DHA YURT BÜLTENİ - 18 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ - 18

Bingöl'de trafik kazası: 5 yaralıBİNGÖL'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

04.06.2019 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de trafik kazası: 5 yaralı

BİNGÖL'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, öğleden Bingöl- Genç karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. 34 VKB 52 plakalı otomobil ile plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü
-----------
Kaza yeri
- Kaza yapan araçlar
Genel ve detay görüntüler

Haber: Aziz ÖNAL-Kamera: BİNGÖL,

=========

Tır'la çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Tır'la çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü Ahmet Dağ (29) yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Serik'e bağlı Abdurrahmanlar Mahallesi Azaplar mevkisindeki bir firmaya ait deponun içinde meydana geldi. Ahmet Dağ'ın kullandığı elektrikli bisiklet, Seyithan D.'nin (33) kullandığı 33 AA 297 plakalı Tır'la çarpıştı.

Kazada başında kask olmayan elektrikli bisiklet sürücüsü Ahmet Dağ, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ahmet Dağ'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna konuldu. Seyithan D. ise ifadesi için jandarma karakoluna götürüldü.
Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde elektrikli bisiklet sürücüsünün Tır'ın dorsesine çarptığı anlar yer aldı. Kazanın ardından depodakilerin hızla yardıma koştuğu görüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
--------------
Kaza anı görüntüleri

HABER- KAMERA: Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya),

=======================

Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da

MİLLET İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'a geldi. İmamoğlu, "Karadeniz benim ruhumun, kimliğimin, benliğimin oluştuğu yer" dedi.

Trabzon'da yarın partisinin düzenleyeceği bayramlaşma programına katılarak halka seslenecek olan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, özel uçakla kente geldi. İmamoğlu, Trabzon Havalimanı'nda, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile partililer tarafından karşıladı. Halk oyunları ekibinin gösterileri ile karşılanan İmamoğlu için partililer 'Her şey çok güzel olacak' sloganları attı.

'KARADENİZ BENİM BENLİĞİMİN OLUŞTUĞU YERDİR'

Havalimanında açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, hemşehrileri ile buluşmaya geldiğini belirterek, "Güzel bir bayram gezisi olacak. Uzun süredir gelemiyordum bayramda Trabzon'a. Denk düştü. Seçimin de ortasına denk geldi. Köyümü ziyaret edeceğim. Mezarlıkları ziyaret edeceğim. Özlemle geliyorum, kucaklaşmaya geliyorum. Trabzon şehri benim doğduğum şehir. Bu güzel bölge Karadeniz benim ruhumun, kimliğimin, benliğimin oluştuğu yer. Bütün hemşehrilerimle buluşmaya, kucaklaşmaya geldim. Beslendiğim bu kentin insanları ile bayramlaşmaya geldim. Bütün özlemimle buradayım. Karadeniz'i doğduğum şehri çok seviyorum.  Her zaman duamdır. Önce 'Allah'ım beni aileme ve doğduğum topraklara mahcup etme' derim. Duam budur. Elbette ki milletime, yaşadığım şehir güzel İstanbul insanlarına mahcup olmamak. Ama bu sıralamayı hiç unutmam. Ailem ve doğduğum topraklar bu güzel kentte bulunmaktan büyük keyif duyuyorum" dedi. Partililerle bayramlaşan İmamoğlu ve beraberindekiler ardından Akçaabat ilçesine geçti. İmamoğlu, yarın Trabzon, Giresun ve Ordu'da bayramlaşma programlarına katılarak, halka hitap edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Ekrem İmamoğlu'nun havalimanında karşılanması
Halk oyunları gösterisi
İmamoğlu'nun açıklaması
Detaylar

Haber-Kamera: Uğur AYDIN -  TRABZON-DHA

============

Bodrum plajlarında yer kalmadı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan vatandaşlar, sabah bayramlaştıktan sonra sahillere koştu. Tıka basa dolan plajlarda, renkli görüntüler oluştu.
Ramazan Bayramı'nın ilk gününe Bodrum'da tatilde giren vatandaşlar, denizde serinledi. Saat 10.30'dan itibaren şehir merkezinde Kumbahçe, Gümbet ve Paşatarlası plajları tıka basa doldu. Sahillerde, adım atacak yer kalmadı. 30 derece hava ve 24 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü ilçede, renkli görüntüler oluştu. Kimi turistler jet ski kullanarak günün keyfini çıkardı. Yerli ve yabancı turistler, Bodrum Limanı'ndan ve Halikarnas İskelesi'nden kalkan günübirlik tur teknelerine binerek, mavi yolculuğa çıktı. Gökova'nın cennet koylarını gezdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Sahillerde güneşlenen ve denize giren yerli yabancı turistlerin görüntüsü

Haber- Kamera: Cavit AKGÜN/ MUĞLA,

===================

Polis karanfil dağıttı, vatandaşlarla bayramlaştı

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara karanfil dağıtıp bayramını kutladı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muratpaşa ilçesinde yaya trafiğine kapalı olan Kazım Özalp Caddesi'nde vatandaşlara karanfil dağıtım bayramını kutladı. Polis ekiplerinin jestine teşekkür eden vatandaşlar, birlikte fotoğraf çektirip, sohbet etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
------------------
Polisin vatandaşlara çiçek vermesi
Polisin vatandaşlarla sohbet etmesi
Vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirmesi
Detaylar

'122 MB//1 DK 6 SN'

Haber: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,)

==================

Hatay'da bayramlaşma töreninde protokol ile vatandaş bir araya geldi

HATAY'da kent protokolü, düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Antakya Atatürk Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, CHP Hatay milletvekilleri, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, MKÜ Rektörü Hasan Kaya, bazı ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, semavi din liderleri, kanaat önderleri ile vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarla protokolün kucaklaştığı tören, katılanlara çeşitli ikramların yapılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Görüntü Dökümü
------------------------
Hatay Valisinin bayramlaşma alanına gelişi
İl protokolü ile hatayli vatandaşların bayramlaşması
Protokol masası genel görüntü
Bayramlaşma alanı genel görüntüsü
Toplu fotoğraf çekimi

SÜRE: 01'30" BOYUT: 174 MB

Haber- Kamera : Hüseyin BOZOK-Halil İbrahim KARAÇAY/ HATAY,

====================

Mahallede 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

Bursa'nın İnegöl ilçesi Cerrah Mahallesi halkının bayramlaşmasında yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluştu.
İnegöl ilçesinin Cerrah Mahallesi'nde yaşayanlar, bayram namazı sonrası bayramlaşmak için meydanda toplandı. Bayramlaşmak için sıraya girenler yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. 4 bin 200 nüfuslu mahallede yaklaşık bin kişinin bayramlaşmaya katıldığı belirtilirken, ilk kez görüntüyle karşılaşanlar şaşırdı.

Görüntü Dökümü:
--------------------------------
-Kuyruktan görüntüler

Süre: 02.02 Boyut: 229 MB

Haber-Kamera:  Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa),


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ - 18 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement