Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-4

Elazığ-Bingöl sınırında çatışma: 1 asker şehit, 1 asker yaralı ELAZIĞ'ın Karakoçan İlçesi ile Bingöl il sınırı arasındaki kırsal alanda operasyon yürüten güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

26.06.2017 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ- Bingöl sınırında çatışma: 1 asker şehit, 1 asker yaralı

ELAZIĞ'ın Karakoçan İlçesi ile Bingöl il sınırı arasındaki kırsal alanda operasyon yürüten güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Karakoçan İlçesi'ne bağlı Yeşilbelen Köyü ile Bingöl il sınırı arasında operasyon yürüten güvenlik güçleri, dün gece pusu kuran teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, açılan ilk ateşle birlikte 2 asker yaralandı. Yaralı 2 asker, daha yakın olan Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan durumu ağır olan 1 asker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı diğer askerin tedavisi ise devam ediyor.

Çatışmanın olduğu Yeşilbelen Köyü kırsal kesimire takviye birlikler gönderilirken, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon sürdürülüyor.

Görüntü DÖkümü

-----------------------

(ARŞİV)

-Askeri birliklerden görüntü

- Helikopter ve askeri araç görüntüsü

-Yapılan atışlar

-detaylar

//////////////////

Şehit cenazesinin Elazığ'a getirilmesi

-detaylar

Haber:  ELAZIĞ-BİNGÖL, -

==============================================

Bayram sabahı operasyondan dönen asker ile oğlunun buluşması

Mardin İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir askerin bayram sabahı operasyondan evine dönerken kendinisini evinin bahçesinde bekleyen buluşması herkesi duygulandırdı. Evlerinini bahçesinde bayram sabahı oyun oynayan çocuğun, operasyondan dönen babasını görüntü bir anda "Baba" diye bağırması herkesi duygulandırdı.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Bayram sabahı asker ve oğlunun buluşması

Haber: MARDİN

===================================

Yem fabrikasında yangın 3 saatte söndürüldü

TEKİRDAĞ'ın Muratlı İlçesi'nde ki bir yem fabrikasında çıkan yangın kısa sürede büyürken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Muratlı- Büyükkarıştıran karayolu üzerinde faaliyet gösteren yem ve yağ fabrikasının işletme bölümünde dün gece bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, işçiler itfaiye ekiplerine haber verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri 3 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak bir açıklama yapılmazken başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Yanan Fabrikadan görüntü

- İtfaiye ekiplerinin çalışması

-Yangına müdahale edilmesi

Haber–Kamera: Emre BAŞTUHAN/MURATLI(Tekirdağ),-

===========================================

Fosseptik kurbanları son yolculuklarına uğurlandı

ADANA'nın Aladağ İlçesi'nde 4 metrelik foseptiğe düşerek ölen Serpil Kurt ile kurtarmak isterken ölen Erol Karakuş ve Cihat- Harun Cihan kardeşler toprağa verildi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Aladağ İlçesi Meydan Yaylası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. Yaylada kahve işleten 45 yaşındaki Erol Karakuş'un evinin bahçesinde komşularla yöresel sıkma yapan 54 yaşlarındaki Serpil Kurt, foseptik üzerindeki tahta kapağa bastı. Tahtanın kırılması üzerine kadın çukura düştü. Çığlıklar üzerine eve gelen Erol Karakuş komşusunu kurtarmak için çukura indi ancak o da çıkamadı. Feryatlar üzerine olay yerine gelen yaylacı komşulardan 33 yaşındaki Cihat Cihan da çukura inerek yardım etmek istedi. 3 yıl önce evlendiği eşi hamile olan Cihan'ın da çukurda fenalaşması üzerine bu kez ağabeyi 37 yaşındaki Harun Cihan çukura indi. Ardından da Erol'un kardeşi Hasan Karakuş iple çukura sarkıtıldı. Çukura iner inmez ağır gaz kokusundan rahatsız olan Hasan Karakuş, 'Beni geri çekin, nefes alamıyorum' diye bağırınca çekilip kurtarıldı.

İTFAİYE CESETLERİ ÇIKARDI

İhbar üzerine olay yerine, jandarma, sağlık ve Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla çukurdan Serpil Kurt, Erol Karakuş ile Cihat ve Harun Cihan kardeşler çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği 4 kişinin öldüğü anlaşıldı. Cesetler, İl Jandarma Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterle yayladan alınarak, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KIZI 2 YIL ÖNCE YANARAK ÖLMÜŞ

3 çocuk babası Harun Cihan'ın ölüm haberi ailesi ve yakınlarını yasa boğuarken merkez Yüreğir İlçesi'ndeki evine gelenler gözyaşı döktü. Harun Cihan'ın 2 yıl önce evlat acısı yaşadığını anlatan yakınları, o zaman 3 yaşında olan kızı Zehra'nın salondaki vitrinin arkasında doğum günü pastasının mumlarını yakmak isterken kazayla kıyafetlerini tutuşturduğu ve yanarak öldüğünü söyledi. Bilgisayar öğretmeni olan Cihat Cihan ile ağabeyi Harun'un Meydan Yaylası'nda olan ailesiyle bayramlaşmak için yaylaya gittiği bildirildi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Serpil Kurt'un cenazesi götürüldüğü İmamoğlu İlçesi'nin Ayvalı Mahallesi'nde, Erol Karakuş'un cenazesi de Aladağ İlçesi Meydan Yaylası'nda gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cihat ile Harun kardeşler ise Yüreğir İlçesi'ndeki baba evinde helallik alınmasının ardından Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Yüzlerce kişinin katıldığı törende Harun'un eşi Cennet Kübra ile Cihat Cihan'ın hamile eşi Aycan güçlükle ayakta durdu. Kardeşler kılınan cenaze namazlarının ardından yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Adli Tıp Kurumu dış görüntüsü

Adli Tıp Kurumu tabelası

Cenaze aracının gelişi

Cenazelerin araca konması

Cenaze aracının gidişi

----------------------------------------

Cenazelerin evinin önüne gitmesi

Ölen Harun Cihan'ın eşi Cennet Kübra'nın tabuta sarılarak ağlaması

Eşinin tabuta sarılarak 'Bunlar benim şehidim' demesi

Yakınlarının tabuta sarılarak ağlaması

Hellallik alınması ve yakınlarının ağlaması

Cenazelerin Buruk Mezarlığına getirilmesi

Haber: Bekir KARAKOCA-Murat KİBRİTOĞLU-Salih ÜÇTEPE-Uğur SELÇİK  -Kamera: Eser PAZARBAŞI/ADANA,

=======================================

Bonzai içen kız, üst geçitten atlamak istedi

ŞANLIURFA'da arkadaşlarıyla bonzai içtiği öne sürülen genç kız, üst geçitten atlamak isterken çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Olay, sabah erken saatlerinde İpekyolu Mahallesi'ndeki üst geçitte meydana geldi. Adı öğrenilemeyen genç bir kız, iddiaya göre arkadaşlarıyla birlikte sentetik uyuşturucu bonzai kullandı. Genç kız, bir süre sonra uyuşturucunun etkisiyle üst geçide çıkıp atlamak istedi. Kendisini boşluktan sarkıtan genç kızı görenler, sağlık görevlileri ve polise haber verip yardımına koştu. Çevrede korkulu anların yaşandığı üst geçitteki kendini boşluğa sarkıtan kız, vatandaşlar tarafından kurtarılıp indirildi.

Uyuşturucunun etkisinde olan kız, yine çevredekiler tarafından özel bir hastaneye götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Üst geçitten kendini boşluğa sarkıtan genç kız

Genç kızı kurtarmak için seferber olan vatandaşlar

Genç kızın elini yakalayan vatandaş

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: ŞANLIURFA-DHA)

================================================

Altınyayla'da kavga: 3 yaralı

BURDUR'un Altınyayla İlçesi'nde iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Altınyayla'da ikamet eden Mete S., Nasuh K. ve İsmail S. dün saat 20.30 sıralarında geldikleri Kızılayaka Köyü'nde Cemil E., Muhammed A. ve Hakan A. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mete S. bıçakla, Hakan A. ve Cemil E. ise aldıkları yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------

Hastane dış görünüş

Ambulansların gelişi

Yaralıların hastaneye götürülüşü

Haber- Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

=========================================

İzmir'de bıçaklı kavga: 1 ölü

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce henüz bilinmeyen bir nedenle kavga eden 53 yaşındaki İbrahim Tıknaz bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, bugün sabah saatlerinde Barbaros Mahallesi 5301 sokakta meydana geldi. Hurdacılık yaptığı belirlenen İbrahim Tıknaz, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklanan Tıknaz kanlar içinde yere yığıldı. Tıknaz'ın yerde hareketsiz yattığını gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Tıknaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Olay yerinden görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Habera-Kamer: Mehmet GÜNEY/ İZMİR,

========================================================

Manisa'da AK Parti'den siyasi partilere 15 Temmuz öncesi çağrısı

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişiminin yaklaşan yıl dönümü öncesi tüm siyasi partilere çağrıda bulunıp, "Yine 16 Temmuz'da olduğu gibi herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin bu hainlere karşı meydanı yan yana, omuz omuza, gönül gönüle olmak durumundayız. Siyasi partiler birbirlerinin rakipleridir ancak hısımları ya da düşmanları asla değillerdir" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, Şehzadeler İlçesi Tarihi Bedesten Salonu'nda dün (Pazar) düzenlenen tören ile bayramlaştı. Törene AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Recai Berber, her ikisi de AK Partili olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile partililer katıldı.

Partisinin Manisa milletvekilleri adına konuşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in gündeminde 15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) darbe girişimi vardı. Bilen, "Burası zor bir coğrafya. Ecdad kanını, canını feda ederek burayı bize miras bıraktı. Ama bu coğrafyada gözleri olan emelleri olan bir kısım yabancı odaklar, yabancı ülkeler ve içerdeki işbirlikçiler bu iddia ve emellerinden asla vazgeçmeyecek. Bize düşen görevde bunlara karşı teyakkuzda olmak, canımızı, göğsümüzü siper ederek onlara karşı durmak. Dosta güven, düşmana da korku salmak. 1 yıl önce Türkiye çok hain bir kalkışma hareketi ile karşı karşıya kaldı. Aynı dine mensup olduğunu, bağlı olduğumuzu zannettiğiniz, aynı inancı paylaştığımızı düşündüğümüz, aynı kıbleye yöneldiğimize inandığımız bir kısım insanlar tarafından dinimizde alet edilerek, bir kısım insanımız istismar edildi. Devletin her kurumuna bunlar sızdı. Bu sızma belki dışarıdan da destekli dost görünümlü müttefik geçinen ülkeler tarafından da kışkırtıldı ve desteklendi. Çok ağır bir bedel ödedik. Sadece Türkiye değil bize umut bağlayan soydaşlarımız, bizden umudu olan insanlık ve bizimle aynı olan, aynı dini paylaştığımıza inandığımız insanlardan çok zarar gördüler. Bunu kısa zamanda telafi ettik. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin aldığı önlemler ile bu belayı defettik" dedi.

Milletvekili Bilen tüm siyasi partilere çağırada bulunup, "Yine, 16 Temmuz'da olduğu gibi herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin bu hainlere karşı meydanı yan yana, omuz omuza, gönül gönüle olmak durumundayız. Siyasi partiler birbirlerinin rakipleridir ancak hısımları ya da düşmanları asla değillerdir" diye konuştu.  Konuşmanın ardından sahneye çıkan milletvekilleri, partililer ile tek tek tokalaşıp, bayramlaştı. Bayramlaşma da uzun kuyruklar oluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Bayramlaşmadan görüntü

-AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in konuşması

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN/ MANİSA,

===========================================

Amasya'da 103 Yıllık Musiki Cemiyeti

AMASYALI bestekar Giriftzen Asım Bey tarafından 103 yıl önce kurulan Anadolu'nun ilk musiki cemiyeti, konservatuar olarak öğrenci yetiştirmeye devam ediyor.

Amasya'da 103 yıl önce ünlü bestekar Giriftzen Asım Bey tarafından kurulan musiki cemiyeti, 1983 yılında dönemin Amasya Belediyesi Başkanı tarafından konservatuara dönüştürüldü. Musiki cemiyeti ve konservatuar olarak da öğrenci yetiştirmeyi sürdürüyor.

Amasya Belediye Konservatuar Müdürü Muammer Palamut konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Kültürümüzün bel kemiği musiki Amasya'mızda köklü bir geçmişe sahip, Osmanlı döneminde de bu üst düzeylere çıkmış, 1883 yılında ünlü bestekar Giriftzen Asım Bey Amasya'ya sürgün gelince, bu potansiyeli görüyor. Neticesinde de 103 yıl önce Anadolu'nun ilk musiki cemiyeti Amasya'da kuruluyor. 1923 yılına kadar bu musiki cemiyeti devam ediyor. Cumhuriyetimizin kuruluşu ile birlikte tekke zaviyelerin ve bu tarz cemiyetler o dönemde kapatılmış, ama Amasya'da yine bu musiki çalışmaları devam etmiş, cemiyet olarak 1983 yılına kadar sürdü. 1983 yılında dönemin Belediye Başkanı tarafından konservatuara dönüştürüldü. İnişli- çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen 1999 yılında o dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Baş'ın Bimarhane'de yeniden faaliyete geçirmesiyle birlikte o günden bu yana konservatuarımızda eğitimler en üst seviyeye çıktı.ö

17 ENSTRÜMAN DALINDA EĞİTİM

Konservatuarda şu anda 208 öğrenci olduğunu, yaz dönemi kayıtların da başladığını söyleyen Konservatuar Müdürü Muammer Palamut şöyle devam etti:

"Şuanda 80 kişi kayıt olmuş durumda, Temmuz ayına kadar 100- 150 kişiyi bulur. ve burada biz 17 enstrüman dalında eğitim veriyoruz. Nota, solfej, bona, nazariyat, usul ve uygulamalı enstrüman dersleri Amasya'mızdan yetişen hocalarımızın bünyesinde devam ediyor. Ayrıca Amasyalı'lardan oluşan 5 farklı koro bulunmakta. Bu koroda bulunan gençlerimizin tamamı konservatuarımızdan yetişenlerden oluşuyor. Ayrıca tasavvuf gençlik koromuz ve tasavvuf yetişkinler koromuz olmak üzere 5 dalda da korumuz mevcut bu derslerimize devam ediyoruz."

Görüntü Dökümü:

--------------

-Amasya musiki cemiyeti öğrenciler detay

-Çalışma esnasından detay

-Röportaj

-Diğer detaylar

Haber-Kamera: Sinan HARMANCI/AMASYA,-

================================================

Merve Özbey: Aldatmak adamlık değildir

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde sahneye çıkan şarkıcı Merve Özbey, "Aşk güzel bir şey, bulduysanız yaşayınız. Baktınız ki olmadı, beyler bayanlar çünkü aldatmak adamlık değildir, aldatmak bir hayvanlık sıfatıdır. Hayvanlara da hakaret etmek istemem ama aldatılanınız varsa önünüze bakın" dedi.

Kemer'in eğlence merkezlerinden Club Aura'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü Merve Özbey ve Erdem Kınay sahneye çıktı. Konser öncesi eğlence merkezini dolduranlar go-go dansçılarının gösterisi ve DJ'lerin çaldığı müziklerle eğlendi. Saat 02.00'da DJ kabinine geçen Erdem Kınay, hareketli parçalar çaldı. Yaklaşık 5 dakika sonra sahneye Merve Özbey çıktı. Konser boyunca gece kulübünü dolduranlar Özbey'in söylediği şarkılara eşlik etti.

Şarkı aralarında kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Merve Özbey, "Bayramınız kutlu olsun" dedi. İlişkilerle ilgili de konuşan Özbey, "Bence adamlık sıfatının erkeği kadını olmaz. Adamlık adamlıktır" dedikten sonra Erdem Kınay'a bakarak, "Erdem bu konuşmadan sonra parti kuralım oy verecekler" diye konuştu.

Merve Özbey, "Şunu söylemeye çalışıyorum. Aşk güzel bir şey, dolayısıyla bulduysanız yaşayınız. Baktınız ki olmadı, beyler bayanlar çünkü aldatmak adamlık değildir, aldatmak bir hayvanlık sıfatıdır. Hayvanlara da hakaret etmek istemem ama aldatılanınız varsa önünüze bakın. Ha diyeceksin ki o kadar büyük bir mevzu yok, beyler bayanlar karşınızda dünyanın en gurursuz kadını duruyor. Niye? Seviyorsam ararım abi" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Go-go dansçıları toplu danslarından detay

DJ setup detay

Go-go dansçısı ve genel kulüp detayı

Erdem Kınay DJ kabininde detay

Merve Özbey sahnesi detay

Ellerinde maytap olan müşteriler yakın detay

Merve Özbey konuşma

Merve Özbey şarkının girişi detay

HABER- KAMERA: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya),

=============================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.

  • Denizli'nin Tavas ilçesinde yeni bir kaza meydana geldi
    01:40 Denizli'nin Tavas ilçesinde yeni bir kaza meydana geldi

    Denizli'nin Tavas ilçesinde 10 gün önce 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde, bugün yeni bir kaza meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza; Tavas ilçesi Güzelköy Mahallesi Dümberek mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 19 gün önce 4 ölümlü bir kazananın yaşandığı aynı mevkide karşı yönlerden gelen kamyonet ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet yola devrilirken, otomobil ise yol kenarındaki yağmur suyu tahliye kanalını da aşarak tarlaya savruldu. Kazada, kamyonet sürücüsü İ.H.M. ile otomobilde bulunan Hakan İ. ve Levent C. yaralandı. Karahisar ve Tavas itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlardan kurtarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Aynı bölgede 9 Nisan tarihinde meydana gelen kazada, Mehmet Fışkınlı (50) yönetimindeki 20 B 4012 plakalı otomobil ile Yusuf Yusmak (16) idaresindeki plakasız motosiklet ile çarpışmıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Yusuf Yusmak ile motosiklette yolcu konumundaki Yavuz Yumaç (14) ve otomobil sürücüsü Mehmet Fışkınlı yaşamını yitirmişti.

  • Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi
    01:29 Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan M.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı
    01:28 İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen yağma ve kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şüpheli üzerinden bir adet pasaport, müştekiye ait kimlik ve 700 TL nakit para ele geçirildi.


Advertisement