Dha Yurt Bülteni-10 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-10

1)BODRUM'DA İKİZLERİ AYIRAN KAZAKAZA ANINI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINLADILAR.

03.07.2017 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)BODRUM'DA İKİZLERİ AYIRAN KAZA

KAZA ANINI SOSYAL MEDYADA  CANLI YAYINLADILAR

BODRUM'da aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp, takla atarak yol kenarındaki istinat duvarına çarpıp durabilen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kazada ölen 18 yaşındaki Doğukan Can Tanışan'ın, aynı kazada yaralanan ikizi ile Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda oynadığı ve aynı sınıfta öğrenci oldukları belirtildi.Kaza, bugün saat 03.30 sıralarında, Bodrum- Turgutreis Karayolu Bitez Kavşağı'nda meydana geldi. Bodrum'dan Turgutreis yönüne giden 30 yaşındaki Ali Osman Kunduz yönetimindeki 'STA LI 64' Almanya plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil savrularak, takla attı. Yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabilen otomobildeki Doğukan Can Tanışan, kaza yerinde öldü. ikizi Batuhan Tanışan, arkadaşı 16 yaşındaki Oğuzhan Önel ve sürücü Ali Osman Kunduz yaralandı. Yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesi ve Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Doğukan Can Tanışan'ın cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Yaralılardan durumu diğerlerine göre daha iyi olan Oğuzhan Önel'in polise verdiği ilk ifadesinde, otomobili kullanan Kunduz ile yeni taştıklarını, ikiz arkadaşlarıyla birlikte kendisine Bodrum'u tanıttıklarını, dönüş yolunda ise kazanın olduğunu söylediği öğrenildi.

Kaza olayda yaralanan Oğuzhan Önel' in   kendi sosyal medya  hesabında canlı  yayında olduğu sırada meydana geldi.   Kaz anları an be an canlı yayınlandı.

HAYALLERİ AYNI TAKIMDA OYNAMAKTI

Kazada ölen Doğukan Can Tanışan'ın aynı kazada yaralanan ikizi Batuhan Tanışan ile Bodrum Mesleki Turgutreis ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğu ve Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda top koşturduğu ifade edildi. Doğukan Tanışan'ın 20, Batuhan Tanışan'ın ise 77 numaralı formayı giydiği kaydedildi. Aynı takımda oynama hayali olan ikizlerden Batuhan Tanışan'ın geçen haziran ayında Göztepespor'un U17 takımına seçildiği de öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Sosyal medyada yayınlanan kaza anının görüntüleri

-Ölen çocuğun fotosu

Nilüfer DEMİR/BODRUM(Muğla), -

==================================================

2)KUZENİ TARAFINDAN VURULARAK YARALI KALDIRILDIĞI HASTANE KALBİ DURAN ÇOCUK, DOKTORLARIN MÜDAHALESİYLE YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

KONYA'da iddiaya göre, 9 yaşındaki kuzeni Ş.G.'nin,  bahçede bulduğu ve oynarken yere düşürdüğü tabancanın ateş alması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kalbi duran 4 yaşındaki Şenol G., doktorların müdehalesi sonucu yeniden hayata döndürüldü. Senol G.'nin halen yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bildirildi.  Olay, dün saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kosova Mahallesi Furkan Sokak Baldan Sitesi'nde meydana geldi. Aynı binada oturan kuzenlerden Ş.G., evlerinin bahçesinde duvarının yakınında, çimler arasında bulduğu tabancayı kendisinin oyuncak mantar tabancalarından sanıp oynamaya başladı. Merdivenin altına geldiklerinde tabancayı elinden düşürdü. İddiaya göre yere çarpan ve ateş alan tabancadan çıkan kurşun, karşısındaki kuzeni Şenol G.'nin göğsüne isabet etti. Bu sırada üst katta balkonda uyanan ve torununa adı verilen dedeleri Şenol G., sesi duyup koşarak aşağı indiğinde küçük torununu kanlar içinde buldu.  Ailesi tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan yaralı Şenol G., burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Şenol G.'nin göğsünden giren kurşunun kalçasına saplandığı belirlendi. Ameliyattan sonra yoğun bakım servisine alınan Şenol G.'nin bir süre sonra kalbi durdu. Doktorların müdehalesi sonrası kalbi yeniden çalıştıralarak hayata döndürülen Şenol G. yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.   Şenol G.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen kuzen Ş.G., ifadesinin ardından ailesine teslim edildiği öğrenildi.  Polis, bahçede bulunan tabancanın kime ait olduğunu belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü:

--------------------

Ş.G.nin tabancayı bulduğu yeri göstermesi

Ş.G.'nin polise olayın nasıl olduğunu anlatması

Dede Ş.G.'nin olayı anlatması

Polisin bahçede inceleme yapması

Baba Hüseyin G.nin hastane önünde ağlayarak beklemesi

Polisin tabancayı incelemesi

Vuralan Ş.G.'nin fotoğrafı

Haber- Kamera: İsmail AKKAYA- Hasan DÖNMEZ KONYA DHA))

=======================================================

3)HDP'NİN CEZAEVİ ZİYARETİNE İZİN VERİLMEDİ

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay ve milletvekillerinin, Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etmesine izin verilmedi. Polis yolda HDP heyetinin bulunduğu araçları durdurarak izinlerinin olmadığı gerekçesiyle geçişlerine izin vermedi. HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, milletvekilleri Celal Doğan, Erol Dora, Ertuğrul Kürkçü, Feleknas Uca ve Mithat Sancar, Eş Genel Başkan Yardımcıları Saruhan Oruç ve Sezai Temelli, MYK üyeleri Beyza Üstün, Murat Mıhçı ile Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk, Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etmek istedi. Polis, Kandıra yolu üzerinde önlem alırken, HDP'li heyetin bulunduğu araçları durdurdu. Polis, izinlerinin olmaması nedeniyle HDP'li heyetin cezaevine gitmesine izin vermedi.

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay yaptığı açıklamada, "Kandıra hapishanesinde tutulan eş genel başkanımız Figen Yüksekdağ'ı ve beraberindeki milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı ziyaret etmek, hapishaneye gitmeye çalışıyoruz. Fakat yolda kolluk kuvvetleri tarafından durdurulduk ve engellendik. Şu anda bize sunulmuş herhangi bir yazılı açıklama ve belge yoktur. Bu durduruluşumuzun sebebini açıklayan Kandıra hapishanesine ulaşmamızı ve eş genel başkanımızı başta olmak üzere partililerimizi ziyaret etmek önünde nasıl bir engel olduğunu, neden engel olduğunu açıklayan herhangi bir belge bulunmuyor. Resmi bir açıklama tarafımıza sunulmuyor. Burada kolluk gücü ile silah gücü ile TOMA'lı devlet güçleri tarafından engelleniyoruz. AKP Genel başkanı Tayyip Erdoğan, TRT başta olmak üzere her gün bütün basın yayın kuruluşlarında konuşmalar yapıyor, her yerde mitingini, etkinliğini, toplantısını gerçekleştiriyor. Parlamentonun üçüncü partisi olan HDP'nin eş genel başkanı, grup başkanvekili, milletvekilleri ve partililerinden oluşan heyetimiz çok basit bir demokratik hakkı bile kullanmak için yola çıktı ve yolu devlet güçleri tarafından kesilmiş durumda. Bu asla kabul edilebilir bir durum değil. Türkiye'nin bugün içinde olduğu karanlığı gösteren nasıl bir sivil darbe koşulu ile karşı karşıya olduğumuzu, demokratik siyasetin nasıl keyfi bir şekilde engellendiğini, OHAL adı altındaki yasaların nasıl halkların demokratik mücadelesi için yürüttükleri çalışmaları engel için kullanıldığını burada hep beraber görüyoruz" dedi.

HDP'li heyet daha sonra araçlarına binerek geri döndü.

Görüntü Dökümü

-------------------------

HDP'li heyetin bulunduğu araçların durdurulması

HDP'li heyet ile polisin görüşmesi

Açıklamadan görüntü

HABER: Faruk KIYAK/KAMERA: Orhan UZUN-İZMİT(Kocaeli), -

=======================================================

4)POLİSİN VURARAK YAKALADIĞI HÜKÜMLÜ TECAVÜZCÜ ÇIKTI

ADANA'da çeşitli suçlardan 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranırken, kendisini yakalamak isteyen polis memurunu bıçakladıktan sonra vurularak yakalanan 40 yaşındaki Teyfik U.'nun olay yerindeki kan ve doku örneklerinin incelenmesi sonucu, 7 yıl önce Niğde'nin Bor İlçesi'nde 2 kadına tecavüz ettiğini  ortaya çıktı.

Olay 24 Mayıs 2015'de merkez Seyhan İlçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. Polisler hakkında çeşitli suçlardan 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Teyfik U.'yu yakalamak için çalışma başlattı. Ekipleri gören Tevfik U. koşarak sokaktaki  bir apartmana girdi. Binaya giren polis memuru Mustafa Akgündüz, etkisiz hale getirmeye çalıştığı Tevfik U. tarafından ayağından bıçaklandı, polis de tabancayla ateş edip, onu yaraladı.

KAN ÖRNEKLERİ SPERMLERLE ÖRTÜŞTÜ

Zanlı yakalanırken polisler, Teyfik U.'nun başka olaylara da karışmış olabileceğini düşünerek, araştırmayı derinleştirdi. Kan örnekleri ve olay yerindeki diğer delilleri kriminale gönderildi. Elde edilen bulguların karşılaştırılması sonucu Teyfik U.'nun kan diğer örnekleri 11 Kasım 2010'da Niğde'nin Bor İlçesi'nde tecavüze uğrayan G.B. ve Z.Y.'den elde edilen sperm örnekleriyle uyuştu. Polis, olayı netleştirmek için, İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan zanlıdan, tekrar kan örneği aldı. Alınan örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gelen raporda alınan kan örneği ile tecavüze uğrayan kadınların üzerinden çıkan spermlerin uyuştuğu ikinci kez anlaşıldı.

Hükümlüye ayrıca 2 kadına da tecavüz etmekten işlem başlatıldı.

Görüntü Dökümü

------------------------

(ARŞİV)

Hastanenin acil girişinden genel görüntü

Zanlının bulunduğu ambulansın acil girişine gelmesi

Polisi bıçaklayan zanlının ambulanstan indirilişi

Sedye ile acile girişi

Sedye ile Acilden çıkarılması

Ambulansa bindirilmesi

Ambulansın gidişi

Olay yerinden genel ve detay görüntüler

Olay yerindeki kan izleri

SÜRE: 03'38"    BOYUT: 243 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK  -Kamera: Salih ÜÇTEPE/ADANA,

=====================================================

5)ÇORUM OLAYLARI'NIN 37. YILINA ANMA

Çorum Olayları'nın 37. yıldönümü nedeniyle kentte 'Adalet İstiyoruz' sloganıyla çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Çorum Olayları'nın 37. yıldonumu nedeniyle anma etkinliği düzenlendi. Bugün gerçekleştirilen anma etkinliği Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi ve Çorum Alevi Kültür Merkezi'nin öncülüğünde, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu, Alevi Beştaşı Federasyonu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Alevi Kültür Dernekleri, Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri ve Emek ve Demokrasi Platformu'nun da destekleriyle yapıldı. Polis tarafından bölgede geniş güvenlik önlemi alındı.Hacı Bektaş Veli Parkı'nda toplanan 600 kişilik  kalabalık, "Adalet İsteriz, Direne Direne Kazanacağız, Faşizme Hayırö sloganları eşliğinde ilk olarak Pirbaba Çamlığı, ardından da Hürriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Hürriyet Meydanı'nda devam eden anma etkinliğinde saygı duruşunda bulunulup kitlesel basın açıklamaları yapıldı.

Programlara CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, HDP İstanbul Milletvekili Erdal Ataş, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere de katıldı.

Çorum olaylarında yaşamını yitirenlerin vatandaşlar anıldığı etkinlikte, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Mat konuşma yaptı.

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Mat, demokrasiye, özgürlüğe inanan herkesin yarınlar için çalışması gerektiğini belirtti. "Referandumda hayırın ne derece yüksek çıktığını, hayırın kazandığını biliyoruzö diyen Mat, 'Hayır'ın Türkiye'nin kurtuluşu olduğunu ifade etti.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Anma etkinliğine katılanların alanı girişlerde aranması

Alanda 1 dk saygı duruşu

Polisın aldığı önlemler

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Mat,  konuşması

Detaylar

SÜRE: (3  DK)  - BOYUT: (333 MB)

Haber-Kamera : Yusuf ÇINAR-ÇORUM,

======================================================

6)SAKLIKENT KANYONU'NDA ŞELALEDEN DÜŞEN TATİLCİ KURTARILDI

MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'na şelaleye tırmanırken 5 metreden düşen 49 yaşındaki Şükrü Bayat, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından 2 saat süren operasyonla kurtarıldı. Eşiyle birlikte Kayadibi Mahallesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'nu gezen Şükrü Bayat, kanyona girerek 900 metre ilerledikten sonra şelaleye tırmanmaya başladı. Bu sırada kaygan taşlar nedeniyle dengesini kaybeden Bayat, bugün saat 12.30'da, 5 metreden kayalık zemine düşerek yaralandı. Bayat'ın düşüp yaralanması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Kanyon içinde arazinin sarp oluşu nedeniyle bölgeye UMKE ve AKUT ekipleri sevk edildi. Kanyona giren ekipler, 900 metrelik yürüyüşün ardından yerde hareketsiz haldeki Bayat'a ulaştı. İlk müdahalenin ardından sedyeye alınan Bayat, 1 saat boyunca sedyede taşınarak kanyondan çıkarıldı. Ambulansa alınan Bayat Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Sırtına darbe alan ve sol ayağında kırık şüphesi bulunan Bayat'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Kurtarma çalışmasına katılan UMKE görevlisi Fatih Kasap, 2 saat süren operasyonun sonunda yaralı tatilciyi kanyondan çıkardıklarını söyledi. Bayat'ın hayatı tehlikesinin bulunmadığını kaydeden Kasap, kanyonda yürüyüşe çıkan diğer tatilcilerin de dikkatli olmasını istedi. Terlikle kanyonda yürümenin tehlike yarattığını anlatan Kasap, "Yürüyüşe çıkacak tatilcilerimizin mutlaka ayakkabı giymesi gerekiyor. Olası kazalarda en hızlı şekilde bizimle irtibat kurmalılar" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Kurtarma ekiplerinin yaralıya ulaşmak için vadide yürümesi

Sedyede taşınan yaralıya ulaşılması

Bayat'ın sedyede taşınmasından görüntüler

Kanyonda yürüyen tatilcilerin görüntüsü

Sedyenin kanyondan çıkarılması

UMKE görevlisi Fatih Kasap ile röportaj

(Haber- Kamera: Ergün TOS/ SEYDİKEMER (Muğla),

=================================================

7)DÜZCE'DE SEYİR HALİNDEKİ OTOBÜS YANDI

Düzce'de düğüncüleri taşıyan seyir halindeki minibüs, elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın nedeniyle bir anda alevler içinde kaldı. Minibüs şoförünün kapıları açıp içinde bulunan 18 yolcuyu tahliye etmesiyle büyük bir faciadan dönülen olayda, yanan minibüs tamamen kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Düzce- Akçakoca D-655 Karayolu Kabalak Mevkii'nde meydana geldi. Düzce'de bir yakınlarının düğününe katılanları taşıyan minibüs, Akçakoca'ya dönüşte aracın motor kısmından çıkan alevlere yanmaya başladı.

SON ANDA YANAN ARAÇTAN İNDİLER

Minibüsü emniyet şeridine çeken şoförü, elektrikli kapıları açarak minibüsten bulunan 18 yolcuyu araçtan indirdi. Alevler kısa sürede tüm minibüsü sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından yangını söndürdü. Olay sonrası minibüs kullanılamaz hale geldi. Yangının elektrik kontağından çıktığı değerlendiriliyor.

OLAYIN ŞOKU GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Minibüs yangını, vatandaşlar tarafından da cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülere, yangından son anda kurtulan yolcuların konuşmalarının yansıdığı ve olayın şokunu yaşadıkları görüldü.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Cep telefonu görüntüleri

-Alevlerin yükselmesi

-Görüntülere yansıyan konuşmalar

-Kullanılamaz hale gelen minibüsün fotoğrafı

DÜZCE-DHA

=======================================================

8)MERSİN'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

MERSİN'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda 39 kilo 650 gram esrar ele geçirilirken 2 kişi de yakalandı.

Mersin'e doğu illerinden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddeleri getireceği bilgisine ulaşan ekipler, 06 ABM 756 plakalı otomobili takibe aldı. Harekete geçen ekipler, 1 Temmuz'da güvenlik önlemi alarak Serbest Bölge gişelerinde aracı durdurdu. Araçta bulunan O.I. ile M.Y.'yi gözaltına alan ekipler, köpeği ile arama yaptı. Aramada, aracın değişik yerlerine zulalanmış 72 paket halinde toplam 39 kilo 650 gram esrar ele geçirildi. Aracın kapılarında bulunan döşemelerin altına gizlenen uyuşturucular, tek tek bulundukları yerden çıkarıldı.

Mahkeme çıkarılan 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Ekiplerin aracı takip etmesi

Ekiplerin aracın önünü kesmesi

Ekiplerin şüphelileri araçtan indirmesi

Gözaltına almaları

Narkotik köpeğinin araçta arama yapması

Ekiplerin köpeğin gösterdiği alanı araştırması

Ekiplerin zulalanan esrarı araması

Ekiplerin aracın döşemelerini sökmesi

Ekiplerin uyuşturucuları alması

Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 03'49"  BOYUT: 127.02 MB

Haber-Kamera: MERSİN,

====================================================

9)SICAK HAVA SİVASLILAR'I BUNALTTI

SİVAS'ta öğle saatlerinde 40 dereceye ulaşan hava sıcaklığı nedeniyle kentte yaşayanlar parkları doldururken, çocuklar ise parklardaki su fıskiyelerinde serinledi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Sivas'ta da sıcak havadan bunalanlar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu. Genellikle soğuk mevsime alışık olan kent sakinleri, bu yıl yükselen aşırı hava sıcaklığının şaşkınlığını yaşadı. Kent merkezinde bulunan Ethem Bey Parkı ve 27 Haziran Öğretmenler Parkı'nda vatandaşlar serinlemek için ağaç gölgeleri ve çardakları tercih etti. Park içinde bulunan su fıskiyelerinde ise çocuklar hem oyun oynadı, hem de ıslanarak serinlemeye çalıştı. Hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı kentte bazı vatandaşların ise parklardaki gölge yerlerde uyuyakaldığı görüldü. Kent meydanında ise vatandaşlar gölgelik yerleri tercih ederek yakıcı güneş ışığından korunmaya çalıştı. Vatandaşlar Sivas'ta son dönemlerdeki en yüksek sıcaklığın bu yıl yaşandığını söyleyerek, zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmadıklarını belirtti. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının bir kaç gün daha sürüp, daha sonra etkisini yitirmesi bekleniyor.

Görüntü Dökümü:

-Parklardan görüntüler

-Gölgeliklerde oturan, uyuklayanlar

-Kent merkezinden görüntü

-Su fıskıyelerinde serinleyen çocuklar

-Röportajlar

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

(142 mb)

===================================================

10)KEDİNİN SALDIRDIĞI YAVRU BAYKUŞLAR TEDAVİYE ALINDI

ADIYAMAN'da Abdullah Bakır'ın, kedinin saldırısından kurtardığı yaralı yavru 2 baykuş, tedaviye alındı. Abdullah Bakır, dün akşam evine giderken yolda kedinin saldırdığı 2 baykuş fark etti. Bakır, birini ağzından aldığı kedinin saldırısından kurtardığı yaralı baykuşları, eve getirdi. Bakır, gece boyunca baykuşa bakıp su ve yemek verdi. Baykuşun yemek yemediğini fark eden Bakır, internetten baykuşun neler yediğini öğrenince gidip kasaptan kıyma et alıp hayvanın karnını doyurdu. Sabah olmasıyla Bakır, baykuşu alıp Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'&ne götürdü. Yaralı yavuru baykuşlar, burada veteriner tarafından tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü

--------------------------------

Orman Müdürlüğü

Baykuş'un getirilmesi

Abdullah Bakır ile röp.

Veterinerin hayvanlara bakması

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 50 MB

=====================================================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement