Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-3

Dha Yurt Bülteni-3

1)DENİZLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAZADA ÖLDÜDENİZLİ'nin Merkezefendi İlçesi'nde, makam aracıyla kaza yapan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförlüğünü de yapan koruma polisi yaşamını yitirdi, diğer koruma polisi ise yaralandı.

10.05.2017 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)DENİZLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAZADA ÖLDÜ

DENİZLİ'nin Merkezefendi İlçesi'nde, makam aracıyla kaza yapan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförlüğünü de yapan koruma polisi yaşamını yitirdi, diğer koruma polisi ise yaralandı. Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Bozburun Mahallesi Salihağa yolu üzerinde meydana geldi. Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, programı kapsamında kentteki cezaevine giderken makam aracı kaza yaptı. Kazada Savcı Alper ile birlikte ismi henüz öğrenilemeyen, şoförlüğünü de yapan koruma polisi yaşamını yitirdi bir polis de yaralandı. Vali Ahmet Altıparmak ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kazayla ilgili bilgi almak için kaza yerine geldi.

BAŞSAVCI ALPER'İN ÖZGEÇMİŞİ

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper 1969 yılında Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde doğdu. Sırasıyla; Cumhuriyet İlkokulu, Kavaklıdere Ortaokulu, 60.Yıl S.M.Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitede Avrupa Birliği Hukuku uzmanlığı ve yüksek lisans derecesi aldı. İzmir'de öğretim görevliliği ile avukatlık yaptı, askerliğini de İzmir'de tamamladı. 1995 yılında Ankara Hakim/Savcı adayı olarak mesleğe katılan Alper, stajının akabinde Konya/ Ereğli, Muş/ Varto, Afyonkarahisar/ Dazkırı, Çanakkale Cumhuriyet Savcılıkları; İskenderun, Van Cumhuriyet Başsavcılıkları, Van Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı ve Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. İngilizce bilen, hakim Hatıran Alper ile evli ve 2 çocuk babası Başsavcı Mustafa Alper 13 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapıyordu.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Kaza yerinden görüntü

Başsavcı Mustafa Alper'in fotoğrafı (altta ekli)

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,

==================================================

(ÖZEL HABER)

2)EKİPTE KADIN POLİS FARKI

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan kadın polisler, ailelerine karşı taşıdıkları sorumlulukların yanı sıra Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz görev yapıyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Demircikara Polis Merkezi'nde görev yapan kadın polis memurları, devriye ekibi olarak yaptıkları başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor. 21 yıllık polis memuru Sevda Kaygısız, mesleğinin çocukluk hayali olduğunu belirterek, ilk günkü heyecanla görev yaptığını söyledi. Kadın olmasının mesleğiyle ilgili herhangi bir dezavantaj olmadığını belirten Kaygısız, erkek meslektaşlarıyla saygı ve sevgi çerçevesinde görev yaptıklarını diye getirdi.Grupta kendisi ile birlikte 9 kadın bulunduğu kaydeden Sevda Kaygısız, bunlardan 5'inin ekipte diğer 4'ünün ise idari işlerde çalıştığını dile getirdi. Kadın memur arkadaşlarının verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini dile getiren Kaygısız, ekip arkadaşı Berna Kulalar ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi. Vatandaşın huzur ve güveni için canla başla çalıştıklarını ifade eden Kaygısız, "Bizim için her görev kutsaldır. Görevin büyüğü küçüğü olmaz. Bazen hırsız kovalar, bazen uygulamaya katılırsınız. Bazense en kritik noktalarda yer alırsınız" diye sözlerine ekledi. Birlikte görev yaptığı arkadaşı Berna Kulalar da mesleğini severek yaptığını belirterek, yüklenen görevi layıkıyla yaptıklarını ifade etti. Kadın olarak görev yapmanın bazen zorlukları olduğunu dile getiren Kulalar, "Görevde tek başına değiliz. Arkanızda koca bir teşkilat var. Yardıma ihtiyacımız olduğunda telsizle yardımcı ekip istiyoruz. Gelen arkadaşlarla birlikte görevimizi yapıyoruz" dedi. Polis memuru Kulalar, sözlerine şöyle devam etti:

"Gücümüzü kanunlardan alıyoruz. Bu şevkle sorumluluğu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sokakta bizi gören vatandaşlar, hayranlıkla el sallıyorlar. Bazen görevimizin 'zor' olduğunu belirterek, nasıl çalıştığımızı soruyorlar. Bu güzel bir duygu. Tepkiler hoşunuza gidiyor. O zorluklar da ortadan kalkıyor" dedi.

Polis merkezinde görev dağılımında kadın erkek olarak ayrım yapmadıklarını belirten Demircikara Polis Merkezi Amiri Başkomiser Gökhan Bayram, tüm personelin görevini layıkıyla yaptığını söyledi. Amir Bayram, "Kadın memurlarımız bazen devriye görevi yaparken bazense uygulama görevini gerçekleştiriyor. Her türlü görevi en iyi şekilde yerine getiriyor" dedi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Polis merkezinin dış plan görüntüsü

Kadın polislerin merkeze girişinden görüntü

Vatandaşlarla ilgilenleri

Evraklarla uğraşırken görüntü

Merkezin anonsuna telsizle yanıt vermeleri

Polislerin ekip otosuna hızlı bir şekilde gidip binmesi

Ekip otosunun hareketi

Ekip otosu içinden görüntüleri

Olay yerine gidişleri

Olay yerinde bir kadınla röp

Kadın polislerin arabaları önündeki görüntüsü

Kadın polisler röp

Kadın polislerin amiri ile röp

334 MB - 5.29

( Haber: Bülent TATOĞULLARI-Kamera: Süleyman EKİN/ANTALYA,

=================================================

(ÖZEL HABER)

3)GENÇ TURİST, GÜN BOYU PARTİ DÜZENLEYEN OTELLERİ TERCİH EDİYOR

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne tatil için gelen genç turistler, gün boyu parti ve etkinliklerin yapıldığı parti konseptli otelleri tercih ediyor. Çocuk kabul edilmeyen otele gelen turistler köpük parti, makarna savaşı, color ve neon parti gibi etkinliklerle eğleniyor. Kemer'de Rus turist hareketliliği başlarken, oteller uyguladıkları farklı konseptlerle ön plana çıkıyor. Özellikle 'parti konseptli otel' olarak tabir edilen ve çocuk kabul edilmeyen oteller Rus, Ukraynalı ve Türk tatilciler tarafından tercih ediliyor. Tamamı genç turistlerden oluşan tatilciler için otellerde sabah erken saatten gece yarısına kadar süren partiler düzenleniyor. Kemer'in doğal güzellikleri, denizi ve tarihini görmek isteyenler için ise özel turlar düzenleniyor.

Parti konseptli Asdem Park Otel'de sabah saat 09.00'da kabin başına geçen DJ, çaldığı hareketli müziklerle tatilcileri coşturuyor. Gün boyu havuzda su voleybolu, köpük partisi, sörf tahtası üzerinde makarna savaşı, color parti gibi etkinlikler yapılırken, akşam ise neon partilerle eğlence gece yarısına kadar sürüyor. Gece de isteyenler için Kemer'in ünlü gece kulüplerine turlar yapılıyor.

Rusya'nın Vologda kentinden gelen 25 yaşındaki Alena Reneva, "Üçüncü kez burayı tercih ediyorum. Buraya gelmemin nedeni her gün burada partilerin olması ve eğlencenin gün boyu olması" dedi.

Aynı kentten gelen 23 yaşındaki Olga Poletaeva, "İkinci kez burayı tercih ediyorum. Her gün partiler var. Animasyonun gün boyu eğlenceler düzenlemesinden dolayı her sene buraya geliyorum" diye konuştu.

Asdem Park Otel Animasyon Müdürü Hamza Kubal da şöyle dedi:

"Müşterilerimiz Rus, Ukrayna ve Türk misafirlerimizden oluşmakta. Köpük partiler, neon ve color parti gibi gün boyu partiler düzenlemekteyiz."

Görüntü Dökümü

--------------------------

DHA Muhabiri Levent Yenigün'ün anonsu

Dj setup'ı yakın detay

Havuz başında dans

Havuzdaki kızın 'I love party' demesi

Dans eden kadın yakın detay

Dans eden Alena Reneva detay

RÖP 1: Alena Reneva (Rusça-Türkçe)

Havuzdan çıkan bayanın 'I love Party' demesi

Turistler toplu olarak poz verirken üzerlerine soğuk su dökülmesi

Balkonda dans eden çift

RÖP 2: Olga Poletaeva (Rusça-Türkçe)

Dj müzik yaparken detay

Turistlerin içi su ile dolu balonu birbirlerine atmaları ve detaylar

RÖP 3: Asdem Park Otel Animasyon Müdürü Hamza Kubal

Step aerobik detay

Havuzda şişme yatağın üzerinde dans eden kızın düşmesi

Dans ederken selfi çeken bayan detay

Dans eden müşteriler detay

Dans eden Alena Reneva ve Olga Poletaeva detay

131 MB/// 04.07"

HABER- KAMERA: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya),

==================================================

(ÖZEL HABER)

4)KOCAELİ'NDE İCRA TAKİBİ DOSYA SAYISI 500 BİNİ GEÇTİ

KOCAELİ Adliyesi'nde icra dosyaları koridorlara taşarken, dosyalar tavana ulaştı. Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi avukat Nuri Almaz, Kocaeli genelinde şu anda devam eden icra takibi dosya sayısının 500 binin üzerinde olduğunu söyledi.

Kocaeli Adliyesi içerisinde bulunan 7 icra müdürlüğü bulunurken dosyaları koyacak rafların dolması nedeniyle istiflenen dosyalar koridorlara konuldu. Koridorlara konulan dosyalar tavanlara ulaştı. Kocaeli Adliyesi'ndeki 7 icra müdürlüğünde 300 bine yakın devam eden icra takibi dosyası bulunurken, diğer ilçelerdeki işleme konulanlarla birlikte il genelinde icra dosyası sayısı 500 binin üzerinde olduğu belirtildi. İcra takibi dosyalarının başında kredi kartı borcu, tüketici kredileri, telefon borçları, otomobil, konut ve mobilya borçları bulunuyor.

Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi avukat Nuri Almaz, Kocaeli'nde icra takibi doysa sayısının 500 binin üzerinde olduğunu belirterek, "Kocaeli'nde icra dosyaları diğer kentlerdeki gibi çok yoğun ama dosya sayısının çok olması demek insanların alacaklarını tahsil edebildikleri anlamına gelmiyor. Kişilerin arasında, kurumların arasında çok fazla alacak verecek sorunu var demektir. Yoksa çok borç var bu borçlar tahsil ediliyor anlamına gelmiyor. Kocaeli Adliyesi'nde 300 bine yakın devam eden icra takibi dosyası var. Bunun yanı sıra Gebze Adliyesi çok büyük bir adliye ve Körfez, Gölcük, Kandıra, Karamürsel adliyesini de baz aldığımız zaman Kocaeli ili genelinde şuanda devam eden icra takibi dosya sayısının 500 binin üzerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi.

İcra dosya sayısının artmasının bir çok nedeni olduğunu söyleyen Nuri Almaz, "Bunun bir çok nedeni var. Bir hukukçu olarak gözlemlediğime göre kamu otoritesinin sürekli olarak borçluyu koruyan, borçluyu korumayı baz alan kanun değişikliklerinin, mevzuat değişikliklerinin neden olduğunu düşünüyorum. Çünkü sürekli olarak borçlu lehine yani borçluyu koruyucu, borçluya alacaklının yapabileceği işlemleri sınırlayıcı bir takım kanun hükümlerini getirdiğinizde borçlulardan tahsilat yapma imkanı kalkıyor. Örneğin bugün bin 400 lira ücretle çalışan bir işçinin aldığı maaşının bir bölü dördünün haciz suretiyle kesilebilmekteyken, 5 bin lira emekli maaşı alan çok sayıda insan vardır ve 5 bin liralık emekli maaşının haczedilebilmesi kanunen mümkün değil. Aynı şekilde ev eşyası haczedilmesi de neredeyse ortadan kalkmış durumda. Bunlar hep mevzuat değişikliğiyle oldu. Yani bugün evinde lüks eşyalarla yaşayan bir kişi eğer aynı eşyadan birden fazla eşyası yoksa o eşyaları haczedilmekten kurtuluyor. Yani bir borçlu evinde 5 bin liralık bir televizyon olduğu zaman da hacizden kurtuluyor, 500 liralık televizyon olduğunda da hacizden kurtuluyor. Burada müthiş dengesizlikler var" diye konuştu.

Nuri Almaz borçlunun abartılı şekilde korunduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bir taraftan borçluyu bu şekilde gereksiz yere fazla abartılı bir şekilde biz korurken, devletin esas görevi olan alacaklıların alacaklarını tahsil etmesi konusunda alacakları yeterli imkanı sağlayacak bir takım argümanlar sağlamıyoruz ve haklar vermiyoruz. Bu bir sürü borç, bir sürü icra takibi ama bir sürü mağdur alacaklı. Biz şöyle bir yanlış bir bilinç içerisindeyiz. Biz borçluların mağdur olduğunu düşünüyoruz ülke olarak, hayır eğer borçlu bir haksızlığa uğramışsa esasında borçlu değilse yada o kadar borcu yoksa buna rağmen o kadar para isteniyorsa evet onları koruyalım. Çağdaş hukuk devletlerinde borçluların da tamamen yaşamını sürdüremeyecek dereceye de gelmelerine mani olalım bu da bir gerçeklik. Alacaklılar eğer alacaklarını tahsil edemezse burada haklı olan bir kişinin mağdur olması söz konusu olacak. Bir taraftan borçluyu korurken esas korumanız gereken haklı olan kişiyi korumadığınızdan o zaman bir mağduriyet ortaya çıkar. Bir sürü icra dosyası ortaya çıkıyor ve adliyeler bu kadar uğraşmasına rağmen bir de adalet tecelli etmiyor. Boşa kürek çekiyoruz sürekli olarak"

Görüntü Dökümü

--------------------------

-İcra Müdürlüğünde dolaplar içerisinde biriken dosyalar

-Masalar üzerinde dosyalardan detaylar

-Koridorlardaki dosyalar

-Avukat Nuri Almaz ile röp.

-Kocaeli Adliye Binası

HABER: Ergün AYAZ-KAMERA: Orhan UZUN-İZMİT(Kocaeli), -

=================================================

5)GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN TACİZE 20 YIL HAPİS İSTEMİ

BURSA'da, gece evine gitmek isteyen 34 yaşındaki Simay H. isimli kadına cinsel tacizde bulunup, amacına ulaşamayınca  genç kadını dövüp kaçan  23 yaşındaki Hasan Uluşahan hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Cumhuriyet savcılığı,  tutuklu sanık Hasan Uluşahan hakkında, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve "cinsel saldırı" suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Bursa'da, 6 Şubat'ta gece saat 23.30 sıralarında, arkadaş ziyaretinden sonra Merkez Osmangazi İlçesi Aktarhüssam Mahallesi'ndeki evine gitmek isteyen Simay H., altgeçidi kullanmak istedi. Bu sırada şüpheli, kendisine karşı direnen Simay H.'yi döverek uzaklaştı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay sonrası Simay H. nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis cinsel tacizde bulunan kişinin bir çok suçtan kaydı bulunan Hasan Uluşahan olduğunu tespit etti. Genç kadın tarafından teşhis edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca, Hasan Uluşahan hakkında yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonunda Uluşahan hakkında, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve "cinsel saldırı" suçlarından Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Toplam 20 yıla kadar hapis cezası istenen Hasan Uluşahan'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Görüntü Dökümü

----------------------7 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE GEÇİLEN GÖRÜNTÜ

Zanlının alt geçitte kadına saldırı anı

Zanlının kadını düşürmesi ve kaçması

Zanlının emniyetteki çıkışı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,  -

===================================================

6)SANDIKLI'DA KAZA: 2 YARALI

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde otomobilin elektrik direğine çarptığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. 18 yaşındaki Nurettin Selek idaresindeki 03 L 0182 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Nurettin Selek ile 18 yaşındaki Yusuf Şahin yaralandı. Araçtaki iki kişi ise kazayı yara almadan atlattı.

Yaralılar çevredekilerin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkartılarak 112 ekipleri tarafından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hasar gören otomobil ise bölgedeki elektriğin TEDAŞ ekipleri tarafından kesilmesinin ardından çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kaza sonrası elektrik direğinde de hasar meydana geldiği tespit edildi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Kaza yapan otomobil kaza yerinde

-Yaralılar ambulansta tedavi edilirken

54,8 MB///01.43ö

HABER-KAMERA: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI(Afyonkarahisar),

===================================================

7)FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINAN 8 ÖĞRETMEN ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

KAYSERİ'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock programı kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan ihraç 8 öğretmen Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme programı olan ByLock'u kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan ihraç 8 öğretmen Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevkedildi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Zanlıların Adli Tabipliğe gelişi ve çıkışı

-Genel detaylar

(Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ DHA)

DV 1 DOSYA, 1 dakika 27 saniye/ 46 MB

==============================================

8)FETÖ EVLERİNE ÖĞRENCİ KAZANDIRMAYA ÇALIŞAN 24 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

BURSA'da,  FETÖ/PYD soruşturması kapsamında, öğrenci yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 24'ü bu sabah adliyeye çıkartıldı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, geçtiğimiz 28 Nisan günü, örgütün öğrenci yapılanmasına yönelik, Bursa merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Işık evlerine öğrenci kazandırdıkları ve ev imamlarını atadıkları iddiasıyla gözaltına alınan 24 kişinin Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgulamaları tamamlandı. Şüpheliler bu sabah, "terör örgütü üyesi olmak", "terör örgütüne üye kazandırmak" suçlarından adliyeye çıkartıldılar.

Yetkililer, öğrenci evleri yapılanmasına yönelik soruşturmanın devam edeceğini başka gözaltılarında olabileceğini söylediler.

Zanlıların Adliye'ye getirilmesi

Hüseyin TÜCCAR,BURSA/

SÜRE: 33 saniye BOYUT; 36.5 MB

==================================================

9)MAKÜ'DE RESUL DİNDAR KONSERİ

BURDUR'da Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar, üniversite öğrencilerini coşturdu.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 11'inci Bahar Şenlikleri kapsamında merkez yerleşkede Resul Dindar konser verdi. Sevilen şarkılarını MAKÜ'lü öğrencilerle birlikte seslendiren Dindar, "Mümkün oldukça doğru ve yakışır bir şekilde Karadeniz'i temsil etmeye çalışıyoruz, sizlere layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Konser sonunda MAKÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, Resul Dindar'a üniversite logosu baskılı porselen tabak hediye ederek teşekkür etti.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Katılanlardan detay

konserden detay

Resul Dindar'ın konuşması

4,51"-152 MB

Haber-Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

==================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement