptığı için biriktirdiğini ve satacağını öne sürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Çöp kamyonlarının gidişi

Ekiplerin evin içinde çalışması

Evden detay

Çıkarılan çöpler

Halim Aydın röportaj (ev sahibi)

Hülya Hephep röportaj (mahalle muhtarı)

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/ BURDUR,

=========================================

20)HASTANE ODASINDA NİKAH KIYDILAR

MANİSA'da 29 yaşındaki Serkan Zeyrek, annesinin yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü hastane odasında, nişanlısı, 26 yaşındaki Tuba Adıgüzel ile nikah kıydırdı. Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde özel bir lisede görevli öğretmen Serkan Zeyrek, yaklaşık 1 aydan bu yana Manisa Devlet Hastanesi'nde şeker hastalığından dolayı tedavi gören annesi 64 yaşındaki Şükran Zeyrek'i sevindirdi. Nişanlısı Tuba Adıgüzel ile birlikte 17 Temmuz tarihine Manisa'daki Bedesten Salonu için nikah günü alan Serkan Zeyrek, annesinin tedavisi tamamlanmayınca yer değişikliği yapıp, nikah için Manisa Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü'ndeki 116 numaralı odaya geldi. Hasta yatağında oğlunun nikahını görebilen anne Şükran Zeyrek, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Hastane odasına çağrılan nikah memuru Nurettin Başkurt da, çiftin nikahını kıydı. Nikaha katılanlara şeker ikram edildi, geline takılar takıldı.

Yakınları ile birlikte hastane koridorunda hatıra fotoğrafları çektiren çift, çok mutlu olduklarını söyledi. Damat Serkan Zeyrek, 17 Temmuz tarihine nikah günü aldıklarını ancak, annesinin hastanedeki tedavisinin sona ermemesi üzerine nikah yerini değiştirmeye karar verdiklerini belirterek, "Nikah günümüzü almıştık. Ama annem rahatsız diye yapamadık. Annemin de görmesini istiyorduk. Yetkililer de izin verdi. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------

-Hastanede gelin ve damadın anne Şükran Zeyrek ile görüntüsü,

-Nikaha katılanlardan görüntü,

-Gelin ve damadın yakınlarıyla fotoğraf çekilmesinden görüntü,

-Serkan Zeyrek ile röp.

Haber - Kamera: Nermin UÇTU/ MANİSA,

======================================

21)56. ULUSLARARASI BURSA FESTİVALİ'NDE ATA DEMİRER RÜZGARI ESTİ

56.Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Bursa Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alan Bursalı ünlü komedyen Ata Demirer 'tek kişilik' gösterisi ile izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Demirer, söylediği şarkıların yanısıra yaptığı esprilerle kırdı geçirdi.

56. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Bursa Açık Hava Tiyatrosu'nda Ata Demirer rüzgarı esti. 'Tek kişilik' gösterisi ve gazinosu ile Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ata Demirer söylediği şarkılarla izleyenleri kendine hayran bırakırken, yaptığı esprilerle kalabalığı kahkahaya boğdu. Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik etti.

Seyircilere şarkı aralarında mizah dolu hikayeler anlatan Ata Demirer, bir ara Tarkan ve ünlü restoran sahibi Nusret ile ilgili yaptığı şakalarla seyircileri güldürdü. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ünlü komedyeni yaklaşık 10 bin Bursalı hayranı izledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Ata Demirer'in sahneye çıkışı izleyicileri selamlaması

-Ata Demirer'in şarkı söylemesi

-Ata Demirer'in esprileri

-Detaylar

Süre: 7 dakika 35 saniye Boyut: 305 MB

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/ BURSA,

====================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti
    13:08 Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti

    Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Hatay'da Reyhanlı Çerkes Derneği'ni ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Kuşoğlu, merkezi idarenin yanlışlarına dikkat çekerek Türkiye'nin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti
    13:07 Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti

    Tayland'ın Prachup Kiri Khan eyaletinde bulunan eski bir altın madeninde define avcıları kazı yaparken meydana gelen toprak kayması sonucu bir kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından define avcısının cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından maden ocağının çevresi kapatıldı ve kurtulan define avcıları ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    13:05 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Maltepe Mahallesi'ndeki bir ilaç firmasında çıkan yangın nedeniyle iş yerinde hasar oluştu. Yangın sırasında hafif yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep İslahiye'deki Atatürk Stadyumu tribünlerinin yıkımına başlandı
    13:03 Gaziantep İslahiye'deki Atatürk Stadyumu tribünlerinin yıkımına başlandı

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Atatürk Stadyumu'nun 1500 kişilik tribünlerinin yıkımı için çalışmalara başlandı. İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, yıkım kararının teknik ekiplerin incelemeleri sonucunda alındığını belirtti ve yeni tribünlerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

  • Adıyaman'da deprem sonrası sigortalı çalışan sayısı arttı
    13:03 Adıyaman'da deprem sonrası sigortalı çalışan sayısı arttı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman'da deprem öncesi 73 bin olan sigortalı çalışan sayısının depremde 34 bine düştüğünü, şimdi ise 82 bine yükseldiğini kaydetti. Bakan Işıkhan, depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman'da yaraların hızla sarıldığını ve kentin ayağa kalktığını vurguladı.

  • Muş'un Malazgirt ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı
    13:01 Muş'un Malazgirt ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı

    Muş'un Malazgirt ilçesinde traktör ile otomobilin çarpışması sonucu maddi hasar meydana geldi.


Advertisement