Son dakika DHA haberleri, DHA son dakika, son dakika DHA

Son Dakika Dha Haberleri

  • Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş
    14:26 Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş

    Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Sahaya ilk giren maskeli taraftarın yurt dışından geldiği ve başkasının Passolig'i ile maça girdiği belirlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler, olayları incelemek üzere Trabzon'a geldi. Olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:07 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.

  • Ferman Akgül, Aylin Aslım ve Redd grubuna açtığı manevi tazminat davasını kaybetti
    13:02 Ferman Akgül, Aylin Aslım ve Redd grubuna açtığı manevi tazminat davasını kaybetti

    Manga grubunun solisti Ferman Akgül, yerli otomobil TOGG'un direksiyonundaki fotoğrafına sosyal medyadan tepki gösteren Aylin Aslım, Güneş Duru ve Doğan Duru'ya açtığı 300 bin liralık manevi tazminat davasını kaybetti. İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesi, Ferman Akgül'ün tazminat talebini reddetti.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:55 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Çekmeköy'de villaya FETÖ operasyonu! Firari iş insanı Bekir Boydak yakalandı
    11:42 Çekmeköy'de villaya FETÖ operasyonu! Firari iş insanı Bekir Boydak yakalandı

    FETÖ üyeliğinden hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari iş insanı Bekir Boydak, İstanbul Çekmeköy'de saklandığı villada yakalandı. Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi olan firari Boydak'ın yakalandığı villada çok sayıda altın ve yüklü miktarda para ele geçirildi.

  • Depremzede genç denize atlayarak intihar etti
    11:37 Depremzede genç denize atlayarak intihar etti

    Trabzon'da sahilde cansız bedeni bulunan Rezzan Yel'in cep telefonuyla yakın arkadaşına 'Hakkını helal et' mesajı attığı ve intihar ettiği belirlendi. Üniversite sınavlarına hazırlanan Yel'in, Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle Trabzon'a yerleştiği ortaya çıktı.

  • 6 kilo kokain çalınan adli emanet deposuna, 'içici memur' verildiği iddia edildi
    11:10 6 kilo kokain çalınan adli emanet deposuna, 'içici memur' verildiği iddia edildi

    Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nda uyuşturucu muhafaza edilen bölümde 6 kilo kokainin çalındığı ortaya çıktı. Olayın ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu içici olduğu bilinmesine rağmen görevine devam ettirilmesi, usulsüzlük iddialarını gündeme getirdi.

  • Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı
    10:43 Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye verilen hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay Mehmet S.'nin ise beraatine karar verildi.

  • Cinayet silahı, arkadaşlarının öldürüldüğünü polise ihbar eden kişilerin otomobilinden çıktı
    10:35 Cinayet silahı, arkadaşlarının öldürüldüğünü polise ihbar eden kişilerin otomobilinden çıktı

    Adana'da bir apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın cinayet şüphelisi arkadaşları, polisi arayarak olayı bildirdi. Şüpheliler, panikleyip odadan ayrıldıklarını ve kanlar içinde olduğunu görünce polisi aradıklarını savundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin olay yerinde olduğu tespit edildi ve tutuklandılar.

  • Yamaç paraşütüyle uçan akademisyen kayalıklara düşerek can verdi
    10:30 Yamaç paraşütüyle uçan akademisyen kayalıklara düşerek can verdi

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde yamaç paraşütüyle uçuş yapan Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, kontrolünü kaybederek kayalıklara düştü. Şenergin ağır yaralanması sonucu hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

  • İçlerinde kanser ilaçlarının da olduğu 47 ilaç geri ödeme kapsamında
    09:29 İçlerinde kanser ilaçlarının da olduğu 47 ilaç geri ödeme kapsamında

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 36'sı yerli üretim olmak üzere 47 ilacın, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından geri ödeme listesine alındığını açıkladı. İlaçların 3'ü kanser ve 3'ü de diyabet hastalarının kullandığı ilaçlar olduğu belirtildi.

  • Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ifadeler ortaya çıktı: Çantayı onun dediği yere götürdüm
    07:57 Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ifadeler ortaya çıktı: Çantayı onun dediği yere götürdüm

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı. Braka, CHP'den bir kişi ile görüştüklerini ve sonuçta 41 milyon TL bedelle taşınmazları satmayı kabul ettiklerini belirtirken, Yılmaz "Ben sadece benden yardım isteyen Fatih Keleş'i kırmayarak bir çanta parayı aldım ve onun dediği yere götürdüm" dedi.

  • Marmaray istasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın dehşet anlarını paylaştı: 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim
    15:49 Marmaray istasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın dehşet anlarını paylaştı: 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim

    Göztepe Marmaray İstasyonu'nda çalışan güvenlik görevlisi Gülhan Karadereli, temizlik görevlisi Çetin Akay tarafından sürekli taciz edildiğini ve tehdit edildiğini söyledi. Akay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Karadereli'yi arayarak öldürme ve kesme tehdidinde bulunmuştu. 15 Mart'ta ise Akay, Marmaray İstasyonu'na gelerek Karadereli'ye bıçakla saldırdı. Karadereli'nin yüzüne ve sırtına bıçak darbeleri alan Akay, tutuklandı.

  • 'İntihar etti' denilen gencin başına gelen, sorguda ortaya çıktı
    15:18 'İntihar etti' denilen gencin başına gelen, sorguda ortaya çıktı

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan biri, tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüphelilerin ifadeleri çelişti ve cinayet şüphesi ortaya çıktı. İfadesi alınan bir arkadaş, ölen kişinin Sercan Baki D. tarafından öldürüldüğünü söyledi. Şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

  • 16 yaşındaki çocuk, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaralayarak dehşet saçtı
    14:22 16 yaşındaki çocuk, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaralayarak dehşet saçtı

    Ankara Keçiören'de 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içerisinde önce bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırarak 4 kişiyi yaraladı, ardından ağabeyi de dahil olmak üzere 4 kişiyi bıçakladı. Arda A. ve arkadaşlarının gasp planı yaptığını fark eden bir taksi şoförü, durumu duraktaki arkadaşlarına bildirdi. Olayın ardından Arda A. gözaltına alındı. Olayın ardından kaçan Arda A., aynı mahallede 3 kişiyi daha bıçakladı. Arda A., emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıların davasında ifadeler ortaya çıktı: Merkezi kurşunlarsan bayi veririz
    13:56 Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıların davasında ifadeler ortaya çıktı: Merkezi kurşunlarsan bayi veririz

    Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlatılmasında azmettirici olarak yargılanan Dilan Polat'ların da aralarında bulunduğu 11 sanık hakkında iddianame düzenlendi. Bir tanık ifadesinde Banu Parlak'ın mekanını kurşunlaması karşılığında kendisine bir bayi verileceğini söyledi. Sanıkların telefonlarında yapılan aramada Daltonlar Çetesi'nin firari lideri Barış Boyun'a ait belgeler bulunduğu tespit edildi.

  • Belgrad Ormanı'na su almaya giden vatandaşlar notu görünce telefona sarıldı: Ceset aşağıda
    13:07 Belgrad Ormanı'na su almaya giden vatandaşlar notu görünce telefona sarıldı: Ceset aşağıda

    Sarıyer'deki Belgrad Ormanı'nda su almaya giden vatandaşlar, çöp konteynerinin üzerindeki "Ceset aşağıda" yazısını fark etti. Durum polise bildirildi ve yapılan incelemede konteynerden 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset bulundu. Ceset, kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

  • Rekabet Kurulu'ndan Meta'ya günlük 4.8 milyonluk ceza
    11:28 Rekabet Kurulu'ndan Meta'ya günlük 4.8 milyonluk ceza

    Rekabet Kurulu, Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hakim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada, META Platforms, Inc. (Facebook) hakkında geçici tedbir kararı verdi. META'nın önereceği uyum tedbirinin Rekabet Kurumu kayıtlarına girmesine kadar her gün için 4 milyon 796 bin 152 lira idari para cezası uygulanacak.

  • Trakya'daki barajlardaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı
    11:16 Trakya'daki barajlardaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı

    Trakya'dan İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan Kazandere, Pabuçdere ve Istrancalar barajlarındaki doluluk oranı, kış yağışları ile yüzde 70'lere ulaştı. Bu rakamlarla 2020 yılından itibaren aslında doluluk oranlarında yakaladığımız en yüksek ikinci seviye. Barajları dolduran yağışların yer altı sularında artış göstermeyeceği belirtilirken, yer altı sularının tükenmesi ve su krizi konusunda önlemler alınması gerektiği vurgulandı.

  • Hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan kanser hastası kadın için mahkemeden 600 bin TL tazminat kararı
    10:58 Hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan kanser hastası kadın için mahkemeden 600 bin TL tazminat kararı

    İzmir'de Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören akciğer kanseri hastası N.C.'ye yapılan cinsel saldırıya ilişkin açılan manevi tazminat davasında mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesine karar verdi. Ancak aile, kararı istinafa taşıdı. İstinaf başvurusu reddedilen aile, hakimlerden birinin karara muhalefet etmesi üzerine 1 milyon TL tazminat talebiyle Danıştay'a başvurdu.

  • Türk futbolunun utanç gecesi! Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandallar Avrupa basınında
    08:46 Türk futbolunun utanç gecesi! Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandallar Avrupa basınında

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra yaşanan skandal olaylar Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. İtalyan Tuttosport gazetesi görüntüleri "Türkiye Ligi'nde inanılmaz şiddet sahneleri" manşetiyle servis ederken, Hollanda basını "Türkiye'de işler yine ters gidiyor: Holiganların sahaya hücum etmesinden sonra Michy Batshuayi karate vuruşunu yapıyor" ifadelerini kullandı.

  • Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir adayının seçim minibüsü çıkan yangında küle döndü
    08:08 Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir adayının seçim minibüsü çıkan yangında küle döndü

    31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Bursa'da talihsiz bir olay yaşandı. Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Atilla Subaşı'nın seçim çalışması için kullandığı park halindeki minibüs alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi. Partililerin cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde alevlerin otomobili sardığı ve zaman zaman patlamaların meydana geldiği anlar yer aldı.

  • Kahvehane tartışmasında 14 yaşındaki çocuk 22 yaşındaki genci öldürdü
    07:52 Kahvehane tartışmasında 14 yaşındaki çocuk 22 yaşındaki genci öldürdü

    Safranbolu ilçesinde bir kahvehanede çıkan kavgada 14 yaşındaki A.S. tarafından bıçakla ağır yaralanan Recep Hamleci, hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından A.S. polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:55 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Arazi kavgasında babalarını öldürüp anne ve kardeşlerini yaraladılar
    17 Mar Arazi kavgasında babalarını öldürüp anne ve kardeşlerini yaraladılar

    Gaziantep'te arazi paylaşımı taleplerini kabul etmeyen babalarıyla tartışan kardeşler, bıçakla saldırarak babalarını öldürdü. Anne ve kardeş ise ağır yaralandı.

  • Denizli'de Paraşüt Kazası Sonucu Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti
    17 Mar Denizli'de Paraşüt Kazası Sonucu Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen paraşüt kazasında yaralanan Ege Su Arslan, 21 gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Arslan, iniş sırasında başka bir paraşüt ile çarpışarak düşmüştü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Aci ailesini yıkan ikinci ölüm! Kamyon şoförü serbest bırakıldı, baba yaşananlara isyan etti
    17 Mar Aci ailesini yıkan ikinci ölüm! Kamyon şoförü serbest bırakıldı, baba yaşananlara isyan etti

    Yazar Eylem Tok'un oğlunun çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci de benzer bir kazaya kurban gitmişti. 2 ay sonra düğünü olacak 26 yaşındaki gencin ölümüne neden olan şoför kamyonu rüzgarın savurduğunu öne sürdü, adli kontrol uygulanarak serbest kaldı. Anıl Aci'nin ailesi yaşananlara tepki göstererek "Murat'ın katili yurt dışına kaçtı, bizimkisi de bir gece gözaltında kaldı, ertesi gün serbest bırakıldı. Adaletli bir şekilde tecelli etmesini istiyorum" dedi.

  • Sarıkamış'ta komandolardan dosta güven düşmana korku
    17 Mar Sarıkamış'ta komandolardan dosta güven düşmana korku

    Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı komandolar, deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikte ve eksi 25 derece hava sıcaklığında eğitim alıyor. Komandolar, Allahuekber ve Soğanlı dağlarında çeşitli tatbikatlar gerçekleştiriyor.

  • Beklenen Marmara depreminde 7.8'lik tehlike
    17 Mar Beklenen Marmara depreminde 7.8'lik tehlike

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu belirtti. Tekirdağ segmentinin tek başına kırılması durumunda 7-7.1 büyüklüğünde bir deprem olabileceğini, 2 veya daha fazla segmentin kırılması durumunda ise depremin büyüklüğünün 7.8'e kadar ulaşabileceğini ifade etti. Kutoğlu, önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde büyük bir deprem beklemediklerini, bu süre zarfında kentsel dönüşüme hız verilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Mustafa Destici'den Bakan Şimşek'e emekliler için çağrı: Elini vicdanına koy
    17 Mar Mustafa Destici'den Bakan Şimşek'e emekliler için çağrı: Elini vicdanına koy

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, verilecek bayram ikramiyelerinin yetersiz olduğunu belirtti. Destici, enflasyona göre bu miktarın en az 5 bin TL olması gerektiğini ifade etti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de seslenen Destici, emeklilerin haklarının verilmesi gerektiğini söyledi.

  • ABB Başkan Adayı Altınok'tan emeklilere ücretsiz ulaşım vaadi
    16 Mar ABB Başkan Adayı Altınok'tan emeklilere ücretsiz ulaşım vaadi

    Turgut Altınok, Keçiören Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada Mansur Yavaş'ı eleştirerek, Keçiören'de dikili ağaç olmadığını söyledi. Altınok, yapacakları projelerle Keçiören'in sorunlarını çözeceklerini ve hizmetlerini sunacaklarını belirtti. Ayrıca, su fiyatlarında indirim yapacaklarını, emekli vatandaşlara ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını ve çeşitli destekler sunacaklarını ifade etti.

  • Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı Settar Tanrıöğen taburcu oldu
    15 Mar Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı Settar Tanrıöğen taburcu oldu

    26 Ocak'ta beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah'ı ünlü sanatçı Settar Tanrıöğen, tedavisinin ardından taburcu oldu.

  • Yeniden Refah Partili aday, kamyona yüklenen lüks yatla seçim konvoyu düzenledi
    15 Mar Yeniden Refah Partili aday, kamyona yüklenen lüks yatla seçim konvoyu düzenledi

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı ve aynı zamanda iş insanı olan Mesut Hekimoğlu, Dubaili bir milyoner için 3 yılda fabrikasında yaptığı lüks yatla seçim konvoyu düzenledi. Denize indirilmek için fabrikadan çıkartılan lüks yatın yüklendiği kamyon, partililerin ve seçim otobüsünün de katılımıyla ilçe sokaklarında gezdirildi.

  • Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı! 2 madde sayıp 'Bunları yaparsan oylar senin' dedi
    15 Mar Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı! 2 madde sayıp "Bunları yaparsan oylar senin" dedi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler öncesi Bursa'da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Akşener, "Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye ve bütün emeklilere 10 bin lira zam vermen gerekiyor. 31 Mart'a kadar bunları yap; oylar senin olsun. Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 bin öğretmenin tayinini hemen yapın. Atanamamış öğretmenlerin oyu senin olsun." ifadelerini kullandı.

  • Vatandaş kuyumculara akın etti, 400 kilo altın yetmeyince Darphane çift vardiyaya geçti
    15 Mar Vatandaş kuyumculara akın etti, 400 kilo altın yetmeyince Darphane çift vardiyaya geçti

    Altın fiyatlarındaki yükseliş vatandaşların talebini artırırken, kuyumcuların altın bulmakta zorlanması üzerine Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Günlük altın üretimimiz 400 kilogramdı. Şu anda 2 vardiyada 600 kilogram günlük üretim yapıyoruz. Bunun yanında yine bir bilgi paylaşmam gerekiyor. Darphane Beşiktaş'taki fabrikası dışında Kartal'da yeni bir altın üretim fabrikası kurdu. Tesis şu anda yüzde 90 oranında hazır" dedi.

  • Eylem Tok ve oğlunu ABD'de fotoğraflayan kişi konuştu: Kanıma dokundu, şok oldum
    14 Mar Eylem Tok ve oğlunu ABD'de fotoğraflayan kişi konuştu: Kanıma dokundu, şok oldum

    İstanbul Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.

  • Pitbull köpeği Şila'yı öldüren sanığın cezasında artırım yapılarak 4 yıla çıkarıldı
    14 Mar Pitbull köpeği Şila'yı öldüren sanığın cezasında artırım yapılarak 4 yıla çıkarıldı

    İzmir'in Seferihisar ilçesinde, pitbull cinsi köpeği Şila'yı öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan kişi, 1 yıl 8 ay hapis cezası aldıktan sonra tahliye edilmişti. Ancak kararın istinafa taşınmasının ardından yeniden yargılanan kişi, bu kez 4 yıl hapse çarptırıldı. Şila'nın sahibi ve hayvan hakları dernekleri, karara itiraz etmişti.

  • Aci ailesinin acı kaderi: Kuzeni de benzer bir kazada hayatını kaybetti
    14 Mar Aci ailesinin acı kaderi: Kuzeni de benzer bir kazada hayatını kaybetti

    İstanbul Silivri'de arıza yapan otomobilini tamir etmeye çalışan Anıl Aci isimli bir kişi kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Anıl Aci'nın, geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan ilçesinde, yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun arabayla çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Aci'nin kuzeni olduğu ortaya çıktı.

  • 80 yaşındaki sürücü tünele tersten girdi, iş makinesine çarptı
    14 Mar 80 yaşındaki sürücü tünele tersten girdi, iş makinesine çarptı

    Trabzon'da ters yönde ilerleyip tünele giren hafif ticari araç, iş makinesine çarptı. Aracın 80 yaşındaki sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

  • Kapadokya'daki balayı faciasında karar verildi
    14 Mar Kapadokya'daki balayı faciasında karar verildi

    İstanbul'da evlenen ve balayı için gittikleri Kapadokya'da kaldıkları otel odasına sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mutlu-Kader Akbaş çiftinin ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan otel sahibi Emin Ağmaz 5 yıl 5 ay, tutuksuz otel müdürü Tayfun U. ise 4 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanık resepsiyonist Ahmet K. beraat etti.

  • Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı
    14 Mar Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı

    Bahçelievler'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yan binanın üçüncü katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Dairenin banyosu ve tuvaleti açıkta kalırken, daire sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Olayın sorumlusu olarak müteahhit gösteriliyor.

  • Reina'nın işletmecisi Mehmet Koçaslan'ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iflas etti
    14 Mar Reina'nın işletmecisi Mehmet Koçaslan'ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iflas etti

    2017 yılında DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi olan Mehmet Koçaslan'ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi. Şirketin 3 milyon liraya yakın işçilik alacağı bulunuyordu ve bu borçların tahsil edilmesi için işçilerin avukatı tarafından dava açıldı. İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin iflasına karar verdi.

  • Batman'da yeni belediye binasına ''Büyükşehir'' tabelası! Paylaşımların ardından perdeyle kapadılar
    14 Mar Batman'da yeni belediye binasına ''Büyükşehir'' tabelası! Paylaşımların ardından perdeyle kapadılar

    Büyükşehir statüsünde olmayan Batman'da yeni belediye binasına asılan ''Batman Büyükşehir Belediyesi'' tabelası, sosyal medyada yapılan ''Büyükşehir olduk'' paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada tabelanın motivasyonu artırmak amacıyla asıldığı ifade edildi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Mart olarak planlanan Batman ziyaretinde ''büyükşehir'' müjdesini vereceğini düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla.

  • Putin, genel seçim öncesinde halka seslendi: Tüm vatandaşları sandık başına çağırıyorum
    14 Mar Putin, genel seçim öncesinde halka seslendi: Tüm vatandaşları sandık başına çağırıyorum

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın başlayacak 3 günlük Genel Seçim öncesi halka seslenerek vatandaşları sandık başına çağırdı. Putin ayrıca, Ukrayna'nın Donbas bölgesinde de oy kullanılacağını ifade etti.

  • 10 yaşındaki kız kardeşini taciz eden ağabey 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
    14 Mar 10 yaşındaki kız kardeşini taciz eden ağabey 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

    Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T., yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Boşandığı eşinden şüphelenip DNA testi yaptırdı, 3 çocuğun 2'sinin kendinden olmadığını öğrendi
    14 Mar Boşandığı eşinden şüphelenip DNA testi yaptırdı, 3 çocuğun 2'sinin kendinden olmadığını öğrendi

    Konya'da yaşayan Hüseyin A., anlaşmalı boşandıktan sonra çocuklarına DNA testi yaptırdı. Test sonuçlarına göre, 15 yaşındaki oğlu biyolojik babası çıkarken, 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Eski eşi ise çocukların babasının Hüseyin A.'nın kuzeni olduğunu iddia etti.

  • İETT sürücüsünün bıçaklanma anı kamerada
    14 Mar İETT sürücüsünün bıçaklanma anı kamerada

    Başakşehir'de dün akşam yol verme tartışmasında bir sürücü ile yanındaki kişi İETT şoförüyle tartıştı. Saldırganlar, yaşanan arbedede İETT şoförünü kalp hizasından bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Kaçan saldırganlar polis tarafından yakalandı. Olayın güvenlik kamerası kayıtları dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

  • Öğretmen kocanın kıskançlık cinneti! Hemşire eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldürdü
    14 Mar Öğretmen kocanın kıskançlık cinneti! Hemşire eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldürdü

    Erzurum'da psikolojik tedavi gören 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün'ü bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından otomobiliyle şehir dışına kaçmaya çalışan Böçkün, polis tarafından yakalandı.

  • Kahvesine uyuşturucu hap attıkları kadına cinsel saldırıda bulunan sanıklara iyi hal indirimi
    13 Mar Kahvesine uyuşturucu hap attıkları kadına cinsel saldırıda bulunan sanıklara iyi hal indirimi

    Kocaeli'de yaşayan Hatice Çetinbaş'a cinsel saldırıda bulunan ve ölümüne neden olan Resül Keskin ve Zafer Kara, yerel mahkemenin kararının Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. İkiliye, iyi hal indirimi uygulayan mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin'e bu kez 33 yıl 4 ay, 20 yıl 10 ay hapis cezası alan Zafer Kara'ya ise 17,5 yıl hapis cezası verdi.

  • Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'de MHRS randevusuna gelmeyenlerin sayısı 23 milyon
    13 Mar Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'de MHRS randevusuna gelmeyenlerin sayısı 23 milyon

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de MHRS üzerinden randevu alıp gelmeyenlerin sayısının 23 milyon olduğunu belirtti. Bakan Koca, randevuya gelinmediğinde başka bir hastanın hakkının gasbedildiğini söyledi. Ayrıca, uzman hekim sayısının 2 kat arttığını ve yan dal sorununun bundan sonra olmayacağını ifade etti.

  • Edirne'de TIR'da yakalanan kaçak göçmenlerin alüminyum folyo kaplı kıyafetleri
    13 Mar Edirne'de TIR'da yakalanan kaçak göçmenlerin alüminyum folyo kaplı kıyafetleri

    Edirne'de, Bulgaristan'a çıkış yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen TIR'da iki kaçak göçmen yakalandı. Göçmenlerin, x-ray cihazının vücut ısılarını algılamaması için alüminyum folyo kaplı kıyafet giydikleri tespit edildi.

  • Ormandaki yangının ortasında baygın bulunan şüpheliye, ilçeye ve ormana giriş yasağı
    13 Mar Ormandaki yangının ortasında baygın bulunan şüpheliye, ilçeye ve ormana giriş yasağı

    Antalya'nın Kemer ilçesinde yanan ormanlık alanda bulunan şahsın, ilçeye ve ormana girişi yasaklandı. Çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen şahıs, ilk ifadesinde alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyledi.

  • 3 kız kardeşi hayattan soğutan istismar: Özel bölgeme dokundu, defalarca sarılıp zorla dudağımdan öptü
    13 Mar 3 kız kardeşi hayattan soğutan istismar: Özel bölgeme dokundu, defalarca sarılıp zorla dudağımdan öptü

    Adana'da yıllarca halalarının eşi H.İ.'nin istismarına uğradığını öne süren 3 kız kardeş, hukuk savaşı veriyor. Önce 26 yıl hapis cezası alan H.İ., Yargıtay'ın kararı bozmasının ardından beraat etti. Kardeşlerden Tuğçe Y., "İlkokul 1'inci sınıftayken beni bisikletin ön tarafına oturttu, özel bölgeme dokundu. Defalarca sarılma, zorla dudağımdan öpme, odamda giyinirken gizlice seyretme gibi eylemleri oldu. Bu durum 8 yıl sürdü" dedi.

  • Zeytinburnu'nda genç kadın nişanlısı tarafından öldüresiye dövüldü
    13 Mar Zeytinburnu'nda genç kadın nişanlısı tarafından öldüresiye dövüldü

    ZEYTİNBURNU'nda İlayda Ötünç isimli kadın, nişanlısı Barış Çatak tarafından öldüresiye dövüldü. Olay güvenlik kamerasına yansırken 21 yaşındaki kadın, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

  • Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü: Babalık refleksiyle oldu
    13 Mar Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü: Babalık refleksiyle oldu

    Mersin'de belediye otobüsünde oğlu ile birlikte yaşlı çifti darbeden okul müdürü İsmet Turan tutuklu yargılandığı davada, Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia etti. Polat, ''Babalık refleksiyle oldu'' dedi.

  • Türk sinemasının ünlü yapımcısı Arif Keskiner yaşamını yitirdi
    12 Mar Türk sinemasının ünlü yapımcısı Arif Keskiner yaşamını yitirdi

    "Kapıcılar Kralı", "Köşeyi Dönen Adam", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Sensiz Yaşayamam" ve "Namus Borcu" gibi Türk sinemasına damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner, 86 yaşında yaşamını yitirdi.

  • Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş son yolculuğuna uğurlandı
    12 Mar Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş son yolculuğuna uğurlandı

    Ankara'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Musa Ateş'in cenazesi, yapılan törenin ardından oğlu Sinan Ateş'in kabrinin bulunduğu Emir Sultan Mezarlığı'nda defnedildi.

  • Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapan zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis
    12 Mar Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapan zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u av tüfeğiyle öldüren Gencay Korur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cinayeti itiraf etti. Gencay Korur, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve cezasında indirim uygulanmadı.

  • Karısı her şeyi itiraf etti! İntihar ettiği söylenen diş hekimi cinayete kurban gitmiş
    12 Mar Karısı her şeyi itiraf etti! İntihar ettiği söylenen diş hekimi cinayete kurban gitmiş

    Antalya'da evinde 7 Ocak'ta tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulunan diş hekimi Mustafa Kalaycı'nın gözaltına alınan eşi Ayşe Kalaycı ile sevgilisi Mehmet Kırıcı tutuklandı. Ayşe Kalaycı, ifadesinde cinayeti sevgilisinin işlediği itiraf ederken, öğretmen olduğu öğrenilen şüpheli Kırıcı ise suçlamayı reddetti.

  • Eşini kıskançlık yüzünden öldüren adam: Pişman değilim
    12 Mar Eşini kıskançlık yüzünden öldüren adam: Pişman değilim

    Antalya'da kıskançlık ve maddi anlaşmazlık nedeniyle tartışan Vezir Ayer, karısı Antika Ayer'i bıçaklayarak öldürdü. Sağlık kontrolünden çıkarılırken basın mensuplarının sorusuna 'Pişman değilim' yanıtını verdi. Ayer, ifadesinde evinin önünden geçenlerin baktığını düşündüğünü söyledi.

  • Bakırköy'de TIR dehşeti! 4 kişinin can verdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
    12 Mar Bakırköy'de TIR dehşeti! 4 kişinin can verdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

    Bakırköy'de üst geçide çarpan bir TIR'ın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. 4 kişilik ailenin iftar yemeği için sosyal tesislere gittiği öğrenilirken kaza anı da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Bakan Göktaş'tan BM zirvesine damga vuran İsrail protestosu! Bir anda salonu terk etti
    12 Mar Bakan Göktaş'tan BM zirvesine damga vuran İsrail protestosu! Bir anda salonu terk etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş katıldığı Birleşmiş Milletler etkinliğinde ses getiren bir protestoya imza attı. İsrail Sosyal Eşitlik ve Kadının Gelişimi Bakanı May Golan'ın konuşmasına başladığı sırada toplantı salonunu terk eden Bakan Göktaş, konuşma sonrası salona geri dönüp "İsrail'in Filistinlilere yönelik eylemlerinin bir sonucu olarak süregelen ve büyük insani acılara yol açan krizi görmezden gelemeyiz" dedi.

  • Bağcılar'da korkunç olay: Ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün beraber yaşadı
    12 Mar Bağcılar'da korkunç olay: Ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün beraber yaşadı

    Bağcılar'da Ensar Avuç, başına aldığı darbe sonucu ölen Songül Kurt'un cesedini poşetlere sararak 10 gün aynı evde yaşadı. Olay, Avuç'un evine misafir olarak gelen 2 kişinin cesedi görmesi ve durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Polis ekipleri, baskın düzenledikleri evde cesedi buldu ve 3 kişiyi gözaltına aldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Kurt'un başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Antalya'da orman yangınını çıkaran şahıs, küle dönen alanın ortasında yerde yatarken bulundu
    12 Mar Antalya'da orman yangınını çıkaran şahıs, küle dönen alanın ortasında yerde yatarken bulundu

    Antalya Kemer'e bu sabah saatlerinde çıkan yangın ekiplerin hummalı çalışmasıyla kontrol altına alınırken, bölgede dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yangını çıkardığından şüphe duyulan kişi yanan alanın ortasında yerde yatarken bulundu. Çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen şahıs, ilk ifadesinde alkol aldıktan sonra ısınmak için ateş yaktığını söyledi.

  • Öldürülen gazinocunun annesinden tepki: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler
    12 Mar Öldürülen gazinocunun annesinden tepki: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde gazino sahibi Tolga Korkmaz'ın, bira borcu nedeniyle Muhammet Bozkurt tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü olayda ilk duruşma yapıldı. Bozkurt ifadesinde, borcunu istemek için Korkmaz'ın gazinosuna gittiğini ve kavga çıktığını belirtti. Öldürülen Korkmaz'ın annesi ise duruşmada, 'Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler' diyerek tepki gösterdi. Duruşma, kamera görüntülerinin bilirkişi tarafından incelenmesi için ertelendi.

  • Müstehcen görüntü tuzağıyla 12 milyon dolandırdılar
    12 Mar Müstehcen görüntü tuzağıyla 12 milyon dolandırdılar

    Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.

  • 4 kişinin öldüğü TIR kazasında 5 yıl önceki ayrıntı ortaya çıktı
    12 Mar 4 kişinin öldüğü TIR kazasında 5 yıl önceki ayrıntı ortaya çıktı

    Bakırköy'de meydana gelen kazada, otomobilin üzerine devrilen TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı. Başka bir kazada ise, o sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

  • İmamoğlu: Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek
    11 Mar İmamoğlu: Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı Sözleşme İmzalama ve İş Başlatma Töreni' sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yolu açık olsun' sözlerinin hatırlatılması üzerine İmamoğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek. Dinleyince de direkt o geldi aklıma. Yani 'Tam yol ileri, yolu açık olsun' cümlesi oy vereceğim bir insana söylenir'' dedi.

  • Otomobilin boyasını beğenmeyip para vermeyen müşterisini öldürdü
    11 Mar Otomobilin boyasını beğenmeyip para vermeyen müşterisini öldürdü

    Aydın Nazilli'de bir oto boyacısı, müşterisini göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan boyacı, polisteki ifadesinde "Seyhan Can'ın otomobilini boyadık ancak boyayı beğenmediği için paranın bir kısmını ödemedi. Babasını arayarak kalan parayı aldık. Bunun üzerine önce telefonda tartıştık. Ardından eve geldi, yaşanan tartışmada bu olay yaşandı." dedi.

  • Gazipaşa'da Diş Hekimi Cinayeti Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi
    11 Mar Gazipaşa'da Diş Hekimi Cinayeti Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, evinde tabancayla başından vurulmuş halde bulunan diş hekimi Mustafa Kalaycı'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eşi ve 2 kişi adliyeye sevk edildi. Mustafa Kalaycı'nın ölümüyle ilgili Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

  • Seher'e ve Aysel'e kurşun yağdıran katil gün yüzü göremeyecek
    11 Mar Seher'e ve Aysel'e kurşun yağdıran katil gün yüzü göremeyecek

    İzmir'de birlikte yaşadığı ve daha önce de vurduğu Seher Genç'i 7 kurşunla yaralayıp, annesini sokak ortasında katleden Davut Yiğitsoy'un cezası 8 Mart'ta açıklandı. Yiğitsoy'a ağırlaştırılmış müebbet ve 19 yıl verildi, cezada indirim uygulanmadı.

  • Garson, boğazına et parçası takılan müşteriyi filmde gördüğü 'heimlich manevrası' ile kurtardı
    11 Mar Garson, boğazına et parçası takılan müşteriyi filmde gördüğü 'heimlich manevrası' ile kurtardı

    Ankara'da bir restoranda yemek yerken boğazına et parçası takılan müşteri, garsonun 'heimlich' manevrasıyla kurtarıldı. Olay, Altındağ ilçesindeki bir restoranda meydana geldi. Müşterinin boğulma tehlikesi geçirdiği anlarda yanındaki arkadaşı sırtına vurarak yardımcı olmaya çalıştı. Ancak durumu fark eden garson hemen müdahale etti ve 'heimlich' manevrasıyla müşteriyi kurtardı. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı.

  • 'Dil düşürme' yöntemiyle evleri soyan 2 hırsız tutuklandı
    11 Mar 'Dil düşürme' yöntemiyle evleri soyan 2 hırsız tutuklandı

    Samsun'da dil düşürme yöntemiyle evlere giren ve 725 bin lira değerinde hırsızlık yapan 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 2 kişi tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas dizisine dahil oluyor
    11 Mar Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas dizisine dahil oluyor

    Son olarak Aile dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas'ın kadrosuna dahil oluyor. Güzel oyuncu dizide Rüya karakterini oynayacak.

  • 25 bin nüfuslu ilçenin tek kadın muhtar adayı
    11 Mar 25 bin nüfuslu ilçenin tek kadın muhtar adayı

    Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak. Kaya, annesinin "Hadi aday ol" demesi üzerine aday olduğunu, seçim çalışmalarını okul saatlerinden sonra yaptığını, ziyaret ettiği seçmenlerinden büyük destek aldığını belirtti.

  • Bayram tatili 9 gün olacak mı? Tarih vererek çağrı yaptılar
    11 Mar Bayram tatili 9 gün olacak mı? Tarih vererek çağrı yaptılar

    Antalya'da turizmciler, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması için 8 Nisan'ın da resmi tatil ilan edilmesini talep ediyor. Tatil süresinin uzamasıyla birlikte otellerin rezervasyonlarının artacağı ve turizm sektörüne önemli katkı sağlanacağı belirtildi.

  • Emekli polisin aile katliamında korkunç ayrıntılar ortaya çıktı
    10 Mar Emekli polisin aile katliamında korkunç ayrıntılar ortaya çıktı

    Boşanma aşamasında olduğu eşi ve oğlunu İstanbul'da öldüren emekli polis Cengiz Bedir, cesetleri Kırklareli'nde tarlaya gömdü. Bedir, cesetleri taşımasına yardım eden yabancı uyruklu kişilerle birlikte adliyeye sevk edildi. Olayı itiraf eden Bedir, tartışma sırasında eşi ve oğlunun kendisine saldırdığı için öldürdüğünü söyledi.

  • Mardin'de muhtar adaylığı kavgası: 15 kişi yaralandı
    10 Mar Mardin'de muhtar adaylığı kavgası: 15 kişi yaralandı

    Mardin'de iki aile arasında muhtar adaylığı nedeniyle çıkan kavgada 15 kişi yaralandı. Kavga, taşlı-sopalı bir şekilde gerçekleşirken, olaylarla ilgili 1 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan bir kişinin tedavisi sürüyor. Kavgaya ait yeni görüntüler de ortaya çıktı.

  • Evleneceklerden yeni moda! 4 bin lira yevmiye veriyorlar
    10 Mar Evleneceklerden yeni moda! 4 bin lira yevmiye veriyorlar

    Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği temsili nikah programları son dönemde yaygınlaştı. Temsili nikah memurluğu yapanların ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında değişiyor.

  • Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı
    10 Mar Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı

    Tuzla'da bir güzellik merkezinde çalışan estetisyen Yasemin Er, iş yeri sahibi ve ortağı Abdulselam G. tarafından darp edildiğini iddia etti. Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olan Abdulselam G.'nin Er'i darbettiği ve çene kemiğini kırdığı belirtildi. Vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede hem fiziksel hem de psikolojik tedavi altına alındı.

Advertisement