Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Siirt'te uyuşturucu bağımlısı genç 86 yaşındaki yatalak annesini rehin aldıSİİRT'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen 35 yaşındaki R.T., yatalak annesi ve 2 kız kardeşini evde rehin aldı.

20.07.2017 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te uyuşturucu bağımlısı genç 86 yaşındaki yatalak annesini rehin aldı

SİİRT'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen 35 yaşındaki R.T., yatalak annesi ve 2 kız kardeşini evde rehin aldı. Polis ekiplerinin iknası ve müdahelesiyle anne ve çocukları kurtarıldı, R.T., ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Merkez Tınaz Tepe Mahallesi 111'inci sokak'ta ikamet eden 35 yaşındaki R.T., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı bugün öğlen saatlerinde yatalak annesi ve yaşları 16 ile 18 olan 2 kız kardeşini rehin aldı. Komşuların görültü üzerine olayı polise bildirilmesi ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi ekibi sevk edildi. Evi çembere alan polis ekipleri, 3 ay önce eşinden ayrıldığı belirtilen R.T'yi ikna etme çalıştı. Elindeki bıçak ve ev içerisindeki tüplerle ile polislerin eve girmesini engelleyen R.T., daha sonra yapılan iknalar karşısında iki kız kardeşini serbest bırakarak yatalak annesini rehin almayı sürdürdü.  İkna çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, R.T.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak elindeki bıcağı alarak etkisiz hale getirdi. Oğlu tarafından yaklaşık 3 saat boyunca rehin alınan anne, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldılarak tedavi altına alındı. Anne ve 2 kız kardeşini rehin alan R.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Olay yerine gelen özel hareket polisleri,

-Rehin alınan evin dış görüntüsü,

-Güvenlik önlemleri,

-Ailesini rehin alanın R.T'nin kardeşinin eve girmek istemesi,

-Detay ve Görüntü,

Haber-Kamera: Turan KOYUNCU- Mehmet Yücel DURAK/SİİRT, -

====================================

Derince'de denize giren çocuk boğuldu

KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde denize giren 14 yaşındaki Ömer Baki Yeşilyurt boğularak yaşamını yitirdi.

Olay saat 16.00 sıralarında, Derince Harikalar Sahili'nde meydana geldi. Sahilde bir arkadaşıyla birlikte denize girerek yüzen Ömer Baki Yeşilyurt bir anda gözden kayboldu. Sahilde bulunanların haber vermesi üzerine bölgeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve Deniz Polisi geldi. Çevredeki tekneler de arama çalışmalarına katıldı. Dalgıçlar, Ömer Baki Yeşilyurt'u yaklaşık 40 dakika süren arama çalışmaları sonucu denizden çıkardı. 112 Acil ekibi Ömer Baki Yeşilyurt'a müdahalede bulunurken, yaşama döndürülemedi. Ömer Baki Yeşilyurt'un cenazesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Nabi YAZICI/DERİNCE(Kocaeli), -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement