Dha Yurt Bülteni-15 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-15

MHP Kayseri İl Başkanı: Türk Milleti olarak bu zor günleri ancak kenetlenerek atlatabilirizMHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, partisinin il teşkilatınca gerçekleştirilen bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, "Türk Milleti olarak bu zor günleri...

26.06.2017 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kayseri İl Başkanı: Türk Milleti olarak bu zor günleri ancak kenetlenerek atlatabiliriz

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, partisinin il teşkilatınca gerçekleştirilen bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, "Türk Milleti olarak bu zor günleri ancak kenetlenerek atlatabilirizö dedi.

MHP Kayseri İl teşkilatndaki  bayramlaşmaya MHP eski Milletvekili Süleyman Korkmaz'ın yanı sıra partinin il, ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmanın ardından açıklama yapan MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, öncelikle tüm vatandaşların bayramını kutladı. Ülkenin zor günlerden geçtiğini ifade eden Ersoy, birlik beraberlik mesajları verdi. Ersoy şunları söyledi: "Ülkücüler vatan, millet, devlet söz konusu olunca her daim göreve hazırdır. Türk İslam aleminin ve ülkücü camianın bayramını kutluyorum. Bu bayram inşallah ülkemiz, partimiz açısından hayırlılara vesile olur. Birlik, beraberliğin pekişmesine neden olur. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor.  Ancak, kenetlenerek Türk Milleti olarak bu zor günleri atlatabiliriz. Bizler MHP mensupları ve Ülkücüler olarak üzerimize düşen her şeyi, her zaman yapmaya hazırız. Bundan önce Ülkücüler bu görevlere nasıl talip olduysa, yaptıysa bundan sonrada hiç kimsenin şüphesi olması Ülkücüler, vatan, millet, devlet söz konusu olunca milletin bekası olunca her daim göreve hazırdır. Bu kapsamda başta Şehit aileleri olmak üzere Türk Milleti'nin bayramını ayrı ayrı kutluyorum. İnşallah Allah nice bayramlarda hep birlikte olmayı nasip eder.ö

Görüntü Dökümü

----------------------------

-MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy'un açıklamaları

-MHP'lilerin parti il binasında bayramlaşmaları

-Detaylar

Haber-Kamera: Cafer ZENGİN/KAYSERİ,

3 dakika 26 saniye/ 110 MB

======================================================

CHP Kayseri İl Başkanı: Bir genel başkanın 'adalet' diye yollara düşmediği bayramlar istiyoruz.

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin,  "Şehitlerimizin olmadığı, bir genel başkanın adalet diye yollara düşmediği, öğretmenlerin görevlerine geri dönmek için ölüm oruçlarına girmediği bir ortam ve bayramlar istiyoruzö dedi.

CHP Kayseri İl teşkilatı mensupları Ramazan Bayramı nedeniyle parti il binasında bayramlaştı. Bayramlaşmaya il yönetimin yanı sıra ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmada konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, "Şehitlerimizin olmadığı, bir genel başkanın adalet için yollara düşmediği bir ortam ve bayramlar istiyoruzö dedi. Konuşmasında tüm vatandaşların ve İslam aleminin bayramını da kutlayan Keskin, insanlığa huzur ve barışın gelmesi temennisinde bulundu. Keskin şunları kaydetti: "Dileğimiz, istediğimiz bayramların eski tadında olması. Şehitlerimizin olmadığı, bir genel başkanın adalet diye yollara düşmediği, bunun yanında öğretmenlerin görevlerine geri dönmek için ölüm oruçlarına girmediği bir ortam ve bayramla istiyoruz. Çünkü Türk toplu bu kardeşliği, barışı,  kardeşliği, huzuru hak ediyor. Bu anlamda ben İslam aleminin bayramını kutluyorum. Huzurun, barışın, tüm insanlığa gelmesini, dünyaya gelmesini istiyorumö dedi.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE OLAN MİLLETVEKİLİ ARIK'IN MESAJI OKUNDU

Keskin, konuşmasında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın, partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "Adalet yürüyüşündeö olduğunu da belirterek, "Sayın vekilimizin herkese selamı var. Genel başkanımızla birlikte adalet yürüyüşünde olduğu için bayramlaşma programımıza katılamadıö dedi ve ardından da Arık'ın gönderdiği bayram mesajını okuttu.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in açıklamaları

-Adalet yürüyüşündeki CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın mesajının okunması

-Partililerin bayramlaşması

-Detaylar

Haber-Kamera: Cafer ZENGİN/KAYSERİ,

4 dakika 22 saniye/ 139 MB

=======================================================

Iraklı göçmen nehirde kayboldu

ADANA'da serinlemek için Seyhan Nehri'ne giren 15 yaşındaki Iraklı göçmen Enver Kaplan, suda kayboldu.

Olay, saat 16.30 sıralarında Seyhan Nehri üzerindeki eski baraj kapakları civarında meydana geldi. Irak'taki savaş bölgesinden kaçan İbrahim Kaplan ailesi ile birlikte Ankara'ya yerleşti. Ramazan bayramı nedeniyle Adana'ya akrabalarını ziyarete gelen İbrahim Kaplan oğlu Enver ile birlikte Seyhan Nehri kenarına geldi. Enver Kaplan serinlemek için girdiği suda kayboldu. Babanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve dalgıç polisler sevk edildi. Dalgıç polisler, görüş mesafesinin çok düşük olduğu suda Enver Kaplan'ı ararken baba İbrahim Kaplan ise aramalar sırasında nehre girmeye çalıştı. Polisin güçlükle engellediği İbrahim Kaplan, uzaklaştırılırken bazı vatandaşların ise cep telefonları ile olayı görüntülemesi ise dikkat çekti. Aramalar için nehre botla giren ekiplerin çalışması sürüyor.

Görüntü Dökümü

------------------------

Kaybolan çocuğun babasının feryadı

Su altı arama ekibinin üzerini giymesi ve dalması

Suda kaybolan çocuğu arayan vatandaşın konuşması

Suda kaybolan çocuğun teyzesinin oğlunun konuşması

Etraftaki vatandaşın olayı cep telefonu ile çekmesi

Olayı izleyen vatandaşın görüntüleri

su altı polislerinin  arama yapması

Ambulans görüntüsü

Cankur aracının görüntüsü

Detay görüntüsü

SÜRE: 03'37"    BOYUT: 220 MB

Haber: Salih ÜÇTEPE-Kamera: Eser PAZARBAŞI/ ADANA,

======================================================

Bodrum'da makilik alanda korkutan yangın

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde çıkan yangında, 8 hektarlık makilik alan küle döndü. Alevler havadan ve karadan müdahale ile söndürüldü.

Gümbet Mahallesi'ndeki Değirmenler Mevkisi olarak bilinen Haremtan Tepesi'nde bugün saat 16.30 sıralarında, makielik alanda yangın çıktı. Kundaklama

sonucu çıktığı sanılan yangına itfaiye ve orman işçileri ile çevredeki otel çalışanları müdahale etti. Karadan 1 arazöz, 1 ilk müdahale aracı, 5 itfaiye aracı, 20 orman işçisi ve havadan 1 söndürme uçağı ile müdahale edilen yangında, alevlerin rüzgar nedeniyle zaman zaman yön değiştirmesi nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Alevler 2 saatte güçlükle söndürülürken, ilk belirlemelere göre 8 hektarlık makilik alan küle döndü. Polis, makilik alanı ateşe veren kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

-Yangından görüntü

-Turistlerin yangını izlemesi

-Söndürme uçağının alevlere sorti yapıp su atması

- İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarından görüntü

-Yanan makilik alandan görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Nilüfer DEMİR/ BODRUM (Muğla),

====================================================

İtalyan fenomen Vacchi DJ performansıyla Bodrum'u salladı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde sahne alan dansları ve DJ'liği ile dünyada fenomen haline İtalyan Gianluca Vacchi, performansıyla kendisini izlemeye gelenleri hayran bıraktı. Vacchi'yi görmek ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranları uzun süre beklemek zorunda kaldı.

İnternette izlenme rekorları kıran, kıvrak  danslarıyla ve yaptığı müzik performanslarıyla  kısa sürede dünyanın ilgisini çeken ve milyonlarca takipçiye ulaşan Gianluca Vacchi, bugün Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Çilek Beach'te sahne aldı. Konakladığı lüks otelden Çilek Beach'e denizden yat ile gelen Vacchi, iskelede hayranlarını selamladı. Performansından önce basın mensuplarının sorularını menajeri Murat Toker aracılığı ile yanıtlayan Vacchi, "İnanın bu kadar fenomen olacağımı ben de bilmiyordum. Dans ve müziği çok seviyorum, Ayrıca Bodrum'un ve Ege kıyılarının benim için önemi çok büyük çünkü çocukluğumda babam ile tekne gezilerinde buralara çok gelirdik. Yeniden burada olmak, böyle bir atmosferde sizlerle müzik yapıp, eğlenmek benim için inanılmaz bir keyif olacak" dedi.

MİLYARDER MİLYARDERİ AYAKTA İZLEDİ

Sadece DJ'lik performansı sahneleyen Vacchi'nin hayranları çaldığı parçalara çılgınca eşlik etti. Beşiktaşlı eski ünlü futbolcu Pascal Nouma da Vacchi'yi izleyenler arasında yer aldı. Vacchi'yi yakınlarıyla izlemeye gelen Ukraynalı işadamı ve Metalist Kharkiv takımının eski yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky yer bulamayınca ayakta kaldı. Vacchi'nin yaklaşık bir saat süren performansıyla hayranlarını coşturup, bayramın ikinci gününde unutulmaz bir gün yaşattı. Vacchi'yi görmek ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranları uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Yarın ülkesine dönecek olan Vacchi'nin performansının ardından Bodrum'da bir eğlence mekanı açıp, yatırım yamak için iki emlakçı ile görüştüğü ilerideki günlerde bazı girişimlerde bulunabileceği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

-Vacchi'nin tekne ile Çilek Beach Clup'a gelmesi

-Vacchi'nin DJ'lik performansından görüntü

-Vacchi ile röp.

-İzleyicilerden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera. Yaşar ANTER/ BODRUM,

======================================================

Bozcaada bayramda doldu, taştı

ÇANAKKALE'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki tatil cenneti Bozcaada'daki konaklama tesisleri, plajlar ve restoranlar, 4 günlük Ramazan Bayramı'nda doldu taştı.

Bayram tatilini fırsat bilip, sahil kenarlarına akın eden tatilci, pastasından Bozcaada'da payını aldı. Bakir kalmış koyları, dünyaca ünlü Ayazma Plajı, Türk ve Rum Mahalleleri, Türk ve Rum konseptindeki restoranları ve Cenevizliler'den kalma kalesiyle bütün güzellikleri bünyesinde barındıran Bozcaada, İstanbullular başta olmak üzere bayram süresince tatilcilerin akınına uğradı.

Bayram süresince ilçe yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Tatilciler akşam restoranlarda yer bulmakta zorlandı. Gündüzleri güneş ve kumun keyfini Ayazma Plajı başta olmak üzere bakir kalmış koylarda denize girerek çıkaran tatilciler, akşamları da Türk ve Rum Mahalleleri'nin ara sokaklarındaki her iki kültüre ait konsepteki restoranlarda, ada çevresinde avlanan lezzetli su ürünlerini tadına bakma fırsatı buldu. Bozcaada Belediyesi elektrikli araçlar ile ada merkezindeki yaşlıları, engellileri ve bavul gibi eşyaları ağır olan yolcuları otellerine ve pansiyonlarına ücretsiz taşıdı.

Bozcaada İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı, bayram boyunca tatilcilerin huzuru ve güveni için gereken tüm tedbirleri aldıkları belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

-Bozcaada ilçe merkezindeki tatilcilerden görüntü

-Bozcaada plajlarından  görüntü

-Bozcaada akşamlarından görüntüler

Haber-Kamera: Serkan İLİK/ BOZCAADA (Çanakkale),

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement