Dha Yurt Bülteni 10 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni 10

555 MB ////-- 05.01 /// HD=============4 - AK Parti'nin logosu 'ampulü' kafasına kazıttıKONYA'da yaşayan esnaf Muhammed Demir (22), kuaförde, Ak Parti'nin logosu ampulü kafasına kazıttı.

23.06.2018 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

555 MB////-- 05.01/// HD

=============

4 - AK Parti'nin logosu 'ampulü' kafasına kazıttı

KONYA'da yaşayan esnaf Muhammed Demir (22), kuaförde, Ak Parti'nin logosu ampulü kafasına kazıttı. Demir, 'Herkes arabasının arkasına Ak Parti logosu yapıştırıyor. Benim arabam olmadığı için ben de bu logoyu kafama kazıttım" dedi.

Esnaf Muhammed Demir, kuaföre giderek Ak Parti'nin logosu olan ampulü kafasına kazıtmak istediği söyledi. Kuaför Ali Yıldız tarafından Demir'in kafasına ampul logosu çizildi. Ak Parti'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten Muhammed Demir, "Herkes arabasının arkasına Ak Parti logosu yapıştırıyor. Benim arabam olmadığı için ben de bu logoyu kafama kazıttım" dedi. Muhammed Demir, Ak Parti'nin seçimden galip çıkması halinde logonun 1 ay boyunca kafasında kalacağını belirtti.

Kuaför Ali Yıldız ise seçim zamanları bu gibi durumlarla karşılaştıklarını, bazı vatandaşların sevdiği siyasi partinin logosunu kafasına kazıtmak istediğini söyledi.

(Görüntü dökümü:

----------------------------

Muhammed Demir'in saçının kesilmesi

Demir'in saçına ampül logosunun çizilmesi

Muhammed Demir röportaj

Berber Ali Yıldız röportaj

(KJ: Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA DHA)) - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni 10 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement