Dha Yurt Bülteni-12 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-12

1)VEYSİ KAYNAK: BU MİLLET TOP MERMİSİNE GÖĞSÜNÜ SİPER ETMEYİ BİLMİŞTİRBAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, 15 Temmuz'da milletin büyük bedeller ödediğini belirterek, "Bu millet top mermisine, tank atışına, uçak bombasına göğsünde siper etmeyi bilmiştir" dedi.

11.07.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)VEYSİ KAYNAK: BU MİLLET TOP MERMİSİNE GÖĞSÜNÜ SİPER ETMEYİ BİLMİŞTİR

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, 15 Temmuz'da milletin büyük bedeller ödediğini belirterek, "Bu millet top mermisine, tank atışına, uçak bombasına göğsünde siper etmeyi bilmiştir" dedi. Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şeyh Adil Mezarlığı'ndaki, şehitlikte düzenlenen anma törenine katıldı. Ulu Camii imamı Ayhan Küpelikılıç'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan törende İl Müftüsü Celal Sürgeç dua ettirdi. Veysi Kaynak ve törene katılanlar, şehitlerin mezarlarını ziyaret edip dua etti. Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakan Kaynak, şehitlikteki yakınlarına da başsağlığı dileklerini iletti.  Veysi Kaynak, 15 Temmuz'da Türk milletinin ülkenin bölünmezliğini bizzat kendisinin kurtardığını belirterek şöyle konuştu: "Bütün milletimiz bir kez daha içindeki o kahramanlık duygusunu ortaya çıkardı. Bu hem yapılan darbe girişiminin hainliğiyle hem karşı koyuşun cesaretiyle, ferasetiyle, kahramanlığıyla ayrı bir hadiseydi. Dünyada böyle bir millet yoktur; tankın karşısına, uçağın altına koşan böyle bir millet yoktur. 15 Temmuz'da müşahede ettik ki bu milletin karşısında, bu milletin iradesinin karşısında hiçbir şeyin barınması mümkün değil. Bu millet top mermisine, tank atışına, uçak bombasına göğsünü siper etmeyi bilmiştir. 15 Temmuz'dan sonra bütün milletimize şükranlarımızı sunmak asli işimiz. Bütün şehitlerimize tekrar rahmet diliyoruz, gazilerimize hayırlı şifalar, uzun ömürler diliyoruz. Milletimiz ilk tehlikeyi savuşturmuştur ama hükümetimizin, bütün siyasi iktidarın çünkü 15 Temmuz hadisesi sadece Ak Parti'ye, Ak Parti iktidarına karşı yapılmış bir girişim değil, o gün Türkiye Büyük Millet meclisi bombalandı tüm siyasi patiler, tüm siyasi kurumlara karşı yapılmıştır. O sebeple siyaset kurumu ve hükümetimiz 15 Temmuz'un bir daha tekrarlanmaması için habis yapıyla mücadelesini en son ferdi kalıncaya kadar sürdürecektir. DEAŞ ile, PKK ile, PYD ile de mücadelemiz sürecek, inşallah bu vatan topraklarımız dünyanın her bir yerinden can emniyeti için, namus emniyeti için ana kucağı olan bu Anadolu aynı zamanda bir huzur adası olarak da kalmaya devam edecektir."

Şehitlikteki törenin ardından Kaynak ve beraberindeki kalabalık, Ulu Cami'de şehitler için okutulan mevlite de katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Törene katılanlar

Kur'an-ı Kerim okunması

Müftsü Celal Sürgeç'in dua etmesi

Veysi Kaynak'ın şehit mezarına karanfil bırakması

Veysi kaynak'ın şehit yakınlarıyla konuşması

Veysi Kaynak'ın konuşması

Şehitlikten detay

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 317 MB

=========================================================

2)BAKAN ÖZLÜ: 15 TEMMUZ BİR ÇETE HAREKETİDİR

DÜZCE'de düzenlenen, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinliklerine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Bir çete hareketidir 15 Temmuz girişimi. Allah bir daha 15 Temmuz'lar göstermesin" dedi.

Düzce Valiliği'nin şehitlikte düzenlediği anma programına Bakan Özlü'nün yanında Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, daire müdürleri, şehit yakınları ile gaziler ve vatandaşlar katıldı. İl Müftüsü Selami Emen'in okuduğu duanın ardından Bakan Faruk Özlü ve protokol üyeleri şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Ardından 15 Temmuz gecesi Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın Beyköy Beldesi Çalıcuma Mahallesi'nde bulunan mezarı ziyaret edildi, dua okundu. Ardından şehidin babası Ramazan, annesi Hanife Baysan evde ziyaret edildi.Açıklama yapan Bakan Faruk Özlü, 15 Temmuz darbe girişiminin dışarıdan destekli çetelerce yapıldığını ifade ederek, "Bir çete hareketidir 15 Temmuz girişimi. Yurt dışı desteklidir. Dolayısı ile Allah milletimizi korumuştur. İnşallah bu çetenin uzantılarının yakınlarının bütün kamudan, bütün devlet teşkilatından temizlendiğini, temizleneceğini göreceğiz. Mücadelenin devam ettiğini söylemek isterim. Allah bir daha 15 Temmuz'lar göstermesin" dedi.

Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın annesi Hanife Baysan "Elimden gelse onların iplerini kendim çekerim. İçim yanıyor içim, 2 gündür televizyona baktıkça içim yanıyor. O bombalar düştükçe sanki benim içime düşüyor. Yanıyor içim. Elimden gelse kendim çekerim onların ipini. Ah benim yavrumu yediler" dedi.

Şehit babası Ramazan Baysan da "Allah bir daha 15 Temmuz'u yaşatmasın" diye konuştu.

Bakan Özlü, Merkez Büyük Camii'nde şehitler için okunan mevlide katıldıktan sonra kentten ayrıldı.

Görüntü dökümü:

-----------------------------------

-Bakan Özlü'nün şehitlikte görüntüsü

-Şehit kabirlerine karanfil koyarken görüntüsü

-Şehit Ufuk Baysan'ın kabrini ziyaret ederken görüntü

-Şehit evini ziyaret görüntüsü

-Bakan ile röp

-Şehit annesi ile röp

-Şehit babası ile röp

Haber-Kamera: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

====================================================

3)AK PARTİLİ ŞAHİN: 20 TEMMUZ DARBE SÖYLEMİ DARBECİLERİ MASUM GÖSTERME AMAÇLIDIR

KARABÜK'te '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinliğine katılan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "'Asıl darbe 20 Temmuz'da oldu.' diye söylenenler, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanları masum gösterme amaçlıdır" dedi.15 Temmuz darbe girişimine İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde direnirken hayatını kaybeden Metin Arslan'ın, Öğlebeli Mahallesi'nde bulunan mezarı ziyaret edildi, dua okundu, karanfil bırakıldı. Anma etkinlikleri kapsamında Beşbinevler Mahallesi'ndeki şehitler mezarlığı da ziyaret edilerek dua edildi. Ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Şahin, darbe girişiminde bulunanların adalet karşısında hak ettiği cezayı almalarını beklediklerini söyleyerek şöyle konuştu: "Buna milletimiz cezanın bir an önce verilmesi bağlamında büyük önem vermektedir. Çünkü ülkemizin başına bu badireyi açanlar mutlaka cezalandırılmalıdır. Bu cezalandırma faaliyetinin yargısal sürecini farklı yönlere çekerek 'adaletsizlik yapılıyor' bağlamında bir takım değerlendirmeleri bu şehitlerimizin hatırasına saygısızlık olarak ifade ediyorum. Çünkü şu anda önemli bir bölümü cezaevindedir. Yargılanıyorlar. Bu yargı süreçleri bir an önce tamamlanmalı. Hak ve adalet yerini bulmalıdır. İşte asıl adalet buradadır. Türkiye'nin başına bu badireyi açan hainler mutlaka en ağır ceza ile tenzil edilmelidir. 'Bunlar gerçek suçlu değildir, gerçek suçlu devlettir, hükümettir. Çünkü bu darbe girişimi farklı bir darbe girişimidir, asıl darbe 20 Temmuz'da oldu.' diye söylenenler 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanları masum gösterme amaçlıdır. Bunlara milletimizin kanmamasını diliyorum. İnanıyorum ki milletimiz kanmayacaktır. Bunu böyle bir 15 Temmuz'un değerlendirildiği haftada söylemeyi arzu etmezdim ama bunu söylemek durumundayız. Tüm şehitlerimize rahmetler diliyorum."

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Şehit Mezarlığında dua edilmesi

-Mehmet Ali Şahin'in karanfil bırakması

-Mehmet Ali Şahin'in açıklaması

Süre: (02.37) Boyutu: (118 MB.)

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/KARABÜK,

=====================================================

4)15 TEMMUZ KAHRAMANI ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR, MEZARINDA ANILDI

NİĞDE'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz kahramanı şehit astsubay Ömer Halisdemir, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ın da katıldığı törenle mezarı başında anıldı.

Bakan Lütfi Elvan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ile vefat eden annesinin Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'ndeki kabrini ziyaret etti. Elvan'a Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, TBMM İdari Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve belediye başkanları ile daire müdürleri eşlik etti. Ömer Halisdemir ve annesi Fadimana Halisdemir'in kabrinin başında Kuran'ı Kerim okunmasının ardından Bakan Elvan ile beraberindekiler dua etti.

ELVAN: ÖMER HALİSDEMİR ŞEHİT OLUR, MİLYONLARCA ÖMER HALİSDEMİR DOĞAR

Mezarlıktan çıkışında açıklama yapan Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Yiğit şehidimiz Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettik. Bizde 'Analar ne aslanlar doğurur' sözü vardır. Fetullahçı Terör Örgütü tarafından darbe girişimi sırasında bu ülkenin bölünmesini planlamaktan başka bir şey değil. Bu ülkenin işgali birilerinin eline teslim edilmekten başka bir kalkışma değildi. Ancak başta şehidimiz Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimiz ve milletimiz buna izin vermedi. Şehidimiz Ömer Halisdemir Türkiye'nin kaderini değiştiren öncü şehitlerimizden birisidir. Tıpkı surlara bayrak diken Ulubatlı Hasan gibi Çanakkale'de, Sakarya'da Anafartalar da işgalcilere karşı dimdik duran ve onları yok eden kahraman şehitlerimizdir. Buradan şunu söylemek istiyorum. Türkiye üzerinde hesabı olanlar şunu çok iyi bilsinler bir Ömer Halisdemir şehit olur, milyonlarca Ömer Halisdemir doğar. Türkiye Cumhuriyeti devleti Türk devletini başkaları ile asla karıştırmasınlar."

Kahraman şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ise, "Türk milletine ve tüm annelere teşekkür ediyorum. Ben bir Ömer Halisdemir'i nasıl yetiştirdiysem yeni nesil gençlerimizi, yeni gelen askerimizi ve polisimizi yetiştirmeye her zaman hazırım. Türk topraklarından bir parça da olsa hiçbir düşmana vermemek için bütün gücümle hazırım"dedi.

EŞİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Bakan Elvan, Ömer Halisdemir'in eşi Hatice Halisdemir'in evinde ziyaret edip baş sağlığı dileklerinde bulunduktan sonra Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'na ağaç dikti. Ağaç dikimini ardından Ömer Halisdemir'in baba ocağını ziyarette bulunan Bakan Lütfü Elvan'a kardeşi Soner Halisdemir, Ömer Halisdemir'in resmi basılı tişörtü hediye etti. Elvan, tişörtü üzerine giyerek baba ocağından ayrıldı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Baba Hasan Hüseyin Halisdemir'in oğlunun kabrine bakması

Baş sağlığı dileyenlerden görüntü

Halisdemir'in kabrinden detay görüntü

Kabir ziyaretine gelenlerin görüntüsü

Baba'nın yakın görüntüsü

Dua edilmesi

Baba Halisdemir'e Bakan'ın baş sağlığı dilemesi

Bakan'ın hatıra ormanına fidan dikmesi

Baba Halisdemir'in evinden görüntü

Bakan'ın Baba Halisdemir'e bayrak ve Kuranı Kerim hediye etmesi

Ömer Halisdemir'in kardeşinin Bakan'a üzerinde Ömer Halisdemir'in resmi olan tişört hediye etmesi

Bakan'ın Niğde Şehitliği'ni ziyaret etmesi

Bakan'ın konuşması

Baba Halisdemir'in konuşması

SÜRE: 07'12"   BOYUT: 481 MB

Haber-Kamrea: Ali KADI/NİĞDE,

========================================================

5)KÜTAHYA'DAKİ KAZADA ŞEHİT OLAN ERİN CENAZESİ KAHRAMANMARAŞ'A GÖNDERİLDİ

KÜTAHYA'da devriye gezen jandarmaların içinde bulunduğu askeri araçla kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada şehit olan askeri aracın sürücüsü er 22 yaşındaki Çınar Taş'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi. Kütahya'nın merkeze bağlı İhsaniye Köyü yakınlarında geceleyin meydana gelen kazada Değirmenözü Jandarma Karakolu'nda görevli jandarma er Çınar Taş yönetimindeki 43 JAA 035 plakalı askeri araç, karşı yönden gelmekte olan Mevlüt Gündoğan'ın kullandığı 43 RY 062 plaklı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, askeri aracın sürücüsü jandarma er Çınar Taş olay yerinde şehit oldu, 3 uzman çavuş ile diğer araçtaki 5 kişi yaralandı. 8 yaralı, kaldırıldıkları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Şehit er Çınar Taş'ın cenazesi bugün Kütahya İl Jandarma Alay Komutanlığı bahçesine getirilerek tören düzenlendi. Taş, okunan duanın ardından cenaze aracıyla Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na götürüldü. Taş'ın cenazesi, buradan da askeri uçakla memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi. Bekar olan Çınar Taş'ın Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Görüntü dökümü:

---------------------------

-Şehidin tabutunun cenaze aracından indirilip askerlerin omzunda Jandarma Alay Komutanlığı bahçesine getirilmesi,

-Törene katılanların,

-Dua okunması,

-Tabutun tekrar cenaze aracına alınmasından çekilen görüntüler bulunuyor.)

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ-KÜTAHYA,

=========================================================

6)TUNCELİ'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

TUNCELİ'de 15 Temmuz anma programları kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.

Tunceli Valiliği tarafından 15 Temmuz anma programları kapsamında Paşa Camii'nde şehitler için mevlit okutuldu. Vali ve Tunceli Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karakaş, Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile okutulan mevlidin ardından şehit yakınları ve gaziler için Paşa Camii bahçesinde yemek ikram edildi. 15 Temmuz şehitleri için yapılan anma programında konuşan Vali Tuncay Sonel, Türkiye genelinde 15 Temmuz şehitleri için anma programları düzenlendiğini belirterek, "Paşalar Camii'ne şehitlerimizin ruhlarına mevlidi şerifler okundu. Şehit ailelerimizle, kahraman gazilerimizle, Tunceli ailesi olarak hep beraber programda bulunuyoruz. Başta bu kıymetli toprakları vatan yapan ecdadımızı, tüm şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı'ndaki şehitlerimizi, terör şehitlerimizi ve kahramanlıklar gösteren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun ve kahraman gazilerimize de şifalar diliyorum. Yüce Rabbim vatanımızı, bayrağımızı ve bu birlik ve beraberliğimizi korusun."dedi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Cami bahçesinde toplanan vatandaşlar

-Vali ve diğer yetkililerin yemeğe oturması

-Valinin açıklaması

-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ferit DEMİR/TUNCELİ, -

======================================================

7)ZONGULDAK'TA ŞEHİTLERE KARANFİL

ZONGULDAK'ta, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edilerek şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Asri mezarlıktaki şehitlik ziyaretine Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, daire müdürleri, askeri erkan, şehit aileleri, muharip gaziler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Terörle mücadelede şehit olan asker ve polislerin mezarlarına karanfil bırakıldı, Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

ŞEHİT ANNESİ FENALAŞTI

Ziyaret sırasında, 64 yaşındaki Şükran Yorulmaz, Siirt'in Pervari ilçesinde vatani görevini yaparken 16 Kasım 1996'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan oğlu Yunus Yorulmaz'ın mezarının başında fenalaştı. Aynı zamanda Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ın eşi olan Şükran Yorulmaz'a sağlık görevlileri müdahale etti. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şehit annesinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Ziyaretin sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Vali Ahmet Çınar, "İçimize sızmış, ailelerimize kadar girmiş, devletin kılcal damarlarına kadar girmiş 'Allah, kitap' diye milletimizi de kandırarak girmiş ve tamamen kendisini peygamberler üstü gören sapık bir adamın gizli servislerce kullanılması suretiyle din konusu istismar edilerek koca bir milletin çocukları kandırılarak bir darbe girişiminde bulundular. Eğer bu darbe gerçekleşmiş olsaydı emin olunuz ki, çok büyük ve hiç bitmeyen iç savaş başlamış olacaktı. Bunu da iyi planlamışlardı. Bunların efendileri, hali hazırda görünürdeki emperyalistler. Ama milletimizin büyük feraseti, tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızın bu millete layık bir liderliğiyle bu iş engellenmiş oldu. Cenabı Allah bir daha milletimize böyle bir felaketi yaşatmasın. Bu hainlere fırsat vermesin" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Askerlerin şehit ailesinin elini öpmesi

-Vali Ahmet Çınar'ın şehitliğe gelmesi ve şehit ailesiyle konuşması

-Vali Çınar'ın şehit mezarlığına karanfil bırakması

-Kuranı Kerim okunması ve dua edilmesi

-Vali Ahmet Çınar'ın gazetecilere konuşması

-Fenalık geçiren şehit annesinin ambulansa taşınması

-Sergi gezilmesi

-Dosya adı: zngsehıtlıktoren

-Süre: (04.21) Boyut: (285 MB)

-Haber-Kamera: Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

=====================================================

8)TRANSFORMAL NEFES SEMİNERİ KAPADOKYA'DA

TRANSFORMAL Nefes Vakfı'na bağlı nefes semineri Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de yapılıyor.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde turistik bir otelde gerçekleştirilen nefes semineri 12 Temmuz Çarşamba günü tamamlanacak.

Alanında uzman Umay Karabece, Gülay Ürel Altıntakan, Sare Elçin ve Alegra Benardate tarafından uygulanan nefes seanslarında sağlıklı bir nefes almanın insan hayatı, psikolojisi için ne denli önemli olduğunun da altı çiziliyor.

2006 Yılından bu yana her yıl 5-6 kez Türkiye'nin değişik illerinde bu tür nefes seminerlerinin düzenlendiğini kaydeden Gülay Ürel, yapılan bu seminerler ve seanslarla birlikte insanların bebekliğinde aldığı doğal nefesi yeniden kazanmalarına destek olduklarını dile getirdi. Ürel, "Transformal Nefes Vakfına bağlı olarak her yıl birkaç defa olmak üzere 2006 yılından bu yana bu organizasyonları düzenliyoruz. İnsanlarımızın doğayla baş başa kalabileceği merkezlerde bu organizasyonlarımızı yapıyoruz. Kapadokya bizim için çok önemli. Kapadokya'nın otantik dokusunda organizasyonlarımıza katılanlar gerçekten nefes aldıklarını hissediyorlar. Buranın kültürü, tarihi, dokusu insanlarımıza çok iyi geliyor. Etkinliklerimizde insanımızın bebekliğinde aldığı o doğal nefesi yeniden kazanması, insanlarımızın doğal şifalanması için hem eğitimler veriyoruz, hem de bire bir seanslarla insanlarımıza yardımcı oluyoruz. Yaptığımız nefes seanslarından çok hızlı sonuçlar alabiliyoruzö dedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Nefes seminerine katılan katılımcılardan genel ve detay görüntü

Alanında uzman Gülay Ürel Altıntakan ile röportaj

Haber - Kamera: Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,DHA)

DV 1 Dosya 4  Dakika 54 Saniya 311 -MB

=======================================================

ADRİANA LİMA GÜNE ERKEK ARKADAŞI İLE KAHVALTI YAPARAK BAŞLADI (EK)

9)BRANDALI ÖNLEM

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne erkek arkadaşı yazar Metin Hara ile birlikte gelen dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, tatilini sürdürüyor. Objektiflere öpüşürken yakalanan Lima ve Hara'nın kaldığı çiftliğin çalışanları, basın mensuplarının görüntü almamasını engellemek için çevredeki ağaçların arasını brandalarla kapattı. Çiftliğin havuza bakan bölümleri de branda ile kapatıldı. Lima ve Hara'nın bugün çiftlikteki evden dışarı çıkmayacakları, günü havuz başında ve odalarında dinlenerek geçirecekleri belirtildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Branda çekilirken görüntü

Haber- Kamera: Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla),

===================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-12 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement