Dha Yurt Bülteni - 20 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 20

Dha Yurt Bülteni - 20

Bakan Yılmaz Sivas'ta şehitlik ziyaretinde bulundu (2)ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİMilli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında geldiği kentte Sivas Belediyesi tarafından Kurt Deresi Bölge Parkına yapılan 15 Temmuz Şehitler Ormanı'nın...

11.07.2017 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yılmaz Sivas'ta şehitlik ziyaretinde bulundu (2)

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında geldiği kentte Sivas Belediyesi tarafından Kurt Deresi Bölge Parkına yapılan 15 Temmuz Şehitler Ormanı'nın açılış törenine katıldı. Bakan Yılmaz, burada hatıra ormanına fidan dikti. Daha sonra Bakan Yılmaz Zara ve Gölova ilçelerinde şehit ailelerini ziyaret etti. Zara ilçesine bağlı Canova köyünü ziyaret eden Yılmaz, 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı'nın babaevine geçerek, babası Ali Kantarcı ve ailesiyle bir süre sohbet etti. Buradan Gölova ilçesine bağlı Karaca köyüne geçen Yılmaz, 15 Temmuz şehidi Sümer Deniz anısına  yaptırılan çeşme ve hatıra ormanını gezdi. Bakan Yılmaz, daha sonra şehidin evini ziyaret ederek babası Hüseyin Deniz ile bir süre sohbet etti. Yılmaz daha sonra Gölova ilçesine bağlı bazı köylerdemi şehit ailelerini ziyaret etti.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-15 Temmuz hatıra ormanı açılışı

-Fidan dikmesi

-İlçelerde şehit ailelerini ziyaret

-Detaylar

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Hüsne AKKAYA/SİVAS,

==============================

Dereye Devrilen Traktör Altında Yaşam Savaşı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde traktör ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada dereye yuvarlanıp ters dönen traktörün altında kalan sürücü 56 yaşındaki Tacettin Özdemir itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevre Yolu Ortaköy kavşağı mevkiinde meydana geldi. Tacettin Özdemir  (56) yönetimindeki 16 KKC 87 plakalı traktör, karşı yönden gelen Halil Özüak (27) idaresindeki 42 UK 240 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Traktör ikiye bölünüp savrularak dere yatağına düştü. Traktör sürücüsü Tacettin Özdemir kabinin altında kalarak sıkıştı. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis ve İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri traktörü hava yastığı yardımıyla kaldırarak vücudunda kırıklar olan Tacettin Özdemir'i sıkıştığı yerden kurtarılarak Ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'e götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Devrilen traktörün altındaki sürücünün kurtarılma görüntüleri

-Yaralıların görüntüleri

-Kaza yeri genel görüntü

-Detaylar

Haber: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL/BURSA,

========================================

Tarım arazisinden çıkan yangın ormanı da yaktı (2)

YAŞLI KADIN YANGINDAN ETKİLENDİ

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde, tarım arazisinde çıkan yangın, ormanlık alana da sıçradı. Alevler havadan ve karadan müdahale ile 3 saatte güçlükle söndürülürken 10 dönüm tarım arazisi ile 5 dönüm ormanlık alan küle döndü. Yangında, Müzeyyen Evcimen'e (72) ait bir ev, depo ve hayvan barınağı da alevlerden zarar göründü. Evcimen'in yangını söndürmeye çalışırken ellerinde ve yüzünde hafif yanıklar oluştu. Hıçkırıklara boğulan yaşlı kadın hastaneye götürülmek istense de tedaviyi kabul etmedi. Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler yangından zarar gören Evcimen ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ (Çanakkale),

============================================

TIR dorsesinin altında kalan sürücü hayatını kaybetti

KARAMAN'da devrilen TIR dorsesinin altında kalan 47 yaşındaki sürücü İbrahim Tekbaş hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.50 sıralarında Karaman-Ereğli karayolunun 29'ncu kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Malatya'dan yüklediği kayısıyı Karaman'da bir meyve suyu fabrikasına boşattıktan sonra dönüşe geçen İbrahim Tekbaş idaresindeki 44 CE 626 plakalı TIR, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak şarampole devrildi. Kaza esnasında sürücü koltuğundan fırlayan Tekbaş, dorsesinin altında kalarak feci şekilde can verdi.  İbrahim Tekbaş'ın cenazesi olay yeri incelemelerinin ardından Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

------------------------

Olay yerinden detay

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Muammer SEN KARAMAN DHA))

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 20 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement