Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-19

ADANA'DA FOSEPTİK ÇUKURUNA DÜŞEN 4 KİŞİ ÖLDÜ ADANA'nın Aladağ İlçesi'nde foseptik çukuruna düşen 1'i kadın, 4 kişi yaşamını yitirdi.

25.06.2017 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'DA FOSEPTİK ÇUKURUNA DÜŞEN 4 KİŞİ ÖLDÜ

ADANA'nın Aladağ İlçesi'nde foseptik çukuruna düşen 1'i kadın, 4 kişi yaşamını yitirdi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Aladağ İlçesi Meydan Yaylası'nda meydana geldi. Hamile olduğu iddia edilen Elif Boran, ayağı kayınca yol kenarındaki foseptik çukuruna düştü. Boran'ın düştüğünü fark eden akrabaları yardıma koştu. Boran'ı çıkarmak isterken 3 yakını da çukura düştü. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Köylülerin de yardımıyla jandarma, foseptik çukuruna düşen 4 kişinin cansız bedenine ulaştı. Ölen 4 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber: ALADAĞ (Adana),

============================================

DENİZLİ'DEKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

DENİZLİ'nin Güney İlçesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına 2 yangın söndürme uçağı ve 4 helikopterle müdahale eden ekipler alevleri kontrol altına aldı.

Yangın, Cindere Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda bugün saat 14.00 sıralarında çıktı. Alevler rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayılarak büyüdü. Dumanları gören çevredekilerin bildirmesi üzerine yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri arasözlerle müdahale etti. Bölgenin sarp olması nedeniyle alevlere ulaşılamadı. Bunun üzerine yangına havadan müdahale edilmesi için Fethiye ve Marmaris'ten 2 yangın söndürme uçağı ve Muğla ile İzmir'den 4 helikopter alevlere müdahale etmek için bölgeye geldi. Uçaklar ve helikopterler suyu Cindere Barajı'ndan alarak yangın bölgesine boşalttı. Ekiplerin çalışması sonucu alevler saat 21.00 sıralarında kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangında ölen yada yaralanan olmadı. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Ekipler, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

Yangın bölgesindeki dumandan görüntü

Helikopterlerden görüntü

Helikopterlerin su boşaltmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,

===========================================

TARTIŞTIĞI 2 KİŞİYİ TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

ÇORUM'un Alaca İlçesi'nde bayramlaşmak üzere bir araya gelip, otomobilde sohbet eden İsmet Yıldız ile Salih Çetinkaya, tartıştıkları Kahraman Koca tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, bu akşam saatlerinde Alaca İlçesi Denizhan Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana geldi. 61 yaşındaki İsmet Yıldız ile 60 yaşındaki Salih Çetinkaya, bayramlaşmak üzere buluşup, park halindeki otomobilde sohbet etmeye başladı. Bu sırada ikilinin husumetli olduğu 70 yaşındaki Kahraman Koca yanlarına geldi. Burada Yıldız ve Çetinkaya ile Koca arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kahraman Koca, yanındaki tabancasını çekip, Yıldız ve Çetinkaya'ya ateş etti. Salih Çetinkaya araç içerisinde, İsmet Yıldız da kaçmaya çalışırken kaldırım üzerinde vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Yıldız ve Çetinkaya'nin cesetleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, daha önce silahla adam yaralama suçundan sabıkalı olan Kahraman Koca'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:

----------------------------

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber: Yusuf ÇINAR/ÇORUM,

==========================================

CEYLİN'İN BABASI KIZININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, evlerinin önündeki parkta oyun oynarken kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in babası 36 yaşındaki Murat Atik, Bayramın ilk günü kızının mezarı başına gelerek dua etti.

Evlerinin önündeki parkta oyun oynarken kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in babası 36 yaşındaki Murat Atik, Bayramın ilk günü kızının mezarı başına gelerek dua etti. Ceylin kızımız sadece bizim değil, Ödemiş'in kızı, İzmir'in kızı, Türkiye'nin kızı oldu diyen acılı baba, "Takdiri ilahi. Kızım, dünyanın pisliğine bulaşmadan, tertemiz, melek gibi, bir şekilde Cenab-ı Allah cennetine kabul etmiştir. Cennetin kuşu olmuştur. Peygamberimiz şefaatçi olsun. Yani burada yatan sadece benim kızım değil, Türkiye'nin kızı. Sözün bittiği yer, kelimenin bittiği yer. Diyecek sözüm yok. 10 Haziran'dan beri hayatımız allak bullak oldu. Yok böyle bir acı Allah kimseyi göstermesin" dedi.

"SADECE BİZİM DEĞİL TÜRKİYENİN KIZI OLDU"

Benim kızım cennete gitti diyen acılı baba, "Biz kızımız bulunacak ümidiyle bakıyorduk. Allah bunları yapanlara gün ışığı dahi göstermesin, bunu yapanlar hemen ölmesinler. Böyle bir acının tarifi yok, zaten mümkün değil. Benim çocuğumu havluyla öldürmüş. Kaza süsü vermek için ahşap makyaj kutusuyla kafasına vurmuş. Ondan sonra delil yok etmek için sandığa sokmuş. ya benim çocuğum ne yaptı da, benim çocuğumla ne alıp veremediğin vardı. Dünyada bizimle ne alıp veremediğiniz vardı" diye konuştu.

"MEZARLARININ AÇILMASINI İSTİYORUM"

Cinayet zanlısı kadının daha önce ölen çocuklarının mezarlarının açılmasıyla ilgili olarak da konuşan Murat Atik, "Biz avukatla konuştuk. Bu mertebedeki otopsi raporlarının zaman alacağını söyledi. İki tane çocuğu 5 yaşında olan kanepeden düşmüş ölmüş, 13 aylık çocukta ciğerine reçel parçası yapışık kalmış. Otopsi raporunda bu geçmiş. Ne kadar araştırıldı? Mezarlarının açılmasını istiyorum. Bu çocuklarınki de candı, bunlarda çocuktu. Onlarında yaşamaya hakkı vardı. Belki o çocuklar yaşasaydı benim çocuğum bugün burada yatmayacaktı. Bu işin arkası araştırılsın" dedi.

"ABİSİNİN DÜĞÜNÜNDE GELİNLİK İSTEMİŞTİ"

Kızımın mezarına her gün geliyorum diyen acılı baba, "Her gün geliyorum kızımın başında ağlıyorum. Bilerek buraya oturuyorum. Kızımın başı burada, beni buradan görür diye. Ne yapsan da geri gelmez. Bütün adli işlemlerin; mezar açılacaksa mezar, hepsinin yapılmasını istiyoruz. Gereken neyse devletimiz ilgilensin. Böyle hastalar varsa ilgilenilsin. Bunu yapan insan olamaz. Hayvana zaten yakıştıramıyorum. Kızım abisinin düğününde gelinlik istemişti. Gelinliğini tabutun üstüne koymak zorundaydık. Biz düğünümüzü nasıl yapalım, şenliğimizi nasıl yapalım. Bayramımızı nasıl yaşayalım. Ben daha babamın evine gidemedim" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Baba Murat Atik ile röportaj

Ceylin'in mezarından görüntü

Ceylin'in mezarına ziyaret edenlerden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Faruk ÇARK/ ÖDEMİŞ (İzmir),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement