Dha Yurt Bülteni - 18 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 18

KÜÇÜK MEHMET SONDAJ KUYUSUNA DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİMANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde, 4 yaşındaki Mehmet Saki Kozacı sondaj kuyusuna düşmesi sonucu, boğularak yaşamını yitirdi.

14.05.2019 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜÇÜK MEHMET SONDAJ KUYUSUNA DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

MANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde, 4 yaşındaki Mehmet Saki Kozacı sondaj kuyusuna düşmesi sonucu, boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, bugün gündüz saatlerinde Kırkağaç Ovası Ova Camii mevkiinde meydana geldi. Baba S.K  ve anne A.K birlikte  bahçede çalıştıkları sırada, çocukları Mehmet Saki Kozacı'yı bahçenin ilerisinde oyun oynarken gözden kayboldu. Bunun üzerine çocuklarını aramaya başlayan anne ve baba, kısa bir süre sonra çocuklarını bahçenin yakınında bulunan sondaj kuyusunda buldu. Kendi imkanlarıyla çocuklarını kuyudan çıkartan anne ve baba, traktör ile hastaneye götürmek için yola çıktı. Bu sırada sağlık ekiplerine durumu bildiren baba, yolda çocuğunu sağlık ekiplerine teslim etti. Mehmet Saki Kozacı, ambulans ile Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tekrardan hayata döndürülen küçük Mehmet, yapılan müdahalelere rağmen bir süre sonra yaşamını yitirdi. Kuyuya düşmesi sonucu boğulduğu öğrenilen, küçük çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Sondaj kuyusu genel ve detay görüntü

-Ekiplerden görüntü

-Helikopterin havalanması

Haber-Kamera: Erdinç ALKAN/ KIRKAĞAÇ(Manisa),

=========================

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ BAĞ EVİNDE CİNAYET İŞLEDİ

KAYSERİ'nin Hacılar ilçesinde, iddiaya göre kimliği henüz bilinmeyen kişi, hırsızlık için girdiği bağ evinde ev sahibinin arkadaşını öldürdü, ev sahibini ise yaraladı.

Olay, 18.30 sıralarında ilçeye bağlı Aşağı Mahallesi Uluyer Sokak'ta meydana geldi. Kimliği henüz bilinmeyen kişi iddiaya göre hırsızlık için bağ evine girdi. Hırsız, çalacak eşya ararken, fabrikada işçi olarak çalışan ev sahibi Murat Karakulak (39) ve arkadaşı Hacı Korkmaz (35) Ramazan ayı nedeniyle iftarını açmak için bağ evine geldi. Bu sırada evin içinde hırsızla karşılaşan Karakulak ve Korkmaz bıçaklı saldırıya uğradı. Hırsızlık amacıyla eve girdiğini belirtilen kişinin 16 bıçak darbesiyle yaraladığı Korkmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Karakulak ise yaralandı. Karakulak'ın ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırdı. Olay yerinden kaçan ve kimliği henüz bilinmeyen şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Olay yeri

-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/ KAYSERİ,

==========================

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEN KİŞİ KAYBOLDU

DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde, tekstil firmalarına fason üretim yapan Onur Uzunel (30), bugün gittiği iş görüşmesinin ardından kayboldu. Kullandığı otomobil, terk edilmiş halde bulunan ve bir kaç gündür tehdit edildiği öğrenilen Uzunel'in kaçırılmış olabileceği düşünülüyor. Jandarma ekipleri bölgede köpekle arama çalışması başlattı.

Sarayköy ilçesinde oturan ve tekstil firmalarına fason üretim yapan evli bir çocuk babası Onur Uzunel, bugün sabah saatlerinde iş görüşmesi yapmak için Babadağ ilçesinin Kelleci Mahallesi'ne gitti. İş görüşmesinin ardından Uzunel'in kullandığı 20 BV 024 plakalı otomobil, Kelleci- Duacılı yolu Dereyolu mevkiinde terk edilmiş halde bulundu. Otomobili bulanların ihbarı üzerine jandarma soruşturma başlattı. Olay yerine gelen jandarma, otomobilin anahtarının üzerinde, sürücü kısmının camının açık, Uzunel'in cep telefonunun ise otomobilde olduğunu tespit etti. Uzunel'in en son saat 13.00 sıralarında Kelleci Mahallesi'nde görüldüğü ardından ise kaybolduğu belirlendi.

KÖPEKLE ARAMA YAPILDI

Sarayköy Jandarma Karakolu ekipleri, Uzunel'in kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine terk edilmiş halde bulunan otomobilinde ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Kayıp Uzunel'in eşi Ümmücan Uzunel kucağında çocuğuyla jandarmanın çalışmalarını izledi. Olay Yeri İnceleme Timi'nin otomobildeki incelemesinin bitmesinin ardından, Jandarmanın kayıp arama köpeği 'Çekiç' getirildi. Jandarma, Uzunel'in otomobilde bulunan giysilerini Çekiç'e koklatarak, bölgede dere içinde arama yaptı, ancak herhangi bir ize ulaşılamadı. Otomobil otoparka çekilirken, eşi Ümmücan Uzunel'de ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü.

KAÇIRILMIŞ OLABİLECEĞİ SANILIYOR

Tekstil firmalarına fason üretim yapan kayıp Uzunel'in, birkaç gündür aynı işi yapan kişilerle fiyat konusunda tartışmalı olduğu ve tehdit edildiği de öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Otomobilin bulunduğu yoldan detay görüntüler

-Jandarma ekiplerinin otomobilde inceleme yapması

-Çevrede izleyenlerden görüntü

-Jandarmanın kayıp arama köpeğine giysilerin koklatılmasından

-Köpekle dere içinde arama yapılmasından

-Kayıp Onur Uzunel'in resmi

HaberKamera: Ramazan ÇETİN - Deniz TOKAT/ DENİZLİ,

======================================

TIR'DA 9,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ, SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

ŞANLIURFA'da, polisin şüphe üzerine durdurduğu TIR'da narkotik köpeği ile yapılan aramada 9.5 kilo metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda uygulama noktası oluşturdu. Ekipler uygulama noktasında, şüphelendikleri TIR'ı durdurarak narkotik köpeği ile arama yaptı. Aramada TIR'ın kupa bölümünde plastik şişelerde  9.5 kilo metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucuya el koyan polis, TIR sürücüsünü gözaltına aldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

TIR'da arama yapan köpek

Uyuşturucu maddeye tepki veren köpek

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA,

=====================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 18 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement