Dha Yurt Bülteni-16 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-16

ZİYARET ETTİĞİ KIZ ARKADAŞININ EVİNDE SALDIRIYA UĞRADI, BIÇAKLANDI.

11.11.2018 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZİYARET ETTİĞİ KIZ ARKADAŞININ EVİNDE SALDIRIYA UĞRADI, BIÇAKLANDI

BOLU'da, Erdoğan Karabulut (40) ziyaretine gittiği kadın arkadaşı Ü.Y.'nin evinde, zorla içeri giren 6 kişi tarafından darp edilip bıçaklandı. Ü.Y.'ın eski erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu öne sürülen saldırganlar kaçarken, başından ve kolundan bıçaklanan Karabulut, hastanede tedaviye alındı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Gölyüzü Mahallesi Buğday Sokak'ta bulunan bir apartmandaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Erdoğan Karabulut bir süre önce tanıştığı kadın arkadaşı Ü.Y.'nin evine gitti. Ü.Y.'nin eski çalıştığı iş yerinden arkadaşı olduğu iddia edilen E.K. durumu öğrenince yanına 5 arkadaşını da alarak Ü.Y.'nin evine gitti. Zili çalıp Ü.Y.'nin kapıyı açmasıyla zorla eve giren E.K. ve yanındakiler, Erdoğan Karabulut'u bıçakla başından ve kolundan yaralayarak darp edip, evden kaçtı. Ü.Y., durumu 112 Acil ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri tarafından Erdoğan Karabulut olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Ü.Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada Ü.Y.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "E.K., Erdoğan Karabulut'u benim eski eşim sanmış olabilir. Çünkü aralarında herhangi bir sorun yok ve birbirlerini tanımıyorlar. E.K., benim eski eşimle aramda sorun olduğunu biliyordu. Eski eşimden şiddet gördüğümü biliyordu. Sanırım eski eşimin benim evime gelip, bana şiddet uyguladığını sandı. Korumak için yapmış olabilir. Ben de anlamadım." dediği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Ambulans ve polis araçları

-Yaralıya ambulansta müdahale edilmesi

-Eve giren olay yeri inceleme ekipleri

-Apartmandan detaylar

Süre: 00.56-Boyut: 105 MB

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,

===================================

TOKAT'TA TRAKTÖR UÇURUMA YUVARLANDI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde odun yüklü traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 19.00 sıralarında ilçe merkezine 37 kilometre uzaklıktaki Akgün köyünde meydana geldi. Ormanlık alandan traktörle köye odun götüren İsmail Demir'in (53) kullandığı 60 KA 627 plakalı römork takılı traktör, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü İsmail Demir'in eşi Nazile Demir (53) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Demir ile damadı İsa Ateş (25) yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden Nazile Demir'in cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna konuldu. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü:

-Kaza yerinden görüntü

-Hastaneden görüntüler

Haber-Kamera: İbrahim UĞUR/ERBAA(Tokat),

==================================

EDREMİT'TE YIKIMI SÜREN İŞ MERKEZİNDE YANGIN

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, yıkımı devam eden iş merkezinde çıkan yangın, Balıkesir- Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına neden oldu. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 45 dakika süren müdahalesi sonucu söndürüldü.

Yangın, saat 18.00 sıralarında Edremit'in Gazicelal Mahallesi'nde yıkımına başlanan iş merkezinde çıktı. İddiaya göre işçilerin demirleri kestiği sırada sıçrayan kıvılcımlar, izolasyon malzemelerini tutuşturdu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiyenin yaklaşık 45 dakika süren müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Bu arada, soğutma çalışmaları sırasında ortaya çıkan siyah duman nedeniyle Balıkesir-Çanakkale karayolunda ulaşım kısa süreli durdu. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından, yol yeniden trafiğe açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Cep telefonuyla çekilen duman görüntüleri

İtfaiyenin yangına müdahale görüntüleri.

Haber-Kamera: Kadir AYDINIŞIK/EDREMİT (Balıkesir),

Süresi: 5 Dakika 52 Saniye, Boyutu: 40.6 MB.

===================================

İNTİHAR ETMEK İÇİN VİYADÜĞE ÇIKAN KİŞİYİ CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEDİLER

ADANA'da intihar etmek için Seyhan Nehri'nin üzerindeki viyadüğe çıkan Halil K., polis tarafından ikna edilmeye çalışılırken, çevrede toplanan vatandaşlar ise bu anları cep telefonları ile kaydetti. Polisin çabaları sonucu atlamaktan vazgeçen Halil K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. Seyhan Nehri üzerindeki Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Seyhan Viyadüğü'nde bir kişinin demir korkuluklardan aşağı sarktığını gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Viyadükteki kişinin suya atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri, bot ile nehirde önlem alırken, polisler ise isminin Halil K. olduğu öğrenilen kişiyi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada ekiplerin çalışmasını gören bazı vatandaşlar ile cep telefonu ile olayı görüntüledi.

DÜN DE AYNI YERDE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Polisin, çabası sonucu ikna olan Halil K., intihardan vazgeçti. Dün de viyadüğe çıktığı öne sürülen Halil K., borçları olduğu için intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü. Olay yerine çağrılan ambulansta önlem amaçlı sağlık kontrolü yapılan Halil K., daha sonra ifade vermek için Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Görüntü Dökümü

------------------------

Olay yerindeki itfaiye aracından görüntü

Viyadükteki Halil K.'dan görüntü

İtfaiye erlerinden görüntü

İtfaiye erlerinin şişme botu Seyhan Nehri'ne indirmesi

Suda botla ilerleyen itfaiye erleri

Seyhan Nehri ve viyadükten genel görüntü

Polisin Halil K.'yı ikna etmeye çalışması

Vatandaşlardan görüntü

Olayı cep telefonuyla görüntüleyen vatandaştan görüntü

İkna olan Halil K.'nın polislerle konuşması

Genel ve detay görüntüler

Süre: 01'48" Boyut: 202 MB

Haber - Kamera:  Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

==================================

KÖYDE YANGIN ÇIKTI, İTFAİYE EKİPLERİ GÖÇÜK ALTINDA KALMAKTAN KURTULDU

Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Karabey köyünde çıkan yangında 1 ev ile 2 samanlık kullanılamaz hale geldi. Saat 19.30 sularında ilçenin Karabey köyünde meydana gelen yangında yalnız başına yaşayan Munise Yazıcı'ya ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Köyde bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapıldı ancak yangının giderek büyümesi nedeniyle Tosya Orman İşletme, Tosya İtfaiye Müdürlüğü ve Ilgaz ilçesinden gelen itfaiye ekipleri ile yangın iki buçuk saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Yangına müdahale sırasında evde göçük meydana gelirken itfaiye ekipleri son anda göçük altında kalmaktan kurtuldu. Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'in de hemen köye giderek inceleme yaptığı yangında soğutma çalışmaları gece yarısına kadar devam etti. Yangında evi yanan Munise Yazıcı ise yangın sırasında fenalaştı. Ambulansla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenilirken yangında herhangi bir yaralanan olmadı. Olayla ilgili Jandarma ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Yangın söndürme çalışmaları

Ambulans

Detaylar

Haber-Kamera: Emre ÇİLOĞLU/TOSYA, (Kastamonu) -

==================================

Bakan Kurum, Bitlis'te şehit polis amirinin isminin verildiği parkın açılışına katıldı (2)

SİNEMA YOKUŞU VE BİTLİS ÇARŞISINI GEZDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bitlis'te İl Özel İdaresi tarafından restore edilen Sinema yokuşu ve Bitlis çarşısını gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Aras'tan bilgi alan Bakan Kurum, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bakan Kurum daha sonra Hüsrevpaşa Mahallesinde bulunan AK Parti İl Binasına geçerek burada partililerle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Bakan Kurum karayoluyla Batman'a hareket etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Bakan Murat Kurum'un Sinema yokuşundaki incelemelerinden detaylar

-Sinema yokuşunun son halinden detaylar

-Bitlis çarşı merkezinden detay görüntüler

-Esnaf ziyereti yapan Bakan Kurum ve beraberindekilerden detaylar

-AK Parti toplantı salonundan detaylar

BİTLİS

============================

ADIYAMAN'DA OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI, KAZA KAMERALARA YANSIDI

ADIYAMAN'da, yolun karşısına geçmeye çalışan Murat Tuncan'a (16) otomobil çarptı. Tuncan'ın yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kazay, akşam saatlerinde Yeni Mahalle Müftülük Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Mehmet Güleş yönetimindeki 02 BK 009 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yolun karşısına geçmek isteyen Murat Tuncan'a çarptı. Otomobil yol kenarındaki reklam tabelasına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle yola savrularak yaralanan Tuncan ise ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Tuncan'ın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Kaza anı ise caddedeki güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza görüntüleri

Kaza yapan araçtan detaylar

Kaza yerinden detaylar

Haber-Kamera: Mahir ALAN/ ADIYAMAN, -

========================

Kahramanmaraş'ta damat dehşeti: 3 ölü (3)

TUTUKLANDI

Kahramanmaraş'ta, boşanmak isteyen eşi Sibel Akpınar ile kayınpederi Ali ve kayınvalidesi Pakize Çiftçi'yi av tüfeğiyle vurarak öldüren Ramazan Akpınar, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-16 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı
    14:54 Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle dağlık ve ormanlık arazilerde toplanan çiriş otu tezgahlarda satılmaya başlandı. Vatandaşlar, çiriş otunu ilçe merkezine getirerek kurdukları tezgahlarda satışa sunuyor. Çiriş otu, çorba, yumurta, pilav ve börek yapımında kullanılıyor ve doğal olduğu için çeşitli hastalıklara iyi geliyor.

  • Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı
    14:53 Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerinde doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olan bitkiler, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor. Dağlardan toplanan bu bitkiler, Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi bölgesinde çarşı merkezinde satılarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Seyyar satıcılık yapan Cengiz Baygun, şifalı bitkileri toplayarak pazarda satışını gerçekleştiriyor ve bu işi yapmasının sebebi olarak başka bir işinin olmamasını gösteriyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu
    14:53 Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

    Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nazilli genelinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Çerçioğlu, 'Kentimiz genelinde çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz. Tüm belediye başkanlarımız ile bir arada çalışmaya, hizmetlerimizi ve projelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz' dedi. Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı Tetik ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

  • Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti
    14:51 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti

    Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kurulan Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek, esnafların taleplerini dinledi ve vatandaşlarla iletişim kurdu.


Advertisement