Dha Yurt Bülteni -20 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni -20

TARTIŞTIĞI ANNE VE BABASINI AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ MERSİN'in Erdemli ilçesinde oturan Ali Ay, tartıştığı annesi Menekşe ile babası Murat Ay'ı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

07.01.2019 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TARTIŞTIĞI ANNE VE BABASINI AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

MERSİN'in Erdemli ilçesinde oturan Ali Ay, tartıştığı annesi Menekşe ile babası Murat Ay'ı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Güzeloluk Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Ay, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı annesi Menekşe ve babası Murat Ay ile tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada ailesinin evindeki av tüfeğini alan Ali Ay, annesi Menekşe'yi ardından da babası Murat Ay'a ateş açtı. Kanlar içinde yerde kalan karı-koca olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından Akdeniz Mahallesi'ndeki kendi evine giden Ali Ay, aynı tüfekle intihar etmeye çalışırken jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

Olay yerinden görüntü

Cenazelerin tabuta taşınması

Tabutun cenaze aracına konulması

Cenazenin hastane morgura getirilmesi

Mor girişinde sinir krizi geçiren yakınlarından görüntü

Süre: 01'52" Boyut: 209 MB

Haber - Kamera:  Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin),

==========================

BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI YENİDEN BAŞLADI

BOLU'da, TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesiminde akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

TEM ve D-100 Karayolu'nda sabah saatlerinde duran kar yağışı akşam saatlerinde yeniden etkili oldu. TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli ve viyadükler kesiminde, D-100 Karayolu'nun Abant Kavşağı, Yumrukaya, Bakacak, Karanlıkdere, Seymenler mevkisinde yoğun kar yağışı başladı. Kar kalınlığı yeşil alanlarda yer yer 40 santimetreye kadar ulaşırken, Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmasıyla yolun karla kaplanmasını önlerken, polis ise sürücüleri kar yağışı ve buzlanma konusunda dikkatli olmaları yönünde uyarıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Kar yağışı

-Araçların geçişleri

-Polis ve karayolları ekiplerinin çalışmaları

-Detaylar

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,

======================

MOTORDAN FIRLAYAN FARE YÜREKLERİ HOPLATTI

DÜZCE'de, yağ bakımı için tamirhaneye getirilen hafif ticari aracın motor kısmından aniden fırlayan fare çalışanların yüreklerini ağızlara getirdi.

Olay önceki gün, Aziziye Mahallesi'nde bulunan Yeni Sanayi Çarşısı'nda Yakup Keskin'e ait tamirhanede meydana geldi. İş yerine getirilen hafif ticari aracın motor yağının değiştirilmesi için Yakup Keskin, yanındaki çalışanlarla birlikte motor kapağını açtı. Bir süre motoru inceleyen Yakup Keskin daha sonra gereken malzemeyi almak için ayrılarak tekrar geri döndü. Bu sırada aniden fırlayan fare Yakup Keskin ve çalışanlarının yüreklerini ağızlarına getirdi. Fareyi gören çalışanlar sağa sola kaçarken, Yakup Keskin ise kaçmaya çalışan fareyi tekmelemeye çalıştı. Yaşanan anlar ise iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

(Güvenlik kamerası görüntüsü)

İş yerine getirilen aracın görüntüsü

Çalışanlar motor kısmını incelerken görüntü

Farenin fırlama anı

Çalışanların paniğe kapılması ve detaylar

Haber: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

============================

ÇALINDI SANDIĞI ARACI ARKA SOKAKTA BULUNDU

ANTALYA'da, camide namaz kıldıktan sonra çıkışta aracını bulamayan Eşref Tuzcuoğlu (54), polise ihbarda bulundu. Polis ekiplerinin midibüsü arka sokakta park halinde bulup teslim etmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Tuzcuoğlu, "50 gün önce de evimin önünde kamyonetim de çalınmıştı. Keşke onu da bulsalar" dedi.

Olay, Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 6754. Sokak'ta meydana geldi.  Esnaflık yapan Eşref Tuzcuoğlu, evi için alışveriş yapmaya semt pazarına geldi. Alışverişini tamamlayan Tuzcuoğlu 07 AEE 755 plakalı kapalı kasa midibüsünü park edip, namaz kılmak için Hicret Camii'ne girdi. Camiden çıkınca aracını bulamayan Tuzcuoğlu, polise çalıntı ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Tuzcuoğlu'nun aracını caminin arka sokağında düzenli park halinde buldu.

'OTOMOBİLİMİ SATIP ALDIM'

Antalya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, incelemelerin ardından Eşref Tuzcuoğlu'na midibüsü teslim etti. Aracının park ettiği yeri unuttuğunu, bulamayınca da çalındığını zannettiğini söyleyen Tuzcuoğlu, 50 gün önce Kepez ilçesi Zafer Mahallesi'ndeki evinin önünden 07 CBT 20 plakalı kamyonetinin çalındığını dile getirdi. Aracı bulunduğu için büyük sevinç yaşayan Tuzcuoğlu, "Esnaflık yaptığım için otomobilimi satıp bu aracı aldım. Bunun da çalındığı düşündüğüm için çok korktum. Bu nedenle hemen polisi aradım. Keşke diğer aracımı da bulsalar" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------------

-Eşref Tuzcuoğlu'ndan detaylar

-Camiden detay

-Araçtan detay

-Önceden çalınan kamyonetten detay

-Polislere teşekkür etme anı

-Eşref Tuzcuoğlu'nun yerinden hareket etme anı

Haber: Semih ERSÖZLER - Kamera: Semih ERSÖZLER/ ANTALYA

===========================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni -20 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Özel:
    15:36 Özgür Özel: "vize Serbestisinin Önündeki Üç Engeli Aşmak, CHP İktidarında 15 Günlük İştir"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Vize serbestisinin önündeki üç engeli aşmak, CHP iktidarında 15 günlük iştir. Veya CHP gibi düşünenlerle birlikte 15 günlük iştir Meclis'te bu işleri halletmek. Ama temel hedefimizin AB'ye tam üyelik olduğunu, bu yoldaki yürüyüşün her adımının biraz daha demokratik bir Türkiye yaratacağını, hukukun üstünlüğü arayışının Türkiye'nin bugünkü ekonomik sıkıntıları aşma noktasında hukuk güvencesi açısından yabancı yatırımcı çekmek, Türk şirketlerine yabancı ortaklar bulmak, Türkiye'de mal ve can güvenliği noktasında bir hukuk güvencesi ve hukuki öngörülebilirlik açısından değerlendirildiğinde ne kadar kıymetli olduğunu böyle kıymetli bir topluluğa hatırlatmama dahi gerek yok" dedi.

  • Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
    15:35 Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

    Tekirdağ'da yaşayan Salim Koçak adlı vatandaş, seçimden önce 3 aylık maaşı peşin alan, ancak yeniden vekil olamayan 310 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Koçak, suç duyurusu dilekçesinde, vekillerin aldıkları parayı iade etmemelerinin halkın/devletin parasının üstüne çökmek olduğunu belirtti.

  • Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu
    15:34 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Alemdar, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı ve milletvekilleri ile görüştü. Alemdar, şehre en iyi hizmetleri sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı
    15:34 Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı

    Antalya'da yüksek nem oranı nedeniyle seyir teraslarından kenti görmek zorlaştı. Meteoroloji yetkilileri, nem bulutunun görüş mesafesinde olumsuz etkiler yaratmadığını belirtti. Bölgede sağanak yağışların beklendiği ve vatandaşların meteoroloji haberlerini takip etmeleri gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu 4. Dönem Toplantısı Ankara'da yapıldı
    15:34 Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu 4. Dönem Toplantısı Ankara'da yapıldı

    Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında 4. Dönem KEK Protokolü ve eylem planları imzalandı. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Türkiye ve Mali arasındaki ilişkilerin dostluk, barış ve karşılıklı fayda temelinde güçlendirileceği vurgulandı.

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi
    15:34 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, 31 Mart'taki yerel seçimde muhtarlık görevine seçilenlere başarı dileyerek, muhtarlarla bir araya geldi. Selendi Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda, kurum temsilcileri de katılım sağladı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı
    15:33 Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı

    Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Akıncılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Balcı'dan okulla ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Okul Müdürü Gürkan Çanakçı ve görevli personel de hazır bulundu.


Advertisement