Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Dha Yurt Bülteni - 14

Bakan Yılmaz: Tek bir kimsenin oyu dahi önemli olacakMİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yeni sistemin önemine değinerek, "Önümüzdeki dönemde uzlaşma dönemi gelecektir.

29.05.2017 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yılmaz: Tek bir kimsenin oyu dahi önemli olacak

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yeni sistemin önemine değinerek, "Önümüzdeki dönemde uzlaşma dönemi gelecektir. Tek bir kimsenin oyu dahi önemli olacaktır" dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz AK Parti Sivas İl Teşkilatı'nın düzenlediği 'Geleneksel Vefa İftarı' katılmak üzere karayolu ile Sivas'a geldi. Kentte faaliyet gösteren özel bir düğün salonunda düzenlenen programa Bakan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekilleri Selim Dursun, Habip Soluk, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

"TEK BİR KİMSENİN OYU DAHİ ÖNEMLİ OLACAK"

İftar programında konuşan Bakan Yılmaz, "Ramazan muhabbet ayıdır. Esas bu ayda kırgınlıkları, küskünlükleri bırakıp ziyaretleri artırmak lazım. Herkes kendinden daha garip ve mağdur olanların iftarına katılsın. İşveren kardeşlerimiz kendi işçilerinin iftarlarına mutlaka katılsın. Bu ay kul hakkına riayet etmemiz gereken bir ay. Bu Ramazan bizlerde hakları olanlara helal ettirme ayıdır. Helal ettirme zamanıdır. Ramazan ayının amaçlarından biride birlik ve beraberliği artırmadır. Ramazan dayanışma ayıdır. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemden itibaren istikrarlı hükümetler dönemi gelecektir. Önümüzdeki dönemde uzlaşma dönemi gelecektir. Tek bir kimsenin dahi oyu önemli olacaktır. İsraf edeceğimiz, küçümseyeceğimiz, önemsemeyeceğimiz hiçbir oy yoktur. Bu gidişle inşallah daha çok çalışacağız. Daha çok kalpleri feth edeceğiz. Daha çok gönülleri inşaa edeceğiz. İnşallah Ramazan'ın amacını yerine getirmiş olacağız." dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Programdan görüntüler

-Bakan Yılmaz'ın konuşmaları

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI/ SİVAS,

=====================================

Eşini öldürüp, annesi ile dedesini yaralayan koca intihara kalkıştı

HATAY'da  boşanma aşamasındaki eşi  21 yaşındaki Kübra Karasu'yu öldüren ve annesi Saadet Ateş ile dedesi Nuriddin Ateş'i de yaralayan 26 yaşındaki Cemil Karasu, daha sonra olayda kullandığı tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Olay, akşam saatlerinde merkez Antakya İlçesi Aksaray Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cemil Karasu, boşanma aşamasında olduğu eşi Kübra Karasu ile görüşmek için ailesiyle yaşadığı eve gitti. Burada eşi ile tartışmaya başlayan Karasu, belindeki tabancayı çıkartıp ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerle Kübra Karasu, annesi 44 yaşındaki Saadet Ateş ile dedesi 68 yaşındaki Nuriddin Ateş yaralanırken, Cemal Karasu ile olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekbinin yaptığı kontrolde, Kübra Karasu'nun öldüğü belirlendi. Yaralı anne ve dede ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Saldırının ardından kaçan Karasu, Kısacık Mahallesi'nde olayda kullandığı tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karasu'nun durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Haber: Ramazan ÇELİK/ HATAY,

==============================

İzmir'de Beşiktaş coşkusu

SPOR Toto Süper Lig'de küme düşmeyi garantileyen Gaziantepspor'u deplasmanda yenerek bitime 1 hafta kala 15'inci şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın taraftarı İzmir'i karnaval alanına çevirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 15'inci kez şampiyon olan Beşiktaş'ın başarısı, tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de coşkuyla kutlandı. Takımlarının bayraklarını alan binlerce siyah-beyazlı futbolsever, Konak, Alsancak, Bornova, Karşıyaka ve Bayraklı'da şampiyonluğu doyasıya kutladı. Zaman zaman yağan yağmura aldırmadan meşaleler yakıp ortalığı "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarıyla inleten taraftarlar, arabalarıyla da uzun konvoylar oluşturup İzmir'in caddelerinde şampiyonluk turu attı. İzmir emniyetinin geniş güvenlik önlemleri aldığı ve geç saatlere kadar devam eden kutlamalar, olaysız sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Şampiyonluk kutlamalarından görüntü

Araç konvoylarından görüntü

Meşale yakanlardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber: Onur ATIŞ - Görüntü: Mehmet GÜNEY/ İZMİR,

==============================================

Kocaeli'de Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlandı

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde taraftarlar Beşiktaş'ın şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitmesiyle birlikte Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Beşiktaşlı taraftarlar bayraklarını ellerine alarak sokaklara fırladı. Binlerce Beşiktaş taraftarı Gebze Eski Çarşı'da bulunan Beşiktaşlılar Derneği önünde toplandı. Meşaleler yakarak Gebze caddelerinde yürüyen taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kutlamalardan görüntü

Taraftarlardan görüntü

Haber-Kamera: Mesut IŞIK-Büşra KAYA/GEBZE(Kocaeli),

=================================================

Edirne'de Beşiktaşlıların şampiyonluk kutlaması

SPOR Toto Süper Lig'in 33'ncü haftasında Gaziantepspor deplasmanında rakibini 4-0 yenen Beşiktaş'ın Turgay Şeren sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Edirne'de taraftarlarını sokağa döktü.

Maçın bitmesinin ardından Beşiktaşlılar, ellerinde siyah beyaz bayraklarıyla yollarda toplandı. Siyah beyazlı taraftarlar Trakya Üniversitesi Ayşekadın yerleşkesi önünde toplandı. Daha sonra kent merkezine kadar yaklaşık 5 kilometre yürüyen taraftarlar trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'nde bir araya geldi. Marşların söylendiği kutlamalarda sık sık meşale yakan taraftarlar gönüllerince eğlenerek şampiyonluklarını kutladı. Araçlarıyla sokağa çıkanlar ise Beşiktaş bayraklarıyla şehir turu attı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Toplanan taraftarlar

-Maşale yakmaları

-Marş söylemeleri

-Caddede yürüyüşleri

-Araçların konvoyu

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/ EDİRNE,

====================================

Antalya'da şampiyonluk kutlaması

SPOR Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Antalya'da sokaklara çıkan siyah beyazlı taraftarlar, şampiyonluğu coşkuyla yaşadı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Antalya'daki taraftarlar Kartal Yuvası önünde toplandı. Futbolseverler ardından Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu. Fenerbahçe ve Başkan Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar atan taraftarlar kent sokaklarında araçlarla tur attı. Trafiğin kilitlendiği caddelerde polis ekipleri zor anlar yaşadı. Polis anonslarında sık sık vatandaşlara bunun bir şampiyonluk kutlaması olduğu ve karşılıklı tartışmalara girilmemesi yönünde uyarı bulunuldu. Kutlamalar sırasında zaman zaman Beşiktaşlı ve Antalyasporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı.

Haber: Süleyman EKİN/ ANTALYA,

================================

Evlilik teklifi ile şampiyonluk coşkusunu çifte katladılar.

Beşiktaş'ın ligin bitimine 1 hatfa kala Gaziantep'te şampiyonluğunu ilan etmesiyle, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde siyah-beyaz coşku yaşandı. Bodrum sokaklarına dökülen binlerce siyah-beyazlı taraftar şampiyonluk sevincini kutladı. 2 yıldır birlikte Beşiktaşlı çift, devre arasındaki evlilik teklifi ile şampiyonluk coşkusunu ikiye katladı.

Süper Toto Süper Lig'in bitmesine 1 hafta kala deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğu garantileyen Beşiktaşlıların kutlamaları turizmin gözde merkezi Bodrum'da coşku ile gerçekleşti. Bodrum Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlediği etkinlikle, Kumbahçe Mahallesi'ndeki bir barda maçı izlen Beşiktalılar kaçan pozisyonlara üzülürken, arka arkaya gelen gollerle yerinde duramadı.

DEVRE ARASI EVLİLİK TEKLİFİ

Bodrum'da akrabaları aracılığıyla tanışan moda tasarımcısı Neslihan Yıldırım (25) ve yat kaptanı Ali Yakar'ın (25) birliktelikleri aşka dönüştü. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmeye hazırladığı maçın 2-0 sona eren devre arasında Yakar, 2 yıllık sevgilisine sürpriz yaptı. Yakar'ın arkadaşları 'Çarşı bu ilişkiye razı, Neslihan'ım siyahıma beyaz olur musun? Benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Yıldırım ilk şoku atattıktan sonra teklifi kabul etti. Yakar, hazırladığı yüzüğü çıkartarak, Yıldırım'ın parmağına taktı.

Yıldırım, "Çok heyecanlıyım şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. Tabiki kabul ettim. Çok mutluyum. Akraba aracılığı ile tanıştık. Devam etti, çok mutluyum. Çok da şanslıyım" dedi.

Yakar ise evlilik teklifi ile şampiyonluk sevincini ikiye katladıklarını söyledi.

İkinci yarıda da coşkunun hiç durmadığı Beşiktaş taraftarlar, gelen 2 golle de şampiyonluk kutlamalarına 80. dakikadan itibaren başladı. Beşiktaş marşları ile coşan taraflar, sahilde çok sayıda meşale yararak şampiyonluk kutlaması yaptı. Ardından ellerinde 114 metrelik Beşiktaş bayrağı ile Neyzen Tevfik Caddesi'ne doğru marşlar söyleyerek yürümeye başladı.

Kutlamalar ve şampiyonluk coşkusu geç saatlere kadar sürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

-Kutlamalardan genel detay görüntüler,

-Evlilik teklifi yapılması,

-Meşale yakılması

-Yürüyüş yapılması.

(Kj Haber: Nilüfer DEMİR, Kamera: Hülya ELTEŞ/ BODRUM(Muğla),

================================

Burdur'da şampiyonluk kutlaması

SPOR Toto Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş taraftarları Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yenerek bitime bir hafta kala 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın taraftarları Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı.

Beşiktaşlı taraftarlar maç sonunda meydanda toplandı. Sloganlar ve marşlar söyleyen taraftarlar daha sonra Öğretmenevi kavşağına kadar meşaleler yakarak yürüdü. 15 aylık İsmail Beder de annesi Meral Beder'le birlikte şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Kendisi de fanatik bir Beşiktaşlı olan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise eski belediye binasına Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladığı pankart astırdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Meydanda taraftarlar

Yürüyüşten

Meşale yakanlar

Detay

95.4 MB/// 03.03"

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR,

================================

Marmaris'te Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlandı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki Beşiktaş taraftarları, uzun araç kuyrukları oluşturarak 'Şampiyon Beşiktaş' sloganları eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Gaziantepspor'u 4 - 0 yenen Beşiktaş, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Taraftarlar, takımlarının formalarını giyerek ellerinde bayraklarla Atatürk Anıtı önünde toplandı. Çoğunluğu motosikletlilerden oluşan uzun araç konvoyları oluşturan futbolseverler, 'Şampiyon Beşiktaş' sloganlarıyla şehir turu attı. İlçe merkezindeki Ulusal Egemenlik Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kemal Seyfettin Elgin Caddesi'ni kapatan taraftar, konfeti atıp meşale yakarak takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Kutlamalarda 4 tane maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, caddeleri trafiğe açmak isteyen polis, zaman zaman taraftarlar ile tartıştı. Geç saatlere kadar devam eden kutlamalar olaysız sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Araç konvoyundan görüntü

Kutlamalardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),

================================

Zonguldak'ta Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlandı(2)

EMNİYET AMİRİ 3'LÜ ÇEKTİRDİ TARAFTAR COŞTU

Valilik binası önünde devam eden kutlamalar sırasında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Emre Gökmen, taraftara polis aracının anonsundan Beşiktaş marşı dinlettirdi. Ardından Beşiktaş'ın şampiyonluğunu emniyet olarak kutladıklarını kalabalığın olaysız şekilde dağılmasını istediklerini söyleyen Gökmen, taraftarın 'Emniyet bize 3'lü çektirsene' tezahüratını da kırmadı. Gökmen, 3'lü çektirdiği taraftar bir süre 'emniyet sen bizim her şeyimizsin' sloganı attı. Gökmen'i kırmayan taraftar, yaklaşık 2 saat süren kutlamaların ardından olaysız şekilde dağıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Emre Gökmen'in İzmir marşı dinletmesi

-Taraftara üçlü çektirmesi

-Dağılmaları yönünde anons yapması

-Aralarına girip üçlü çektirmesi

-Taraftarın tezahüratı

Süre: (2.29) Boyut: (80 MB)

Haber-Kamera: Gürkay GÜNDOĞAN/ ZONGULDAK,

================================

Afyonkarahisar'da şampiyonluk coşkusu

AFYONKARAHİSAR'da Beşiktaş taraftarları şampiyonluk kutlaması yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş taraftarları Afyonkarahisar'da kutlama yaptı. Kentin en işlek caddelerinden Yeşilyol Caddesi'nde bir araya gelen onlarca Beşiktaş taraftarı, sloganlar eşliğinde şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Meşaleler ve bayraklarla bir süre yürüyen taraftarlar araç konvoyuyla şehir turu attı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalar Ramazan ayı dolayısıyla kısa sürdü.

Haber: Sait KARADUMAN/ AFYONKARAHİSAR,

================================

Evlilik teklifi ile şampiyonluk coşkusunu çifte katladılar

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Beşiktaş'ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle siyah-beyaz coşku yaşandı. 2 yıldır sevgili olan Beşiktaşlı çift, devre arasındaki evlilik teklifi ile şampiyonluk coşkusunu ikiye katladı.

Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig'in bitmesine 1 hafta kala deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği etkinlikle, Kumbahçe Mahallesi'ndeki bir barda maçı izlen Beşiktaşlılar, maçın sona ermesinin ardından 114 metrelik Beşiktaş Bayrağı açarak Neyzen Tevfik Caddesi'ne doğru marşlar söyleyerek yürüdü. Gecenin geç saatlerine kadar süren kutlamalar olaysız sona erdi.

DEVRE ARASI EVLİLİK TEKLİFİ

Bodrum'da yaşayan Beşiktaşlı yat kaptanı Ali Yakar (25), aynı takımı tutan sevgilisi Neslihan Yıldırım'a (25) devre arasında sürpriz evlilik teklifi yaptı. Yakar'ın arkadaşları, 'Çarşı bu ilişkiye razı', 'Neslihan'ım siyahıma beyaz olur musun? Benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Yıldırım, ilk şoku atattıktan sonra Yakar'ın evlilik teklifini kabul etti. Genç kaptan, cebindeki yüzüğü çıkartarak Yıldırım'ın parmağına taktı.

Çok heyecanlandığını söyleyen Yıldırım,  "Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. Tabi ki kabul ettim. Çok mutluyum. Akraba aracılığı ile tanıştık ve devam etti. Çok mutluyum. Çok da şanslıyım" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kutlamalardan görüntü

Evlilik teklifi yapılmasından görüntü

Meşale yakılmasından görüntü

Yürüyüş yapılmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Nilüfer DEMİR-Hülya ELTEŞ/ BODRUM(Muğla),

================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement