DHA YURT BÜLTENİ - 21 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ - 21

DHA YURT BÜLTENİ - 21

Eski eşini yaralayıp, fırıncıyı öldüren zanlı çelik yelekle adliyeye getirildi (2)KATİL ZANLISI TUTUKLANDIKütahya'da 6 yıl önce boşandığı eski eşi Meryem Çelik'i (43) tüfekle yaraladıktan sonra, sevgilisi olduğunu öne sürdüğü fırıncı Fatih Görü'yü (49) başından vurarak öldüren katil...

18.11.2019 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski eşini yaralayıp, fırıncıyı öldüren zanlı çelik yelekle adliyeye getirildi (2)

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Kütahya'da 6 yıl önce boşandığı eski eşi Meryem Çelik'i (43) tüfekle yaraladıktan sonra, sevgilisi olduğunu öne sürdüğü fırıncı Fatih Görü'yü (49) başından vurarak öldüren katil zanlısı Süleyman Delibaşı (47) çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu. Olay sırasında Delibaşı'ya yardım ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan Fazlı A. ise yurt dışına çıkış ve adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

KÜTAHYA

========================

Sürücünün 3 otomobile çarptığı anlar, sosyal medyada 'canlı yayında'

SAKARYA'nın Serdivan ilçesinde, 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kazaya neden olan ve alkollü olduğu öne sürülen sürücü T.T.'nin, çarpma anında da sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Serdivan İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda meydana geldi. T.T. yönetimindeki 34 RG 9072 plakalı otomobil, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 BJY 441 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil yol kenarında park halindeki 2 otomobile de çarptı. Kazada, T.T. ve 2 kişi yaralanırken, park halindeki 2 otomobilde hasar meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

KAZA ANI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINDA

Kaza yapan sürücü T.T.'nin alkollü olduğu öne sürüldü. Ayrıca T.T.'nin kaza anında sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Görüntülerde, T.T.'nin, müzik eşliğinde şarkı söylediği ve önündeki otomobile çarptığı görülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜKaza anı görüntüleri

HABER: SAKARYA,

=================================

Kır bahçesinde yangın çıktı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, bir kır bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bahçedeki ahşap yapıya sıçraması sonucu, kır bahçesinde büyük hasar meydana geldi.

Yangın, bugün saat 21.00 sıralarında Aydın- İzmir Karayolu kırsal Kızılcaköy Mahallesi girişindeki bir kır bahçesi meydana geldi. Kır bahçesinden dumanlar yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangının kısa sürede bahçede bulunan ahşap yapıya sıçraması sonucu yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Yapılan çalışmalar sonucunda, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken, kır bahçesi kullanılmaz hale geldi.

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:  -Yangın anı cep telefonu görüntüsü

Haber - Kamera: Burhan CEYHAN/AYDIN,

===============================

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe merkezi yönünde ilerleyen M.M B (45)'yönetimindeki 31 RS 552 plakalı hafif ticari araç ile Ramazan D (37)'nin kullandığı 27 SP 373 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Ramazan D. yaralandı. Yaralı sürücü ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Ramazan D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-------------------------------Kaza yeriKazaya karışan araçlarAcil önü

Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 106 MB

================================


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ - 21 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü
    11:48 Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü

    Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı zararlısının etkisiyle kestane balı rekoltesinde düşüş yaşanıyor. Arıcılar, arıların kış aylarında yeteri kadar uyuyamaması ve ilkbahar yağışlarının koloni çoğalmasını engellemesi nedeniyle endişeli. Ayrıca, kestane çiçeklerinin yağmur nedeniyle yıkanması ve gal arısının kestane ağaçlarına zarar vermesi de bal üretimini olumsuz etkiliyor. Arıcılar, iklim değişikliğiyle mücadele etmenin mümkün olmadığını belirterek, uyum sağlamak gerektiğini vurguluyor.

  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı
    11:46 Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarını aldı. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirdi ve olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak
    11:45 Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak

    Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için 227 sağlık personeli, 74 araç ve 235 sağlık personeli görevlendirdi. Hastalar, ambulanslar ve hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere transfer edilecek ve oy kullanma sürecinde sağlık personeli refakat edecek.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.


Advertisement