Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-2

Dha Yurt Bülteni-2

Adana'da DEAŞ operasyonu: 7 gözaltıADANA'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

31.01.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da DEAŞ operasyonu: 7 gözaltı

ADANA'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube ekipleri, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddia edilen çok sayıda kişinin adresine eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Hareket ekiplerinin destek verdiği operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Terör örgütü DEAŞ üyesi şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

Görüntü Dökümü

----------------

Adli Tıp Birimi önünden genel görüntü ve tabelası

Adli Tıp Birimi'nden çıkarılan zanlının 'Elhamdilüllah dimdik ayaktayız. Kimseden korkumuz da yok' demesi

Zanlıların Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi

Zanlılardan birinin 'Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'a aittir dedik diye bu hale düştük' demesi

Zırhlı aracın gelişi

Zanlıların Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi

Adli Tıp Birimi'nden çıkarılması

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ ADANA, -

===========================================

Adana'da PKK operasyonu: 13 gözaltı

ADANA'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube ekipleri, terör örgütü PKK üyesi olduğu iddia edilen çok sayıda kişinin adresine eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Hareket timlerinin de destek verdiği operasyonda adreslere giren ekipler, 13 kişiyi gözaltına aldı. 13 şüpheli, sağlık kontrolü ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Görüntü Dökümü

---------------------

Adli Tıp Birimi önünde bekleyen zırhlı araçlar

Zanlıların Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi

Adli Tıp Birimi'nden çıkarılması

Araca bindirilmesi

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA, -

===================================

Adana merkezli 10 İlde FETÖ operasyonu: 20 gözaltı

ADANA merkezli ilde 10 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda, örgüt üyelerinin haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı öne sürülen 20 öğretmen gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'Bylock' kullandığı iddia edilen öğretmenlere yönelik Adana merkezli İstanbul, İzmir, Konya, Nevşehir, Kayseri, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta çok sayıda adrese baskın düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda aralarında kadınların da olduğu 20 öğretmen gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü

---------------

Adli Tıp Birimi önünde bekleyen polis aracı

Adli Tıp Birimi tabelası

Zanlıların Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi

Adli Tıp Birimi'nden çıkarılması

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

=====================================

Güvenlik kamerasında ayakkabı hırsızını ararken bu görüntü ile karşılaştı

Belediye işçisi olduğu belirtilen kişi montunu çıkartıp üşüyen köpeğin üzerine örttü

Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada aç kalan ve üşüyen köpeğe bir kişinin yemek vermesi ve üzerindeki montu üstüne örtmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun merkez Aksu mahallesinde bir apartman sakini, apartmandaki dairelerin önünden ayakkabı çalan hırsızı bulmak amacıyla güvenlik kamerasını incelemeye başladı.

Güvenlik kamerasını bir süre inceleyen apartman sakini ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada üşüyen ve aç kalan bir köpeğin yanına bir kişi geldi. Aç ve üşüyen köpeği seven kişi köpeğe yemek verip üstündeki montu çıkararak üstüne örttü. Bir süre köpeğin başında duran kişi daha sonra köpeğin başından ayrıldı. Güvenlik kamerasını görüntülerini izleyen vatandaş, üstündeki montu çıkartıp üşüyen köpeğin üzerine örten kişinin belediyede çalışan bir isçi olduğunu belirtti.

Görüntü Dökümü

---------------------

-(GÜVENLİK KAMERASI)

-Apartmanın önünde yatan köpeğin görüntüsü

-Köpeğin yanına gelen belediye işçisi

-Belediye işçisinin köpeğe yemek vermesi ve montunu çıkartıp köpeğin üzerini örtmesi

-detaylar

Haber: GİRESUN

==========================================

(ÖZEL) Süs havuzundan patenci fışkırıyor

Erzurum'da 10 yıldır süs havuzları ve oyun parklarını doğal buz pateni pistine dönüştürerek, buz hokeyi ve hız pateni sporunun yayılmasına katkı sağlayan 65 yaşındaki Eren İlter, bugüne kadar yaşları 3 ile 50 arasında değişen binlerce sporcuya patenle kaymayı öğretti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden eğitmen olarak emekli olan Eren İlter, merkez Yakutiye ilçesindeki Havuzbaşı'nda Atatürk heykelinin önündeki 1400 metrekarelik süs havuzunu geceleri itfaiyenin yardımı ile ıslatarak dondurup, çocuk ve gençlere buz pateninin inceliklerini öğretiyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: (ÖZEL)

-------------------------------

-Gençlerin süs havuzunda paten yapması

-Eren İlter gençlere patenle kaymasını öğretirken

-Eren İlter ile röp

-Afganlı bir çocukla röp

Haber-Kamera: Turgay İPEK/ERZURUM,

====================================

Hamsiler sahilden toplandı

Kar suyunun denize ulaşmasıyla hamsiler karaya vurdu

KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'nde Babalı sahilinde kar suyunun denize ulaşmasıyla hamsiler karaya vurdu. Vatandaşlar şoka giren balıkları topladı.

Kandıra Babalı Harmankaya mevkiinde sahile hamsiler vurdu. Sahile gelen vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, ilk önce balıkların zehirlenerek ölmüş olabileceğini düşündü. Balıkların hala canlı olduğunu, sahilin sığ kısımlarında yüzdükleri görülünce balıkların şoka girdikleri anlaşıldı. Kar suyunun denize inmesiyle balıkların şoka girmesiyle küçük boydaki hamsiler sahile vururken, vatandaşlar balıkları topladı. 1987 yılında da aynı olayın yaşandığını belirten vatandaşlar, kar suyunun denize inmesiyle balığın vurgun yediğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Sahilden görüntü

Sahile vuran balıklar

Haber-Kamera: KANDIRA(Kocaeli), -

====================================

(ÖZEL) Erzurum'un tarihini kara işliyorlar

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü, 11-18 Şubat tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) için tarihi eserlerin kardan maketlerini yapıyor. Atatürk Üniversitesi kampüsü içindeki 'kardan kültür sokağı'nda Erzurum kültürünü yansıtan Çifte Minareli Medrese, Ulu Cami, Saat Kulesi, eski Erzurum evleri, Erzurum Kalesi, çeşme ve hamamlar bulunuyor. Kardan sokağı ilmek ilmek işleyen heykel bölümü öğrenci ve öğretim üyeleri, vardiyalı olarak gece gündüz demeden çalışıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ (ÖZEL)

------------------------------

-Kardan tarihi eserlerin yapımı

-Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlisi Kadir Tuzcu'nun açıklaması

-Karın testerelerle kesilmesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Turgay İPEK/ERZURUM,

=====================================

Ressamlar bölgenin kışını çizdi

SERHAT Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından 2. düzenlenen Resim Çalıştayı'na 10 farklı üniversiteden 18 ressam katıldı. Daha önceki çalıştayda Kars'ın son bahar resimlerinin kaleme alındığı Kars'ta bu yıl ise kış manzaraları ressamların ellerinden tuale yansıtıldı.

SERKA'nın daveti üzerine Kars'a gelen 10 farklı üniversiteden 18 ressamın çizdiği resim ve tuvaller Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı'nda sergilendi. Kars, Ardahan, Iğdır ile Ağrı'yı gezen 18 ressam, kendi gözlemlerini resim ve tuvale aktardı. Ressamların çizdiği 25 adet resim ve tuvalin beğeniye sunulduğu serginin açılışı SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat Baran ve ressamlar tarafından gerçekleştirildi.

Serginin açılışında konuşan SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, "Bu sergi Serhat Kalkınma Ajansı'nın 2'nci Resim Çalıştayıdır. Geçen yıl 1'ncisi İlkbahar yaz versiyonu ile yapmıştık. Onda da yaklaşık 15 resim koleksiyonumuz olmuştu. Bölgeyle ilgili, bölgemizin tarihi ve turist değerlerini, ressamlarımızın gözüyle kamuoyuna, içerideki ve dışarıdaki insanlarımızla paylaşmak istedik. 10 farklı üniversiteden 18 ressam davetimize icabet ettiler, bizi kırmadılar buraya kadar geldiler. 3 gün bölgemizi gezdiler. 3 gün sonra kendi gözlemlerini resimlere, tuvallere yansıttılar. Bizim temel amacımız bu süreci Kars'ta modern Dünya standartlarında resim galerisine dönüştürmek. Bunun alt yapısını oluşturuyoruz. İnşallah bölgemiz için hayırlara vesile olur" diye konuştu

Açılışta bir konuşma yapan Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat Baran ise, "Kent ile güzel sanatların birleştirilmesi, algılaması, birbirini değerlendirmesi anlamında özellikle ressam arkadaşlar buraya getirilince güzel sanatların resim alanındaki kentimiz ile ilgili görsellerini sergilemek istedik" dedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı'nda kurdele kesimi ardından açılışı yapılan sergi katılımcılar tarafından gezildi. Bölgenin kış manzaralarının yansıtıldığı sergi yedi hafta süreyle sergilenecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Serginin açılışı ve kurdele kesimi

-Vatandaşların sergiyi gezmesi

-Ressamların resimleri vatandaşlara tanıtması

-SERKA genel sekreterinin konuşması

-Kafkas üniversitesi güzel sanatlar fakültesi dekanı vedat baranın konuşması

-Ressam hasan rastgeldi'nin konuşması

Haber-Kamera: KARS,

========================================

Gardıç Bıçağı'nın son 2 ustası

Antalya'ya 52 kilometre uzaklıkta bulunan Kumluca İlçesi'ne bağlı 950 rakımlı dağlık ve ormanlık alanda yer alan ve bir zamanlar 'Gardıç bıçağı' yapımı ile bilinen Kuzca Köyü'nde günümüzde sadece iki usta bu geleneksel mesleği sürdürüyor. Demir ve çeliğin bir arada kullanılması nedeniyle kırılmaya karşı son derece dayanıklı bir bıçak türü olan ve sap kısımları boynuzdan imal edilen 'Gardıç bıçağı', artık hatır için yapılıyor. Tamamen elde yapılan, hiçbir elektrikli alet kullanılmayan bıçağın en büyük özelliği yapım sürecinin teknolojik gelişmelerden hiçbir şekilde etkilenmeden 'iptidai' yapısını olduğu gibi koruması. Ustalar 72 yaşındaki Sabri Şen ile 85 yaşındaki İsmail Bölük'ün sipariş üzerine yaptıkların her birinin yapımı 1 gün sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Bıçak yapım aşaması

Bıçak yapılırken geçen konuşmalar

Çalışmalardan detay

Röp: Mahmut Davulcu (halk kültürü araştırmacısı)

Haber: Selam KUNAR- Kamera: Alparslan ÇIANR/ANTALYA,

=====================================================

Airsoft çılgınlığı

Antalya'da farklı iş sektörlerinde çalışan adrenalin tutkunları, 'Airsoft Antalya' adı altında buluşarak savaş simülasyonu yapıyor. Kepez bölgesindeki ormanlık alanda kamuflaj giyip bot bağlayan, özel airsoft silahlarını alarak dağlara tırmanan airsoft tutkunları, saatlerce süren savaş simülasyonu yapıyor. Adrenalinin zirveye çıktığı oyun sırasında, hedefler bir bir yok edilerek amaca ulaşılmaya çalışılıyor. Görünümü gerçeğini aratmayan silahlar, 'BB' adı verilen doğada çözülerek yok olan minik top şeklinde mermiler atıyor. Airsoft silahlarının menzili ise 100 metreye kadar çıkıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Kıyafetlerini giymeleri

Kadın katılımcının makyaj yapması

Ojeli tırnak detay

Silahlar hazırlanması

Şarjör doldurulması

Kadın katılımcıların nişan alması

Atış yapmaları

Oyundan detay

Röp1: Erkan Kastan (Grubun Kurucularından )

Röp2: Çiğdem Teke

Röp3: İç mimar Toroshan Coşkun

Toplu detay

Haber: İbrahim LALELİ- Kamera: Alparslan ÇINAR/ANTALYA,

=====================================================

Aşıklar 'Herfene' şenliğinde soğukta atıştı

Türkiye'nin 11'inci sakin şehri olan Erzurum'a bağlı Uzundere İlçesinin Kirazlı Mahallesinde düzenlenen 'Herfene' şenliklerine katılan halk ozanları İhsan Yavuzer ve Rahim Sağlam, köy meydanında atıştı. Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın vatandaşlarla birlikte ilgiyle izlediği atışmada, aşıkların sazları eşliğinde birbirlerine laf atmaları, hem güldürdü hem de buz gibi havayı ısıttı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

-Aşıkların atışması

-Valinin ortada durup vatandaşlarla birlikte onları dinlemesi

-Aşıkların şiir okuması

-Aşık İhsan Yavuzer'in FETÖ ile ilgili şirini okuması

Haber-Kamera: Kadir SABUNCUOĞLU/ERZURUM,

=============================================

Engellinin yüzü güldü

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi, 1.5 yıl önce omuriliğinde sinir sıkışması sebebiyle kısmi felç geçiren ve akülü tekerlekli araca mahkum yaşamını sürdürmeye başlayan 33 yaşındaki Sercan Güler'e iş verdi. Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan, vatandaştan gelen şikayet ve talepleri zabıtaya bildirerek, ekipleri koordine eden Güler, işi sayesinde hayata tutundu.

Şehzadeler İlçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşamını sürdüren Sercan Güler, 1.5 yıl önce omuriliğinde sinir sıkışması sebebiyle kısmi felç geçirdi. Güler, yürüme yetisini kaybetti. Hayatının geri kalan kısmını akülü araca mahkum olarak sürdürecek olan Güler'e, Şehzadeler Belediyesi sahip çıktı. Felç olmadan önce tekstil fabrikasında çalışan Güler, hastalığı sonrasında iş bulamadığı için belediyeye başvurdu. Başvuru yapmasından bir gün sonrası Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne alınan Güler, santral görevlisi olarak çalışıyor.

"HER TÜRLÜ İMKAN SAĞLANIYOR"

Vatandaştan gelen şikayet ve talepleri bildirerek, zabıta ekiplerinin koordineli çalışmasını sağlayan Güler, "Yaklaşık 1.5 sene önce omuriliğimde sinirlerin sıkışmasından dolayı kısmi felç geçirdim. Hayata küsmedim. Şehzadeler Belediyesine giderek, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yardımcıları Ahmet Songüler ve Bilal Demir'den iş istedim. Ne iş yapabileceğimi sordular. Başvuru yaptığımın bir gün sonrasında işe alındığımı ve zabıta müdürlüğünde işe başlayabileceğimi bana söylediler. Burada santralde vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere bakıyorum. Vatandaşlarımızın seyyarlar, dilenciler, molozlar olmak üzere hangi tür şikayetleri varsa ekiplere telsizden bildiriyorum. Ekiplerimizin olay yerine gitmesini sağlıyorum. Burada çalıştığım süre içerisinde tedavilerime de gidip geliyorum. Hiçbir şekilde sıkıntı olmuyor. Şehzadeler Belediyesi bize her türlü imkanı sağlıyor. Engellilerin elinden tutuyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Sercan Güler'in işe gelmesinden, masasında çalışmasından ve telsizden anons yapmasından görüntü

Sercan Güler röp.

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Ersan ERDOĞAN/MANİSA,

===========================================

Hayvanseverler borçlandı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde yerleşik yaşayan yabancılar tarafından sokak hayvanlarına yardım toplamak için kurulan Animal Aid (Hayvan Yardım) Grubu, gelirlerdeki düşüş ve mama fiyatlarındaki artış nedeniyle 6 bin 500 lira borçlandı. Sokak hayvanları için günlük mama dağıttıklarını anlatan grup sözcüsü Alman 52 yaşındaki Tina Kosuch, hayvanseverleri ve restoran işletmecilerini yardıma çağırdı.

Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) bünyesinde 8 yıl önce kurulan Animal Aid Grubu, aralarında Türk, İngiliz, Alman, Hollandalı, Fransız, İskoç, Avusturyalı, Avustralyalı ve İrlandalı hayvanseverlerin bulunduğu 100'ü aşkın üyesiyle sokak hayvanlarına yardım için çalışıyor. İlçede sokak hayvanlarının barınma, yiyecek ve tedavi giderleri için organizasyonlar düzenleyerek yardım toplayan grup, Foça Mahallesi'ndeki 2'nci el eşya mağazasından elde ettiği geliri de yine sokak hayvanları için harcıyor.

BAĞIŞ VE MAĞAZA GELİRLERİ DÜŞTÜ

İlçede turizm gelirlerindeki düşüşle birlikte başlayan ekonomik durgunluk, Animal Aid'i de olumsuz etkiledi. Azalan bağış ve mağaza gelirlerine, mama fiyatlarındaki artış da eklenince Animal Aid, geride kalan ocak ayıyla birlikte 6 bin 500 lira borçlandı. Fethiye'nin birçok mahallesinde sokak hayvanlarına günde 2 kez mama bırakmaya devam eden grup üyeleri, daha fazla borca girmemek için hayvanseverleri ve restoran işletmecilerini göreve çağırdı.

"GELİR ELDE ETMEKTE ZORLANIYORUZ"

Mama faturalarının çok yükseldiğini anlatan Animal Aid sözcüsü Tina Kosuch, nerdeyse her gün araba çarpan bir sokak hayvanını tedavi ettirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Bu kış sokakta çok fazla hayvan olduğunu anlatan Kosuch, Değirmenbaşı Mevkii'ndeki Fethiye Belediyesi'ne ait hayvan barınağında da köpek sayısının 300'e yaklaştığını kaydetti. 2'nci el mağazasına olan ilginin de düştüğünü aktaran Kosuch, "Bu ay 6 bin 500 lira borca girdik. Gelir elde etmekte çok zorlanıyoruz. Mağazamıza ilgiyi arttırmak için tadilat yaptırmaya düşünüyorduk. Yardım etmek isteyen herkese bu organizasyonda yer var. Tüm hayvan severleri bizimle çalışmaya bekliyorum" dedi.

Fethiye'deki restoran işletmecilerinden de yardım isteyen Kosuch, "Artık yemekler, bizim mama giderlerimizi düşürebilir. Eğer bizimle iş birliği yapmak isterlerse, yemek artıklarını onlardan almak istiyoruz. Düzenli bir sistem kurulursa, bu sokak hayvanları için çok iyi olur" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Animal Aid'in 2'nci el eşya mağazasından görüntü

Sokak hayvanlarına mama dağıtan Tina Kosuch'un görüntüsü

Tina Kosuch ile röp.

Haber- Kamera: Ergün TOS/ FETHİYE (Muğla),

============================================

Sevgililer günü özel hediyeler 'Aşkpirin, Aşk Konservesi'

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili Kayserili esnaf hazırlıklara günler öncesinde başladı. Birbirinden farklı hediyeliklerin yer aldığı hediyelik eşya mağazalarında en dikkat çeken hediyeler Aşkpirin, Aşk Konservesi ve Aşk çeki oldu.

Her yıl sevgililer tarafından coşku, aşk ve romantizmle kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü için Kayseri esnaflar, sevgililere sürpriz hediyeler tasarlamaya başladı. Kocasinan Yeraltı çarşısı esnaflarından Hasan Çalışır ve Fahriye Gezer, 14 Şubatla ilgili sürpriz hediyeler hazırladıklarını belirterek " 14 Şubatla ilgili her bütçeye uygun sayısız hediyelik eşya hazırladık. 5 TL'den başlayan Sevgililer Günü hediyeliklerimiz 400 TL'ye kadar bulunuyor. Hazırladığımız Sevgililer günü hediyelikleri içinde en dikkat çeken hediyelikler içinde kapsul hap şeklinde not kağıtlarının yer aldığı Aşkpirin, yılın 365 günün sevgilinize bağlılığınızı anlatabileceğiniz Aşk Çeki be yine içerisinde farkı hediyelerin yer aldığı Aşk konservesi bulunuyorö dedi.

Hem ucuzluğu hem de gösterişiyle oldukça dikkat çeken bu ürünler, 14 Ocak Sevgililer Günü öncesi evli, nişanlı ya da sevgili olan herkese hitap ediyor. Sevginin alınacak hediyelerle ölçmesinin mümkün olmadığı söyleyen hediyelik eşyacı Hakan Çalışır, " Sevgililer sadece 14 Şubat'ta her zaman birbirlerini hatırlamamalıdır. Günler öncesinden yaptığımız hazırlıklar neticesinde yeni yeni sevgililerden özel siparişler almaya başladık. Herkesi bütçeleri doğrultusunda hediye almaya davet ediyorumö diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Hediyelik eşya dükkanının genel görüntü

14 Şubat sevgililer günü için hazırlanmış hediyeler

İşletme çalışan ile röp

Detay görüntü

Haber: Kamera: Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, DHA)

===================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement