DHA YURT BÜLTENİ-13 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ-13

DHA YURT BÜLTENİ-13

Bakan Pakdemirli: Karadeniz'deki yangınların tamamı söndürüldü (2) ORMAN İŞÇİLERİNİN ZORLU YANGIN MESAİSİKaradeniz Bölgesi'nde 3 günde 75 noktada çıkan, 260 hektar orman ve tarım arazisinin zarar gördüğü yangınlar kontrol altına alındı.

26.12.2019 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Pakdemirli: Karadeniz'deki yangınların tamamı söndürüldü (2)

ORMAN İŞÇİLERİNİN ZORLU YANGIN MESAİSİ Karadeniz Bölgesi'nde 3 günde 75 noktada çıkan, 260 hektar orman ve tarım arazisinin zarar gördüğü yangınlar kontrol altına alındı. Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı 23 ilden gelen yangın söndürme ekipleri, gece gündüz aralıksız alevlere müdahale etti. Demirören Haber Ajansı ekipleri, mevsimlik orman işçilerinin zorlu yangın söndürme mesaisini görüntüledi. Muğla'nın Fethiye ilçesinden gelen orman işçileri, zorlu arazi koşullarında orman için patika yolları kullanarak, ulaştıkları yangın noktalarında kazma, kürek ve tırmıklar ile alevlere müdahale etti. Ekipler, ormangülü ağaçları ile kaplı alanda örtü şeklinde devam eden yangınları kontrol altına aldı. Çalılıklarla kaplı ormanda ilerlemekte zorlanan ekipler, rüzgarın etkisiyle yayılan duman nedeniyle zor anlar yaşadı. Orman işçileri, tüm zorluklara rağmen yangınları kontrol altına almayı başardı. Orman işçileri, 3 gündür gece gündüz alevlerle mücadele ettiklerini belirterek, zor şartlarda çalıştıklarını söyledi. İşçiler, anız yakılmaması yönünde uyarılarda bulundu.Karadeniz Bölgesi'nde çıkan orman ve örtü yangınlarının, anız yangını olarak başladığı ve rüzgarın etkisiyle yayıldığı belirlenmişti. Anız yangınlarının orman yangınlarına neden olduğu gerekçesiyle 7 kişi hakkında yasal işlem başlatılmıştı.Bakanlık ve valilik uyarısına rağmen Trabzon'un Köprübaşı ilçesindeki birçok noktada anız yakıldığı görüldü. Bazı kişiler, anız ateşinin tehlike oluşturmadığını savundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜAnız ateşi yakılmasıAteş yakanlardan detayAnız ateşi yakan kadınla röp.Orman işçilerinin görüntüsüOrman içinden işçilerle yangın alanına gidilmesiEkiplerin yangına müdahalesiMuhabir anonsları (Muhammet KAÇAR),Orman işçileri ile röp.Yangın söndürme detaylarıDetaylarHaber: Muhammet KAÇAR-Arzu ERBAŞ Kamera: Selçuk BAŞAR-Tolğa SAĞLAM - TRABZON-DHA  =======================

Hasan Mezarcı, Noel'i doğum günü olarak kutladı

Düzce'nin Aydınpınar köyünde oturan ve kendisini 'Mesih' ilan etmesiyle tanınan Hasan Mezarcı, Noel'i doğum günü olarak kutladı. Doğum günü kutlama görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, arkadaşları, "İyi ki doğdun Mesih" diye şarkı söyledi.

Düzce Aydınpınar köyünde oturan ve kendisini 'Mesih' ilan eden Hasan Mezarcı'nın, Noel'i doğum günü diye kutlama görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Hasan Mezarcı köyde oturan yakın akrabaları ile Mesih olduğuna inanan arkadaşlarıyla birlikte pasta keserken, çevresindekiler "İyi ki doğdun Mesih" diye şarkı söyledi. Sehpanın üzerindeki tabaklarda ise çekirdekler görülürken, sosyal medyada, "Mesih de olsan o çiğdem çitlenecek hemşerim", "Bir düzgün kuruyemiş alsaydınız, o ne çekirdek koymuşsunuz koskoca Mesih'in önüne" gibi yorumlar yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜHasan Mezarcı ve arkadaşlarının doğum günü kutlamasıÇevresindekilerin 'İyi ki doğdun mesih' diye şarkı söylemesi(Sosyal medya görüntüleri)HABER: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

=======================

Kaçak ocakta ölen iki işçi toprağa verildi Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesindeki ruhsatsız işletilen kaçak maden ocağında ölen işçiler Uğur Korkmaz (33) ve Erdem Korkmaz (25), toprağa verildi.Gelik beldesindeki ormanlık arazide bulunan kaçak maden ocağında, dün saat 11.00 sıralarında metan gazı yanması meydana geldi. İlk belirlemelere göre vücutlarında oluşan yanık ve ortaya çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen işçiler Uğur Korkmaz ve Erdem Korkmaz hayatlarını kaybetti. İşçilerden Bahri Yeniay ise yaralandı. Yaralanan Yeniay, tedavisi için İstanbul'a sevk edildi.OCAK MÜHÜRLENDİ Jandarma ekipleri, bir ay önce kapatılmasına rağmen yeniden açıldığı tespit edilen ocağı mühürledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ocak sahipleri olduğu belirlenen Şenol T., Fatih T. ve Ercan T. ile maden ocağının bulunduğu alanın sahibi İshak K. gözaltına aldı. CENAZE NAMAZLARI BİRLİKTE KILINDIİşçiler Uğur Korkmaz ve Erdem Korkmaz'ın cenaze namazları, öğle namazının ardından ilçeye bağlı Çatalağzı beldesinde aynı camide kılındı. Cenaze namazına Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve işçilerin yakınları katıldı. Cenaze namazı sırasında, işçilerin yakınları tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından işçilerden bekar olan Uğur Korkmaz Çatalazğı beldesinde, evli ve 1 çocuk babası olan Erdem Korkmaz ise Muslu beldesinde toprağa verildi.

Görüntü Dökümü--------------Cenazeler-Taziyede bulunanlar ve ağlayanlar-Cenaze namazları-Cenazelerin taşınması-Ölen işçilerin fotoğraflarıHaber-Kamera: Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,

=======================

Kazada ölen hentbolcu Göksu'nun adı okulunda yaşatılıyor

Yozgat'ın Aydıncık İlçesinde Ordu Gençlerbirliği Kız Hentbol Takımı oyuncularını taşıyan minibüsün devrildiği kazada hayatını kaybeden sporculardan Göksu Akyel'in (14) adı, eğitim gördüğü Ordu Lisesi'ndeki spor salonuna verildi.

Kaza, 1 Aralık'ta Yozgat'ın Zile- Alaca karayolunda meydana geldi. Hentbol Kadınlar İkinci Ligi C grubunda mücadele eden Ordu Gençlerbirliği Kız Hentbol takımı, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar takımıyla oynayacakları maç için Ordu'dan yola çıktı. Hentbolcuları taşıyan Ercan Akaman (54) yönetimindeki 52 RF 559 plakalı minibüs, Yozgat'ın Çekerek ilçesi Çandır köyü yakınlarına gediğinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi. Kazada, sporcular Göksu Akyel (14) ve Sinem Aksu (12), hayatını kaybederken 14 kişi de yaralandı.Kazada hayatını kaybeden sporculardan Göksu Akyel'in adı, eğitim gördüğü Ordu Lisesi'nde okul yönetimince, spor salonuna adının verilmesini kararlaştırıldı. Karar kapsamında, okuldaki spor salonuna 'Ordu- Altınordu Ordu Lisesi Göksu Akyel Spor Salonu' adı verildi.

DUYGULANDIRAN SÜRPRİZOkul yönetimi, bugün aileyi okula davet ederek, spor salonuna asılan tabelayı gösterdi. Tabelayı gören anne Güülizar, baba Tevfik ve de İlyas Akyel duygu dolu anlar yaşadı.

'AİLECEK GURURLUYUZ'Baba Tevfik Akyel, spor salonu önünde yaptığı açıklamada, "Bu tabelanın asılmasında öncelikle devlet büyüklerime, Sayın Valime, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma, Sayın Altınordu Belediye Başkanıma ve Odu Lisesi müdürüme çok teşekkür ediyorum. Üzüntülüyüz. Ayrıca ailecek gururluyuz. Kızımız bize böyle bir anısını yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Allah'ım hani gani rahmet etsinö dedi.

'ONUN YAŞAMI; HENTBOL, OKUL, EV'Anne Güülizar Akyel, kızıyla son görüşmesini anlatarak, "'Anne arabaya bineceğiz' dedi. Ben de 'tamam kızım' dedim. Öylece gitti. En son saat 11.57'de aradım ve görüştük. Uyuduğunu söyledi. 'Kızım kalk bir etrafına bak neredesiniz' diye sordum. 'Tamam anne' dedi. Daha da asla görüşmedik. O saatten sonra kaza oldu. Daha sonra aradım ve ulaşamadım. Saat 13.00'e geliyordu, motive etmek için aradım ulaşamadım. Maçın bitmesinin ardından aradım ulaşılmıyor diyordu. Ama ne olursa olsun benim kızım telefonu açar dedim. Bekledim. Ondan sonra kaza haberi geldi. Onun yaşamı hentbol, okul, evdi. Onun hayatı buydu. Hentbolu çok seviyorduö diye konuştu.Acılı aile, spor salonuna kızlarının adının verilmesinden dolayı okul yönetimine de teşekkür etti.Okul Müdürü Murat Kirpitçi ise, Göksu Akyel'in adını yaşatacaklarını kaydederek, "Göksu Akyel kızımız, bizim okulumuzda eğitim öğretime başladı. Kısa bir süre okulumuz öğrencisi oldu. Bu zaman zarfından öğrencimizin arkadaşları tarafından takdirle karşılanması, öğretmenlerle çok iyi diyalog içerisinde olması, öğretmenlerin sevgisini kazanması kızımın ne derecede hanım efendi de olduğunu gösteriyor. Başarılı bir öğrencimizdi. Özellikle hentbolda çok istekli, arzulu, hırslı bir öğrencimizdi. Gelecek vaat ediyordu. Onun anısını yaşatabilmek için aziz hatırası için okulumuzun spor salonuna onun ismini verdikö şeklinde konuştu.

ARKADAŞLARI DA MUTLU OLDUGöksu Akyel'in sınıf arkadaşı Şenay Tören, "Göksu arkadaşımızın adı zaten kalbimizdeydi, onu unutmamıştık. Okulumuzun spor salonuna adı verildiği için çok mutlu oldum. Çok güzel bir çalışma olmuş" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Görüntü Dökümü: -Spor Salonunun detay görüntüsü-Baba Tevfik Akyel röportajı-Anne Güülizar Akyel röportajı-Dede İlyas Akyel ile röportaj-Okul Müdürü Murat Kirpitçi ile röportaj-Öğrencilerle röportajHaber-Kamera: Mustafa KIRLAK-ORDU-DHA=======================

5 kişi ölümden döndü

Konya'da önündeki minibüsü sağından geçmek isteyen otomobil, yolun sağında park halindeki araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan park halindeki otomobil de, aracın önünde bekleyen 5 kişiye ve önünde park halindeki diğer otomobile çarptı. Ölümden dönen 5 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Kaza, geçen pazartesi günü merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Sanayi Çarşısı Gündoğdu Sokakta meydana geldi. Kaza anının yansıdığı güvenlik kamera görüntülerinde önünde yavaşlayan minibüsü sağından geçmek isteyen aracın, yolun sağında park halindeki bir araca çarptığı görüldü. Savrulan park halindeki araç da, o sırada önünde bekleyen 5 kişi ile yine park halindeki diğer otomobile çarptı. 5 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü de aracından indikten sonra hızla önünde yavaşlayan minibüsün sürücüsünün yanına gidip tepki gösterdi.

Görüntü Dökümü -------------Kaza anı Haber: Tolga YANIK KONYA ====================================

Emekli bankacı evinde ölü bulundu

Denizli'de, 64 yaşındaki emekli bankacı Nuray Ünalmış, yaşadığı evde ölü bulundu. Polisin yaptığı ilk incelemede yalnız yaşayan Ünalmış'ın düşüp başını yere çarparak öldüğü belirlendi.Yalnız yaşayan emekli bankacı Nuray Ünalmış'tan 3 gündür haber alamayan yakınları, Pelitlibağ Mahallesi 2124 sokaktaki evine gitti. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmaması üzerine şüphelenen yakınları durumu polise bildirdi. Bugün saat 11.30 sıralarında, çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, Ünalmış'ın salonda cesedini ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede, yalnız yaşayan Ünalmış'ın düşme sonucu başını yere çarpıp öldüğü belirlendi. Ünalmış'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü-------------Olay yerinden görüntüApartmandan görüntüPolis ekiplerinden görüntüSağlık ekibinde görüntüHaber-Kamera: Deniz TOKAT  /DENİZLİ,

==========================

Dilenci kadınların yer kavgası Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde dilencilik yapan Suriyeli kadınlar arasında çıkan kavga cep telefonu ile kaydedildi. Kavga eden kadınlardan biri otombil altında kalarak yaralandı. Ayağından yaralanan kadın tedavisinin ardından taburcu edildi.

Iğdır- Ağrı çevre yolundaki trafik ışıklarında dilenen ve aralarında çocukların da bulunuduğu Suriyeli kadınlar, yer yüzünden kavga etti. Önce birbirleri ile tartışan aralarında üç çocuğun da bulunduğu 5 kadın daha sonra saç saça kavga etti. Zaman zaman kavgaya çocukar da katıldı. Suriyeli kadınların kavgası yoldan geçen sürücüler tarafından cep telefonu ile kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı. Kavga eden kadınlardan birinin ayağı ise yoldan geçen bir otomobilin altında kaldı. Kadınların kavgası yaşanan kaza ile sona erdi. Yaralanan kadın çevredeki vatandaşlar tarafında Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Suryeli kadınların kavgası-Kadınlardan birinin yaralanmasıHaber-Kamera: DOĞUBAYAZIT (Ağrı),


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ-13 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • AMD, Ryzen Pro 8000 ve 8040 Serisi İşlemcileri Tanıttı
    17:10 AMD, Ryzen Pro 8000 ve 8040 Serisi İşlemcileri Tanıttı

    AMD, Ryzen 8040 serisi mobil işlemcilerle yapay zeka işlevleri için büyük bir performans iyileştirme imkanı sundu. Şimdi ise aynı işlemcilerin Pro versiyonları ile karşımızda. Aynı zamanda AMD masaüstü için de yeni 8000 serisi Pro işlemcileri tanıttı. İşte yapay zeka entegrasyonu ile karşımıza çıkan yeni AMD Pro 8000 ve 8040 serisi işlemciler.

  • Samsung, 512 GB Kapasiteli USB Flash Bellekleri Duyurdu
    17:10 Samsung, 512 GB Kapasiteli USB Flash Bellekleri Duyurdu

    Samsung Electronics, BAR Plus ve FIT Plus USB 3.2 Gen 1 Flash bellek ailesine 512 GB kapasite seçeneği eklediğini duyurdu. Yüksek kapasite, hızlı veri aktarımı, geniş cihaz uyumluluğu ve güvenilirlik özellikleri ile dikkat çeken bu USB flash bellekler, kullanıcılara veri saklama ve yedekleme konusunda hızlı bir çözüm sunuyor. BAR Plus ve FIT Plus sürücüler, yüksek hız performansı, esnek uyumluluk ve dayanıklı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Samsung'un beş yıllık sınırlı garanti ve beş aşamalı koruma özelliğiyle sunulan bu flash bellekler, Titan Grey veya Şampanya Gümüş seçeneklerinde 79.99 dolar fiyatla satışa sunulacak.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Yalova'da trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen üniversite öğrencisinin organları nakil için kullanılacak
    17:10 Yalova'da trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen üniversite öğrencisinin organları nakil için kullanılacak

    Yalova'da geçirdiği trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Melek Karakaş'ın kalbi, karaciğeri ve böbrekleri nakil için alındı. Kazadan 3 gün önce organ bağışı taahhüdünde bulunan genç kızın organları, farklı hastalara nakledilmek üzere Ankara, Bursa ve Çanakkale'ye gönderildi. Ailesi, Melek Karakaş'ın organ bağışı yaparak başkalarının hayatını kurtarmasının herkese örnek olmasını istedi.

  • Microsoft Store Güncellemesi ile Yeni Uygulamaları Keşfedin
    17:09 Microsoft Store Güncellemesi ile Yeni Uygulamaları Keşfedin

    Microsoft, Windows 11 ve yapay zeka çalışmalarının yanı sıra masaüstü uygulamalarını da ihmal etmiyor. Microsoft Store için yayınlanan yeni güncelleme ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde yeni uygulama ve oyunlar keşfedebilecek.

  • Togg CEO'su Gürcan Karakaş, çift motorlu dört çeker T10X, T10F elektrikli sedanın satış tarihi, uygun fiyatlı B-SUV modeli Togg T8X ve firmanın Avrupa çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu
    17:09 Togg CEO'su Gürcan Karakaş, çift motorlu dört çeker T10X, T10F elektrikli sedanın satış tarihi, uygun fiyatlı B-SUV modeli Togg T8X ve firmanın Avrupa çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu

    Togg CEO'su Gürcan Karakaş, çift motorlu dört çeker T10X'in haziran-temmuz aylarında satışa sunulabileceğini, T10F sedanın satış tarihinin Mart 2025 - Nisan 2025 arasında olabileceğini ve uygun fiyatlı B-SUV modeli T8X'in de aynı dönemde tanıtılabileceğini açıkladı. Ayrıca Togg'un Avrupa'daki satış stratejisinin değiştiğini ve doğrudan Almanya, Fransa, İtalya gibi merkez ülkelere girmeyi planladığını belirtti.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.

  • Toshiba, 5000 Çalışanıyla Yollarını Ayırıyor
    17:09 Toshiba, 5000 Çalışanıyla Yollarını Ayırıyor

    Toshiba, Japonya departmanındaki 5000 çalışanıyla yollarını resmi olarak ayıracak. Bu toplu işten çıkarma kararıyla maliyetleri düşürmeyi hedefleyen firma, gelecekteki dijital projelere kaynak aktaracak. Toshiba'nın finansal durumunu düzeltmek için aldığı bu radikal kararlar, kullanıcıların yararına olmayı umut ediyor.

  • İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı
    17:08 İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın, yakındaki binanın çatısına sıçradı. Yangın kısa sürede büyüdü ve kentin birçok noktasından görülecek kadar duman oluştu. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. İzmit Belediyesine ait binaya da sıçrayan alevler, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmazken, deponun zarar gördüğü belirtildi.


Advertisement