Dha Yurt Bülteni - 16 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 16

Dha Yurt Bülteni - 16

Şırnak'ta çatışma: 1 PKK'lı etkisiz hale getirildiŞIRNAK'ta bir vatandaşın ihbarını değerlendiren güvenlik güçleri ile eylem yapma hazırlığı yapan 2 terörist arasında çatışma çıktı.

17.12.2016 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta çatışma: 1 PKK'lı etkisiz hale getirildi

ŞIRNAK'ta bir vatandaşın ihbarını değerlendiren güvenlik güçleri ile eylem yapma hazırlığı yapan 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 PKK'lı etkisiz hale getirilirken, kaçan PKK'lının da yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

Bir vatandaşın akşam saatlerinde 2 PKK'lının eylem yapma hazırlığında olduğu yönündeki ihbarını değerlendiren güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 PKK'lı etkisiz hale getirilirken, karanlıktan faydalanarak kaçmayı başaran diğer teröristin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlatıldı.

Şırnak Valiliği'ince yazılı olarak yapılan açıklamada, "İlimiz Şırnak Merkezinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik kuvvetlerimizle iki (2) bölücü terör örgütü mensubu arasında çıkan çatışmada bir (1) bölücü terör örgütü mensubu silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiş, yapılan aramada bir (1) adet el yapımı bomba düzeneği ele geçirilmiş olup diğer bölücü terör örgütü mensubunun yakalanmasına yönelik operasyon devam etmektedir" denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Karanlık arasında silah sesleri

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,

=============================

Akaryakıt tankeri alev aldı: 3 ölü, 5 yaralı

AYDIN'da bir otomobil ve bir kamyonete çarpan akaryakıt tankerinin alev aldığı kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.

Aydın- Muğla Karayolu Çakırbeyli kavşağında bugün saat 18.30 sıralarında, Ünal Akbal yönetimindeki 09 LF 414 plakalı akaryakıt tankeri kavşakta Mustafa Kara yönetimindeki 45 RA 1161 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan benzin yüklü tanker, şerit ihlali yapıp karşıdan gelen Saygı Gümüştaş'ın kulladığı 09 JC 693 plakalı kamyonete çarptı. Devrildikten sonra alev alan tanker, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Kazada İzmir Aliağa rafinerisinden yüklediği benzini Muğla'ya götürdüğü öğrenilen tankerin çarptığı otomobilin sürücü Mustafa Kara ile yanındaki Ahmet Çoban ve İhsan Çimen yaşamlarını yitirdi. Kamyonet sürücüsü saygı Gümüştaş ile yanındaki Süslem Karayel, Güldünya Çelebi, Hülya Özlem ve tanker şoförü Ünal Akbal ise yaralandı. Yaralılalar ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ve saccının olay yerindeki incelemelerinin ardından ölen üç kişinin cenazeleri Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da olay yerinde incelemelerde bulundu, kazayla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Kaza nedeniyle Aydın-Muğla Karayolu trafiğe kapanırken, yolda uzun araç konvoyu oluştu. Yolun açılması için çalışmalar sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yerinden görüntü

-Kaza yapan araçların görüntüsü

-Tanker şoförü Ünal Akbal'ın opağı

-Cesetlerin kaldırılmasından görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber: Cem ULUCAN - Kamera: Ediz VERDİOĞLU/ AYDIN,

==================================

Halk otobüsü alev alev yandı

ADANA'da seyir halindeyken motor kısmından alev alan halk otobüsü, yangında kullanılmaz hale geldi.

Regülatör Köprü-100'üncü Yıl Mahallesi hattında çalışan İsrafil Ünver yönetimindeki 01 J 0191 plakalı halk otobüsü, Sular Kavşağı'ndaki kırmızı ışıkta beklerken, motor kısmından alev aldı. İsrafil Ünver, otobüsteki 5 yolcuyu tahliye edip yangın tüpüyle alevlere müdahale etti. Alevler kısa sürede yayılıp otobüsü sararken, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüsün kullanılmaz hale geldiği yangın nedeniyle trafiğe kapanan kavşak, aracın kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Otobüs şoförü İsrafil Ünver, "Şansımızdan fazla yolcu yoktu, 5 kişi vardı, dumanı fark edince onları da indirdim" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

Yanan Halkotobüsüne İtfaiye ekiplerinin müdahale etmesi

Kullanılamaz hale gelen otobüs

Kırmızı ışıkta bekleyen araçlar

Aracın yanma nedeni ve müdahale ettiğini anlatan sürücü İsrafil Ünver'in konuşması

Genel görüntü

Haber - Kamera: Fatih KARAÇALI/ ADANA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 16 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement