Dha Yurt Bülteni-5 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-5

1)PKK' NIN EYLEM İÇİN KULLANDIĞI KÖPRÜYE AKGÜL'DEN OPERASYON VAN'ın Çatak İlçesi'de Çatak Çayı'nın geçtiği Körüklü Vadisi'nde bulunan demir köprü, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla sökülerek kaldırıldı.

11.06.2017 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1) PKK' NIN EYLEM İÇİN KULLANDIĞI KÖPRÜYE AKGÜL'DEN OPERASYON

VAN'ın Çatak İlçesi'de Çatak Çayı'nın geçtiği Körüklü Vadisi'nde bulunan demir köprü, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla sökülerek kaldırıldı. Akgül, "Bu köprü PKK'lı teröristlerin isteği üzerine yapıldı. Körüklü Vadi'de eylem kararını alan teröristler bu köprüden geçerek bölgedeki bütün eylemleri gerçekleştiriyordu. Şimdi bağlantılarını kopardık" dedi.

10 TERÖRİST HAVA HAREKATIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Bölgede PKK'lı teröristlere yönelik güvenlik güçleri tarafından havadan ve karadan yapılan operasyonlar aralıksız sürerken, geçen 27 Mayıs'ta Çatak'ın güneyinde Körüklü Vadi'de yuvalandıkları belirlenen 10 örgüt mensubu hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Bu operasyondan sonra Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül de  PKK'lı teröristler için çok önemli olan bir noktada bulunan şehir merkezleri ve farklı bölgelere geçiş için kullandığı Körüklü Vadi Köprüsü'nün sökülerek kaldırılmasını istedi.İlçeye 13 kilometre uzaklıktaki köprünün sökülmesini yerinde inceleyen Akgül, köprünün teröristlerin talimatıyla eski DBP'li Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 450 bin liraya geçen yıl yaptırıldığını söyledi. Akgül, şöyle dedi: "Körüklü Vadisi terörün yuvalandığı bir vadi. Orada vatandaşımız yaşamıyor. Sadece teröristler orada mağaralarda ve boşaltılmış bir eski yerleşim yerinde toplanıp merkez olarak kullanıyor. Bu vadiye teröristlerin talimatı ile eski büyükşehir belediyesi tarafından 450 bin liralık fotoğraf çekmelik güzel bir köprü yapılmış."

EYLEM KARARLARINI BURADA ALIYORLAR

Körüklü Vadi'nin örgüt için çok stratejik bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Akgül, şöyle konuştu: "Örgüt mensupları Kuzey Irak'tan  Feraşin Yaylası'na oradan da Körüklü Vadisi'ne gelip bölgemizde yapacakları bütün terör eylemlerinin kararını alıyorlar. Çatak ilçe merkezi, Bahçesaray, Van ve Bitlis Hizan'a kadar yapılacak eylem için teröristler Körüklü'den çıkıp bu köprüden geçiyorlar. İşte bu köprüyü sökerek elde ettiğimiz malzemelerle ilçe merkezindeki 3 köprüyü yenileyeceğiz."

AKGÜL'DEN TERÖRİSTLERE "TESLİM OL" ÇAĞRISI

PKK'lı teröristlere teslim olmaları yönünde çağrıda da bulunan Akgül, "Buradan bütün PKK'lı teröristlere sesleniyorum; Artık gelin devletin şefkatli kollarına teslim olun. Çünkü bizim milletimizin sinesi geniştir. Eğer pişman olmuşsa, suça karışmışsa cezasını çeker. Hiçbir suça karışmamışsa da zaten etkin pişmanlık yasasından yararlanarak serbest kalmakta. Bunların gittiği yol; yol değil. 40 yıldır aynı yoldan gittiler ve çoğu 40 yaşını göremeden öldü. Eğer pişmanlık duyuyorlarsa devletimizin şefkatli kollarında onlara da yer var. Gelip teslim olurlarsa kendileri de yaşamaya devam ederler" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Köprüden detaylar

-Yapılan çalışmalar

-Körüklü vadisi bölgesinden detaylar

-Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün röportaj

Hüdayi GÜMÜŞ-Orhan AŞAN/ÇAKTAK(Van), -

================================================

2)KİLİS'TE DEAŞ'LI 5 TERÖRİST YAKALANDI

SURİYE'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçen terör örgütü DEAŞ mensubu 5 terörist, Kilis'te güvenlik güçlerince yakalandı.Sınır hattında devriye gezen jandarmalar, Suriye'den kaçak yollarla yurda girmeye çalışan 5 kişiyi fark etti. Yapılan incelemede terör örgütü DEAŞ mensubu oldukları saptanan teröristler, gözaltına alındı. Teröristler, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

KİLİS/DHA

=====================================================

3)ADAYLAR SINAVDA TER DÖKERKEN AİLELERİ BAHÇEDE BEKLEDİ

LİSANS Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) bugün LYS-1 (Matematik) sınavı gerçekleştirildi. Adaylar yeni kurallar gereği son 15 dakika kuralına takılarak sınava girememe riskine karşı okullara erken saatlerde ulaştı. Öğrenciler kimlik kontrolünün ardından sınava alındı, kapılar 09.45'te kapandı. Öğrenciler sınavda ter dökerken aileler de sınav sonuna kadar bahçede bekledi.  Üniversite adayları için dün LYS-4 'Sosyal Bilimler Sınavı' ile başlayan maraton bugün LYS-1 'Matematik' sınavı ile devam etti. Saat 10.00'da başlayan sınav 135 dakika sürecek. Bu süre zarfında adaylar 80 matematik sorusunu yanıtlayacak. 1 milyon 72 bin 396 adayın sınava girmesi beklenen LYS'ler 2 hafta sonu boyunca 5 oturumda düzenlenecek.  Bu yıl getirilen kurallar gereği LYS'lerde de sınav başlama saatinden 15 dakika önce sınav binalarının kapısı kapanacak ve öğrenci girişi sonlandırılacak. Konak'taki Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü'nde da sınav heyecanı vardı. Öğrenciler sınava girerken ailelerin dışarıda bekleyişi başladı. Kimlik kontrolünün ardından aranarak binaya alınan öğrencilerin yanlarına, nüfus cüzdanı, pasaport, sınava giriş belgesi ve üzerindeki ambalajı sökülmüş içme suyunun dışında bir şey almasına izin verilmedi. İçerisinde 5 bina bulunan kampüsta yanlış sınav binasına gelen adaylar sınav görevlileri tarafından yönlendirildi. Bazı adaylar heyecan yaşarken, aileleri ise daha önce diğer çocukları da sınava girdiği için alışkın olduklarını söyledi. Bazı adaylar da ikinci kez sınava girdikleri için sınav stresi yaşamadıklarını belirtti. Yiğithan Topuz ise 15 dakika kuralına dikkat çekerek, "Ben kötü olduğunu düşünüyorum. Çok insan mağdur oldu. Bir seneleri yandı. Kısa bir süre değil. Belki de bu doğru olandır. Göreceğiz, umarım bu sefer kimse mağdur olmaz" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Sınav binasından görüntü

Bahçede bekleyenlerden görüntü

Adaylar binaya girerken görüntü

Yiğithan Topuz ile röp

Sınav binasının kapısı kapanırken görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber: Timur TARLIĞ - Kamera: Yasin TİNBEK/ İZMİR,

================================================

4)YURTTA YANGIN HEYECANI

ANTALYA'da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Falez Kız Yurdu'nda çıkan yangın korkuttu. Klimanın elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangın itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü.

Kısa süreli paniğe yol açan yangın, Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Falez Kız Yurdu'nda meydana geldi. 18 yaşından küçük koruma kararı bulunan çocukların kaldığı yurtta saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Yatakhane bölümünde çıkan yangın sırasında yurttaki çocuklar tahliye edilerek, bahçeye çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine kısa sürede belirtilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, klimanın elektrik aksamından çıktığını tahmin ettikleri yangını söndürdü. Yatakhanede küçük çaplı hasar meydana gelirken, polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü

----------------------------

İtfaiye ekiplerinin yangın merdiveninde görüntüleri

İtfaiye araçlarının görüntüsü

Polislerin görüntüsü

Duman görüntüsü

Bina dış plan görüntü

Detaylar

38 MB/// 01.12ö

HABER: Süleyman EKİN- KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

================================================

5)HARÇLIĞINI ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI STATTAKİ BÜFEDE KAYNAR SUYLA HAŞLANDI

ANTALYA'da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Şuayip Çiftci, harçlığını çıkarmak için çalıştığı stadyumun büfesinde su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftarın 20 litrelik kaynar suyu dökmesiyle haşlandı. Vücudunun büyük bölümü 2'nci derece yanan Çiftci, "Harçlığımı çıkarmak isterken ölümden döndüm" dedi.

Olay, geçen pazar günü Antalya Stadyumu'nda oynanan, sahaya atılan patlayıcı ve yanıcı maddeler nedeniyle olaylı geçen Göztepe-Eskişehir spor maçında meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Şuayip Çiftci, 3 arkadaşıyla birlikte maç günü statta 50 TL yevmiye karşılığında görev aldı. Daha önceki maçlarda da büfe işleten Çiftci ve kendisi gibi öğrenci olan iki arkadaşı maçtan önce saat 15.00'te büfelerin başına geçti.

FİYATLARA TEPKİ GÖSTEREN BİN KİŞİDEN KÜFÜR İŞİTTİLER

Kağıt bardak çayı 2 TL'ye, 180 ml'lik küçük suyu da aynı fiyata satan öğrenciler ile iddiaya göre fiyatları pahalı bulan taraftarlar arasında zaman zaman tartışmalar oldu. Çiftci ve arkadaşları tepkili taraftarları, "Biz de öğrenciyiz, harçlığımızı çıkarmaya geldik. Söylenen fiyatlar üzerinden satış yapıyoruz" diyerek ikna etmeye çalıştı. Çifci, maç süresince bulunduğu alandaki yaklaşık 1000 taraftarın sözlü ve fiziki şiddetine maruz kaldığını ve çok zorlandıklarını söyledi. Taraftarların her şeyin fiyatına itiraz edip tepki gösterdiğini belirten Çiftci, şöyle konuştu:

"Ek kazanç için maça gidiyordum. Satışlara başladık. İnsanlar fiyatları çok buldu. Suyun fiyatlarına itiraz edip 'Bu su 2 TL mi olur? Dışarda 50 kuruş' dediler. Her şeyin fiyatına tepki gösterdiler. Biz de anlayışla güler yüzle cevap verdik. Açık çıkarsa bizden kesileceğini söyledik. Aldıklarında bile hakaret ettiler, 'Allah belanızı versin, hakkımız haram olsun' dediler. Küfür edenler de oldu."

20 LİTRELİK KAYNAR ÇAY KAZANINI BAŞINA DÖKTÜ

Taraftarların maçın ilerleyen her dakikasında daha da sinirlenip gerildiğini belirten Çiftci, korkan arkadaşlarından birinin büfenin kepengini kapatmaya çalıştığını söyledi. Kepengin kapanmasına da tepki gösteren taraftarlar arasından bir kişinin bir anda gözünün döndüğünü söyleyen Çiftci, "Biri bağırınca hepsinin gözü bir anda karardı. Aralarında iyi insanlar da vardı. Aralarından biri beni çağırdı, korktuğumdan gitmedim. Biri geldi önümdeki plastik kasayı bana doğru itti. Sonra geldi çay kazanını kafamdan döktü. İçerisinde 20 litre kaynar su vardı. Can havliyle yere düştüm, tişörtümü çıkardım" dedi.

Yüzünün sol kısmından itibaren boynu, göğüs, karın ve kolunun dirseğe kadar yanan Çiftci, ambulansla hastaneye götürülürken 2'nci derece yanık teşhisiyle tedaviye alındı. Çiftci hastaneye gittikten sonra taraftarların büfeyi yağmaladığını ve paraları da aldıklarını söyledi.

Harçlığını çıkarmak isterken ölümün eşiğinden döndüğünü, en büyük hayallerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi mezuniyet törenine katılamadığını belirten Çiftci, şöyle konuştu;

"Taraftarlar arasında madde kullanan, alkollü olanlar vardı. Mezuniyet törenim vardı. Bir öğrencinin en büyük hayalidir. Ancak, ben katılamadım. Bilincim yerine gelince herkese 'İz kalacak mı?' diye sordum. İlk aynaya baktığımda kendimden korktum. Ne niyetle geldim nerelere düştüm. Bana bunu yapan şu an dışarıda mutlu geziyor. Benim her gün burada çektiğim acıyı bilmiyor. Bir an önce onun yakalanmasını istiyorum, gözlerime gelebilirdi daha kötü şeyler olabilirdi."

Kendisine bunu yapan taraftar grubundan şikayetçi olduğunu belirten Çiftci, ailesinin Eskişehirspor Kulübü'nü aradığını ancak hiçbir yetkiliye ulaşamadığını söyledi. Çiftci, kendisini hiç yalnız bırakmayan sınıf arkadaşı Taha Hakan ile birlikte iyileşeceği günü bekliyor.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Şuayip Çiftci yanık yüzünden detay

Çiftci'nin elinde 2 TL'ye sattıkları su şişesinden detay

Çiftci'nin sargılı haldeki yanık yerlerinden detay

Çiftci ile arkadaşı Taha Hakan'dan detay

Çiftci'nin yanan yerlerini tarif ederek anlatması

RÖP: Şuayip Çiftci

780 MB/// 07.14ö

HABER- KAMERA: Alparslan ÇINAR/ANTALYA,

================================================

6)CHP'Lİ SINDIR: MERA ALANLARI HALKA AÇILIYOR

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Kanun Tasarısı'yla mera alanlarının ranta açılacağını söyledi.

İzmir'in Küçük Menderes Havzasında hayvancılık yapan vatandaşlarla bir araya gelen ve meraları gezen Sındır, "Getirilmek istenen düzenleme ile kamu yararı diyerek köylünün, çiftçinin hayvanları için mutlak ihtiyaç duyduğu meralar sanayi tesislerine açılacak. Türkiye'nin hayvansal üretimi ortadan kalkacak ve et ihtiyacını tümüyle dışardan karşılayan bir ülke haline gelecek" dedi.

"MERALARIMIZ YARI YARIYA AZALDI"

Eskioba köyünde meraları gezen, hayvanlarını otlatan üreticiler ile sohbet eden Sındır, AK Parti iktidarının tarım politikalarını sert sözlerle eleştirdi. Sındır, "1 Kasım'da Milletvekilliğinden bugüne Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu sadece bir kere toplandı. ve o toplantı da tanışma toplantısı oldu. Memlekette sanki tarımla ilgili hiçbir kanun düzenlemesi, yasa teklifi, kanun tasarısı yok gibi hiçbir madde komisyona gelmedi. Memleketin bütün zeytinliklerinin, bütün mera alanlarının yok olmasına neden olacak düzenlemeler yapılıyor ve bunlar tarım komisyonuna gelmiyor.  70'li yıllarda 24 milyon hektara varan mera varlığımız şuanda 10 buçuk milyon hektar.  Yani 3'te birine düşmüş mera varlığımızı bu tasarıyla yok etmek istiyorlar" dedi.

"ZEYTİNLİKLER, MERALAR BİR MEMLEKET MESELESİ"

Kanun tasarısıyla mera alanlarının ranta açılacağını ifade eden Sındır, "Bu tasarı hayvancılığımızı bitirme düzenlemesidir. Ülkemizi anguslara, büyük şirketlere mahkum etme projesidir. Mera alanlarının yok olması küçük çiftçinin hayvanları için ihtiyaç duyduğu yemi bulamaması ve küçük çiftçinin yok olması demektir. Hayvansal üretimimizin ortadan kalkması, dışa bağımlılığımızın artması demektir. İnsanimizin köyünde yurdunda barınamayıp şehirlere göç etmesi demektir. Devletin görevi meraları yok etmek değil bu alanları ıslah etmektir. Ne zeytincilik ne mera kanunu sadece bir siyasi parti meselesi değildir. Bu ülkenin bütün yurttaşlarının meselesi yani bir memleket meselesidir. Bir ülkede et, süt, yumurta sorunu varsa o ülkede ot, yem sorunu var demektir. Kamu yararı diyerek köylünün, çiftçinin hayvanları için mutlak ihtiyaç duyduğu ortak malları meraları sanayi tesislerine teslim edemezsiniz. Geldiğimiz durum Türkiye'de geçmiş yıllarda 100 kişiye 55 büyükbaş hayvan düşerken bugün sadece 18 hayvan düşüyor. Bu maddeyi tasarıdan derhal çıkarın" dedi.

"ET VE SÜT KURUMU NE YAPIYOR?"

Et ve Süt Kurumu'nu eleştirerek sözlerine son veren Sındır şöyle konuştu:

"Et ve Süt Kurumunun asli görevi Türkiye'de et ve süt piyasasını düzenlemektir. Üreticinin, çiftçinin tüccar baskısı altında ezilmesini önlemektir. Peki bu kurum ne yapıyor? İthal hayvan getiriyor, karkas et getiriyor ve bunları zorunlu hale getirerek devletin kurumlarına veriyor. Et ve Süt Kurumu, bugünkü politikasıyla üreticinin et ve süt üretimini baltalıyor. 3.4 milyar dolarlık büyükbaş hayvan ithal etmişiz. Yaklaşık 12 Milyar Lira. Aynı zamanda 230 milyon liralık küçükbaş, bir milyar liralıkta karkas et ithalatımız olmuş. Bu ülkede hayvan otlatacak, hayvan yetiştirecek alan yokmuş gibi, bu ülkede hayvan yetiştirecek çiftçi yokmuş gibi, hayvan ithal ediyoruz.  Böyle piyasa düzenlenmez. Halkımızın sağlıklı, ucuz kırmızı et ihtiyacı böyle karşılanmaz."

Görüntü Dökümü

-------------------

-Oktay Sındır açıklama

İZMİR/DHA

================================================

7)GAZETECİLERİN 'MAKAM ARACI' BİSİKLET

MANAVGAT Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen bisiklet 'makam aracı' oldu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından bisiklet hediye edildi. Cemiyet bisikleti demirbaşa kaydederek, "makam aracı" diyerek gazetecilerin kullanımına sundu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Başkanı Avni Gelendost, geçen ocak ayında İzmit'te Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından Anadolu Buluşması düzenlendiğini hatırlattı. Buluşmada İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın sağlıklı yaşam ve insanları spor yapmaya teşvik için bisiklet dağıttıklarını söylediğini anlatan Avni Gelendost, başkanın bisikletlerden bütün cemiyetlere birer tane gönderme sözü verdiğini ve kendilerine bu bisikletin geldiğini kaydetti.

Gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu, özellikle yerel basında çalışan gazetecilerin neredeyse imkansız denilebilecek durumda işlerini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Gelendost, "İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın bahsettiği bisiklet geldi. Ben de bu bisikleti sağlıklı yaşam ve spor anlamında cemiyete demirbaş olarak kaydettim ve makam aracı olarak kullanmaya karar verdim" dedi.

Cemiyete üye gazetecilerin de bisikleti istediği zaman alabileceklerinin belirten Gelendost, bundan sonra haberlere bisikletle gidip gelme kararı aldıklarını belirtti. Avni Gelendost, şöyle dedi:

"Yerel basında gerçek anlamda ekonomik zorluklar yaşayan meslektaşlarımız, sosyal güvencelerinin olmaması bir yana düşük maaşlarla çalışıyor, hatta çoğu zaman o düşük maaşları da alamıyor. Ekonomik zorluklar altında görev yapmaya çalışan gazetecilere böyle farklı imkanlar sunulması, gazetecilerin kısmen nefes almasını sağlayacak."

Görüntü Dökümü

----------------------------

İşyerinden genel görüntü

Avni Gelendost'un bisikletle işe gelmesi

Ofisine gitmesi

Günlük gazete okuması

RÖP: Avni Gelendost

Detay görüntüler

Muhabirin bisikleti kontrol etmesi

76 MB/// 02.23ö

(07.06.2017 tarihli)

(KJ, HABER- KAMERA: Mithat ABAKAN/MANAVGAT,

================================================

8)BAYRAMİÇ BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL İFTAR YEMEĞİ

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi Belediyesi, onbir ayın sultanı ramazanda, düzenlediği iftar yemeğiyle vatandaşları aynı sofranın etrafında buluştururken, çocukları da unutmadı. Çocuklara özel verilen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

Bayramiç Belediyesi, ramazan ayının vazgeçilmez iftar sofrasında çocuklara da bir sürpriz yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu belediye binası önünde halka iftar yemeği veren Bayramiç Belediyesi, dün akşam ise çocuklara özel bir iftar programı yaptı. Belediye önündeki iftar yemeğine 1000 çocuk katıldı. AK Partili Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, yemek öncesi masaları gezerek, çocuklarla yakından ilgilendi. Sohbet ederek, gönüllerini hoş tuttu. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte çocuklar iftar yemeklerini yedi.  Yemek sonrasında çocuklar kendileri için hazırlanan sürprizlerle hoş vakit geçirdi. Tırtıl Adam, Tahta Bacak, Robot Şov, Kukla Şov, İbiş ile Memiş gösterini izleyen çocuklar kahkahaya boğuldu. Palyaçolarra çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hem ramazan ayının maneviyatını yaşayan hem de eğlenceli bir akşam geçiren çocuklar, kendilerini unutmayan Belediye Bakanı Sadettin Arslan'a teşekkür etti. Başkan Arslan ise, "Bu yıl 4'ncüsünü düzenlediğimiz ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza özel bir program yaptık. Çocuklarımız geleceğimiz, her şeyimiz. İstiyoruz ki ramazanlar Bayramiç'te farklı yaşansın ve çocuklarımızda iz bıraksın. Onların hatıralarında yer edinsin. Biz büyükler nasıl çocukluğumuzun ramazanlarını hatırlıyorsak, onlarda gelecekte bugünleri hatırlasınlar. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-İftar yemeğine katılan çocuklardan görüntü

-Çocuklar ile röp.

-AK Partili Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ile röp.

-Gösterilerden görüntü

(Haber-Kamera: Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ (Çanakkale),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement