Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-3

1)ABD BAŞKANI TRUMP'UN TEMSİLCİSİ MCGURK: TABKA DEAŞ'TAN KURTARILDI ABD öncülüğündeki koalisyin güçlerinin hava desteği ile Demokratik Suriye Güçleri (DSG)'nin 50 gündür sürdürdüğü Tabka operasyonu tamamlandı.

11.05.2017 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)ABD BAŞKANI TRUMP'UN TEMSİLCİSİ MCGURK: TABKA DEAŞ'TAN KURTARILDI

ABD öncülüğündeki koalisyin güçlerinin hava desteği ile Demokratik Suriye Güçleri (DSG)'nin 50 gündür sürdürdüğü Tabka operasyonu tamamlandı. Şehir merkezi ve Tabka barajı DEAŞ terör örgütünden tamamen temizlendi. ABD Başkanı Donald Trump'un DEAŞ özel temsilcisi Brett McGurk, haberi sosyal medya hesabından, "Baraj ve şehir merkezi DEAŞ'tan kurtarıldı" mesajı ile duyurdu.  Koalisyon güçlerinin hava desteği ile ana omurgasını YPG'nın oluşturduğu Demokratik Suriye Güçlerinin DEAŞ'ın kontrolünde olan Rakka'nın 50 kilometre kuzeyinde bulunan Tabka İlçesi'ne karşı 50 gündür sürdürdüğü operasyon dün gece tamamlandı. Daha önce şehir merkezini ve Tabka barajının bir kısmını alan DSG'nin, DEAŞ'ın kaldığı 3 Mahalleyi ve Tabka barajının kalan kısmını da DEAŞ'tan temizlediği belirtildi. ABD Başkanı Donald Trump'un DEAŞ'a karşı kurulan koalisyonda bulunan özel temsilcisi Brett McGurk, haberi sosyal medya hesabından duyurdu. McGurk mesajında, "Baraj ve şehir DEAŞ'tan kurtarıldı. Suriye Arap Koalisyonu tarafından yönetilen Demokratik Suriye Güçlerinin kontrolüne geçti"dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Tabka barajının drone ile çekilen görüntüsü

-DEAŞ tan temizlenen  Tabka şehir merkezinde çocukların DSG liler ile top oynaması

Ferit ASLAN/ DİYARBAKIR, -

=====================================================

2)MUŞ'TA BAZI BÖLGELERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

MUŞ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarını etkisiz hale getirmek; sığınak, barınak ve depolarını ortaya çıkarmak ve şüphelilerin evlerinde arama yapmak amacıyla düzenlenen 'Şehit Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız-2017' operasyonu kapsamında bugün saat 03.30'dan itibaren birçok yerde sokağa çıkma yasağı başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "BTÖ ve müzahir kesim tarafından operasyon esnasında ve sonrasında, uluslararası ortamda kendilerini haklı çıkarmaya yönelik sivil halkın zarar görmesini sağlamayı amaçladıkları kamuoyunca da malumdur. Söz konusu eylemlerin yapılması halinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile güvenli seyahat etme hürriyetinin ortadan kalkacağı göz önüne alındığında; kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince 11 Mayıs 2017 günü saat 03: 30'dan itibaren Muş Merkez ilçesi Alaniçi Köyü, Kayalısu Köyü, Yılmaz Mahallesi, Örtülü Mahallesi, Büyükler Mahallesi, Dalakulig Mahallesi, Licik Mahallesi, Breş Mahallesi, Malaali Mahallesi Geliyahacike Mahallesi, Yıldızlı Mahallesi, Buğdaylı Mahallesi, Bilhiddin Yaylası, Reylim Yaylası, Yamaç Köyü, Pekut Yaylası,Kazmadağ, Nasırkan Komları, Keranahisk Komları, Zeydo Komları ve Kopezer Tepe bölgelerindeki operasyonun sona ermesine kadar bahse konu yerlerde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Bahse konu bölgelere giden Muş- Kulp Karayolu üzerinde Kurtuluş Mahallesi çıkışı, Eralanı Köyü, Gürgür Mahallesi çıkışı ve Ulukaya Köyü güney çıkışında yol kontrol noktası oluşturularak karayolu çift taraflı trafiğe kapatılacaktırö denildi.

MUŞ, -

=====================================================

3)TRABZON'DA MOBİLYA FABRİKASI YANDI

TRABZON'un Arsin İlçesi'ndeki Organize Sanayi Sitesi'nde Gündoğdu Mobilya Fabrikası'nda yangın çıktı.  Arsin Organize Sanayi Sitesi'ndeki Gündoğdu Mobilya Fabrikası'nda saat 08.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. İşletmenin atölye bölümünde başlayan yangında ahşap malzemeler ateş alınca fabrika binası bir anda alevler içinde kaldı. Kontrol altına alınamayan yangın büyüyünce fabrika ve çevresindeki tesisler boşaltıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve  çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri yangına  müdahale ederken, Organize Sanayi Bölgesi de yoğun dumanla kaplandı. Polis ekipleri çevrede önlem aldı, fabrika binasının alt kısmında bulunan ahşap ve sünger gibi malzemeleri yanmaktan kurtarmaya çalışan işçiler de polislerin uyarısı üzerine bölgeden uzaklaştı.

İTFAİYE GÖREVLİSNİN KOLU KIRILDI

Bu arada, yangını söndürmek için başlatılan çalışmalar sürerken, bir itfaiye görevlisi de, basınçlı su taşıyan hortumun çelik ucunun bağlı olduğu yerden kurtularak koluna çarpması sonucu yaralandı. Kolu kırıldığı öğrenilen işçi hastaneye kaldırıldı. Büyük ölçüde kontrol altına alınan yangını söndürmek için çalışmalar da sürüyor.

OCAK AYINDA DA ÇATISI KARDAN ÇÖKMÜŞTÜ

Gündoğdu Mobilya Fabrikası, Trabzon'da 31 Ocak gecesi etkili olan kar yağışında karla kaplanan çatının çökmesi sonucu büyük hasar görmüş, fabrika binası kar kütlesiyle kaplanmıştı. Yaklaşık 10 dönüm alana kurulu olan fabrikanın sahibi Aydın Gündoğlu yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 milyon lira zarara uğradıklarını söylemişti.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Yangından görüntüler

-İtfaiyenin müdahalesi

-Kolu kırılan işçi

-Detaylar

Haber: Fatih TURAN Kamera: Selçuk BAŞAR-TRABZON/ DHA

======================================================

4)PROF. DR. ŞAHİN: KANSER TEDAVİSİNDE İLAÇLA MORAL UYUMU GEREKLİ

ÇUKUROVA Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berksoy Şahin, kanser tedavisinde moral ve motivasyonun önemli olduğunu ancak tıbbi açıdan tek başına yeterli olmadığını söyledi.

Kanser tedavisinde gerekli ilaç ve tıbbi müdahale olmadan sonuç alınamayacağını aktaran Prof. Dr. Berksoy Şahin, "Moral ve motivasyon gerçekten önemli. Buradaki önemi aslında hastaların moral ve motivasyonla standart yapılması gereken tedaviye uyumunu sağlamak anlamında önemlidir. Yoksa siz herhangi bir ilaç uygulamadan, herhangi bir kanser ilacı, hastalığı öldürücü, ortadan kaldırıcı bir ilaç uygulamadan sadece moralle ya da  motivasyonla hastalığı yenemezsiniz" dedi.

KLASİK BİR ÖYKÜDÜR

Sadece yüksek moral sayesinde kanser tedavisinin başarılı olamayacağını vurgulayan Prof. Dr. Berksoy Şahin, şunları kaydetti:

"Bu çok klasik bir öyküdür, insanlar hastalığı moralle motivasyonla nasıl yendiklerini anlatırlar. Bu tamamen bir mitolojidir. Bu şuna benzer, eğer bir kişinin boğazında mikrop varsa o mikrop sizin motivasyonunuz ya da moralinizle ölmez. Kanser de öyledir. Dolayısıyla moral ya da  motivasyonla tümör hücresi ölmez ama sadece hastaların normal standart tedaviye uyumunu arttırır, tedavinin devamlılığını sağlar. Bu anlamda moral ve  motivasyon önemli olabilir. O yüzden sadece moral ve  motivasyona bağlamak aslında yanlış bir hedefe de hastayı kilitlemek anlamına gelir bu çok doğru olmayabilir. Tıbbi tedaviye büyük bir etkisinin olduğunu da söyleyebiliriz. Evet tıbbi tedaviye uyumu arttırır, bu anlamda önemlidir. Bu da sonuçta hastanın yaşam süresine, yaşam kalitesine etkilidir. Mutlaka etrafındaki ailesi, arkadaşları ve dostlarının desteği bu anlamda çok önemli olur."

Görüntü Dökümü

------------------------

Prof. Dr. Berksoy Şahin'in konuşması

Prof. Dr. Berksoy Şahin'in detay görüntüleri

Dahiliye Onkoloji polikliniği tabelası

SÜRE: 02'13"    BOYUT: 136 MB

Haber: Yusuf BAŞTUĞ-Kamera: ADANA,

=================================================

5)KONYA'DA FETÖ/PDY'YE 2 AYRI OPERASYON: 107 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

KONYA'da polis tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik 2 ayrı operasyonda düzenlendi. Örgütün il yöneticisi ve imamlarına yönelik 24 ilde  haklarında yakalama kararı çıkarılan 88 kişiden 30'u gözaltına alındı. Örgütün ablalarına yönelik ikinci operasyonda ise 7 ilde haklarında yakalama kararı çıkartılan 19 kişiden 6'sı gözaltına alındı. Operasyonların sürdüğü ve gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturma kapsamında, daha önce yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 320 kişinin ifadesi doğrultusunda örgütün Konya İl yapılanmasında; İl - İlçe İmamı, büyük - küçük bölge imamı, ünite imamı, bölge talebe mesulü, şehir dışı talebe mesulü, arama tarama mesulü, bölge muhasebecisi, eyalet mesulü, eyalet muhacir mesulü, mütevelli grubu sohbet hocası, ser rehberi olarak görev aldığı ileri sürülen aralarında gazetecilerinde bulunduğu  88 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

24 İLDE OPERASYON

Ardından bugün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Konya merkezli 24 ilde daha önce belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 'FETÖ/PDY örgütünün il yöneticiliğini yapmak, terör örgütüne üye olmak, örgüte finans sağlamak, suçtan kaynaklı mal varlığı değerini artırmak' suçundan şu ana kadar 30 kişi gözaltına alındı.

ÖRGÜT ABLALARINA OPERASYON

Konya'da bugün ikinci operasyonda örgütün ablalarına yönelik oldu. Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından 7 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda, haklarında örgüt ablası olduğu iddiasıyla yakalama kararı çıkartılan 19 kişiden 6'sı gözaltına alındı.

Her iki operasyonunda sürdüğü ve gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Görüntü Dökümü

----------------

Şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilmesi

Sağlık kontrolünden çıkartılması

(Haber- Kamera: Tolga YANIK KONYA DHA))

==========================================

6)İYİLEŞEN DENİZ KAPLUMBAĞALARI DENİZE SALINDI

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'ndeki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde (DEKAMER) tedavi edilen 5 deniz kaplumbağası, denize bırakıldı.

DEKAMER tarafından tedavileri tamamlanan 3'ü caretta caretta, 1'i yeşil deniz kaplumbağası ve bir diğeri ise yumuşak kabuklu Nil kaplumbağası denilen Trionyx Triunguis türü kaplumbağa olmak üzere 5 deniz kaplumbağasının denize bırakılması nedeniyle tören düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Müdürlüğün Daire Başkanı Ali Özkır, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, çevre ve şehircilik il müdürlüğü yetkilileri de törene katıldı.

DEKAMER Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, yaralı kaplumbağaların bakımları yanı sıra deniz kaplumbağalarının uydu takip sistemi ile izlenmesi, genetik çalışmalar ve kumsaldaki yuvaların korunması gibi çalışmaları 6 personel ve 30 civarında gönüllü öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirdiklerini belirtti. Geçen yıl kumsalda 658 yuva tespit edildiğini ve toplamda 42 bin yavrunun denizle buluştuğunu ifade eden Kaska, "2009'da kurulan merkezimize bugüne kadar 195 yaralı deniz kaplumbağası geldi. Bunların 106'sı iyileştirilerek denize gönderildi. Yaralanma sebeplerinin başında olta balıkçılığı gelmekte. Bir kısmı da tekne pervaneleri çarpması ve kasıtlı insan saldırılarından oluşuyor. Bugün, iyileşen 5 kaplumbağa, doğal ortamlarıyla buluşacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy ise, " Muğla'da çok geniş özel çevre koruma alanlarımız ve SİT alanlarımız var. Buralardaki sorunları yerinde görmek ve çözüm önerileri geliştirmek için arkadaşlarımla birlikte buradayız. Tabii ki Muğla'ya galipte İztuzu'na uğramamak olmazdı. İztuzu'nda bulunan DEKAMER'de, yaralı kaplumbağalar hem tedavi ediliyor hem de rehabilite edilerek tekrar doğal ortamlarına salınıyor. 5 özel çevre koruma bölgemizde bulunan kumsallarda 2016 yılı içinde 91 bin adet yavru denizle buluştu. Bugün de iyileşen 5 kaplumbağayı doğal ortamlarıyla buluşturacağız" dedi.

Konuşmaların ardından 5 deniz kaplumbağası İztuzu plajından denize bırakıldı.

Görüntü Dökümü

----------------

Rehabilitasyon merkezinden görüntü

Kaplumbağaların denize gönderilmesi

Yakup Kaska ve Kemalettin Cengiz Tekinsoy konuşması

Haber- Kamera: Süleyman İLTER/ ORTACA (Muğla),

======================================================

7)FOSEPTİK ÇUKURUNA DÜŞEN İNEK İÇİN SEFERBERLİK

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 4 metrelik foseptik kuyusuna düşen inek için seferber olundu. Üç saat kuyuda kalan inek, ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

Dün (çarşamba) saat 19.00'da meydana gelen olayda, Bitez Mahallesi Adliye Caddesi Mandalin Sokak'ta yaşayan Ersin Alpay'a ait evin 4 metrelik foseptik çukuruna, Baki Efe'ye ait inek düştü. İneğin sahibi ve ev sahibinin denemelerine rağmen kurtarılamayan inek için Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Muğla 911 Arama-Kurtarma ekibi çağrıldı. Birlikte operasyon yapan ekipler, ayaklarına kadar foseptik suyunun içinde kalan ineği 3 saatlik çalışmayla kurtarabildi. Çukurun içine giren itfaiye ve 911 ekibinin belinden iple bağlayıp iş makinesi yardımıyla dışarı çıkardığı inek, bir süre sonra olayın etkisini atlatınca ahırına götürüldü.

Görüntü Dökümü

----------------

Kuyunun içindeki ineğin görüntüsü,

Ekiplerin ineği bağlarken ineğin kuyudan çıkarılması, ineğin sahibi

Haber: Nilüfer DEMİR, Kamera: Hülya ELTEŞ/ BODRUM(Muğla), DHA)

====================================================

8)AKSONA MANCORNA, TÜRK SANAT MÜZİĞİ EZGİLERİYLE DENİZE İNDİ

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 'Aksona' olarak tanınan son süngerci Mehmet Baş'ın 'Aksona Mancorna' isimli tirhandil teknesi, 7 aylık bakımın ardından törenle denizi indirildi. Bakım çalışmalarına ünlü komedyen Ata Demirer'in de destek verdiği tekne, Türk Sanat Müziği ezgileriyle denizlere geri döndü.

Yalıçiftlik Mahallesi'ndeki bir tersanede 16 Kasım'da karaya çekilen, 'Aksona' olarak tanınan son süngerci Mehmet Baş'ın 'Aksona Mancorna' isimli tirhandil teknesinin bakımı tamamlandı. Baş'ın 19 yıl sonra genel bakım için tersaneye çektiği ve ünlü komedyen Ata Demirer'in zımpara yapıp macun çektiği teknenin denize indirilmesi için tören düzenlendi. Mehmet Baş'ın arkadaşlarının ve yakınlarının katıldığı törende, tekne Türk Sanat Müziği ezgileriyle denize indirildi.

Baş, 25 Haziran 1998'te yapılan teknenin bakım yapılması gerektiğini belirterek, "19 yıl sonra kapsamlı bir bakım yapılması gerekiyordu. Birçok şeyi yenilendi. İlk günkü gibi oldu. Ata Demirer de sağ olsun benimle birlikte gelip, bakım çalışmalarına da destek oldu" dedi.  Aksona Mehmet'in dümenin başına geçtiği tekne, korna sesleri ve Türk sanat Müziği ezgileriyle tekne denize indi. Bodrum Limanı'na doğru Yalıçiftlik'ten denize açıldı.

===KUTU===

AKSONA NEDİR?

Deniz dibindeki vurguna karşı uygulanan emniyet durakları

Görüntü Dökümü

----------------

Aksona Mehmet ile röp,

Çalışmalardan görüntüler,

Türk sanat Müziği ezgileriyle denize inmesi

Teknenin denize açılması

Haber: Nilüfer DEMİR, Kamera: Hülya ELTEŞ/ BODRUM(Muğla), DHA)

====================================================

9)BALIKESİR'DE SANAT SOKAKTA

BALIKESİR Güzel Sanatlar Derneği (BALSANAT) Altıeylül İlçesi 75. Yıl Parkı'nda bu yıl 5'inci kez Sanat Sokağı Şenliği düzenledi.

BALSANAT Derneği'nin dün (çarşamba) 14.00-20.00 saatleri arasında, Altıeylül 75. Yıl Parkı'nda gerçekleştirdiği Sanat Sokağı Şenliği'nin açılışını AK Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile BALSANAT Derneği Başkanı Rafet Topalak yaptı. Açılışa  AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Sinan Ergüven, Oğuz Boyları Karesi Yörük Türkmen Derneği Başkanı Nail Akkeçi, sivil toplum kuruluşu üye ve yöneticileri, çok sayıda sanatsever ve öğrenci katıldı. Rafet Topalak açılış konuşmasında, sanatın yaygınlaşmasını sağlamak, yetenekleri ortaya çıkarmak istediklerini söyleyerek, "Beş yıldan bu yana gerçekleştirdiğimiz, Sanat Sokağı Şenliği ile bu işlevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Genç sanatçıların yetişmesini destekliyoruz. Sanatçı aydındır, şiddete karşıdır, saygılıdır. Sanatçı inançlıdır, her şeye şeffaf bakar. Sanatın güzelliklerinin olduğu yerde kötülük barınamaz" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediye olarak her zaman sanata ve sanatçıya destek olduklarını dile getirdi. Sanatsız bir milletin geleceği olamayacağını savunan Kafaoğlu, her zaman sanatçının yanında olduklarını vurguladı.

ALAMİNÜT MAKİNEDEN RENKLİ ÇIKTI

BALSANAT Derneği'nin düzenlediği Sanat Sokağı Şenliği'nde, halk oyunları yarışmasında Türkiye ikincisi olan Kurtdereli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Pamukçu Bengi Gençlik ve Spor Kulübü, yöresel halk oyunları gösterisi sergiledi. Engelli gençlerin oluşturduğu Karesi Mehteran'ın gösterisi ise büyük alkış aldı. Açılış etkinliklerinin ardından vitray, ebru, çini, kağıt katlama, keçe tasarım, ahşap yontu ve resimlerin sergilendiği standlar gezildi. Protokol standları gezerken, Balıkesirli fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na ilginç bir sürpriz yaptı. Pek çok kişinin bilmediği alaminüt makine ile Başkan Zekai Kafaoğlu'nun fotoğrafını çeken Ahmet Esmer, makinenin kasasına sakladığı renkli fotoğrafı çıkarıp espiri yaptı. Esmer, "Alaminüt makineyi gençler bilmez. Bir zamanlar resmi dairelerde evraklara istenen vesikalıkların vazgeçilmez makinesiydi. Bugün başkana güzel bir sürpriz yaptım ve önceden hazırladığım renkli fotoğrafı alaminütün içinden çıkarıp başkana verdim" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------

Şenlikten detay görüntüler

Ahmet Esmer'in Başkan Kafaoğlu'nun fotoğrafını çekmesinden görüntü,

Başkana renkli resmi vermesinden görüntü.

Haber - Kamera: Hilmi DUYAR/ BALIKESİR,

=====================================================

10)AJDA PEKKAN TATİL İÇİN BODRUM'A GELDi

SÜPERSTAR Ajda Pekkan bu ayın sonunda piyasaya çıkaracağı albümünü tamamlar tamamlamaz soluğu Bodrum'da aldı. Ajda Pekkan Gümüşlük'te yemek yedi, hayranları ile sohbet etti.

Ünlü pop yıldızı Tarkan ile 6 yıl aradan sonra düet yapan Ajda Pekkan, yeni şarkılarının yer aldığı albüm çalışmalarını tamamlamasının ardından menejeri ve müzisyenleri ile birlikte Bodrum'a geldi. Dün (çarşamba) akşam saatlerinde Gümüşlük sahilindeki Mimoza Restoran'a gelen Ajda Pekkan, sade kıyafeti az makyajlı hali ile dikkat çekti. Deniz ürünlerinden oluşan hafif bir akşam yemeği yiyen 71 yaşındaki Ajda Pekkan restoranda hayranları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, özçekim yaptı.

YUNAN ADALARINA GİDECEK

Ajda Pekkan'ın dinlenmek için bugün yat ile iki gün sürecek Yunan adaları turuna çıkacağı, ardından İstanbul'a döneceği öğrenildi. Restoranda yaklaşık bir saat kalan Ajda Pekkan, daha sonra asistanı ile birlikte cipine binerek kardeşi Semiramis Pekkan'ın Bodrum şehir merkezindeki villasına gitti. Ajda Pekkan'ın bir hayranı ise birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü sanatçı, 13 Mayıs'ta Tuzla Marina Arena'da Murat Boz ile birlikte konser verecek.

Görüntü Dökümü

----------------

-Ajda Pekkan restoranda sohbet ederken, hayranları ile fotoğraf çektirirken görüntü,

-Gümüşlük'te yemek yediği restorandan görüntü.

Haber-Kamera: Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement