Dha Yurt Bülteni 16 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni 16

KARAYOLLARI MİSAFİRHANESİNDE 2 KİŞİYİ ÖLDÜREN KİŞİ KAÇTI (1)Sivas'ta, karayolları misafirhanesinde garsonluk yapan bir kişi, çalıştığı yerde 2 kişiyi av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra kaçtı.

22.11.2018 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARAYOLLARI MİSAFİRHANESİNDE 2 KİŞİYİ ÖLDÜREN KİŞİ KAÇTI (1)

Sivas'ta, karayolları misafirhanesinde garsonluk yapan bir kişi, çalıştığı yerde 2 kişiyi av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra kaçtı.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü'nde misafirhanenin lokanta bölümünde çalışan A.K. isimli kişi, silahla 2 kişiyi kafasından vurdu. Vurulan 2 kişi hayatını hayatını kaybederken, polis, olay sonrası otomobille kaçan A.K.'yi arama çalışmalarının sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Olay yeri inceleme ekibinden detaylar

Polislerden detaylar

Binadan detaylar

Haber-Kamera: İrfan ÖZŞEKER/ SİVAS

============================

İLHAN ŞEŞEN, ŞARKILARINI ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ

DÜZCE'de, Öğretmenler Günü dolayısıyla ünlü sanatçılar İlhan Şeşen ve Vedat Sakman, şarkılarını öğretmenler için söyledi.

Düzce Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde İlhan Şeşen ve Vedat Sakman'ın katıldığı konser düzenledi. Sevilen şarkılarını öğretmenler için söyleyen İlhan Şeşen, sık sık şarkılarına öğretmenlerin eşlik etmesini sağladı. Öğretmenler hep bir ağızdan İlhan Şeşen ve Vedat Sakman'a eşlik etti.

Konserde "Çoğunuz öğretmen misiniz'ö sorusuna "Evetö cevabı alan İlhan Şeşen espri yaparak "Biz öğretmenlerden çocukluğumuzdan beri korkarız. Sizinle eğlenmeye geldik. Bize inanın, inanmazsanız da bize ne'ö diyerek öğretmenleri güldürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Salondan görüntü

İlhan Şeşen ve Vedat Sakman şarkı söylerken görüntü

Öğretmenler şarkılara eşlik ederken görüntü

İlhan Şeşen'in konuşması ve detaylar

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

=============================

ÖĞRETMENLERİN KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

MERSİN'de 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında konser veren öğretmenlerin performansı, izleyenlerden tam not aldı.

Bir alışveriş merkezine bağlı meydanda gerçekleşen konser öncesinde Büyükşehir Belediye Bandosu, mini bir dinleti sundu. Gençlik Marşı ve İzmir Marşı'nı çalan bando ekibine alanı dolduranlar eşlik etti. Daha sonra sahne alan Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi öğrencileri ise birbirinden hareketli parçalarla yüzlerce kişiyi coşturdu. Gecenin sonunda şefliğini Mustafa Akça'nın yaptığı 'Öğretmenler Orkestrası'nın çaldığı birbirinden güzel paçaları farklı branşlarda eğitim veren öğretmenler Yeşim Yeşil Şentut, Güneş Akça, Esra Erdoğan Kaya, Aysur Tor, Evin Yaşın Gürbüz, Orkun Erol ve İbrahim Çelik seslendirdi. Öğretmenlerin performansı, izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı. Organizasyonun sonunda öğretmenlere çiçek ve plaket takdim edildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Bandodan görüntüleri

İzleyenlerin genel görüntüsü

Bando konserinden genel görüntü

Öğretmenler Orkestrası'ndan genel ve detaylar

Solo keman performansı

Solist öğretmenin performansı

Süre: 02'13" Boyut: 242 MB

Haber-Kamera: Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni 16 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement