Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-19

Niğde'ye kar yağışı/EK İLK KAR TATİLİNiğde ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışının özellikle etkili olduğu Altunhisar ilçesinde Kaymakamlık yılın ilk kar tatili kararını aldı.

21.11.2017 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'ye kar yağışı/EK

İLK KAR TATİLİ

Niğde ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışının özellikle etkili olduğu Altunhisar ilçesinde Kaymakamlık yılın ilk kar tatili kararını aldı. Altunhisar Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı Karakapı ve Keçikalesi beldelerinde 22 Kasım Çarşamba günü (1 gün) eğitime ara verildiğini bildirildi.

Haber: Ali KADI/NİĞDE,

=============================================

Halk otobüsü eve girdi

ERZİNCAN'da otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıkan halk otobüsü bir evin mutfak duvarını yıkarak içeri girdi. Kazada yaralanan 4 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Başbağlar Mahallesi 1270'inci Sokakta meydana geldi. Adem Öskan yönetimindeki 24 EF 228 plakalı halk otobüsü, Radiye Yılmaz yönetimindeki 24 BA 672 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddeti ile kontrolden çıkan halk otobüsü önce bir evin bahçe duvarını yıktı ardından bir evin duvarını yıkarak mutfağından içeriye girdi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte halk otobüsünde bulunan iki yolcu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Kaza yerinden genel detay görüntü

Evin içine giren otobüsten görüntü

Kaza yapan otomobilden görüntü

Yoldan görüntü

Haber Kamera: Coşkun MENEK/ ERZİNCAN

============================================

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza gece saatlerinde, Şekerpınar ile Gebze arasındaki yolunda meydana geldi. Ersin Şakar idaresindeki 44 DJ 497 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen Ferhat Çelik idaresindeki 41 UM 726 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada Ersin Şakar, Ferhat Çelik, eşi Serap Çelik, çocukları Sıla Çelik ile Koray Çelik yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ve itfaiye ekibi araçta sıkışan Ersin Şakar'ı hasar gören araçtan çıkardı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Olay yerinden görüntüler

- İtfaiye ve 112 Acil ekibinin çalışması

-Yaralılara müdahale edilmesi

Haber: Haluk TURGUT/GEBZE(Kocaeli),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement