Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-4

Dha Yurt Bülteni-4

DEAŞ'ın 27 merkezi imha edildi, 12 terörist öldürüldüSURİYE'de sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk jetleri ile silahlı İHA tarafından terör örgütü DEAŞ'ın 27 merkezi imha edildi, 12 terörist etkisiz hale getirildi.

11.12.2016 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEAŞ'ın 27 merkezi imha edildi, 12 terörist öldürüldü

SURİYE'de sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk jetleri ile silahlı İHA tarafından terör örgütü DEAŞ'ın 27 merkezi imha edildi, 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 110 günden bu yana sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'a ait 26 merkez, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait jetler tarafından gerçekleştirilen harekatla imha edildi, 9 terörist öldürüldü. Silahlı İHA tarafından ise 1 silahlı araç imha edildi, burada da 3 terörist etkisiz hale getirildi. Harekat kapsamında Türk Hava Kuvvetleri uçaklarından, El Bab bölgesinde, sivil halkın uzaklaşmaları yönünde bildiri atıldığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı tarafından harekatın sonu durumuna ilişkin yapılan bilgilendirmede, şöyle denildi: "Türk Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarımız tarafından, Bab, Bzagah ve Kabr al Mukri bölgelerinde tespit edilen DEAŞ'a ait barınma ve karargah maksadıyla kullanılan 21 bina, mevzide ateş eden silah yüklü 3 araç, 1 silah deposu, örgüt mensuplarının gizlendiği 1 tünel imha edilmiş, 9 DEAŞ mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Silahlı İHA tarafından, El-Bab bölgesinde tespit edilen 3 DEAŞ mensubu etkisiz hale getirilmiş, 1 silahlı araç imha edilmiştir. DEAŞ'ten temizlenen bölgelerde muhaliflere destek sağlayan patlayıcı madde tespit ve imha timlerimiz tarafından 16 el yapımı patlayıcı imha edilmiş, harekatın başından bugüne kadar, çoğu tuzaklanmış 2058 el yapımı patlayıcı 42 mayın kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiştir. Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından, El Bab meskun mahalli ve civarında bulunan sivillerin çatışmalardan etkilenmemesi, masum insanların can ve mal kayıplarının önlenmesi maksadıyla DEAŞ terör örgütü unsurlarının bulunduğu bölgelerden uzaklaşmaları ve güvenli bölgelere geçmeleri yönünde uyarıların yer aldığı çok sayıda bildiri havadan atılmıştır. Terör örgütleri tarafından kullanılan ve hudut bölgemizde güvenlik riski doğuran Suriye kuzeyinde, icra edilen koalisyon harekatına destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri almakta ve bu konuda azami hassasiyet göstermektedir."

Görüntü Dökümü

--------------------

-ARŞİV

-Hava harekatı görüntüleri

-Hedeflerin imha edilmesi

Haber: KİLİS - ANKARA

=============================================

Şehit ateşi Samsun'a da düştü

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 27 yaşındaki Mustafa Öztürk'ün memleketi Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birisinin Samsunlu polis memuru Mustafa Öztürk olduğu belirtildi. Şehit Öztürk'ün Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bulunan baba evine acı haberi ulaştı. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, şehit Öztürk'ün baba evine giderek annesi Nurcan ve babası Ahmet Öztürk'e acı haberi verdi. Evlatlarının şehit haberini alan acılı anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Bekar olan Mustafa Öztürk'ün 2.5 yıllık polis olduğu belirtilirken kardeşinin de Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde öğrenci olduğu ifade edildi.

Şehit haberinin öğrenilmesinin ardından baba evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberi duyan yakınları ise taziye için baba evine koştu.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Şehidin baba evinden detay

-Evin önünde bekleyen ambulans

-Şehidin yakınlarından detay

-Şehidin fotoğrafı

-Detaylar

Haber-Kamera: Nevzat AKKAYA/ÇARŞAMBA (Samsun),

==================================================

Ankara'ya şehit ateşi düştü

İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru 21 yaşında ki Mehmet Zengin'in Ankara'da ki baba ocağına acı haber ulaştı.

Beşiktaş'ta dün akşam meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru 21 yaşında ki Mehmet Zengin'in Ankara'nın Etimesgut ilçesi Oğuzlar Mahallesinde ki baba evine kara haber ulaştı. Şehit haberi Kadir ve Birsen Zengin çiftine sağlık ekipleri eşliğinde polis yetkilileri tarafından verildi. Polis memuru Zengin'in şehit haberi üzerine sevenleri ve yakınları baba evine akın etti. Şehidin ailesinin oturduğu apartmana ve çevrede ki binalara Türk bayrakları asılırken, site bahçesine Etimesgut Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

Hain saldırıda şehit olan Mehmet Zengin'in cenazesinin akşam saatlerinde Ankara'ya getirileceği, yarın Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Mehmet Zengin'in 3 ay önce göreve başladığı kaydedildi.

Görüntü Dökümü

-Şehidin evinden görüntü

Türk bayraklarından görüntü

Şehidin yakınlarından görüntü

HABER-KAMERA: TAHSİN GÜNER/ ANKARA

=======================================================

Şehit ateşi Kayseri'ye de düştü

İSTANBUL Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada şehit olan 30 polisten Yasin İke'nin, Kayseri'deki baba ocağına ateş düştü.

Dün akşam Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yaşanan hain terör saldırısında şehit olan özel harekat polisi Yasin İke'nin, Talas ilçesi Örencik mahallesinde oturan babası Üzeyir İke'ye, yetkililer tarafından oğlunun şehadet haberi verildi. Oğlunu kaybetme acısına dayanamayan baba fenalaştı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan acılı baba, daha sonra polis aracıyla evine götürüldü. Yakınlarının desteğiyle hastaneden çıkan baba Üzeyir İke, "Yavrum, Yasin'im" diye ağladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Şehit Yasin İke'nin babası Üzeyir İke'nin hastane çıkışı görüntüsü

-Genel detaylar

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, DHA)

=====================================================

Hatay, şehidine ağlıyor

İSTANBUL'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru 27 yaşındaki İlker Uylaş'ın Hatay'daki baba evine ateş düştü.

Merkez Antakya İlçesi'nde oturan şehit polis memuru İlker Uylaş'ın, Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bekçi olan babası Behçet Uylaş'a oğlunun şehit haberi emniyet görevlileri tarafından verildi. 7 yıllık polis memuru olan oğlunun şehit haberini alan annesi Havva Uylaş fenalık geçirdi. Acı haberi aldıktan sonra güçlükle ayakla durabilen şehidin babası Behçet Uylaş'ta yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. 4 aylık evli olan şehit İlker Uylaş'ın ailesinin oturduğu sokağa Türk Bayrakları asıldı. Ağabeyi de kendisi gibi polis memuru olan İlker Uylaş'ın Hatay Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte defnedileceği açıklandı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Şehidin evinin önünde bekleyenler detay

Şehit evine ve binaya bayrak asılması detay ve genel görüntüler

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK-Emek ÇAKILI/HATAY, -

=======================================

Şehit acısı Van'a düştü

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 27 yaşındaki Soner İdil'in memleketi Van'a da ateş düştü.

Dün gece Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Vanlı polis Soner İdil de şehit düşen polislerin içinde yer aldı.

Şehit polis memuru Soner İdil'in Van'ın Çatak İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Bekar olan İdil'in 3 ay önce göreve başladığı ve ailesinin şehidin cenazesini almak için İstanbul'a gittiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

--------------------

Haber: VAN

==============================================

Gaziantep'te şehit acısı

İSTANBUL'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Adem Serin'in acı haberi, memleketi Gaziantep'te yaşayan ailesini yasa boğdu. Şehidin babası Şefik ile annesi İsminur Serin'in dün gece telefonla aradıkları oğullarına ulaşamamaları üzerine İstanbul'a gittikleri belirtildi.

Vodafone Arena Stadı yakınında dün gece düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Adem Serin'in şehadet haberi, polis yetkilileri tarafından Eyyüp Sultan Mahallesi'nde oturan temizlik işçisi Şefik ve İsminur Serin çiftine vermek için gittikleri evde aileye ulaşamadı. Serin çiftinin saldırıyı öğrenip telefonla aradıkları oğullarına ulaşamadıkları için sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a gittikleri belirtildi. Acı haberi alan şehidin kardeşleri yasa boğuldu. Ailenin yaşadığı evin çevresine Türk bayrakları asılırken, önüne ise taziye çadırı kuruldu. Serin'in şehit olduğu haberini alan yakınları ise eve akın etti. Mahalle Muhtarı Vakıf Turak, şehit Serin'in 1 ay sonra nişanlan yapacağı için memleketine geleceğini ve herkes tarafından çok sevildiğini söyledi. 3'ü kız, 5 çocuklu ailenin en büyük çocuğu ve bekar olduğu belirtilen polis memuru Adem Serin'in 4 yıldır ilk görev yeri olan İstanbul'da çalıştığı ifade edildi. Babası Şefik Serin'in Şehitkamil Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan polis memuru Serin'in cenazesi, yarın Gaziantep'te düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Şehit evi

Sokağa ve eve asılan bayrak

Şehit yakınları

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ÖZER-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN -GAZİANTEP-DHA)

====================================================

Isparta'ya şehit ateşi düştü

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 5 aylık polis memuru 21 yaşındaki Durmuş Öcal'ın acı haberi memleketi Isparta'ya ulaştı.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birinin de Ispartalı Durmuş Öcal olduğu belirtildi.

Şehit polisin ailesine haber vermek için gelen yetkililer baba Şerafettin Öcal ile anne Keziban Öcal'ı evde bulamadı. Şehit polisin merkez Doğancı Mahallesi'nde oturan annesinin dün akşam, babasının ise bu sabah acı haberi alıp İstanbul'a gittiği kaydedildi.

Ailenin evinin bulunduğu binaya ve çevresindeki caddeye Isparta Belediyesi ekipleri tarafından Türk bayrakları asıldı. Ailenin yakınları ve komşuları da eve gelerek beklemeye başladı.

5 AYLIK POLİSTİ

Şehit polis memuru Durmuş Öcal'ın Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra 8 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı kaydedildi. Bekar olan Durmuş Öcal'ın 2 kardeşinin bulunduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü

-------------

Haber-Kamera: Ali ÇEVİKBAŞ- Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, -

=================================================

Ak Partili Aydın: Bu saldırılarla sadece lanet alıyorlar

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, partisinin Hakkari'deki il danışma meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Aydın, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Bir otelde düzenlenen il danışma meclisi toplantısına Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan Aydın, İstanbul'daki saldırıları sert bir dille kınadı. Terörle hiçbir yere varamayacağını belirten Aydın, şunları söyledi: "Terörün ne dini, ne imanı, ne ahlakı, ne edebi, ne ölçüsü var. Bu saldırılarla hiç bir sonuç elde edemeyecekler. Sadece lanet alıyorlar, öfkeyi kabartıyorlar. Oysa bu ülke tarih boyunca geçmişten bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde yaşamış hoşgörünün diyarı olmuş bir coğrafyadır. Biz bu topraklarda yaşayan insanlar olarak Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla, Çerkeziyle bir mozaik toplumuz. Yıllar yılı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş, güçlü hale getirmiş ve bir arada yaşamışız. Ne yazık ki dış güçler, yabancı güçler onların da içerdeki maşaları ve piyonları huzursuzluk yaratmaya çalışıyorlar. Bunlar geçecek."

HDP'yi de eleştiren Aydın, şiddet ve terörle sonuç alınamayacağını belirterek, geride sadece kan, acı ve gözyaşı bıraktıklarını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak sürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

-Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın'ın konuşması

-Koplantıya katılanlardan genel ve detaylar

HABER-KAMERA: BEHÇET DALMAZ/HAKKARİ-DHA)

==========================================================

Yurtta koruma altındaki 4 kız bileklerini kesti

BURSA'da koruma altındaki kızların kaldığı yurtta 4 kızın bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Olay, dün ismi gizli tutulan ve koruma altındaki kızların kaldığı yurtta meydana geldi. İddiaya göre bunalıma giren 4 kız, yurt içinde kesici bir cisimle bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Yurt görevlilerinin fark etmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 3 ambulans yaralı kızları ilk müdahalenin ardından Bursa'daki hastanelere götürdü. Kızların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Faruk KAHRAMAN/ BURSA, -

======================================

Koyunlarının gömülmesini gözyaşlarıyla izledi

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde hastalık nedeniyle 22 küçükbaş hayvanını telef olan Kiraz Demir, hayvanlarının gömülmesini gözyaşları içinde seyretti.

Serik'e bağlı Deniztepesi Mahallesi'nde hayvancılık yapan Adnan ve Kiraz Demir çiftinin 22 küçükbaş hayvanı, geçen 22 Kasım'dan bu yana aralıklarla telef oldu. Adnan Demir, hayvanlarının yanlış teşhis ve tedavi nedeniyle telef olduğunu öne sürerken, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ağılların olduğu bölgeyi karantinaya aldı. Telef olan hayvanlar ise hastalık yayılmaması için iş makinesiyle açılan çukurlara gömüldü.

Boş araziye açılan çukurlara hayvanlarının gömülmesini izleyen Kiraz Demir, gözyaşlarını tutamadı. Oturduğu yerden çalışmaları izleyen Demir, hayvanları için ağıt yaktı. Kalan hayvanlarından 6'sının daha öldüğünü anlatan Adnan Demir, "Koyun ölümleri devam ediyor. Karantinaya alındı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden geldiler 'hastalık etrafa yayılmasın' diye kepçeyle gömdük. Kontrol çerçevesinde 6-7 hayvanın daha tehlikede olduğunu beyan ettiler. Artık onlardan netice alınmayacağını kendileri de söyledi. İlaç motorumuz var günlük dezenfekte yapıyoruz. Çok da diyecek bir şey kalmadı artık" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), -

=========================================================

Ev eşyaları arasına gizlenmiş 58 bin 320 paket kaçak sigara ele geçirildi

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, ev eşyası yüklü görünümlü kamyonda, 58 bin 320 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, Malatya yolunda Kırşehir plakalı bir kamyonu durdurdu. Kasasının etrafına ev eşyaları ve yataklar konulan, orta yerinde siyah renkli büyük boy çöp poşetlerinde gizlenmiş halde toplam 58 bin 320 paket kaçak sigara bulundu. Kamyon sürücüsü E.G. ile yanındaki H.Ç. gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan ve ifadeleri alınan 2 zanlı, Adli Tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Zanlıların Adli Tabipliğe getirilişi ve çıkarılışları

-Genel detaylar

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, DHA)

=====================================================

Otomobilin çarptığı bisikletli ağır yaralandı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde otomobilin çarptığı bisikletli Ali Zorlu (56) ağır yaralandı.

Kaza dün saat 18.30 sıralarında Muğla Fethiye karayolu Ortaca İlçesi Yerbelen Mahallesi Sarıgerme kavşağında meydana geldi. Dalaman'dan Ortaca yönüne giden 09 ND 342 plakalı otomobilin sürücüsü Selami Demir (62) kavşaktan karşı yöne geçmek isteyen bisiklet sürücüsü Ali Zorlu'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Zorlu, olayı görenlerin durumu 112 sağlık ekipleri ve polise haber vermesi ile ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen Zorlu daha sonra Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kaza yerinden görüntü

-Yaralıdan görüntü

Haber - Kamera: Cihan KAYA/ ORTACA (Muğla),

===========================================================

Salda kayak sezonuna hazırlanıyor

BURDUR'un Yeşilova İlçesi'ndeki Salda Kayak Merkezi yeni sezona hazırlanıyor.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Yeşilova'daki Salda Kayak Merkezi'nde inceleme yaptı. Merkezde yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Necdet Özdemir ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'dan bilgi alan Vali Yılmaz, tesisin son durumu ve çalışma yapılan bölümleri gezdi.

Kayak Merkezi'nde gazetecilere açıklama yapan Vali Yılmaz, "Kayak merkezindeki eksikliklerimizin giderilmesi yönünde bu yaz bir takım çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çalışmaları yerinde incelemiş olduk. Çok az süre içerisinde bu çalışmalar tamamlanmış olacak. Mevcut kayak pistimiz ve tesislerimizde bugün itibariyle kar yağdığı takdirde kullanma imkanımız var. Bunun yanında diğer yaptığımız sosyal tesislerle ilgili birkaç hafta içerisinde tamamlanmış olacak. Tek dileğimiz artık bundan sonra karın bir an önce yağması, sporsever ve kayak severlerin de buraya gelmesini bekliyoruz" dedi.

Salda Kayak Merkezi'nde 1600 metre kayak pisti bulunduğunu belirten Yılmaz, şunları söyledi: " Türkiye'deki çoğu kayak merkezinde olmayan mesafe demektir. Yine burası butik bir kayak merkezidir. Uluslararası standartlarda Türkiye'de bugün itibariyle kayak yarışması yapılabilecek tesislerimiz var çok şükür. Salda Kayak Merkezi de özellikle bölgemize hitap edebilecek olan daha ekonomik şartlarda kayak yapma imkanını insanlara rahatlıkla sunabilecek, rahatlıkla gelinip gidilebilecek bir merkez. Yeşilova merkezine 17 kilometre, Burdur merkezine 77 kilometre mesafesi var. Isparta'da Davraz var ama Davraz'da çok yoğun şekilde talep oluyor. Sezon kısa olduğu için de bütün kayak severler kısa süre içerisinde kayak merkezine akın ediyor. Onun için de bulunduğumuz Salda Kayak Merkezi kayak severler için sıra beklemeden her an hazır vaziyette. Ayrıca Salda Kayak Merkezimiz dünyanın en güzel göllerinden bir tanesi olan Salda Gölü'müzün bitişiğinde. Hem deniz, hem yayla, hem kayak, hepsi bir arada. 'Deniz' diyorum çünkü Salda Gölü'müz Türkiye'nin Maldivleri olarak biliniyor. Dünyanın üçüncü derin gölü, renk bakımından baktığımız zaman da bu kadar berrak bir gölün diğer göllerimizle mukayese ettiğimiz zaman farkını çok rahatlıkla görebilirsiniz. Burada hem gölü, hem yayla turizmini, hem de kayağı bir arada sunma imkanımız var. Yeşille beraber beyazın bir araya geldiği, bu yeşillikler arasında kayak yapılabilecek ender yerlerden bir tanesindeyiz. İnşallah karla beraber burada kaymaya başlayacağız."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Salda Kayak Merkezinden detay

Pistlerden detay

Çalışmalar

Vali Yılmaz'ın açıklaması

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı
    13:59 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı

    135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, Guangzhou'da başladı. Fuar için 215 ülkeden yaklaşık 149.000 alıcı ön kayıt yaptırdı. Yabancı alıcıların fuara ilgisi arttı ve 74.000 sergi standında 29.000'den fazla katılımcı bekleniyor.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.

  • Ramazan Bayramı tatilinde 75 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti
    13:58 Ramazan Bayramı tatilinde 75 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Yerlikaya, trafikte denetim yoğunluğunun artmasıyla kazaların azaldığını vurguladı. Aşırı hız, kavşak ve geçitlerde geçiş önceliğine uymamak, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak, arkadan çarpma ve dönüş kurallarına uymamak en önemli kazaya sebepleri olarak belirlendi.

  • Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı
    13:57 Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı

    Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir öğretmenin yakalandığını duyurdu. Şahıs gözaltına alındıktan sonra cezaevine teslim edildi. Terör örgütleriyle mücadele kararlılıkla sürdürülecektir.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.


Advertisement