Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-3

Dha Yurt Bülteni-3

Karayolu kenarına tuzaklanan patlayıcı kontrollü patlatıldıMARDİN-Diyarbakır karayolunun Mazıdağı İlçesi yol ayrımında yol kenarına terör örgütü tarafından tuzaklanan ve Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen el yapımı patlayıcı güvenlik önlemi alındıktan sonra kontrollü olarak patlatıldı.

12.12.2016 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolu kenarına tuzaklanan patlayıcı kontrollü patlatıldı

MARDİN- Diyarbakır karayolunun Mazıdağı İlçesi yol ayrımında yol kenarına terör örgütü tarafından tuzaklanan ve Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen el yapımı patlayıcı güvenlik önlemi alındıktan sonra kontrollü olarak patlatıldı.

Mardin-Diyarbakır karayolunun Mazıdağı yol ayrımında mayın ve el yapımı patlayıcı araması yapan jandarma ekipleri, yol kenarına PKK'lılar tarafına tuzaklanmış el yapımı patlayıcıyı tespit etti. Karayolunu trafiğe kapatan jandarma ekipleri bomba imha uzmanlarını bölgeye çağırdı ve alınan geniş güvenlik önlemlerinden sonra patlayıcı kontrollü olarak patlatıldı. Kontrollü patlatmadan sonra yıl trafiğe açılırken, bölgeye operasyon başlatıldı.

Haber : MARDİN, -

==============================================

Adana şehitlerini uğurladı

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit olan polis memurları; 31 yaşındaki Adem Oğuz ve 22 yaşındaki Mehmet Atıcı, Adana'da son yolculuklarına uğurlandı.

Merkez Sabancı Cami'nde düzenlenen uğurlamaya Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri, vatandaşlar ve şehitlerin yakınları katıldı.

4 AYLIK OĞLU UĞURLADI

6 yıllık polis memuru olan Adem Oğuz'u uğurlamaya, 2 yıllık eşi Belkız Oğuz, 4 aylık oğlu Fatih Selim ile birlikte geldi. Şehidin babası Ali, annesi Yeter Oğuz da törende gözyaşlarına boğuldu. Anne Yeter ve Belkız Oğuz, şehidin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

6 AYLIK POLİSTİ

Şehit polislerden MHP eski milletvekili TDK eski başkanlarından Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun yakın akrabası Mehmet Atıcı'yı son yolculuğuna uğurlamaya da babası İsmail, annesi Esin Atıcı ile birlikte çok sayıda akrabası geldi. Annesi Esin Atıcı, 6 aylık polis memuru olan Mehmet Atıcı'nın arkasından, "Kuzum, bizi bırakma" diye gözyaşı döktü.

Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı törene gelenlere cami girişinde üst araması yapıldı. Çatılarda keskin nişancıların nöbet tuttuğu cenaze namazlarını, İl Müftüsü Arif Gökçe kıldırdı. Törenin ardından şehitlerden Adem Oğuz, toprağa verilmek üzere Aladağ İlçesi'ne bağlı Kıcak Köyü'ne, Mehmet Atıcı ise İmamoğlu İlçesi'ne toprağa verilmek üzere götürüldü.

BAŞSAVCI, HAKİM VE SAVCILARLA YÜRÜDÜ

Adana Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar da,uğurlama töreninin bulunduğu alana yürüyüş yaptı. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'ın da katıldığı yürüyüşte, dev Türk bayrağı açıldı. Adliye çalışanları, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları ile Adliye binasından yaklaşık 300 metre uzaktaki Merkez Sabancı Cami'ne yürüyerek düzenlenen törene katıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Törene gelen vatandaşların üzerinin aranması

Şehit yakınlarının ağlaması

Şehit babasının görüntüsü

Şehit Adem Oğuz'un annesinin ağlayarak tören alanına gelmesi

Kadın polisin Şehit Adem Oğuz'un annesinin elini tutması

Şehit cenazelerinin tören alanına getirilmesi

Tören alanındaki Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan görüntüler

Tören alanından genel ve detay görüntüler

Helallik alınması

Dua edilmesi

Şehit yakınlarının tabuta sarılarak ağlaması

Şehit Adem Oğuz'un eşinin tabutun başında ağlaması

'Gidiyor benim canım' diyerek ağlayan şehit yakını

Şehit Adem Oğuz'un annesinin ağlayark konuşması

Cenazelerin taşınması

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın tören alanından çıkarken görüntüleri

////////////////////

-------------------------

Hakim ve savcıların adliye önünde açtığı büyük Türk bayrağı

Ellerinde Türk bayrakları ile görüntüleri

Adana Adalet Sarayı tabelası

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, hakim ve savcıların ellerinde Türk bayrakları ile yürürken görüntüsü

Slogan atılması

Şehit cenazelerinin koyvoyla geçişi

Tören alanındaki sağlık ekipleri

Protokolden ve tören alanından genel görüntüler

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın dua ederken görüntüsü

Haber: Yusuf BAŞTUĞ-Salih ÜÇTEPE-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

============================================

Şehit polisi Sinop'ta 10 bin kişi uğurladı

İSTANBUL Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yanında bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Hakan Tanrıkulu, bugün memleketi Sinop'un Durağan İlçesi'nde 10 bin kişinin katıldığı törenle, gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yanında düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit düşen 3 yıllık polis memuru Hakan Tanrıkulu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, Sinop'un Durağan İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki baba evinin önüne getirildi. Burada ailesi ve yakınlarından helallik alındı. Feryat ve ağıtların arşa yükseldiği evin önündeki törenin ardından şehidin cenazesi tören için İsmail Bey Camii önüne getirildi. Buradaki törene Sinop Valisi Hasan İpek, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, protokol üyeleri, askeri erkan ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Törende anne Ayşe Tanrıkulu ve baba Bekir Tanrıkulu ayakta durmakta güçlük çekerek gözyaşlarına boğuldu. Anne Ayşe Tanrıkulu, oğlunun fotoğrafını öperek, "Nasıl kıydılar sana yavrum. Senin acına nasıl dayanacağım" diyerek ağıt yaktı.

Şehit polis Hakan Tanrıkulu, kılınan cenaze namazı ardından Durağan Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü :

----------------------

Ailesinden detay

Cenaze töreni

Protokolden detay

Anne ve babasında detaylar

Haber-Kamera : Emin ADIGÜZEL/DURAĞAN(Sinop), -

===================================

Şirvan'daki heyelan faciasında son işçinin de cesedi çıkarıldı

SİİRT'in Şirvan ilçesine bağlı Maden köyündeki bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen heyelanda, göçük altında kalan son işçi İbrahim Kılınç'ın de cesedine ulaşıldı. Böylece facianın meydana geldiği bakır madeninde toprak altında kalan toplam 16 işçinin cesedi çıkartılmış oldu ve arama kurtarma çalışmaları sona erdi.

Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde bulunan özel bir firmaya ait bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen heyelanda, güçük altında kalan son işçi İbrahim Kılınç'ın cansız bedenine bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. AFAD öncülüğünde yürütülen arama kurtarma çalışmalarına Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı arama kurtarma timleri ve uzman köpekleri katıldı. İş makinalarının desteğinde yürütülen çalışmalarda, toprak altında kalan son işçi İbrahim Kılınç'ın cesedinin çıkarılması ile toplam 16 işçinin cansız bedeni çıkarılmış oldu. Kılınç'ın cenazesi Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, maden sahasındaki arama kurtarma çalışmalarına da son verildi.

Heyelan faciası ile ilgili Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, faciada sorumlulukları olduğu gerekçesiyle aralarında maden sahası müdürü, iş güvenliği uzmanları olmak üzere toplam 7 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Görüntü ökümü

-----------------------

-arşiv

-Maden ocağı

-Arama kurtarma çalışmaları

Haber: Mehmet Yücel DURAK/ SİİRT,-

================================================

Mersin'de HDP operasyon: 50 gözaltı

MERSİN'de polis, HDP'ye yönelik operasyon düzenledi. 50 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, Akdeniz İlçesi'nin HDP'li Belediye Eş Başkanları M. Fazıl Türk ile Yüksel Mutlu'nun da arandığı bildirildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uzun süredir yürüttüğü terör örgütü soruşturması kapsamında, sabahın erken saatlerinde HDP'ye yönelik geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün de geniş önlemler aldığı eş zamanlı operasyonda, aralarında HDP İl Başkanı Sadun Doğan'ın da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

EŞ BAŞKANLAR ARANIYOR

Operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan merkez Akdeniz İlçesi'nin HDP'li Belediye Eş Başkanları M.Fazıl Türk ile Yüksel Mutlu evlerinde bulunamadı. Yurt dışında olduğu saptanan Mutlu ile evinde bulunmayan Türk hakkında arama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan zanlıların sorgulamaları sürüyor.

Haber: Mustafa İNSAN/MERSİN, -

=========================================

Şanlıurfa'da PKK/ KCK operasyonu: 50 gözaltı

ŞANLIURFA'da terör örgütü PKK/ KCK'ya yönelik çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyonda Viranşehir İlçe Belediyesi Eş Başkanı DBP'li Filiz Eryılmaz'ın da aralarında bulunduğu en az 50 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü PKK/ KCK'ya yönelik kent merkezi ve ilçelerinde sabah saatlerinde operasyon başlatıldı. Ekipler tarafından belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel hareket polislerinin de zırhlı araçlarla katıldığı operasyonda aralarında Viranşehir Belediyesi Eş Başkanı Filiz Eryılmaz ile HDP ve DBP'li yönetici ve üyelierin de yer aldığı en az 50 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontörolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürülürken; il merkezi ve ilçelerdeki operasyon devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Polislerin evlere baskın yapması

Operasyonda güvenlik önlemi alan polis

Gözaltına alınanlar sağlık kontörlünden geçirilmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL- Mustafa MERT/ ŞANLIURFA, -

==============================================

Hakkari HDP İl Başkanı Konur gözaltına alındı

HAKKARİ'de polis tarafından yapılan operasyonda HDP Hakkari İl Başkanı Evin Konur ve DBP eski İl Başkanı Zübeyde Bor gözaltına alındı.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, terörle mücadele ekipleri dün gece bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon'da HDP Hakkari İl Başkanı Evin Konur ile DBP eski İl Başkanı Zübeyde Bor gözaltına alındı. Gözaltına alınan Konur ve Bor'un Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

Haber: HAKKARİ--

=============================

Edirne'de sisten göz gözü görmedi

EDİRNE'de sabah saatlerinde etkisini gösteren sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Selimiye Camii ile kentteki bir çok tarihi eser gözden kayboldu.

Edirne'de hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düşerken, sabah saatlerinde etkili olan sis günlük yaşamı da olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. Trafikteki araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Sis nedeniyle Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Selimiye Camii adeta gözden kayboldu. Kentin yüksek kesimlerinden bakıldığında Selimiye Camii'nin sadece sıralı 4 minaresi görülebildi. Kentteki tarihi Tunca ve Meriç köprüleri de gözden sis nedeniyle gözden kaybolurken, adeta göz gözü görmedi.

Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı 10 dereceye kadar yükselecek olan Edirne'de sisin öğleden sonra da etkisini sürdürmesi bekleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Selimiye Cami'nin görünen minareleri

-Minareler ve sis detay

-Sis ve araçlar

-Siste yürüyenlar

-Mimar Sinan heykeli

-Eski Cami

-Trafikteki araçlar

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/EDİRNE,-

=========================================

Çanakkale'de 8 'FETÖ ablası' adliyede

ÇANAKKALE başta olmak üzere toplam 8 ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve örgütün 'abla'ları oldukları ileri sürülen 8 kişi, adliyeye sevk edildi. Firarda olan 6 kişinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturma kapsamında, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen 7 Aralık'ta ev toplantıları düzenleyip, üye kazandırdıkları ileri sürülen örgütün ablalarına operasyon yaptı. Çanakkale merkezli İstanbul, Muş, Nevşehir, Mersin, Bursa, Samsun ve Manisa'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 8 FETÖ ablası gözaltına alındı, 6 kişinin ise yakalanması için aramaların devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan 8 FETÖ ablasının evlerinde yapılan aramalarda ise çeşitli doküman ve CD'ler ele geçirildiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli, bu sabah adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Adliyeye sevk edilen 8 şüphelinin görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE,

================================================

Adıyaman'da FETÖ şüphelileri adliyede

ADIYAMAN'da, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye çıkartıldı.

15 Temmuz darbe girişimin ardından Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 14 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, sabah saatlerinde hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Adliye sarayı

Otobüsün yanaşması

Güvenlik önlemi alınması

Şüpheliler polis eşliğinde adliyeye alınması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

=======================================

Çeşme'de 53 mülteci yakalandı

İZMİR'in Çeşme ilçesinden, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 45'i Suriyeli ile 2'si Eritreli, 6'sı Fas uyruklu toplam 53 mülteci yakalandı.

Devriye görevi yapan sahil güvenlik ekipleri, bugün saat 04.00 sıralarında, Dalyan Mahallesi, Uçburun Mevkisi açıklarında bir lastik botta mülteciler olduğunu belirledi. Botu durduran sahil güvenlik ekipleri 2'si Eritre, 6'sı Fas, 45'i de Suriyeli mültecileri kurtardı. Sahil güvenlik botuna alınan 17'si çocuk toplam 53 mülteci, Çeşme İskelesi'ne getirilip, buradaki çadıra alındı. Sahil Güvenlik ekipleri, mültecilerin üşümemesi için çadırdaki tüplü sobayı yaktı. Bazı mülteciler ıslak olan giysilerini ve ayakkabılarını çıkararak, kuruması için sobanın yanına astı. Mülteciler, çadırda birbirlerine yaslanarak uyudu.

Uluslararası Göç Örgütü temsilcileri tarafından yiyecek ve içecek ihtiyacı karşılanan mültecilerin, kimlik tespitlerinin tamamlanmasının ardından, İzmir Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderileceği belirtildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-ARŞİV

- Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin operasyonlarından görüntü

Haber: Güneş ATAGÖZ/ ÇEŞME (İzmir), -

====================================================

Asayiş uygulamasında satır bulundu

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde 100 polisin katıldığı asayiş uygulamasında hakkında yakalama kararı bulunan 2 şüpheli gözaltına alınırken, arama yapılan araçlarda satır ve kuru sıkı tabanca ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, dün gece ekipleri ilçe giriş ve çıkışlarında asayiş uygulaması yaptı. Narkotik polis köpeği Çapkın'ın da destek verdiği uygulamada şüpheli araçlar durularak arama yapıldı. Bir araçta satır ve kuru sıkı tabanca ele geçirilirken başka bir araçta ise 10 gram uyuşturucu maddesi bulundu. Asayiş uygulamasında hakkında yakalama kararı bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'nin yönettiği uygulama 2 saat sürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Polislerin arama yapması

-Ele geçen satır kuru sıkı tabanca

-Narkotik Köpeği Çapkının arama yapması

-Detaylar

Haber–Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),-

=====================================================

Kanser tedavisi gören koordinatöre destek için 60 personel saçlarını kazıttı (2) (Yeniden)

YAKLAŞIK 1 ay önce lenfoma kanseri teşhisi konulan Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü 59 yaşındaki Necati Bahçeci'nin kemoterapi nedeniyle saçları döküldü. Bahçeci'ye tedavi sürecinde destek vermek isteyen birim yöneticileri ve 60 personel, saçlarını kazıttı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci'ye, yaklaşık 1 ay önce lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Antalya'da özel bir hastanede kemoterapi tedavisine başlayan Bahçeci'nin bu süreçte saçları döküldü. Bahçeci'nin kanser olduğunu öğrenen ve saçlarının döküldüğünü gören birim yöneticileri ve personel, kendisine destek için saçlarını kestirme kararı aldı. Hizmet biriminin tamamı erkek olan erkek yönetici ve 60 personeli saçlarını kazıttı.

'BİR TUTAM SAÇI ELİNE GELİNCE ÇOK DUYGULANDIM'

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Finike Hizmet Birimi Arıtma Müdürü Celal Aytekin, kanser tedavisi sürecinde amirleri Necati Bahçeci'yi yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Aytekin şöyle dedi: "Necati Bahçeci'nin kanser olduğunu öğrendik. Kemoterapiye başladı. İlaçların yan etkisiyle saçları dökülmeye başladı. Kemoterapiden sonra arabayla seyir halindeyken bir tutam saçı eline gelince çok duygulandım ve saçlarımı kestirmeye karar verdim. Benimle birlikte 60 personel de saçlarını kestirdi. Erken tanı olduğu için tedavisi konusunda doktorlar büyük ümit verdi. Biz de yönetici ve personel olarak bu süreçte birim amirimizin yanında olacağız."

HİZMETLERİN AKSAMAMASI TALİMATINI VERDİ

Finike Hizmet Birimi Şube Müdürü Özgür Durmaz, iş konusunda her zaman disiplinli olan Necati Bahçeci'nin rahatsızlığını öğrendikten sonra da hizmetleri aksatacak durum yaşanmaması konusunda kendilerine talimat verdiğini vurguladı. Durmaz, "Başkanımızın bizlere talimatı; 'Bu rahatsızlığım çalışmaların aksamasına neden olmasın. Daha fazla çalışarak memleketimize, ilçemize hizmet edelim' oldu. Sadece bizim birimimiz değil ilçede başkanımızı seven arkadaşlarımız destek amacıyla saçını kestirdi. Başkanımız ve tüm hastaların iyi olacağını umut ederek yanındayız" dedi.

ASAT Hizmet Birimi ilaçlama çavuşu Ahmet Kaynak, farkındalık yaratmak, Necati Bahçeci ve tüm kanser tedavisi görenlere destek için böyle bir şey yapmak istediklerini anlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Bina önünde toplu çekilen, birim personelinden çalışırken görüntü.

Röp1 ASAT Finike Hizmet Birimi Arıtma Müdürü Celal Aytekin,

Röp2: Finike Hizmet Birimi Şube Müdürü Özgür Durmaz,

Röp3: ASAT Hizmet Birimi ilaçlama Çavuşu Ahmet Kaynak

Haber- Kamera: Sut SÖĞÜT/ANTALYA,

===========================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement