Dha Yurt Bülteni -11 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni -11

Siyanürlü katliamı, 'kırmızı gözlü süper kahraman'ın istemesiyle yapmışİzmir'in Bayraklı ilçesinde, annesi Fatma ve babası Mehmet Kalkan'ı, içine siyanür koyduğu şerbeti içirerek öldüren Mahmut Can Kalkan'ın (21), emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

17.05.2019 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyanürlü katliamı, 'kırmızı gözlü süper kahraman'ın istemesiyle yapmış

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, annesi Fatma ve babası Mehmet Kalkan'ı, içine siyanür koyduğu şerbeti içirerek öldüren Mahmut Can Kalkan'ın (21), emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Kalkan'ın, üniversitenin laboratuvarında sadece kendisinin görebildiği, çizgi şeklinde kırmızı gözleri olan ve uzun siyah pelerin takan bir süper kahramanla tanıştığını ve bu olayı da onun istemesi üzerine gerçekleştirdiğini anlattığı öğrenildi.

Olay, salı günü saat 22.30 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi 6062/1 Sokak'ta, 8 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan, potasyum siyanür ile hazırladığı şerbeti, annesi Fatma (39) ile babası Mehmet Kalkan'a (46) ikram edip içirdi. Kalkan çifti sıvıdan içtikten sonra fenalaştı. Mahmut Can Kalkan bu kez de sıvıyı kardeşi Emir Can'a (16) içirmek istedi. Ancak, anne ve babasının rahatsızlandığını gören Emir Can tepki gösterince bardak devrildi ve sıvı üzerlerine döküldü. Bu sıvıdan Mahmut Can Kalkan ve kardeşi Emir Can'ın yanı sıra küçük kardeşleri Mehmet Taha (4) da etkilendi. Hastaneye kaldırılan aile fertlerinden Fatma ve Mehmet Kalkan çifti yaşamını yitirdi, oğulları ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede şizofreni teşhisi konulan Mahmut Can Kalkan, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Diğer iki kardeş ise yakınları tarafından, anne ve babalarının cenazelerinin toprağa verildiği Yozgat'a götürüldü.

'KIRMIZI GÖZLÜ SÜPER KAHRAMAN' SÖYLEMİŞ

Siyanürlü şerbet ile Mahmut Can Kalkan'ın Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde verdiği ifadenin detayları da ortaya çıktı. Bir yandan üniversite eğitimine devam ederken bir taraftan da internetten ticaret yaptığını belirten Kalkan'ın, "Üniversiteye başladığım dönemlerde kız arkadaşımdan ayrılmıştım. Ardından, üniversitenin laboratuvarında, yatay çizgi şeklinde kırmızı gözleri olan ve siyah pelerin takan, süper kahraman gibi birisiyle tanıştım. Ancak bu kişiyi yalnızca ben görebiliyordum, o da yalnız olduğumda. Bana, kalabalık içinde olmayı sevmediğini ve sadece kendisi varken laboratuvara geldiğini söylüyordu. Son olarak, bana siyanürlü bir şerbet hazırlamamı ve aileme içirmemi söyledi" dediği öğrenildi.

'ÜÇE KADAR SAYIP, FONDİP YAPMALARINI SÖYLEDİM'

Olay günü eve gittiğinde, babasıyla süper kahramanı aynı masada otururken gördüğünü, ancak süper kahramanın kendisini görünce kaybolduğunu dile getiren Mahmut Can Kalkan'ın, "Bir süre babamla evde ders çalıştım. Daha sonra, süper kahramanın bizim eve gelmesinin, bu olayı hemen yapmam için bir mesaj olduğunu düşündüm, ders çalışmayı bıraktım ve marketten aldığım şerbetin içine koydum. Kardeşim Emir Can ile annem ve babama verdim. Üçe kadar sayıp, fondip yapmalarını istedim. Annem ve babam yaptı ama Emir Can içmek istemedi" dediği belirtildi.

'EBEDİ UYKUYA DALACAKSINIZ'

Emir Can ise ifadesinde, şerbeti içmek istemediğini söyleyince ağabeyinin kendisine zorla içirmeye kalkıştığını ve bu sırada sıvının sol gözüne döküldüğünü söyledi. Ağabeyi Mahmut Can Kalkan'ın elinde bir saatle zaman tuttuğunu belirten Emir Can'ın, "İçtikten sonra '20 dakikanız kaldı, 15 dakika sonra ebedi uykuya dalacaksınız' deyip duruyordu. Ben ambulansı aradım ve evden çıkıp komşulara bağırdım. Babam anneme hemen yoğurt yemeleri gerektiğini söyledi. Sonra yere yığıldılar" dediği öğrenildi.

OLAYA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER GEÇİLMİŞTİ

Haber: Davut CAN/İZMİR, -

====================

Bitiş çizgisini aynı anda geçen 5 öğrenci diskalifiye edildi

Karabük'te düzenlenen atletizm müsabakasında dereceye girebilmek için ter döken öğrencilerden 5'i kol kola girip aynı anda bitiş çizgisini geçince kurallar gereği diskalifiye edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Gençlik Koşusu' düzenledi. Genç Kızlar Ferdi ve Genç Erkekler Ferdi kategorilerinde yapılan koşuya 25 lise öğrencisi katıldı. Çamlık Tabiat Parkındaki 1500 metrelik parkurda aynı anda verilen start ile birlikte öğrenciler dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giremeyeceklerini öğrenen 5 öğrenci, kol kola yürüyerek geldikleri bitiş çizgisini aynı anda adımlarını atarak geçti. 5 öğrenci, kurallar gereği diskalifiye edildi.

Diskalifiye edilen öğrencilerden Furkan Özal, "Diskalifiye olmamız önemli değil. Her zamanki gibi dostluğumuz, kardeşliğimiz kazandı. Mutluyuz. Dereceye girme gibi bir ümidimiz yoktu." dedi.

Ceyhun Demir ise, "Kardeşlik, barış için bir adımdı. Hep birlikte attık. Hep birlikte kazandık. Mutluyuz." diye konuştu.

Koşu sonunda kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri 19 Mayıs'ta düzenlenecek olan törende verilecek.

Görüntü Dökümü

----------

-Yarıştan detay

-5 öğrencinin kola kola gelip aynı anda bitiş çizgisini geçmeleri

-Furkan Özal röp

-Ceyhun Demir röp

Süre: (01.58) Boyutu: (218 MB.)

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/KARABÜK,

=====================

Keban Barajı'nın tahliye kapakları 15 yıl sonra açıldı

Elazığ'ın Keban ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en büyük 2'nci barajı olan Keban Barajı'nın tahliye kapakları 15 yıl aradan sonra açıldı. Buradaki su, Murat Nehri'ne tahliye edildi.

Elazığ'da kış mevsimin aşırı yağışlı geçmesinden dolayı Keban Barajı doldu. 1974 yılında Elazığ'ın Keban ilçesinde üretime başlayan Keban Barajı'nda artan suyun tahliye edilmesi için 3 tahliye kapağı açılarak fazla su Murat Nehri'ne aktarıldı. Keban Barajı'nda en son 15 yıl önce su tahliyesinin yapıldığı bildirildi.

Görüntü Dökümü

----------

Su tahliyesinden görüntü

- Keban Barajından görüntü

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 62 MB

Haber: Erkan BAY-Kamera: ELAZIĞ,

====================

Elinde silahla intihar edeceğini söyleyen cezaevi firarisi 8 saatte ikna edildi

Eskişehir'de açık cezaevinden firar eden Cevahir Yurdakul (30), sabah 05.00 sıralarından kendisinden şüphelenen mahalle bekçilerinden kaçtı. Yakalanacağını anlayınca havaya ateş ettiği silahı kendisine doğrultarak intihar edeceğini söyleyen Yurdakul, polis ve Özel Harekat ekiplerinin 8 saat süren ikna çabalarının ardından tabancasını bırakarak teslim oldu.

Eskişehir'de uyuşturucu kullanmak ve kumar oynatmak suçlarından bir süredir Açık Cezaevi'nde bulunan Cevahir Yurdakul, izinli olarak çıktığı cezaevine dönmeyerek firar etti. Sabah 05.00 sıralarında Çamlıca Mahallesi'nde dolaştığı sırada mahalle bekçilerinin dikkatini çeken Yurdakul, bekçilerin 'dur' ihtarına uymayıp havaya 2 el ateş etti ve kaçtı. Yaklaşık 200 metre kaçan Yurdakul, Çamlıca Mahallesi Kanalboyu sokak üzerindeki ağaçlık alanda etrafını saran polis ve bekçileri görünce silahı kendisine doğrultarak intihar edeceğini söyledi.

8 SAATTE İKNA OLDU

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Özel Harekat ekipleri Yurdakul'un olduğu sokağa sevk edildi. Sokak trafiğe kapatılırken, tedbir amacıyla da sağlık ekipleri çağrıldı. İki polis memuru müzakereci olarak Cevahir Yurdakul'u teslim olmaya ikna etmeye çalıştı. Yurdakul, polislerin alandan çekilerek gitmelerine izin vermesini istedi. Sabah 05.00 sıralarında başlayan ikna çabası 13.00 sıralarında Yurdakul'un kalbine tuttuğu tabancayı polise vermesi sonucu sona erdi. Gözaltına alınan Yurdakul, geçirildiği sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:

----------

-Trafiğe kapatılan sokak

-Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri

-Özel Harekat ekipleri

-Şüphelinin çevresindeki polisler

-Elinde silahla Cevahir Yurdakul

-Polisin ikna çabası

-Silahını bırakan Yurdakul

-Yurdakul'un polis aracına götürülmesi

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,-

=====================

Otizmli öğrenciler harçlıklarını Türk Kızılay'ına bağışladı

Adıyaman'da harçlıklarından biriktirdikleri paraları zarflara koyan 43 otizmli öğrenci  Türk Kızılayı'na yardımda bulundu.

Malazgirt Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda eğitim gören 43 otizmli öğrenci harçlıklarından biriktirdikleri paraları zarflara koyarak Türk Kızılayı Adıyaman Şube Başkanı Murat Bulut'a teslim ederek yardımda bulundu. Bağış zarflarını teslim alan Murat Bulut duyarlılıkları için otizmli çocuklara teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Taşkın, "Okul olarak otistik öğrencilerimizin otizmin bir farklılık olmadığını bir hastalık olmadığını ispatladık bugün. Adıyaman Kızılay Şubesi'nin getirmiş olduğu yardım zarflarını öğrencilerimize verdik. Aileleri tarafından kendilerine verilen harçlıkları zarflara koyarak ihtiyaç sahibi çocuklara gönderdi öğrencilerimiz bu anlamda çok duygulandığım bir gün oldu. Kendilerine verilen 1 veya 2 Liralara harçlıklarını zarflara koyarak bizlere teslim ettiler. Bizlerde bu zarfları Kızılay'a teslim ettik. Kızılay yetkilileri ise bu yardım zarflarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar" dedi.

Öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Murat Bulut ise, "Özelikle bu projede bizlere yardımcı olan öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Buradan aldığımız bağışlarımızı yardıma muhtaç öğrencilerimiz için kullanacağız. Bu tür otistik çocuklarımızın katkı sunması bizleri çok duygulandırdı. Çünkü bu öğrencilerimizin ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapmak için kendi harçlıklarını zarflara koymaları bizi hem duygulandırdı hem de sevindirdi. Çünkü bu öğrencilerin aileleri yardıma muhtaç olan kişilere vermiş olduğu değeri göstermekte emeği geçenlere teşekkür ediyorumö diye konuştu.

Görüntü Dökümü

------------

-Okuldan genel görüntü

-Otizmli çocuklardan görüntü

-Otizmli çocukların Kızılay zarflarına harçlıklarını koyması

-Otizmli çocukların zarfları teslim etmesi

-Okulu Müdürü Mehmet Taşkın konuşması

-Kızılayı Şube Başkanı Murat Bulut'un konuşması

-Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 485 MB

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

=====================

Diyarbakır'da başarılı 25 milli sporcu ödüllendirildi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde eden 25 milli sporcuyu ödüllendirdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası düzeyde başarı sergileyen Diyarbakırlı 25 milli sporcu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından ödüllendirildi. Devlet Su İşleri konferans salonunda yapılan ödül töreninde konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır'ın önemli oranda bir gençlik potansiyeline sahip olduğunu belirterek, "Bugün burada, geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslararası yarışmalarda hem ülkemizin bayrağını, hem de Diyarbakır'ımızı çok büyük başarıyla temsil eden Türkiye ve Avrupa şampiyonluklarına ulaşan, belki çok güzel bir örnek olan milli sporcularımızı ödüllendirmek, siz değerli gençlerimizle bu coşkuyu paylaşmak için bir aradayız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bu töreni gerçekleştirmekten, böylesi başarılı, gelecekte ülkemiz adına alanlarında çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığımız siz sporcularımızı ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyduğumu belirtiyor, öncelikle bu başarının kahramanı bütün sporcularımızı içtenlikle tebrik ediyorum. Diyarbakır'da çok büyük bir genç öğrenci ve genç kitlesine sahibiz. Diyarbakır, Türkiye'nin bu anlamda en genç, en güçlü ve en güzel illerinden biridir. Bunu kazanıma dönüştürmeniz, sahip olduğunuz bu gücü sonuca ve başarıya taşımamız lazım" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, başarılı milli sporculara ödüllerini vermesiyle tören son buldu.

Görüntü Dökümü

-------------

-Konferans salonundan detaylar

-Vali Güzeloğlu'nun konuşması

-Vali Güzeloğlu'nun öğrencilere hediye vermesi

-Toplu fotoğraf çektirmeleri

-Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 760 MB

Haber-Kamera: Selim KAYA, Mesut BUDRAÇ/DİYARBAKIR,

==================

Beşinci Gaziantep Kitap ve Kültür Günleri başladı

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bu yıl 5'incisi organize edilen Gaziantep Kitap ve Kültür Günleri başladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na açılan 'Ramazan Kitapla Buluşuyor' ana temalı kitap günleri açılış programına Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yüzü aşkın yayın evi ve çok sayıda yazarın katılımıyla kitap sokağı kurulan meydanda öğrenciler kitaplarla buluştu.  Açılış konuşmasında katılımcılara seslenen Vali Davut Gül, kitap okumaya gerekli önemin verilmesi gerektiğini dile getirerek, "Gaziantep her şeyin en güzelini yapıyor. Kitap fuarının da en iyisini yapacak. Bu anlamda Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor kitap okuma kampanyası ile evlere girdik. Öğretmenlerimiz gönüllü olarak aileleri ziyaret ediyorlar. Buradan alınan kitaplarda bunun altyapısını güçlendirecek" dedi

Fatma Şahin ise her bireyin bir koruda iyi uzmanlaşması gerektiğine dikkat çekerek, "Çok heyecanlıyım. Atılan bir tohumun güzelliğe vesile olduğuna şahit oluyoruz. Bu şehir bugün 4 üniversitesi ile üniversiteler şehri. Bugün 18 yaş altı 750 bin nüfusu ile en genç şehirlerden birisi. Bu çocukları geleceğe hazırlamamız lazım. Hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu diyen bir medeniyetten geliyoruz. Sosyal Medya bizi derinliği olmayan bir şekilde yetiştiriyor. Mutlaka okumamız derinleşmemiz ve uzmanlaşmamız lazım" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar fuarı gezdi.

Görüntü Dökümü

-------

Açılışın yapılması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuşması

Gaziantep Valisi Davut Gül'ün konuşması

Fuardan görüntü

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 319 MB

Haber-Kamera: Kadir GÜNEŞ-GAZİANTEP-DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni -11 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Son 21 Yılda 217 Bin 740 Dekar Tarım Arazisi Sulamaya Açıldı
    17:49 Kastamonu'da Son 21 Yılda 217 Bin 740 Dekar Tarım Arazisi Sulamaya Açıldı

    DSİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Kastamonu'da son 21 yılda inşa edilen sulama tesisleri ile 217 bin 740 dekar tarım arazisi sulamaya açıldı. Ayrıca, yapılan yatırımlarla 9 baraj ve 2 gölet inşa edilerek 119,68 milyon metreküp su depolama hacmine ulaşıldı. Kastamonu'da taşkın riskini azaltmak için tamamlanan 80 taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, yerleşim yerleri ve arazilerin taşkın kontrolü sağlandı. Ayrıca, Kastamonu'da 86 bin 710 dekar alanda arazi toplulaştırma tescili yapıldı ve 13 HES tesisi ile yıllık 327,38 gigawatt enerji üretimi sağlandı.

  • Çin'in yeni yüksek hızlı treni CR450 saatte 400 km hıza ulaşacak
    17:49 Çin'in yeni yüksek hızlı treni CR450 saatte 400 km hıza ulaşacak

    Çin Devlet Demiryolları Grubu, CR450 inovasyon projesinin ilerlediğini ve bu yılın sonunda prototipin montaj hattından çıkacağını duyurdu. CR450, şu anda hizmette olan CR400 Fuxing trenlerinden daha hızlı olacak ve yüzde 12 daha hafif, yüzde 20 daha az enerji tüketiyor. Ayrıca, proje altyapıda teknolojik inovasyonu da içeriyor. Çin, halkın talebini karşılamak için dünyanın en büyük yüksek hızlı demiryolu ağını inşa etti ve Fuxing trenleri ülke genelinde 31 eyalet düzeyinde faaliyet gösteriyor.

  • Diyarbakır Müzesi'nde öğrencilere Hacivat ve Karagöz gösterisi
    17:48 Diyarbakır Müzesi'nde öğrencilere Hacivat ve Karagöz gösterisi

    Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Arkeoloji Müzesi'nde, öğrenciler için 'Hacivat ve Karagöz' gölge oyunu gösterisi sunuldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyarbakır Müzesi ve SICPA Türkiye firmasınca düzenlenen gösteri, öğrencilere tarihi sevdirmek, müze sevgisini aşılamak ve Müzekart'ı tanıtmayı amaçlıyor.

  • Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
    17:44 Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

    Mardin'de, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla düzenlenen 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı. Vali Akkoyun, kentte uygulanan 294 projeden 24'ünün tamamlandığını, 99'unun devam ettiğini ve 171'inin etüt proje aşamasında olduğunu belirtti. Ayrıca, kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması için koordinasyona önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Turizmde Yeni Trendler ve Geleceğin Turizmcileri Konuşuldu
    17:44 Turizmde Yeni Trendler ve Geleceğin Turizmcileri Konuşuldu

    Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlikte, gastronomideki yeni trendler ve turizmin geleceği konuşuldu. Programda, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kurnaz ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Vahit Oğuz Kiper öğrencilerle buluştu. Konuşmacılar, dijital gelişmelerin gastronomi alanını nasıl dönüştürdüğünü ve turizmdeki gelecek trendlerini anlattılar. Etkinlik, öğrencilere teknik bilgilerin aktarıldığı ve turizmin geleceğinde önemli noktaların paylaşıldığı bir platform oldu.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Tiran Belediye Binası Protesto Edildi
    17:43 Tiran Belediye Binası Protesto Edildi

    Arnavutluk'ta yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi.

  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.


Advertisement