Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Dha Yurt Bülteni - 14

Cezaevinde çocuk mahkumlar, infaz koruma memurlarıyla kavga etti DENİZLİ'nin Bozkurt İlçesi'ndeki Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitim Evi Müdürlüğü'nde kalan hırsızlıktan hükümlü 5 kız çocuğu ile infaz koruma memurları arasında tartışma çıktı.

08.05.2017 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevinde çocuk mahkumlar, infaz koruma memurlarıyla kavga etti

DENİZLİ'nin Bozkurt İlçesi'ndeki Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitim Evi Müdürlüğü'nde kalan hırsızlıktan hükümlü 5 kız çocuğu ile infaz koruma memurları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada hafif yaralanan 7 hükümlü tedbir amaçlı sağlık kontrolünden, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olay bastırıldı.

Bugün saat 22.00 sıralarında Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitim Evi Müdürlüğü'nde 15-18 yaş arasındaki 12 kız çocuk hükümlünün bulunduğu bölümde çocuklarla infaz koruma memurları arasında tartışma çıktı. Kavga kısa sürede büyürken, cezaevine sağlık ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra Denizli'den takviye polis ekipleri sevk edildi. Polis TOMA'larla cezaevi çevresinde güvenlik önlemi alırken, jandarma da cezaevi içerisinde olaylara müdahale etti. Hırsızlıktan hükümlü 5 kız çocuğunun infaz koruma memurlarıyla tartışması sonucu çıktığı belirtilen olay, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

VALİ ALTIPARMAK: KONTROL ALTINA ALINDI

Olayın hemen ardından cezaevine gelen Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olayın kontrol altına alındığı söyledi. Vali Altıparmak, olayın çocuk hükümlülerle infaz koruma memurları arasında çıkan tartışmadan kaynaklandığını belirterek, 7 hükümlünün tedbir amaçlı sağlık kontrolünden geçirildiğini ve cezaevinde durumun normale döndüğünü açıkladı.

Çardak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturmayı yürütmek amacıyla soruşturma başlattığı belirtilerken, Ceza İnfaz Kurumu psikoloğunun da Bozkurt ilçesine gönderildiği kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

(DENİZLİ'DEN CANLI YAYINDAYIZ)

-Cezaevinden görüntüler

-Güvenlik önlemleri

-Ambulanslardan görüntüler

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,

=======================================

Afyonkarahisar'da kaza: 1 ölü, 5 yaralı

AFYONKARAHİSAR'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 yaşındaki Sahra Sıla Yılmaz yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Afyonkarahisar- Konya karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Gökçe Yılmaz yönetimindeki 03 EU 681 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden 48 yaşındaki Hasan Hüseyin Bülbül idaresindeki 35 V 2826 plakalı otomobili sollamak isterken sürücünün kontrolünden çıktı. Çarpışan otomobiller yoldan çıkıp askeri havalimanı bölgesine uçarken, Yılmaz'ın otomobili ters döndü.

Kazada Gökçe Yılmaz'ın kullandığı otomobilden fırlayan kızı Sahra Sıla Yılmaz ağır yaralanırken, aynı araçtaki oğlu Turan Türkmen Yılmaz (13) ile diğer aracın sürücüsü Hasan Hüseyin Bülbül, Şerife Bülbül (49), Ayten Akdağ (46) ve Yasin Bülbül (17) yaralandı. Gökçe Yılmaz ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazanın ardından olay yerine gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Sahra Sıla Yılmaz kurtarılamadı. Diğer 5 yaralı ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Askeri bölgeye uçan otomobilin görüntüsü

Diğer otomobilden görüntü

16.8 MB/// 00.16"

Haber-Kamera: Sait KARADUMAN/ AFYONKARAHİSAR,

==========================================

Çocuğunu göremeyince elinde bıçakla köprüye çıktı

KONYA'da evi terk eden eşinin kendisine 3 yaşındaki kızını göstermediğini öne sürerek eline bıçak alıp, alt geçidin üzerinde bulunan köprüye intihar etmek için çıkan 25 yaşındaki Sedat P., "Kızımı getirmezseniz atlayacağım" diyerek gözyaşı döktü. Köprüye çıkan polisler Sedat P.,'yi bir anlık dalgınlığından yararlanıp korkuluklardan kurtardı. Bu esnada aşağıda toplanan vatandaşlar cep telefonlarıyla canlı yayın yaptı.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi, Sanayi köprülü kavşağında meydana geldi. Sedat P., İddiaya göre evi terk eden eşinin 3 yaşındaki kızlarını kendisine göstermediğini öne sürerek, yaklaşık 8 metre yüksekliğindeki köprüye çıkarak intihar etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık 1 saat Sedat P.,'yi ikna etmek için uğraştı.Köprünün altında bulunan alt geçit trafiğe kapatılarak itfaiye şişme yatak koydu. Sedat P., kendisini ikna etmeye çalışan polislere "Kızımı getirmezseniz atlayacağım" diyerek gözyaşı döktü. Köprü de Sedat P.,'nin etrafını saran polisler bir anlık dalgınlığından yararlanarak korkuluklardan kurtardı. Bu sırada köprünün altında toplanan kalabalıktaki bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla olayı canlı yayınladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Köprüye çıkan Sedat P.'nin elinde bıçakla korkuluklardan sarkması

-Polislerin ikna çabaları

-Toplanan kalabalığın ellerinde cep telefonları ile canlı yayın yapması

-Polisin Sedat P.'yi kurtarması

-Genel ve detay

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/ KONYA,

======================================

Yaşlı kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, alzheimer hastası 90 yaşındaki Pamuk Alp'in parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye keserek çıkardı.

Gölcük Donanma Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bir apartmanda oturan Pamuk Alp'in uzun zamandır parmağında olan yüzüğün parmağını sıktığı görüldü. Yakınları yüzüğü çıkarmaya çalışmakta başarısız olunca itfaiyeden yardım istedi. Eve gelen itfaiye ekibi alzheimer hastası kadının parmağına sıkışan yüzüğü keserek çıkardı. Kızı yüzük kesilirken korkmaması için teskin etmeye çalışırken, yüzük kesildikten sonra annesinin elini öptü. 112 Acil ekibi yüzüğün kesilmesinin ardından kızına yapması gerekenler hakkında bilgi verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

İtfaiyenin gelişi

İtfaiye ve 112 Acil ekibinden görüntü

İtfaiyenin yüzüğü kesmesi

Kızının annesini teskin etmesi, elini öpmesi

112 Acil görevlisinin tavsiyeleri

Traktör sulama kanalına devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Haber-Kamera: Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli),

======================================

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör sulama kanalına devrildi. Kazada 40 yaşındaki Metin Eyinç hayatını kaybetti, 5 yaşındaki oğlu Emir Eyinç ise ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Hamitköy Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Metin Eyinç kullandığı plakası belirlenemeyen traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan traktör suluma kanalına devrilirken, Eyinç ve oğlu Emir ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Eyinç'in hayatını kaybettiği belirlenirken, oğlu ise Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Emir Eyinç ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Cihan KAYA/ KÖYCEĞİZ(Muğla),

=====================================

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Avrupa'da gönülleri fethetti

*24 ülkenin katıldığı yarışmada üçüncü oldular

* Türkiye'nin gururu Eskişehirli çocuklar Avrupa'ya müziği ve barışı götürdüler

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, daha kuruluşunun ikinci yılında Avrupa çapında büyük bir başarıya imza attı. Orkestra, ilk etapta Belçika'nın Neerpelt kentinde bulunan Dommelholf Kültür, Sanat ve Spor Merkezi tiyatro salonunda konserini gerçekleştirdi. Çocuklar Senfoni orkestrası kategorisi E grubunda katıldıkları yarışmada ise Türk Marşı, Happy Blues, Orkestra için süit Chamambo parçalarını başarılı bir şekilde çalan temsilcimiz 21 farklı ülkeden yaklaşık 2700 katılımcı arasında üçüncülüğü elde ederek Türkiye'nin gururu oldu.

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, ilk etapta Belçika'nın Neerpelt kentinde bulunan Dommelholf Kültür, Sanat ve Spor Merkezi tiyatro salonunda konser verdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve AB Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Faruk Kaymakçı'nın da izlediği konserde, 86 çocuktan oluşan Senfoni Orkestrası, jüri önünde performanslarını sergiledi Çocuklar Senfoni orkestrası kategorisi E grubunda katıldıkları yarışmada, Türk Marşı, Happy Blues, Orkestra için süit Chamambo parçalarını başarılı bir şekilde çalan temsilcimiz 21 farklı ülkeden yaklaşık 2700 katılımcı arasında üçüncülüğü elde etti.

"TEPEBAŞI ÇOCUK ORKESTRASI BİZİ GURURLANDIRDI"

AB Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Faruk Kaymakçı, Tepebaşı Belediyesi "İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası"nın elde ettiği başarıyla ilgili şunları söyledi: "Belçika'da düzenlenen festivalde özellikle Tepebaşı Belediyesi çocuk orkestrasının aldığı sonuç bizleri çok memnun etti. Anadolu halkı, Türk halkı Avrupa'nın bir parçasıdır ve ayrı düşünülemez. Avrupa'da bu tür etkinliklerde yer alınıp dereceye girilmesi bizim için son derece gurur verici bir olay. Hem çocukları hem de onları hazırlayanları kutluyorum." dedi.

SANAT VE BARIŞ MEŞALEMİZ BELÇİKA'YA DA ULAŞTI'

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çocukları tek tek tebrik ederken, "O kadar büyük bir iş başardınız ki hepinizle gurur duyuyorum. Tepebaşı'nda yaktığımız sanat ve barış meşalesini, Neerpelt'e, Belçika'ya kadar ulaştırdınız" diye konuştu. Çocuk Senfoni Orkestrası Neerpelt'ten Brüksel'e geçerek, Avrupa Parlamento binasında, kendilerine özel olarak düzenlenecek resepsiyona katıldı ve burada da izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

AB DAİMİ TEMSİLCİLİĞİ'NDE BÜYÜK ALKIŞ TOPLADILAR

Brüksel'e geçen Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği'nde düzenlenen resepsiyonda, AB Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Faruk Kaymakçı'nın daveti üzerine mini konser verdi. Çocuklar kendileri adına düzenlenen resepsiyonda, İstiklal Marşı'nı ve arkasından Avrupa Marşı'nı çalarak konserinİ gerçekleştirdi ve büyük alkış aldı.

Konseri, çocukları Neerpelt'te ve Brüksel'de yalnız bırakmayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiye Cumhuriyeti Belçika Büyükelçisi Hakan Olcay, Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve birçok davetli izledi. Konser sonrasında Başkan Ataç, Belçika Büyükelçisi Hakan Olcay, AB Büyükelçisi Faruk Kaymakçı ve Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu'na birer plaket verdi.

BİNLERCE UÇAK AYNI ANDA NASIL ÇARPIŞMIYOR BRİFİNGİ!

Tepebaşılı çocuklar Brüksel'de önemli merkezleri de gezme fırsatı buldu. Önce Avrupa Birliği Parlamento binasını gezen ve Avrupa Birliği Parlamentosu'nun çalışmaları hakkında bilgiler alan çocuklar, toplantıların yapıldığı büyük toplantı salonu ile parlamento binası ziyaretinden sonra Brüksel'de önemli noktalardan biri olan Euro Control Merkezi'ni de görme fırsatı buldu. Avrupa hava yolu trafiği için çok önemli bir yere sahip olan Euro Control Merkezi'nde çocuklara görevliler tarafından 'Binlerce uçak aynı anda uçarak nasıl çarpışmıyorlar' başlığı altında en anlaşılır şekilde bilgi verildi. Tepebaşılı minik müzisyenler Brüksel'deki programlarını tamamlayarak Eskişehir'e döndü.

Görüntü Dökümü

------------------

-İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'ndan görüntü

-Okestranın Dommelholf Kültür, Sanat ve Spor Merkezi tiyatro salonunda verdiği konser

-yarışmadan görüntü

-Orkestranın çaldığı parçalar

-yarışma sonunda sonucunu çocukların heyecan içinde beklemesi

-Çocukların sonuç açıldıktan sonra yaşadıkları sevinç

-Orkestradaki çocukları ile röp.

-Neerpelt kentinden detay görüntüleri

-AB Türkiye Daimi Temsilcisi Faruk Kaymakçı

-Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç

-detaylar

Haber: ESKİŞEHİR

==============================

Genç İlçesi'nde 19 köy ve 81 mezrada sokağa çıkma yasağı

BİNGÖL'ün Genç İlçesi'ne bağlı 18 köy ile 81 mezra arasında kalan bölgede düzenlenecek operasyon öncesi, sivil vatandaşın zarar görmemesi amacıyla 8 Mayıs Pazartesi günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Genç İlçesi'ne bağlı 19 mahalle ve 81 mezra arasında kalan bölgede bulunan bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla düzenlenecek operasyon öncesi söz konusu bölgelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 8 Mayıs Pazartesi günü saat 00.00'dan itibren geçerli olacak sokağa çıkma yasağıyla ilgili Bingöl Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Genç İlçesinde faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu, değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek, maksadıyla, Genç ilçesi, Karcı, Yelkaya, Üçgül, Döşekkaya, Direkli, Ericek, Servi, Harmancık, Çoban Çesmesi, Sarıbudak, Yaydere, Büyükçağ, Çevirme, Yayla, Şehitköy, Yeniyazı, Doğanca, Bulgurluk ve Yolaçtı köyleri ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar ( Ekincik, Dergek, Koyunlu, Ekmekli, Demirlibağ, Karaoluk, Boğaziçi, Gökçebağ, Gelincik, Gölyanı, Arıtaş, Büyükköy, İbrahimler, Sancaklı, Küplüce, Kocakaya, Usluca, Taşören, Ekinli, Çomak, Aktoprak, Dedeçavuş Erdem, Yeniçevre, Armağanlı, Doludere, Oluklu, Evrencik, Bançebaşı, Saklıca, Ericek, Akıncı, Akçasüt, Çetinkaya, Toklu, Coşkunlar, Varvusan, Selila, Mezraa, Hasenan, Taşkapı, Üzümcük, Mezraayısağır, Havrir, Çiçekli, Tepecik, Eskiköy, Bağış, Ulutaş, Alan, Kilimli, Yazmalı, Savaş, Taşkapı, Aslancık, Yuvalı, Gümüşlü, Köklü, Açıkkalın, Kazancık, Fırat, Kaldırım, Işıkoluk, Tepecik, Kirişli, Konacık, Yumrulu, Tımarlı, Abdi, Kulincik, Arpaçay, Düzyayla, Dibek, Bürnek, Develi, Direkli, Bulgurlu, Sağlık, Çevreli, Kozankaya, Ürünlü ve Karaoluk ) arasında kalan bölgede, operasyonel faaliyet icra edilecektir. Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C Maddesi gereği, vatandaşların zarar görmemesi amacıyla belirtilen 19 köy ve 81 mezrada 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 00: 00'dan itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır."

BİNGÖL,

==============================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.

  • Denizli'nin Tavas ilçesinde yeni bir kaza meydana geldi
    01:40 Denizli'nin Tavas ilçesinde yeni bir kaza meydana geldi

    Denizli'nin Tavas ilçesinde 10 gün önce 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde, bugün yeni bir kaza meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza; Tavas ilçesi Güzelköy Mahallesi Dümberek mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 19 gün önce 4 ölümlü bir kazananın yaşandığı aynı mevkide karşı yönlerden gelen kamyonet ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet yola devrilirken, otomobil ise yol kenarındaki yağmur suyu tahliye kanalını da aşarak tarlaya savruldu. Kazada, kamyonet sürücüsü İ.H.M. ile otomobilde bulunan Hakan İ. ve Levent C. yaralandı. Karahisar ve Tavas itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlardan kurtarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Aynı bölgede 9 Nisan tarihinde meydana gelen kazada, Mehmet Fışkınlı (50) yönetimindeki 20 B 4012 plakalı otomobil ile Yusuf Yusmak (16) idaresindeki plakasız motosiklet ile çarpışmıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Yusuf Yusmak ile motosiklette yolcu konumundaki Yavuz Yumaç (14) ve otomobil sürücüsü Mehmet Fışkınlı yaşamını yitirmişti.

  • Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi
    01:29 Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan M.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı
    01:28 İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen yağma ve kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şüpheli üzerinden bir adet pasaport, müştekiye ait kimlik ve 700 TL nakit para ele geçirildi.

  • Hatay'da 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli yakalandı
    01:27 Hatay'da 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü, Dörtyol ilçesinde bir iş yerinden çalınan 150 bin TL değerindeki ikinci el malzemelerin şüphelilerini yakaladı. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

  • Hatay'da 23 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
    01:27 Hatay'da 23 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 23 yıl 9 ay 20 gün hapis cezasıyla aranan şahıs, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. H.E.D. isimli şahıs, hırsızlık suçundan aranıyordu ve gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • İskenderun'da Ev ve Motosiklet Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı
    01:26 İskenderun'da Ev ve Motosiklet Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı olaylarının şüphelileri, emniyet güçleri tarafından yakalandı. İskenderun'da yaşanan 3 ayrı evden hırsızlık olayının şüphelisi A.S.Ç. tutuklanırken, bir motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi İ.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Advertisement