Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-4

SAMSUNLU ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR1)ŞEHİT BABASI: İŞTE BENİM YAVRUMHAKKARİ'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er 28 yaşındaki Erkan Karaca'nın babası Ayhan Karaca, oğlunun fotoğrafını eline alarak kalabalığa...

03.11.2017 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUNLU ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

1)ŞEHİT BABASI: İŞTE BENİM YAVRUM

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er 28 yaşındaki Erkan Karaca'nın babası Ayhan Karaca, oğlunun fotoğrafını eline alarak kalabalığa gösterip, "İşte benim yavrum. İşte benim aslanım. Canımın parcası" diyerek göz yaşı döktü. Şehidin ablası Ceylan Karaca ise kardeşinin üniformasını giyerek Türk bayrağına sarılı naaşını karşıladı. ehit Piyade Sözleşmeli Er Erkan Karaca'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi helallik için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak babasının oturduğu Canik İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı helallik esnasında şehidin babası Ayhan Karaca, oğlunun fotoğrafını eline aldı. kalabalığa dönerek oğlunun fotoğrafını gösteren baba Karaca, "İşte benim yavrum. İşte benim aslanım. Canımın parcası. Biricik evladım. Vatan sağolsun" diyerek göz yaşı döktü. Ablası Ceylan Karaca ise kardeşini, üniformasını giyerek karşıladı. Ağabeyinin tabutuna sarılan abla Ceylan Karaca, "Yavrum. Kardeşim. Evine böyle mi gelecektin" diye ağıt yaktı.

Helallik sonrasında şehidin cenazesi tören için İlkadım İlçesi'nde bulunan Büyük Camii'ne götürüldü.

Görüntü dökümü

---------------

-Detaylar

-Baba Ayhan Karacan'ın taziyeleri kabul etmesi

-Abla Ceylan Karacan'dan detaylar

-Cenaze'nin gelişi

-Baba Ayhan Karacan'ın oğlunun fotoğrafını göstermesi

-Helallik alınması

-Detaylar

(Süre: 04.42 dk) - (Boyut: 150.42 mb)

Habeer-Kamera: Hakan AKGÜN-Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN,

==================================================

2)PKK'LI TERÖRİSTLERİN TACİZ ATEŞİNDE YARALAN SÖZLEŞMELİ ER ŞEHİT OLDU

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde dün PKK'lı teröristlerin açtığı taciz ateşinde ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Ersin Özyurt, tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit erin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Bingöl'ün Solhan ilçesine gönderildi.

Şemdinli'deki Topraklı Tepe bölgesine dün PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte vurulup ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Ersin Özyurt, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Özyurt, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Ersin Özyurt'un cenazasi, toprağa verilmek üzere memleketi Bingöl'ün Solhan ilçesine gönderildi. İlçeye bağlı Murat köyü Alak mezrasında yaşayan aileye acı haberi İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş verdi.

Piyade Sözleşmeli Er Ersin Özyurt'un 8 Mart 2016 tarihinde 49'uncu Komando Tugay Komutanlığı emrinde nişancı yardımcısı olarak göreve başladığı belirtildi.

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

Mesut BUDRAÇ/BİNGÖL, -

==================================================

3)ŞEHİT ANNESİNİ AĞLATAN TÖREN

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin 2 yıl önce Diyarbakır'da şehit ettiği jandarma uzman çavuş Selim Vural adına düzenlenen futbol turnuvasının ödül törenine katılan annesi Ürkiye Vural, duygulu anlar yaşayıp, gözyaşı döktü.

Malkara Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 13 takım, 116 sporcunun katıldığı 15 Temmuz Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Şehit Selim Vural Futbol Turnuvası düzenledi. Üç hafta süren turnuvada derece alan takımlar için okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine şehit uzman çavuş Selim Vural'ın annesi Ürkiye Vural ile ağabeyi Ramazan Vural da katıldı. Turnuvayı düzenleyen öğrencileri teşekkür etmek için kürsüye gelen şehit annesi Vural, "Düzenlediğiniz bu turnuva için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sizlere yavrularım. Allah sizleri de vatanımıza, milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeye nasip, kısmet etsin annenize, babanıza. Ne diyeyim yavrum sizlere, sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Başka bir şey diyecek halim kalmadı" diyerek ağladı.

Törende dereceyi giren takımları ödülleri Ürkiye Vural, Ramazan Vural ve okul müdürü Mümin Lütfüğlu verdi. Tören sonunda okul müdürü Lütfüğlu,  şehit annesi Vural'ın elini öperek çiçek verdi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Saygı duruşu İstiklal Marşı okunması

-Şehit annesi Ürkiye Vural'ın konuşması

Anne Vural'ın ağlaması

-Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu'nun konuşması

-Ödül töreni

-Okul Müdürünün şehit annesinin elini öperek çiçek vermesi

Haber-Kamera: Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),

=====================================================

4)ÖĞRENCİLERE EL ÖPTÜREN MÜDÜR HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

KAHRAMANMARAŞ İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yılmaz, Pazarcık ilçesinde bahçe kapısı dışında öğrencilere elini öptüren Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yılmazcan hakkında inceleme başlatıldığını söyledi.

Pazarcık Anadolu Lisesi'nde ne zaman ve kim tarafından çekildiği bilinmeyen görüntülerde, müdür İbrahim Yılmazcan, okulun bahçe kapısı önünde oturuyor. Bu sırada okula gelen öğrenciler, Yılmazcan'ın elini öpüp, içeri giriyor. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, olayı Meclis'e taşıdı.

Sosyal medyada da tepki çeken görüntülerle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü de harekete geçti. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yılmaz,  "Pazarcık Anadolu Lise'mizde çıkan o görüntülerden sonra Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzden gerekli bilgileri aldık ve hemen gerekli incelemeleri başlattık. Gelen raporlar doğrultusunda gerekli işlemleri yapacağız" dedi.

Müdür İbrahim Yılmazcan ise gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, -

==================================================

5)AK PARTİ'Lİ KARAASLAN: HASANKEYF'İN TARİHİ YOK OLMAYACAK

AK Parti'nin Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ilısu Baraj Göleti altında kalacak olan Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesini ziyaret ederek, Ilısu Barajı kapsamında yapılacak çalışmalarda, Hasankeyf'in tarihinin yok olmayacağını söyledi.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Batman'ın tarihi Hasankeyf İlçesi'ne gelen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, beraberindeki AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile birlikte Ilısu Barajı çalışmalarını ve ilçede yapılan yeni konutlar ile tarihi yerleri gezdi.

Hasankeyf'ten etkilenmemenin mümkün olmadığını böyleyen Karaaslan, ilçede önemli çalışmaların yapıldığı dikkat çekti. Ilısu Barajı çalışmalarında ilçenin tarihinin korunduğunu anlatan Karaaslan, şöyle konuştu:

"Şu anda bu havayı koklamadan dolayı çok memnuniyet duyuyorum. Sevindirici olan burada tarihin yok olmayacağıdır. Çünkü yeni yapılan proje sürekliliği sağlayan bir projedir. Hasankeyf hem ülke hemde dünya genelinde önemli bir ilçedir. Önümüzdeki süreçte başarıyla tamamlanması gereken bir proje var. Büyük bir baraj yapılıyor. Biz de bu çalışmaları tam da yerinde görmek için halkımızla birlikte olmak için, hem buradaki yerel bilgileri almak hem de nabızı yoklamak için geldik. Cumhurbaşkanımızın hassasiyetini hepimiz biliyoruz. Çok büyük öneme sahip ilçemizin taşınması, yeni yaşam alanları oluşturması noktasında büyük hassasiyetleri var. Dolasıyla biz de bugün AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu olarak ben ve ekibimle birlikte, milletvekillerimizle Hasankeyf'teyiz. Önce alanı gezdik. Yeni yaşam alanı gezdik, bir takım bilgiler aldık. Ardından eski çarşıyı gezdik. Esnafımızla vatandaşlarımızla buluştuk. Talepleri dinledik ihtiyaçlarını öğrendik. Bütün bu bilgileri bir değerlendirme toplantısında tamamlayacağız. Ardından Ankara'ya gitiğimiz zaman somut atılabilecek adımlar atılması için bir çalışma içerisine gireceğiz."

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Karaaslan ve beraberindekilerinin Hasankeyf ziyareti

-İmam Abdullah türbesinin ziyareti

-Eski çarşıyı gezerken

-Vatandaşların zorunu dinlerken

-Karaaslan'ın konuşması

-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Reşat YİĞİZ/BATMAN,

==============================================

6)TANKER DEVRİLDİ, 15 TON ASFALT YOLA AKTI

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tanker devrilirken, 15 ton asfalt yola aktı. Çevre İl Müdürlüğü ekipleri asfaltın yağmur kanallarından denize gitmesini engellemek amacıyla mazgal önlerine toprak döktü.

Kaza sabah saatlerinde, D-100 Karayolu Hereke mevkiinde meydana geldi. Halil Demirler idaresindeki 06 DL 6070 plakalı asfalt yüklü tanker sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, tankerde bulunan 15 ton asfalt yola aktı. Kazayı görenler polisi ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Yaralanan tanker sürücüsü Halil Demirler olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlandı. Tankerden sızan asfalt yağmur kanallarını doldurdu. Kocaeli Çevre İl Müdürlüğü ekipleri, asfaltın mazgallardan denize ulaşmasını engellemek amacıyla mazgal önlerini yol kenarından aldığı toprakla kapattı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Kaza yapan araçtan görüntü

-Yola akan asfalttan

-Yağmur kanalına akan asfalt

-Çevre il müdürlüğü ekiplerinin mazgalların önüne toprak dökmesi

HABER: Ergün AYAZ-KAMERA: Çağla DAŞÇI  KÖRFEZ(Kocaeli), -

================================================

7)ŞANLIURFA'DA, ORGANİK MEYVELER YOKSULA DAĞITILIYOR

ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesinin 200 dönümlük Şehit Nusret Fidanlığı Bahçesinde yetiştirilen organik meyveler paketlenerek, yoksul ailelerin evlerine teslim ediliyor.

GAP Vadisi Projesi içerisinde yer alan Şehit Nusret Fidanlığı Bahçesi'nden toplanan ve aralarında üzüm, incir, nar, zeytin, elmanın da bulunduğu 15 çeşit meyve maddi durumu iyi olmayan yoksul ailelere dağıtılıyor. Şanlıurfa Valiliğinin kentin kurtuluş mücadelesinde şehit olan "Nusret Bey" anısına oluşturduğu ve daha sonra Büyükşehir Belediyesine devredilen yaklaşık 200 dönüm arazi üzerine kurulu bahçeden toplanan meyveler paketlenerek, Kültür Sosyal İşler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere götürülüyor. Kapılarına kadar götürülen meyveleri alan yoksul vatandaşlar belediye yetkililerine teşekkür etti.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Bahçede işçiler tarafından toplanan meyveler

Paketlenen meyvelerin evlere teslim edilmesi

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 358 MB

====================================================

(ÖZEL)

8)CAM KARDEŞLERİN YOL ÇİLESİ

MUŞ'un Hasköy ilçesinde yaşayan cam kemik hastası 29 yaşındaki Serhat ile 18 yaşındaki Mesut Bütün, evlerinin önünden geçen 700 metrelik yolun asfaltlanmasını istedi. Düşme veya çarpma sonucu bir yerleri kırıldığında ambulansla hastaneye götürülürken bu yolun kendilerine ızdırap verdiğini söyleyen Serhat Bütün, "Bizi hastalığımızdan çok evimizin önünden geçen bu yol korkutuyor" dedi.

Muşlu, Meral- Maşallah Bütün çiftinin 11 çocuğundan ikisi olan cam kemik hastası Serhat ile Mesut, evlerinin önünden geçen ve köstebek yuvasını andıran 700 metrelik yolun asfaltlanması için çalmadık kapı bırakmadı. 9 yıldır bunun mücadelesini verdiklerini ancak başaramadıklarını belirten Mesut Bütün, tedavisi olmayan bir hastalığın pençesine düştüklerini söyledi. Vücutlarında oluşan kemik kırılması nedeniyle ambulansla hastaneye götürülürken bozuk yolun kendilerini bir beşik gibi salladığını ve bununda büyük bir ızdırap verdiğini belirten Serhat Bütün, "Kardeşimle ben doğuştan cam kemik hastasıyız. Bizi bu hastalığımızdan çok evimizin önünden geçen yol korkutuyor. Çünkü düşüp bir yerimizi kırdığımız zaman ambulansla hastaneye giderken bir beşik gibi sallıyor ve bize büyük bir acı veriyor. Adeta çektiğimiz acılarımıza acı katıyor. Yolun asfaltlanması için başta Hasköy belediyesi olmak üzere her yere müracaat ettik. Ama 9 yıldır bir sonuç alamadık. Ne olur bu yola bir asfalt dökülsün ve bizim kabusumuz da sona ersin. Hastalığımıza çare yok ama bu yola elbet vardır" diye konuştu.

Bugüne kadar kendisinin 18, kardeşinin ise 11 kez kemiğinin kırıldığını hatırlatan Bütün, "İlçenin Sayanlar Mahallesi Bahçelievler'de oturuyoruz. Evimiz Hasköy'e 2, Muş'a ise 18 kilometre uzaklıkta. Hastalığımız nedeniyle okula gidemedik ama kardeşim ve ben açıktan okuduk. Ben Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji 4'üncü sınıf, yatağa bağımlı olan kardeşim ise açık öğretim lise ikinci sınıf öğrencisi" dedi.

Şeker fabrikasından emekli olan baba Maşallah Bütün ise, çocuklarının asfalt yol isteğinin kış gelmeden yapılmasını isteyerek, "Onların yaşadığı sıkıntıları anne, baba ve kardeşleri olarak bizler de yaşıyoruz. Onların hastaneye giderken çektiği acılar tarif edilemez. İki evladım için 700 metrelik bir yolun bugüne kadar asfaltlanmaması bizi üzüyor" dedi

Görüntü Dökümü

--------------

-Bozuk olan yol

-Ambulansta hastaneye gitmeleri

-Serhat Bütünün ambulans içinde konuşması

-Mesut Bütün ve Serhat Bütün'ün evlerinden detay

-Serhat Bütün'ün konuşması

(Haber-Kamera: MUŞ,

SÜRE: 07.42 BOYUT: 350 MB)

==============================================

9)VALİ YAZICIOĞLU'NUN HATIRASI UNUTULMADI

MERHUM vali Recep Yazıcıoğlu'nun 1992 Erzincan depremi ardından yeni yapılan bir mescit için aldırdığı avize, yıllarca depoda konulduktan sonra çıkartılarak, ait olduğu yere tekrar asıldı. Emekli İmam Ahmet Kaya, Vali Yazıcıoğlu'nun hatırasına sahip çıktıklarını ifade etti.

Erzincan'da 1991-99 yılları arasında görev yapan Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu, 1992 depreminde yıkılan müftülük binasının yerine yeniden yapılması ile mescide yaklaşık 30 kilo ağırlığında ve yüzlerce parlak taştan oluşan avize alarak astırdı. O dönemde mescitte görev yapan emekli imam Ahmet Kaya, görev süresince merhum valinin hatırası olarak avizenin bakımlarını yaparak kullandı. Kaya'nın 1999 yılında emekli olması ardından avize bir süre sonra depoya kaldırıldı.

Geçen sürenin ardından mescidi ziyaret eden emekli imam valinin hatırasını yerinde göremeyince üzüldü ve depoya kaldırıldığını öğrendi. Mescitteki görevli İmam Lütfü Şimşek ile birlikte avizeyi depodan çıkartan Kaya temizlik ve tamirin yaparak tekrar astırmak için uzun uğraşlar verdi. Yaklaşık 2 hafta süren temizlik ve bakımın ardından avizenin taşları yeniden dizildi ve elektrik onarımının ardından uzun uğraşlarla yeniden eski yerine asıldı.

Emekli İmam Ahmet Kaya, merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun hatırasını yeniden yaşattığı için mutlu olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

"Arkadaş bunları kaldırmış yenisiyle değiştirmiş ve depoya koymuşlar. Emekli olduğum zamanlarda bu arzum vardı. Gelip görünce dedim ki; 'O Recep beyin hatırasıdır, bulun getirin. Arkadaşlar da buldu, getirdi. Depodan çıkarttığımızda kir ve pas içersindeydi. Mevcut imam arkadaşla yıkadık, temizledik, şuanda dizdik. Bu hatıra yerine konmuş olacak."

Avizenin tüm tamir ve temizlik işlemler yapılmasının ardından, müftülük binası içerisindeki mescide akşam namazının ardından tekrar asıldı.

Görüntü Dökümü

--------------

-Avizeden görüntü

-Avizenin onarımı ve bakımından görüntü

-Emekli imamın açıklaması

-Avizenin dizilmesi

-Avizenin taşınması ve yerine asılması

-Avizenin mescit içerisinde yanması ve son hali

(Haber-Kamera: Coşkun MENEK/ ERZURUM,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ESOGÜ Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti
    10:58 ESOGÜ Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • TEM Otoyolu'nda kaza: Hafif ticari araç takla attı, bir kişi yaralandı
    10:57 TEM Otoyolu'nda kaza: Hafif ticari araç takla attı, bir kişi yaralandı

    TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde meydana gelen kazada, İstanbul'dan Gümüşhane'ye giden bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve takla attı. Kazada araçta bulunan evli çiftten biri yaralandı. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı
    10:57 Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı bulunan bir zanlı yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı
    10:57 Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı

    Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü, kontrolsüz şerit değiştiren otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan hakim ve savcılardan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluştu.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Çölyak Hastalarına Glütensiz Gıda Kolisi Dağıtıyor
    10:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi Çölyak Hastalarına Glütensiz Gıda Kolisi Dağıtıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, yüksek maliyeti nedeniyle Çölyak hastalarının erişmekte zorlandığı ürünleri 'Glütensiz Gıda Kolisi' içerisinde Ramazan Ayı kapsamında Çölyak hastalarına ücretsiz olarak ulaştırıyor.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edildi
    10:55 İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edildi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti. Olay sonucunda şahıs yaralanırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede 2 mermi kovanı bulundu ve bir araçta küçük çapta hasar meydana geldiği tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti
    10:55 Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve Zirve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan down sendromlu öğrencileri ziyaret etti. Jandarma köpekleri Zümrüt ve Türlü, çocuklara gösteri sundu ve öğrenciler el baskısı yaparak oyunlar oynadı.

  • Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı
    10:54 Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

    Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda motosiklet refüjdeki kaldırım taşına çarparak devrildi. Yardıma ilk olarak olayı gören bir vatandaş yetişti. Kaskı sayesinde başından yaralanmayan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Advertisement