Dha Yurt Bülteni-16 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-16

Dha Yurt Bülteni-16

Vagonun üzerine çıkıp selfie yapmak isterken akıma kapıldıADAPAZARI Tren Garı'nda vagonun üzerine çıkarak selfie yapmak isteyen 18 yaşındaki Birbey Kurt akıma kapıldı.

14.08.2017 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vagonun üzerine çıkıp selfie yapmak isterken akıma kapıldı

ADAPAZARI Tren Garı'nda vagonun üzerine çıkarak selfie yapmak isteyen 18 yaşındaki Birbey Kurt akıma kapıldı. Yaralanan Birbey Kurt tedavi altına alındı.

Olay saat 20.30 sıralarında, Adapazarı Tren Garı'nda meydana geldi. Tren garında dolaşan Birbey Kurt selfie yapmak için park halindeki vagonun üzerine çıktı. Fotoğraf çekildiği sırada vagonun üzerinden geçen 25 kilovolt elektrik akımının geçtiği tellere 1 metre kadar yaklaşan Birbey Kurt akıma kapıldı. Birbey Kurt çığlıklar attı. Durumu gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye, 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. Vagonların üzerinde kalan genç itfaiye ekipleri tarafından aşağı indirildi. 112 Acil ekipleri müdahale ettiği sırada yaralanan genç, "Acıyor, bırakın beni, dokunmayın. Şikayet edeceğim" diyerek feryat etti. Vücudunda yanıklar oluşan Birbey Kurt kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. SEDAŞ ekipleri vagon üzerinde inceleme yaparken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Yaralanan gencin vagondan indirilmesi

-Müdahale edilmesi

-Olay yerinden incelemeler

Haber: Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya),

================================================

Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın çıktı, yakın evler boşaltıldı (4)

4 İTFAİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, yangında şu ana kadar can kaybına ulaşmadıklarını belirterek, şunları dedi:

"16.04'te bize ihbar geliyor. Güçlü bir şekilde olay yerine hemen intikal ediyoruz, fakat içeride bu depo yangını pamuk, elyaf gibi ürünler var. Söndürüldüğünde tekrar alev alan ürünler bunlar. Organize itfaiyesi, büyükşehir itfaiyesi, su takviyesi aldığımız yerler de var. Yaklaşık 30 araç ve 100 personelle 4-5 saattir müdahalemiz devam ediyor. Şuna seviniyoruz, resmi olarak ulaştığımız can kaybı veya başka bir şey yok. Buradaki evlere sıçrama söz konusu değil. Fabrikanın diğer imalat yerine ulaşması söz konusu değil. Yangın bir süre devam edecek gibi görünüyor. Yoğun şekilde mücadelemiz devam ediyor. Yangına müdahalemiz kontrollü şekilde devam edecek. 4 tane itfaiye erimiz dumandan etkilendi, arkadaşlarımızın tedavisi hastanelerde devam ediyor.ö

Haber-Kamera: Eyyüp BURUN- Metin Faruk TAMER- Mustafa KANLI/GAZİANTEP,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=============================================

Polis memuruna saldırı olayında 2 tutuklama

SİVAS'ta kavga eden iki gruba müdahale ederken darp edilen polis memuruna saldıran şüphelilerden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay dün saat 21.00 sıralarında Eskikale Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yaşandı. Daha önce aralarında husumet bulunan ve alkollü oldukları iddia edilen iki grup cadde üzerinde kavga etmeye başladı. Kavgayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Yunus ekibi kavgayı ayırmak için müdahale etti. Bu sırada kavga eden gruptaki bazı kişiler polise saldırdı. Belinden çıkardığı kemerle polis memuru İ.Ç.U.'yu darp eden şüpheliler koşarak bölgeden uzaklaşmaşa çalıştı. Başına aldığı darbeyle yaralanan polis memuru İ.Ç.U. hastaneye götürüldü. Diğer polislerin ihbarıyla olay yerine gelen takviye ekihler, kaçmaya çalışan şüphelilerin peşine düştü. Kavgaya karışıp polis memurunu darp eden şüphelilerden Muhammet N., Ömürcan K., Osman Furkan Y. ve Taha İ., yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgulamaları sonucu olaya karıştığı iddia edilen Fatih Ç. ve Hakan K. da gözaltına alındı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri biten 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ömürcan K., Hakan K., Taha İ. ve Fatih Ç. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Görevli memura mukavemet, kamu malına zarar verme suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan Muhammet Talha İ. ve Muhammet N. ise tutuklandı.

Haber: Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

=============================================

Iğdır"da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

NAHCİVAN"a açılan Dilucu sınır kapısı yakınmarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 19.00 sırılarında mydana geldi. Iğdır'dan Nahçıvan'a giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen Azerbaycan plakalı otomobil Dilucu sınır kapısı yakınlarında sürücsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Birkaç takla atan otomobil içindeki 5 kişi yola savruldu. Kazada Nahçıvan uyruklu 2 kadın hayatını kaybetti, Yaralanan 3 kişi Iğdır devlet hastanesine kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yapan araç

-Yola savrulan iki kadın cesedi

-Bir yaralıya sağlık ekiplerinin müdahale etmesi

Haber-Kamera: Suat DENİZ/ IĞDIR,

==============================================

Zonguldak'ta motosikletin otomobillere çarpma anı güvenlik kamerasında

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkan motosikletin önündeki ve park halindeki otomobile çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Erdemir Caddesi'nde meydana geldi.  44 yaşındaki İhsan Demircan'ın kullandığı 59 DJ 559 plakalı motosiklet, İstanbul yoluna dönüş sırasında önce alışveriş merkezi otoparkına dönüş yapan Murtaza  E. yönetimindeki 67 TN 461 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet, daha sonra park halinde ki otomobile çarparak durabildi. Yaralanan Demircan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün vücudunda kırıklar olduğu ve Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde dönüş yapmak isteyen otomobile çarpan motosikletin kontrolden çıkarak park halindeki otomobile çarpması ve sürücü İhsan Demircan'ın motordan düşmesi görülüyor.

Görüntü Dökümü:

-----------------------------

-Kaza anı güvenlik kamerası

-Yaralıya müdahale

-Sedyeye ardından ambulansa alınması

-Kaza yerinden detaylar

Süre: (3.28) Boyut: (106 MB)

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

==============================================

Denize çocuk düştü iddiası ekipleri harekete geçirdi

İZMİT'te, bir çocuğun denize düştüğü ihbarı ekipleri harekete geçirirken, deniz kenarında çocuk arandı. 7 yaşındaki bir çocuk köprüden düştüğünü söylerken, denizde kimse bulunamayınca arama çalışmaları sonlandırıldı.

Akşam saatlerinde, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Gölcük istikametine giden bir sürücü Kiraz Deresi üzerinden geçerken denize bir çocuğun düştüğünü gördüğünü iddia ederek polis ve 112 Acil'i aradı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri vatandaşlarla birlikte denize düştüğü iddia edilen çocuğu sahilde aradı. Bisikleti ile dolaşan 7 yaşındaki Eren Demir aram çalışması yapan ekiplerin yanına gelerek, "Ben köprü üstünden düştüm" dedi. Denizde kimsenin bulunamaması üzerine arama çalışmaları sonlandırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------

-Arama çalışmalarından görüntü

-Çocuktan görüntü

Haber: Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-16 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement