Valilik, 4 kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür olduğunu doğruladı - Son Dakika
Güncel

Valilik, 4 kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür olduğunu doğruladı

Antalya Valiliği'nden 4 kişilik ailenin evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili yapılan açıklamada "İlk incelemede ikamette menşei belli olmayan kimyasal madde kokusu tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

09.11.2019 14:44  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 8 katlı bir binanın en üst katındaki dairede ölü bulunan Selim ve Sultan Şimşek çifti ile çocukları Ceren ve Ali Çınar Şimşek'in cenazeleri, polis ve KBRN ekiplerinin çalışmasını tamamladıktan sonra Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenazelerin konulduğu tabutların kapakları matkapla vidalanarak, kapatıldı. Şimşek Ailesi'nin cenazelerinin, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Erzurum'a gönderileceği kaydedildi. Bu arada olayın yaşandığı dairenin mühürlendiği, apartmanda yaşayanların da evlerine döndüğü öğrenildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Antalya'da 8 katlı bir binanın en üst katındaki dairede Selim ve Sultan Şimşek çifti ile çocukları Ceren ve Ali Çınar Şimşek'in ölü bulunmasıyla ilgili Antalya Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, 9 Kasım Cumartesi günü saat 02.55 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi'nde oturan yakınlarından haber alamayan bir kişinin, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, ilgili ekiplerin olay yerine giderek Cumhuriyet savcısından alınan talimatla çilingir vasıtasıyla dairenin kapısı açılarak içeri girildiği belirtildi.

Valilik, 4 kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür olduğunu doğruladı

MENŞEİ BELLİ OLMAYAN KİMYASAL MADDE

İçeride yapılan incelemede, dairenin salon kısmında baba Selim Şimşek, kızı Ceren Şimşek, oğlu Ali Çınar Şimşek'in, banyo kısmında ise anne Sultan Şimşek'in cansız bedenlerinin bulunduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Olay yerine intikal eden ekiplerimizce yapılan ilk incelemede, olayın intihar olabileceği değerlendirilmiş, ikametten menşei belli olmayan kimyasal madde kokusu olduğunun anlaşılması üzerine ilgili birimlere haber verildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, AFAD Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ikamete birlikte girilerek, ölen şahısların cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olay yeri muhafaza altına alınarak ikamet detaylı incelenmek üzere mühürlendi.

Valilik, 4 kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür olduğunu doğruladı

Ayrıca olaya ilk müdahale eden 5 polis memuru ve çilingir, tedbir amaçlı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Görevlilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Valilik, 4 kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür olduğunu doğruladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Valilik, 4 kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür olduğunu doğruladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Reis leri : Koyunlar ülkede ekonomi diye bir şey bırakmadi 6 2 Yanıtla
  • Insann : Eee ulkeyi bu hale hirsiz babam getirdi tabiii sozde muslumanlar basimizdaki sahtekarlar Allah belanizi versinnnnnn ulkeyi bitirdinz yolgecen hanina cevirdiniz. Cok aci bir durum cokk 4 1 Yanıtla
  • isimsiz...!: ÇOK YAZIK OLDU ÇOK..:::(((( RABBİM AFFETSİN.. ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN.. HESAP GÜNÜ ELBET GELİR... KISA ÇÖP UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALACAK ELBETTE...! 5 0 Yanıtla
  • yusuf amca: ülke 18 yılda agzına kdr yabancı doldu türkler aç işsiz kaldı sonuç ortada 4 0 Yanıtla
  • Mert: Nerden çıktı bu siyanür yaa ne demek bu yaa 3 0 Yanıtla
  • Kimyager: Moda oldu siyanür allah yardım etsin millete.. 2 0 Yanıtla

Advertisement