Dha Yurt Bülteni - 22 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 22

Kılıçdaroğlu, saldırı ile ilgili şikayette bulundu (6)ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDICHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na katıldığı şehit cenazesinde yumruk atan Osman Sarıgün, savcılık tarafından sorgusunun ardından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

24.04.2019 02:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, saldırı ile ilgili şikayette bulundu (6)

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na katıldığı şehit cenazesinde yumruk atan Osman Sarıgün, savcılık tarafından sorgusunun ardından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Mahkeme'de ifade veren Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, adliyeden jandarma ekiplerince arka kapıdan çıkarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Adliyeden görüntüler

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: ANKARA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

========================

Takımı küme düşmesin diye intihara kalkıştı

ADIYAMAN'da TFF 3'üncü Lig'de Adıyaman'ı temsil eden Adıyaman 1954 Spor taraftarı M.Y. (18), takımının küme düşme potasına girmesi nedeniyle üst geçitteki korkuluklara çıkarak intihara kalkıştı. M.Y.'yi Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ikna etti.

Olay, akşam saatlerinde Sıratut Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde bulunan yaya üst geçitindeki demir korkuluklara tırmanan Adıyaman 1954 Spor taraftarı M.Y. (18), ligin bitimine 2 hafta kala 16'ncı sırada yer alan takımın küme düşme ihtimali nedeni ile intihar edeceğini söyledi. M.Y.'yi görenler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde sağlık ekipleri hazır dururken, itfaiye M.Y.'nin atlama ihtimaline karşın hava yastığı açarak hazır bekledi. Bu sırada polis, M.Y.'yi ikna etmek için çalışmalara başladı. Polisin, uzun süren ikna çabaları sonuç vermedi, M.Y. Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ile görüşmek istediğini söyledi. Bir süre sonra olay yerine Vali Pekmez ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin geldi. Üst geçide çıkan Vali Pekmez, M.Y. ile bir süre konuştu. Konuşmanın ardından ikna olan M.Y. üst geçitte bulunan kişilerin yardımıyla korkuluklardan indirildi.

M.Y., ambulansta yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Köprüden görüntü

-İntihara kalkışan M.Y.

-İkna çabaları

-Genel ve detaylar

Haber: Mahir ALAN/ ADIYAMAN,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==============================

Antalya'da 23 Nisan fener alayı ile kutladı (2)

BAŞKAN BÖCEK: BEN ANDIMIZLA BÜYÜDÜM

TBMM'nin açılışının 99'uncu yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sanatçı Haluk Levent Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi. Konseri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, CHP Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek ile CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, CHP ve İYİ Parti'nin ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş izledi. Konser öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. İlkokul öğrencisi bir kız çocuğu ise sahneye çıkarak öğrenci andını okudu. Kalabalığa seslenen Başkan Muhittin Böcek, okunan öğrenci andına vurgu yaparak, "Ben andımızla büyüdüm. 23 Nisan'la, 19 Mayıs'la, 30 Ağustos'la, Cumhuriyet Bayramı'yla büyüdüm. Bundan sonra hiç kimseyi ötekileştirmeden, kimseyle kavga etmeden, herkesin derdine derman olacak şekilde yaşayacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde uğradığı saldırıyı da hatırlatan Böcek, "Saldırıyı unutmadık, unutmayacağız" dedi.

HALUK LEVENT, 15 YIL SONRA ANTALYA'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Başkan Böcek'in ardından sahneye çıkan sanatçı Haluk Levent, 15 yıldır Antalya'da meydan konseri vermediğini ve burada konser vermeyi çok özlediğini söyledi. 15 yılın sonunda hayranlarıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu kaydeden Haluk Levent, "Daha yaşlı ve daha çirkin bir adam olarak geldim" diye espri yaptı. Ardından konserine başlayan Haluk Levent, 'Haydar Haydar' türküsünü söyledi. 20 yıldır söylemek istemediği halde her seferinde bu türküyü söylemek zorunda kaldığını belirten Haluk Levent, "700 sene önce yazılmış ama hala bu topraklardaki insanlara ulaşamamış bir türkü" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Haluk Levent'e meydandaki binlerce kişi de eşlik etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kalabalıktan detay

-Haluk levent detayı

-İstiklal marşı ve andımız okunması

-Muhittin Böcek'in konuşması

-Haluk Levent'in konuşması

-Haluk Levent'in performansından detaylar

Haber-Kamera: Alparslan ÇINAR/ ANTALYA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==========================

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, otomobil ile tekstil malzemesi yüklü minibüs çarpıştı, 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-100 yolu Gebze Jandarma Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Kürşat Demir yönetimindeki 34 LLM 28 plakalı otomobil, iddiaya göre önünde ilerleyen Kadir Karslı yönetimindeki 34 DA 4267 plakalı tekstil malzemesi yüklü minibüsü arkadan çarptı. Minibüs devrilirken, savrulan otomobil ise bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, Kürşat Demir ile Kadir Karslı ve eşi Hacer Karslı yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karslı çifti Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kürşat Demir ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Haluk TURGUT/ GEBZE(Kocaeli),

===================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement