Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-2

1)İNCEBEL DAĞLARI-KATO BÖLGESİNE HAVA HAREKATI : 7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİTÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede İncebel Dağları-Kato bölgesinde dün operasyon birliklerine saldırı hazırlığı yapmakta olduğu değerlendirilen terör örgütü mensuplarına Türk Hava...

09.05.2017 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)İNCEBEL DAĞLARI-KATO BÖLGESİNE HAVA HAREKATI : 7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede İncebel Dağları-Kato bölgesinde dün operasyon birliklerine saldırı hazırlığı yapmakta olduğu değerlendirilen terör örgütü mensuplarına Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarıyla yapılan hava harekatında 7 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, 4 silah mevziisi imha edildi.

İncebel Dağları-Kato bölgesinde 19 Nisan 2017 tarihinde başlayan 'Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu' kapsamında 06-07 Mayıs 2017 tarihinde 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki birliklerimiz tarafından bugüne kadar ki en kapsamlı silah ve malzemenin ele geçirildiği, terör örgütüne en büyük darbenin vurulduğu operasyon lapıldı. Operasyonun devamı olarak; dün tarihinde Beytüşşebap, Kato Güneyi-Hisarkapı arasındaki Terzi Tepe/ Kato dağındaki operasyon birliklerine saldırı hazırlığı yapmakta olduğu değerlendirilen terör örgütü mensuplarına Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarıyla yapılan hava harekatında 7 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, 4 silah mevziisi imha edildi.

Ocak 2017 başından itibaren Şırnak genelinde yurtdışı sınır hattında 38, yurtiçinde 56 olmak üzere toplam 94 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

LAR

ŞIRNAK, -

===========================================

2)YOLCU OTOBÜSÜ İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 20 YARALI

AKSARAY'da yolcu otobüsüyle, tarım işçilerini taşıyan minibüsün çarpışması sonucu 20 kişi yaralandı. Kaza, saat 02.30 sıralarında Aksaray – Ankara karayolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. Ankara'ya giden Mustafa Tanrıverdi yönetimindeki  31 FZ 101 plakalı yolcu otobüsü, kavşakta tarım işçilerini taşıyan Sinan Varol'un (33) kullandığı 06 FR 7025 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs devrildi. Kazada sürücüler Tanrıverdi ve Varol ile otobüs ve minibüste bulunan yolculardan  Abdüssamet Karkar (2), Habibe Karkar (14), İsmail Karkar (11), Samet Karkar (9), Şeyma Tuanna Karkar (5),  Kerem Metin Karkar (6), Enes Karkar (13), Meryem Karkar (31), Emrah Delikan (14), Osman Oğur (23), Adnan Doruştur (45), Mehmet Nur Semen (24), Nasibe Kalmaz (36), Ercan Kalmaz (13), Aynur Delikan (16), Medine Kalmaz (7), Tülin Kısak (12) ve Hasan Delikan (38) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Kaza yerinden detay

Yaralılar ve araçtan detay

(Haber- Kamera: Hasan BÖLÜKBAŞ AKSARAY DHA))

============================================

3)SAMSUN OTOGARINDA OYUNCAK EL BOMBASI PANİĞİ

SAMSUN Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde polis arama noktasının önündeki çiçeklikte bir vatandaşın gördüğü el bombası benzeri cisim polisi harekete geçirdi. Bomba imha uzmanlarınca yapılan incelemede cismin dökümden yapılmış, içi boş ve piminin bulunmadığı anlaşıldı. Cismin oyuncak amaçlı yapıldığı düşünülken, polis kimin oraya koyduğunu araştırıyor.   Olay bugün İlkadım İlçesi Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. İstanbul'dan Samsun'a gelen Ahmet Songül, otobüsten indikten sonra polis arama noktasının önündeki çiçekliğin yanında sigara içmeye başladı. Çiçekliğe bakan Ahmet Songül, çiçeklerin arasında el bombası görünce önce fotoğrafını çekti, daha sonra otogar polisine giderek ihbarda bulundu. El bombasının yanına gelen polis, bomba imha ekiplerine haber verdikten sonra çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri yaptıkları incelemede el bombasının dökümden yapıldığını, içinin boş ve piminin olmadığını belirledi. El bombasını çiçeklikten alan uzman ekipler, oyuncak amaçlı yapılıp yapılmadığını ve el bombasının kimin oraya koyduğunu araştırmaya başladı.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Otogardan detay

El bombasından detay

Röportaj

Detaylar

(SÜRE : 2.38 - BOYUT : 84.38 MB)

Haber-Kamera :  Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, -

===========================================

4)ÖLÜMLERE SEBEP OLAN KKKA'NIN 15 YILDIR AŞISI YOK

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aynur Engin Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına karşı uyarılarda bulundu. Engin, 2002 yılından itibaren Türkiye genelinde 10 bin 219 hastanın 485'i KKKA'dan yaşamını yitirdiğini söyledi. Şu ana kadar yapılan aşı çalışmalarından sonuç çıkmadı. CÜ Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aynur Engin, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kene ısırmasıyla buluşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına karşı uyarılar da bulundu. 2017 yılı Nisan ayı itibariyle KKKA ön tanısı ile hastaların hastaneye başvurduğunu belirten Engin, "Toplamda 6 ön tanılı hastamız var. Bunların 3'üne tanı koyduk. Bu tanı koyduğumuz 3 hastamızın 1'i Sağlık Bakanlığı tarafından teyit edildi. Maalesef 1 hastamızı kaybettik" dedi. 2000'li yılların başından itibaren tespit edilen ve yıllardır yüzlerce ölüme nedeni olan hastalıkla ilgili aşı çalışmalarının devam ettiğini belirten Engin, "Şu anda henüz aşısı yoktur. Sağlık Bakanlığı'nın aşıyla ilgili çalışmalar konusunda yapıldığına dair bir açıklaması var. Henüz resmi olarak kabul edilmiş bir aşımız yok" ifadelerini kullandı.

"KKKA'DAN 485 HASTAYI KAYBETTİK"

2002 yılından itibaren KKKA tanısı konulmaya başlandığını söyleyen Engin, "Türkiye'de yaz döneminde gördüğümüz bir hastalık. 2002 yılından beri tanı koymakla birlikte Türkiye genelinde görüyoruz. Belli bölgeler de biraz daha fazla. Sivas'ta bu bölgeler içinde yer alıyor. Yaz dönemi olunca ister istemez KKKA hastaları gelecek. Türkiye'de ölüm oranımız yüzde 5, dolayısıyla 100 hasta gelse bunların ortalama 5'ini kaybediyoruz. Türkiye genelinde 2002 yılından itibaren 10 bin 219 tane hasta var.Bunların 485'ni kaybettik. Yüzde 4 ölüm oranı var" dedi.

"KENEYİ KUSTURMAMAK GEREK"

Kene ısırmasına karşı uyarılarda bulunan Engin, "Hastalığın görüldüğü yerlerde, tabi ki çiftçi toprağıyla uğraşıyor. Ama zorunlu haller dışında hastalığın görüldüğü bölgeler de çayır, çimen gibi yerlerde yere yatıyorlar bunlar çok tehlikelidir. Çalışıyorlarsa çorap giyinebilirler. Çünkü Kene'nin işi çıplak eti bulup kan emmek. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Kırsal bölgeler den geldikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerekiyor. Kendilerinin göremedikleri yerlere bir başka kişi bakmalıdır. Kene görürlerse kesinlikle bir takım kimyasal maddeler sürerek çıkarılmamalı. Kene zor bırakır. Mesela sigarayla yakmak, aseton koklatmak gibi şeyleri önermiyoruz çünkü kene kusabilir. Kustuğunda da kusmuğunda virüs olabilir. Eğer ısırdığı yerde henüz virüsü vermemişse kusmuğundaki virüsü vermiş olabilir. Keneyi kusturmamak lazım. Eğer varsa hemen bir sağlık merkezine gitmek gerekiyor. Bu yoksa ucu kıvrık bir cımbızla cildi kenenin tuttuğu yerden sıkıca tutup çivi çıkarır gibi çıkarılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta keneyle teması en aza indirmek için önlemler almak, bu mümkün değilse vücutlarını kontrol etmek, kontrol ettikten sonra üzerlerinde kene bulurlarsa en yakın sağlık merkezine gitmektir. Bu da yoksa kusturmadan keneyi dikkatlice çıkarmaktır" dedi.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Otogardan detay

-Hastaneden genel görüntüler

-Doç. Aynur Engin'in konuşmaları

Haber-Kamera:  Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

===========================================

2 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYETİN 7 ZANLISINDAN 1'İ TUTUKLANDI

5)CEZAEVİ FİRARİSİ BU KEZ CİNAYETTEN TUTUKLANDI

KAYSERİ'de, 2 yıl önce öldürülerek gömülen Betül Türkmen cinayeti ile ilgili olarak gözaltına alınan 7 kişi Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.Zanlılardan Ercan Taşdemir tutuklandı. Ercan Taşdemir, iddiaya göre başka erkeklerle birlikte olduğunu öne sürdüğü sevgilisi Betül Türkmen'i, 30 Ocak 2015 tarihinde götürdüğü Obruk Mahallesi'nde tüfekle öldürdü. Taşdemir, cesedi battaniyeye sararak 40 kilometre uzaktaki Elagöz Mahallesi'nde bulunan boş araziye götürüp gömdü. Öldürülen Betül Türkmen'in yakınları, Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Polis, oluşturduğu 4 farklı ekiple olayı araştırmaya başladı. Türkmen'in öldürüldüğü şüphesi yönünde çalışma yürüten polisler, 8 kilometre alan içinde bin şüpheliyi inceledi, ancak sonuç alamadı. Olayın peşini bırakmayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bu arada Betül Türkmen'i öldürdüğünden şüphelendikleri sevgilisi Ercan Taşdemir'i takip etmeyi sürdürdü. Bu arada uyuşturucu madde ticareti suçundan mahkum olan Ercan Taşdemir, cezası az kaldığı için kapalı cezaevinden Niğde Açık Cezaevi'ne alındı. Taşdemir polisin, Betül Türkmen'in öldürülmesiyle ilgili yaptığı araştırmayı öğrenince kaldığı cezaevinden firar ederek 2 yıl önce öldürüp gömdüğü sevgilisinin cesedinin yerini değiştirmek istedi. Ercan Taşdemir dün gece kendisini adım adım takip eden Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gömdüğü cesedin yerini değiştirmek isterken suçüstü yakalandı. Taşdemir ile kendisine yardım ettikleri öğrenilen Ömer Metin, Şahin Ali Yılmaz, Hasan Aksoy, Sami Çakır, Süleyman Bilal Dirim ve Musa Karaç'da gözaltına alındı. Zanlılar Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi. Uyuşturucu suçundan yarıaçık cezaevi firarisi  Ercan Taşdemir bu kez cinayet zanlısı olarak tutuklanıp, kapalı cezaevine gönderildi

Görüntü Dökümü :

------------------------

Otogardan detay

-Zanlıların Adli Tabipliğe gelişi ve çıkışı

-Önceki gün önce geçilen görüntüler ( kazı)

-Kaütil zanlısının görüntüsü

-Öldürülen kadının opak fotosu

-Genel detaylar

(Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ DHA)

1 dakika 26 saniye/ 46 MB

===========================================

6)SAMAN YÜKLÜ KAMYONUN TEHLİKELİ YOLCULUĞU

ADIYAMAN'da, saman yüklü kamyon üst geçide değmekten kıl payı kurtuldu.

Atatürk Bulvarı üzerinde Kahta istikametine ilerleyen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen saman yüklü kamyon trafikte tehlike saçarken bulvar üzerinde bulunan üst geçitten geçişi sırasında yürekleri ağızlara getirdi. Üstü geciktin altından gecen saman yüklü kamyon üst geçiti geçtiği esnada çarpmasına kıl payı kaldı. İlerleyen saman yüklü kamyon daha sonra gözden kayboldu.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Otogardan detay

Atatürk Bulvarı

Saman yüklü kamyonun ilerlemesi

Üst geçitin altından geçen kamyon

Vatandaşların kamyona bakması

Genel ve detay görüntüler

( Haber: Mahir ALAN Kamera: ADIYAMAN-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 10 MB

===========================================

7)YAŞLI ÇİFTİN EVİ KÜL OLDU

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi Alikabaklar Köyü'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında İbrahim Özkan (75) ve Ümmühan Özkan (72) çiftine ait tek katlı ev tamamen yandı. Hayvancılık yaparak geçimini sağlayan yaşlı çift, yetkililerden yardım istedi.

Bayramiç İlçesi'ne 25 kilometre uzaklıktaki Alikabaklar Köyü'nde İbrahim Özkan ve Ümmühan Özkan çifi ile oğulları zihinsel engelli Nevzat Özkan'ın (45) birlikte yaşadığı evde geçen pazar günü yangın çıktı. Yaşlı çiftin koyun keçi otlatmaya gittiği sırada evden dumanların yükseldiğini gören komşuları, itfaiyeye haber verdi. Nevzat Özkan'ın da evin bahçesinde olduğu sırada başlayan yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Bayramiç Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözlerle alevlere müdahale eden ekipler, aşırı rüzgara karşın yangını 1.5 saat içerisinde söndürdü.

Evlerinin tamamen yandığını söyleyen İbrahim Özkan, "Tek tesellimiz o sırada engeli oğlumuzun evin içinde bulunmayışı. Kimseye yük olmak istemiyoruz. Devlet bize bir çadır versin, orada kalalım" dedi.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Otogardan detay

-Yanan evden görüntü,

-Yanan ev sahipleri İbrahim Özkan ve Ümmühan Özkan çifti ile röportaj.

Haber - Kamera: Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ (Çanakkale),

===========================================

8)BURSA'DA FETÖ'NÜN MAHREM İMAMLARI ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ

BURSA'da  FETÖ/PDY'nin 'mahrem imamları' oldukları iddiasıyla 15 gün önce gözaltına alınan 66 şüpheliden 31'i daha Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan sorgularının ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Aynı soruşturmayla ilgili dün mahkemeye sevk edilen 35 şüpheliden 28'i tutuklanmıştı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 15 gün önce Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinesi'nde il merkezi ve ilçelerinde FETÖ/PDY'nin mahrem imamlar yapılanmasında görev aldıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Emniyet imamları olduğu iddia edilen ve mesleklerinden ihraç edilmiş, açığa alınmış, çoğunluğu öğretmenlerin oluşturduğu 66 şüpheli gözaltına alındı. Sorgulamaları tamamlanan şüphelilerden 4'ü kadın 31'i sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Savcılığı'na götürüldü. Aynı soruşturma dosyasıyla ilgili dün mahkemeye sevk edilen  35 şüpheliden 28'i tutuklanmıştı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Zanlıların görüntüsü

SÜRE: 43 saniye BOYUT:  48.5 MB

Hüseyin TÜCCAR, BURSA, -

===========================================

9) FETÖ'NÜN 46 MAHREM İMAMI ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

KAYSERİ'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mahrem imam oldukları tespit edilen 46 kişi Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün mahremi imamı oldukları tespit edilen ve bir hafta önce TEM ve KOM Şubelerimnce gözaltına alınan 46 kişi Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevkedildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Zanlıların Adli Tabiplik çıkışı

-Genel detaylar

(Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ DHA)

1 dakika 42 saniye/ 54 MB

===========================================

10)TAHNİTLERLE YABAN HAYATI ANLATILIYOR

BURDUR Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan tahnit ve fotoğraflarla öğrencilere doğal hayat anlatılıyor.

Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki ilk ve ortaokulları düzenli olarak ziyaret ediyor. Öğrencilerle bir araya gelen ekipler, doğal hayat ve doğal hayatın önemi hakkında öğrencileri bilgilendiriyor. Üzerinde yabani hayvanların fotoğraflarının bulunduğu bir karavanla okullara gelen ekipler beraberinde getirdikleri yabani kuşlara ait tahnitleri (bozulmaması için ilaçlanan ceset) öğrenciler için sergiliyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nde görevli biyolog Ramazan Bener Kılcan, doğal hayatla ilgili öğrencilerden gelen soruları da yanıtladıklarını belirterek, öğrencilere yaban hayvanlarının neden korunması gerektiğini, yaban hayvanlarının doğal hayat için önemini anlattıklarını söyledi. Öğrencilerin yaban hayatla çok ilgilendiğini sürekli soru sorduklarını da aktaran Kılcan, önümüzdeki yıl içerisinde ilçe ve köylerdeki okullara da gitmeyi planladıklarını söyledi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Karavandan detay

Öğrencilerin tahnitleri incelemesi

Ramazan Bener Kılcan ile röportaj

Detay

5,13"-162 mb

Haber/Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

===========================================

11)TAHTALI'NIN ZİRVESİNDE RESİM SERGİSİ

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Olympos Teleferik Okullararası Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerin eserlerinden oluşan resim sergisi açıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere de ödüllendirildi.

Kemer'deki 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesinde bulunan Olympos Teleferik tarafından düzenlenen 3'üncü geleneksel Olympos Teleferik Okullararası Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 100'e yakın okuldan 1000 civarında öğrencinin resimleriyle katıldığı yarışmada dereceye giren 60 resim Tahtalı Dağı'nın zirvesinde sergilendi. Yarışmada dereceye girenlere Olympos Teleferik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Koyuncu tarafından çeşitli hediyeler verildi. Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, "Burada doğayı ve teknolojiyi çocuklarımıza biraz daha sevdirmek, aynı zaman da bu ikiliyi sanatla buluşturmak için yaptığımız bu organizasyonun 3'üncüsünü gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi, velilerimizi bütün misafirlerimizi burada görmek bize çok keyif verdi. Her sene biraz daha iyi oluyor. Biraz daha yukarı çıkıyor. Seneye tekrar bu vakitte sizleri görmek istiyoruz burada. Çocuklarımızın ellerine, yüreklerine sağlık. Öğretmenlerimizin ellerine yüreklerine sağlık, esas emek onlarda. Velilerimize aynı şekilde" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Salondan genel detay

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü konuşma

Sergiyi gezenler detay

Ödüllerden detay

Dışarıda veliler, öğretmenler ve öğrenciler genel

40,9 MB 01: 16"

Haber-Kamera: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya),

================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement