Dha Yurt Bülteni-14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-14

Şırnakta üs bölgesine saldırı: 3 asker şehit (2)3 ASKER ŞEHİT OLDUUludere İlçesi'nde bulunan Elmalı Üs Bölgesi'nde kalabalık bir terörist grubunun saat 16.

27.06.2017 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnakta üs bölgesine saldırı: 3 asker şehit (2)

3 ASKER ŞEHİT OLDU

Uludere İlçesi'nde bulunan Elmalı Üs Bölgesi'nde kalabalık bir terörist grubunun saat 16.00 sularında, roketatarlı, havanlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan 1'i astsubay 3 asker, tedavi gördükleri Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmanın olduğu Elmalı üs bölgesine sevkedilen taaruz tipi Atak helikopterleri, teröristlerin olduğu bölgeyi ateş altına aldı. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgeye takviye timlerin sevkedildiği belirtildi.

Görüntü DÖkümü

------------------------

-ARŞİV

-operasyona gidin askerlerin görüntü

-arazide ilerleyen askerlerden görüntü

-askerlerin yaptığı atışlardan görüntü

-askeri araçlardan görüntü

-detaylar

Haber: ŞIRNAK

==================================================

Bingöl ve Elazığ'da büyük operasyon: 11 PKK'lı öldürüldü (2) (Yeniden)

BİNGÖL'ün Genç İlçesi ile Elazığ'ın Karakoçan İlçeleri kırsalında devam eden operasyonlarda Bingöl'de 10, Elazığ'da ise 1 olmak üzere toplam 11 terörist etkisiz hale getirilirken, her iki yerde de operasyonlar devam ettiği belirtildi.

Genç İlçesi Dikpınar Köyü kırsalında, jandarma ve polis özel harekat timleri, güvenlik korucuları ve havadan savaş uçakları ile Atak taarruz helikopterlerinin de katıldığı operasyon kapsamında, akşam saatlerinde tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan ve halen devam eden çatışmada şimdiye kadar 10 terörist etkisiz hale getirilirken, kaçmaya çalışan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Bingöl'deki çatışmada ilk ateşle birlikte, 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini sosyal medya hesabı twitterden duyurdu.

Öte yandan, Elazığ Valiliği'nce yapılan açıklamada, Karakoçan İlçesi'nde tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyonun devam ettiği belirtilerek, "Elazığ ili Karakoçan ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesine yönelik Şehit Jandarma Er Bülent Akkılıç-49 operasyonu devam etmektedir. Operasyon kapsamında yapılan arazi taraması esnasında 1 bölücü terör örgütü mensubu terörist silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

ARŞİV

-Hava harekatı görüntüleri

////////////

-ARŞİV

-operasyona gidin askerlerin görüntü

-arazide ilerleyen askerlerden görüntü

-askerlerin yaptığı atışlardan görüntü

-askeri araçlardan görüntü

-detaylar

Haber: BİNGÖL -  ELAZIĞ

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===================================================

Tekirdağ'dan İstanbul'a dönüş yoğunluğu (2)

YOLLAR VE PLAJLAR DOLDU

Tekirdağ il merkezinde Ramazan Bayramı'nın son gününde trafik yoğunluğu yaşanırken, plajlar dolup taştı.

Sahilleri dolduran binler kişi, hava sıcaklığının 35, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece ölçüldüğü Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi Altınova, Barbaros ve Kumbağ'da yoğunluk ilk günkü kadar devam ediyor. Vatandaşlar ve turistler, serinlemek için Marmara'nın serin sularına kendilerini bıraktılar.İl dışından buraya gelen bazı vatandaşlar ise geri dönmek için erken araçları ile yollara düştüler. Tekirdağ İstanbul yolu Atatürk Bulvarı ve Fatih Sultan Bulvarları'nda araç yoğunluna neden oldular.Trafik ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güzergahlarda önlem aldılar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kumbağ ve altıova sahillerini dolduran vatandaşlar

-Denizdeki çok sayıda kişi

-Kumsallardan görüntüler

-Yoldaki araç yoğunluğu

-Detay görüntüleri

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,

====================================================

Adana'da 2 kardeş boğuldu

ADANA'da serinlemek için nehre giren 42 yaşındaki Nihat Okur ile onu kurtarmaya çalışan ağabeyi 45 yaşındaki Emrettin Okur boğularak can verdi.

Olay, saat 16.30 sıralarında eski baraj kapakları mevkiinde meydana geldi. Kalabalık bir grupla eski barajdaki mesire alanına pikniğe giden Nihat Okur, aşırı sıcaktan bunalınca serinlemek için Seyhan Nehri'ne girdi. Nihat Okur, bir süre sonra çırpınmaya başlayınca ağabeyi Emrettin Okur da onu kurtarmak için suya atladı. Ağabey de çırpınmaya başlayınca onları kurtarmak için suya giren Mehmet Ali Döver de boğulma tehlikesi geçirdi. Döner, güçlükle kıyıya çıkarken, 2 kardeş suyun içinde kayboldu. Olay yerine çağrılan polis ve itfaiye ekipleri, nehirde yapılan aramada 2 kardeşin cesedini, suya girdikleri yerin yakınında buldu. Yaşamını yitiren Okur kardeşlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Nihat Okur ile ağabeyi Emrettin Okur'un cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Boğulanların yakınlarının ağlaması

Boğulanların yakınlarının beklemesi

Boğulan bir kişinin çıkarılması

Boğulanların bir yakınının polis ile tartışması

SÜRE: 02'21"    BOYUT: 144 MB

Haber: Salih ÜÇTEPE-Kamera: Eser PAZARBAŞI/ADANA,

=====================================================

Baraj gölünde serinlemek isterken boğuldu

SAMSUN'un Vezirköprü İlçesi'nde serinlemek için baraj gölüne giren 5 arkadaştan 1'i boğularak hayatını kaybetti.

Olay Vezirköprü İlçesi Kuruçay Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 5 arkadaş Şahinkaya Kanyonu Altınkaya Baraj Gölü'ne gitti. Emrullah Çobanoğlu, Hüseyin Akgül, Mustafa Öksüz, Burak Gürel ve Erkan Güdücü serinlemek için suya girdi. Bu sırada akıntıya kapılan Çobanoğlu, suda kaybolurken boğulma tehlikesi geçiren 4 arkadaş da güçlükle kıyıya çıktı. Kıyıya çıkan gençler hemen jandarmayı arayarak yardım istedi. 4 genç olay yerine gelen ambulanslarla Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Boğularak hayatını kaybeden Emrullah Çoban'ın cesedi ise çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Çobanoğlu'nun cenazesi de otopsi yapılmak üzere cenaze aracına konularak aynı hastanenin morguna götürüldü. Olayı duyan 5 gencin yakınları ise hastaneye koştu. Çobanoğlu'nun yakınları gözyaşlarına boğularak sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Emrullah Çobanoğlu'nun cenazesinin morga getirilişi

-Ağlayanlardan detay

-Yakınlarının sinir krizi geçirmesi

-Hastane dışından detay

-Detaylar

Haber-Kamera: Suat PALA/VEZİRKÖPRÜ(Samsun),

====================================================

Jeremy Meeks'ten Bodrum'da tatil keyfi

SİLAHLI çete üyesi olmak suçundan 2 yıl 3 ay hapis yatan ve sabıka kaydı fotoğrafı internete düşünce yakışıklığı sayesinde ün kazanan ABD'li Jeremy Meeks, tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaldığı lüks otelin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

California polis departmanının sabıka fotoğrafını prosedür gereği Facebook'tan paylaşmasıyla efsane olan ve böylelikle modellik kariyeri başlayan, film teklifleri de alan Jeremy Meeks, tatil için dün (pazartesi) akşam tatil için Bodrum'a gelerek, Yalıkavak Mahallesi, Gökçebel Mevkisi'ndeki beş yıldızlı bir otele

(Palmalife Resort Otel) yerleşti. Otelin plajında denize girip, güneşlenen Meeks, otel çalışlarını da kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tatilde çektirdiği bu fotoğraflardan bazılarını sosyal medyada paylaşan Meeks'in, konakladığı otelde, bugün akşam düzenlenecek beach partide DJ'lik yapacağı öğrenildi. Bir yandan da tatiline devam eden Meeks'in yat ile Bodrum'un cennet koyları ve Yunan adalarını kapsayan bir mavi tura çıkmayı planladığı da öğrenildi.

"DAHA UZUN TATİL İÇİN TEKRAR GELECEĞİM"

Akşamki DJ performansı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jeremy Meeks, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Bodrum'a daha öncede gelmek istediğini belirtip, "Buradaki insanlar burada çok sıcak ve kibar. Yemekleri de çok sevdim. Tatlılardan baklavayı çok beğendim. Ağustos ayında yine Bodrum'da olacağım, bu defa daha uzun bir tatil için geleceğim" dedi.

Meeks, ünlü olmasıyla ilgili bir soruya, "Bir gün ben de bu kadar ünlü olacağımı bilmiyordum. Bu bir şans işi. Geçmişteki bazı olayları unutmak istiyorum. Unuttumda zaten, böyle daha rahatım" diye yanıt verdi. Meeks, ardından akşamki DJ'lik performansı için hazırlık yapmak üzere odasına çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

-Jeremy Meeks ile röp.

-Meeks'in odasına gitmesinden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement