Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Dha Yurt Bülteni - 14

Baba oğul 2 metrekarelik arsa için öldürüldü (2)EVİ İKİNCİ KEZ YAKTILARİslam Alçelik ve oğlu Yusuf Alçelik'i bıçaklayarak öldürmesinin ardından yakınları zanlı komşuları Mehmet Ölmez ile oğlu Turgay Ölmez'in evini ikinci kez kundakladı.

20.06.2017 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baba oğul 2 metrekarelik arsa için öldürüldü (2)

EVİ İKİNCİ KEZ YAKTILAR

İslam Alçelik ve oğlu Yusuf Alçelik'i bıçaklayarak öldürmesinin ardından yakınları zanlı komşuları Mehmet Ölmez ile oğlu Turgay Ölmez'in evini ikinci kez  kundakladı. Cinayet nedeniyle terk edilen evde çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etmek istedi ancak öfkeli grup ekipleri uzun süre sokağa girmesine engel oldu. Zırhlı araçlarla gelen polisin öfkeli grubu dağıtmasının ardından sokağa giren itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Evde maddi hasar meydana geldi.

Görüntü Dökümü

------------------------

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Evin penceresinden çıkan dumanlar

Evin genel ve detay görüntüsü

Çıkan dumanların görüntüsü

SÜRE: 59"     BOYUT: 60 MB

Haber-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

=======================================

Şanlıurfa'da otomobilin bagajından silahla vurulmuş 3 yaralı çıktı (YENİDEN)

ŞANLIURFA'da uyuşturucu satışı yaptığı ileri sürülen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 34 yaşındaki Ahmet ziya Demiral ölürken, 2 kişide yaralandı. Saldırıda yaralanan 3 kişiyi otomobil bagajında taşıyan arkadaşları, kendilerini durdurmak isteyen polise ateş açarak kaçtı.

Olay, öğleden sonra Şanlıurfa- Adıyaman karayolu üzerindeki Yaslıca Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre 'torbacı' diye adlandırılan 5 arkadaş sokak satıcısı, adları öğrenilmeyen kişilerden uyuşturucu almak için buluştu. Bir süre sonra uyuşturucu satışı yüzünden iki grup arasında çıkan anlaşmazlık silahlı kavgaya dönüştü. Olayda tabanca ve sopalarla darp edilen Ahmet Ziya Demiral, Halil Yüksel, Ahmet Demir, yaralandı. Bu sırada arkadaşlarını uzak bir mesafede bekleyen Halil Aktosun, arkadaşlarının yaralandığını görünce kullandığı 63 PN 837 plakalı otomobilin bagajına yaralı 3 arkadaşını koyarak, Şanlıurfa'ya doğru hareket etti. Bu sırada Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri,  söz konusu kent merkezine yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğinin bilgisi üzerine Tülmen Mahallesi yakınlarında arama noktası oluşturdu. Otomobilin bagajında 3 yaralı arkadaşıyla kent merkezine ilerleyen sürücü Halil Aktosun yolda polisleri görünce kaçmaya başladı. Polisin 'dur' ihtarına karşılık kaçan otomobilin peşine polis ekipleri düştü. Kısa süren kovalamacanın ardından uyuşturucu taciri yakalanmamak için kendisini takip eden polis aracına tabancayla ateş etti. Mermisi biten şüpheli orta refüje çarparak durabildi. Polis otomobilde bulunan sürücü Halil Aktosun ile yanındaki Halil Demir'i gözaltına aldı.

BAGAJDAN 3 YARALI ÇIKTI

Kovalamaca sonucunda bir polis memurunun da hafif yaralandığı olayda, otomobilde inceleme yapan polis, bagajda kanlar içerisinde yaralı 3 kişiyi gördü. İhbarla gelen sağlık görevlileri kurşun ve darp yaralısı olduğu öğrenilen Ahmet Ziya Demiral, Halil Yüksel ile Ahmet Demir, ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Ziya Demiral kurtarılamayarak öldü. Diğer yaralı 2 kişinin tedavisi ise devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

Olay yerinde kaza yapa otomobil

Yaralı uyuşturucu tacirlerin konulduğu bagajda inceleme yapan jandarma

Gözaltına alınan 2 şüpheli

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

===============================================

Silahlı saldırıda ağabeyine siper oldu, yaralandı

KONYA'da besici Yusuf Aslan, iddiaya göre alacak-verecek konusu nedeniyle tartıştığı çiftçi Şükrü Erdemir'e, pompalı tüfekle ateş açtı. O sırada ağabeyi Şükrü Erdemir'in canını kurtarmak için siper olan 27 yaşındaki Hüseyin Erdemir, sırtından yaralandı.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Aybahçe Mahallesi Azimli Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Aslan, 55 bin lira değerinde büyükbaş hayvan sattığı Şükrü Erdemir'den parasını istemek için kardeşleri Mustafa Aslan, Sadullah Aslan, Kemal Aslan ve Nurettin Aslan ile birlikte Şükre Erdemir'in, evine gitti. İddiaya göre Erdemir, başka birinden para beklediğini borcunu ödeyemeyeceğini, hayvanları götürmelerini söylemesi üzerine Aslan kardeşlerle arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf Aslan, pompalı tüfeği  Şükrü Erdemir'e doğrultup ateş açtı. Bu sırada Şükrü Erdemir'in yanında bulunan kardeşi Hüseyin Erdemir, ağabeyinin canını kurtarmak için ona siper olmak istedi. Hüseyin Erdemir sırtından yaralandı. Çıkan kavgada Aslan kardeşlerden Mustafa ve Nurettin Aslan da bacaklarından bıçaklandı. Ağır yaralı  Hüseyin Erdemir, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, bacaklarından yaralan  2 kardeşte Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.  Polis, kavgaya karışıp kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Yaralının ambulanstan indirilişi

-Yakınlarının sinir krizi geçirmesi

-Genel ve detay

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/KONYA,)

====================================

Kaza yapan kamyondan dökülen sebzeleri kapıştılar

YOZGAT'ta şarampole devrilen sebze yüklü kamyondan dökülen domates ve karpuzları, diğer araç sürücüleri tarafından kapışıldı.  Domates toplamak için yolda duran sürücüler, trafik akışını da aksattı.

Yozgat'ın Çalatlı Köyü yakınlarında sabah saatlerinde sebze yüklü kamyonun şarampole devrilmesi sonucu maddi hasarlı kaza meydana gelirken, kasasında bulunan domates ve karpuzlar yerlere saçıldı. Kaza yapan kamyonun olay yerinden kaldırılmasından sonra, yol kenarına dökülen domates ve karpuzları gören sürücüler, araçlarını durdurarak yanlarında getirdikleri çuvallara doldurmaya başladılar. Mal sahiplerinin kamyondan dökülen sebzeleri toplamasına fırsat vermeyen sürücüler,  yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Kaza yapan kamyondan dökülen sebze ve meyveleri kapışan sürücülerin yol ortasına bıraktıkları otomobiller nedeniyle E-88 karayolunda bir süre trafik de aksadı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte dökülen sebzeleri toplayan fırsatçılar, görüntüleri izleyenler tarafından yağmacılıkla suçlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kaza yapan kamyondan dökülen domates ve karpuzlar

-Sebzeleri kapışan fırsatçılar

-Cep telefonu ile görüntüleri çeken vatandaşın konuşmaları

Haber: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement