Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir "Oh" Çekti - Son Dakika
Güncel

Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir "Oh" Çekti

Bolu'da, TEM Otoyolu'nda kaza yapan otomobile çarpmamak için manevra yaparken önündeki TIR'a çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Yaralanan anne, kalp masajı yapılarak yeniden hayata döndürüldü.

05.05.2018 02:48  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, TEM Otoyolu'nda kaza yapan otomobile çarpmamak için manevra yaparken önündeki TIR'a çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Özlem Bağlar kalp masajı yapılarak yeniden hayata döndürüldü. Bu sırada çevrede toplananlar dualar ederken, Özlem Bağlar'ın hayata dönmesinin sevincini yaşadı.

Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kaza saat 21.30 sıralarında, TEM Otoyolu'nun Köroğlu Park mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Furkan Güney idaresindeki 52 TB 432 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bu sırada arkadan gelen 32 yaşındaki Serhat Bağlar idaresindeki 34 HU 7937 plakalı otomobil, sürücünün kaza yapan araca çarpmamak için manevra yapması sonucu Doğa Tekindağ idaresindeki 02 HT 599 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Serhat Bağlar, 32 yaşındaki eşi Özlem Bağlar ve kızları 4 yaşındaki Öykü Lorin Bağlar yaralandı. Yaralanan baba ve kızı ambulansla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir

ANNENİN KALBİ DURDU

Kalbi duran Özlem Bağlar'a sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapıldı. Kazazedelere yardım etmek için duran diğer sürücüler Özlem Bağlar'ın yaşam mücadelesini dua ederek izledi. Yaklaşık 10 dakikada boyunca kalp masajı yapılan Özlem Bağlar hayata döndü. Vatandaşlar, Özlem Bağlar'ın hayata dönmesiyle büyük sevinç yaşadı. Özlem Bağlar, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir

"ÇOK ETKİLENDİM"

Kazayı gören Kani Akkuş, Özlem Bağlar'ın hayata dönmesinin mutluluğunu yaşayarak, "Olaydan çok etkilendim. Yeniden nefes alınca çok mutlu oldum" dedi.

Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir

Kaza, nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde yaklaşık 1 saat boyunca ulaşım tek şeritten sağlandı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir
Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir
Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir "Oh" Çekti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Sırasında Kalbi Duran Kadın Yeniden Nefes Aldı, Herkes Derin Bir 'Oh' Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Karabük'ün Ovacık İlçesi Yığınot Köyü'nde Muhtarlık Görevi Eşe Devredildi
    11:55 Karabük'ün Ovacık İlçesi Yığınot Köyü'nde Muhtarlık Görevi Eşe Devredildi

    Karabük'ün Ovacık İlçesi Yığınot köyünde 15 yıl muhtarlık yapan Nazım Şahin, eşi Kezban Şahin'in aday olmasıyla birlikte görevi ona devretti. Kezban Şahin, köyün yeni muhtarı olarak seçildi ve köye yapılacak işleri sırasıyla gerçekleştireceklerini belirtti.

  • ZBEÜ, Sıfır Atık Politikası kapsamında en iyi performans gösteren birimlere teşekkür belgesi takdim etti
    11:55 ZBEÜ, Sıfır Atık Politikası kapsamında en iyi performans gösteren birimlere teşekkür belgesi takdim etti

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Sıfır Atık Politikası çerçevesinde en iyi performans gösteren akademik ve idari birimlere teşekkür belgesi verdi. Üniversite, Mart 2024 dönemi için altı farklı kategoride performans ölçümü yaparak sıfır atık ve sürdürülebilir çevre politikasına uygun adımlar atan birimleri ödüllendirdi. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, törende birim yöneticilerine teşekkür belgesi takdim etti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi
    11:47 Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konseri'nde kente bin kişilik konferans ve tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.


Advertisement