Dha Yurt Bülteni-6 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-6

Dha Yurt Bülteni-6

DEAŞ'ın El Bab'da düzenlediği saldırıda kimyasala rastlanmadıSURİYE'nin El Bab bölgesinde, terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda rahatsızlanan kişilerde yapılan KBRN ölçümlerinde kimyasal maddeye rastlanmadı.

27.11.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEAŞ'ın El Bab'da düzenlediği saldırıda kimyasala rastlanmadı

SURİYE'nin El Bab bölgesinde, terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda rahatsızlanan kişilerde yapılan KBRN ölçümlerinde kimyasal maddeye rastlanmadı. Askeri kaynaklar, saldırıda göz yaşartıcı madde kullanılmış olabileceğini belirtti.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın yürütüldüğü Suriye'nin El Bab bölgesinde, içerisinde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askerlerinin bulunduğu bir araca dün saat 16.30 sıralarında terör örgütü DEAŞ militanları tarafından roketle saldırı düzenlendi. Saldırıda bazı kişilerde mide bulantısı, baş ağrısı ve gözde yanma şikayetleri baş gösterdi. Saldırıdan etkilenenlere AFAD tarafından olay yerinde müdahale edilirken, durumu kötü olanlar tedbir amacıyla Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. AFAD uzmanları ayrıca rahatsızlanan kişilerde Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer (KBRN) ölçümü yaptı ve numunelerde yapılan incelemede kimyasal maddeye rastlanmadı.

Askeri kaynaklar da saldırıda kullanılan rokette göz yaşartıcı madde olabileceğini belirtti. Kaynaklar, terör örgütü DEAŞ militanlarının göz yaşartıcı türden maddeler koyup havan ve roket mermilerine yerleştirebileceğine dikkat çekildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------

Kilis Devlet Hastanesi

Özel kıyafetli AFAD ekipleri

Ambulansın gelişi

Yaralı Suriyeliler

Ekiplerin kontrolü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

========================================

Kaza şehidi polis, Salihli'de toprağa verildi

İSTANBUL'da görev başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru 35 yaşındaki Ömer Kılıç'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Sultanbeyli'de 18 Kasım'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra şehit olan evli ve 1 çocuk babası Salihlili polis memuru 35 yaşındaki Ömer Kılıç için memleketi Manisa'nın Salihli İlçesinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit polis Ömer Kılıç'ın cenazesi baba evinde helallik alındıktan sonra Hamidiye Cami'ne getirildi. Cenaze törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Manisa Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Salihli Belediye Başkanı MHP'li Zeki Kayda ile şehidin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin eşi Burcu Kılıç'ı yakınları teselli ederken, 3 yaşındaki oğlu Eymen Kılıç, her şeyden habersiz yine 3 yaşındaki kuzeni Veli Mete Önder ile oyunlar oynadı. Şehit polis Ömer Kılıç, özgeçmişinin okunması ve cenaze namazının kılınmasının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Şehit Ömer Kılıç'ın tabutunun taşınmasından görüntü,

-Şehidin Hamidiye Camii'ndeki cenaze töreninden görüntü,

-Yakınlarının tabuta sarılıp ağlamasından görüntü,

-Şehidin eşi Burcu Kılıç ve oğlu Eymen Kılıç'tan görüntü.

Haber - Kamera: Ekrem Çağlar/SALİHLİ (Manisa),

============================

Yeni açılacak sınır kapısı bayram sevinci yaşattı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Umurlu Köyü'nde açılması planlanan Sınır Kapısı'nda Irak ve Türkiye'deki akrabalar verilen yemekte bir araya geldi. Uzun zamadır birbirini göremeyen akrabalar, sarılarak hasret giderdi.

Türkiye'den Irak'a açılacak Umurlu Sınır Kapısı'nda sona gelinirken, Derecik ve Irak'ta bulunan Gerdi Aşireti'ne mensup yaklaşık 300 kişi verilen yemekte bir araya geldi. Türkiye tarafından aralarında AK Partili Derecik Beldesi Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın bulunduğu aşiret mensupları ile Irak tarafındaki köylerde bulunan aynı aşiret mensupları kazanlarda pişirdikleri yemekleri gümrük binası yanıdaki boş araziye kurdukları yer sofrasında yedi.

'BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ'

Yıllardır Irak tarafındaki akrabalarıyla imkanları dahilinde Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki sınır kapısından çıkış yaparak görüşebildiklerini belirten Gerdi Aşireti ileri geleni Kasım Demir, bu kapının açılmasıyla sınırların ortadan kalkacağını söyledi. Demir şöyle dedi: "İlk adımı attık. 5 hatta 10 yıldır birbirine göremeyen akrabalar bir araya geldi. Bizim birçok akrabamız hemen sınırın ötesindeki köylerde yaşıyor. Ama onlara gidip gelmek çok zor. Çünkü burdan 5 saatlik bir yol gidip Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki sınır kapısından çıkış yapabiliyorduk. Çoğu vatandaşlarımızın böyle bir imkanı olmuyordu. Bugün bizim bayramamız. Artık daha rahat akrabalarımıza gidip gelebileceğiz. Bize bu imkanı sağlayan başta Belediye Başkanımız Ekrem Çetinkaya'ya ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

-Yemeğe katılanlardan detaylar

-Yemek pişirenler

-Yemekten detaylar

-Gerdi Aşiret Lideri ile Kasım Demir ile röportaj

Haber-Kamera: Abdullah KAYA/ ŞEMDİNLİ(Hakkari), -

======================================

CHP'lilerden, AK Partili Abdulhamit Gül'e tepki

CHP Gaziantep milletvekilleri Akif Ekici ve Mehmet Gökdağ ile Parti Meclisi üyesi Ali Öztunç, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'e, "Kemal Kılıçdaroğlu ülkenin güvenlik sorunu haline gelmiştir" sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

CHP milletvekilleri Akif Akici ve Mehmet Gökdağ ile Parti Meclis üyesi Ali Öztunç, Gaziantep'te merkez Şehitkamil CHP İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Burada konuşan milletvekilleri ve Öztunç, dün katıldığı AK Parti İl Danışma Meclisi'nde "Kemal Kılıçdaroğlu ülkenin güvenlik sorunu haline gelmiştir" diyen AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül'e tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun, ülkenin güvenlik sorunu değil, güvenlik sigortası olduğunu kaydeden milletvekili Akif Ekici, Abdulhamit Gül'ün özür dilemesi gerektiğini söyledi. Ekici, şöyle dedi: "AK Parti Gaziantep il toplantısında AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ağza alınmayacak cümleler sarf etti. Genel Başkanımızın, Türkiye'nin güvenlik sorunu olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, bu ülkenin güvenlik sorunu değil, güvenlik sigortasıdır. Bu ülkenin birlik, beraberlik sigortasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkeyi kuran partidir. AK Parti'nin bizim doğal Genel Başkanımız dediği şuanki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkeyi bölme teşebbüsünde bulunan, ülkede ikilik yaratan, ülkeyi bu hale getiren görüşün başıdır. Ülkeyi soyanların odalarında kasa boşaltanların bu cümleleri söylemeye hakları yoktur. AKP bir parti değildir, AKP siyasi bir örgüttür. Genel Başkanımıza bu sözleri sarf eden ise bu örgütün Genel Sekreteri Abdulhamit Gül'ün bu sözlerini çok yakışıksız buluyorum. Halkımız bunun değerlendirmesini yapacaktır. Genel sekreter biran önce özür dilemeli, bu saygısızlığı ortadan kaldırmalıdır."

Milletvekili Mehmet Gökdağ ise ülkedeki güvenlik sorununu AK Parti'nin ortaya çıkardığını savunarak, "Kemal Kılıçdaroğlu siyasetinin merkezine ayrım gözetmeksizin insanı koyar, tüm insanları kucaklar. CHP ve Kemal Kılçdaroğlu, bu ülkenin güvenliğinin garantisidir. Abdulhamit Gül, şu cümleleri kullanırken aynaya bakarsa, güvenlik konusunda tehlikeyi kim oluşturuyor, çok iyi görürler" diye konuştu.

CHP Parti Meclis üyesi Ali Öztunç da Abdulhamit Gül'e sorular yönelterek cevap vermesini istedi. Gül'ün sorularını yanıtlamaması halinde belgelerle sunacağını aktaran Öztunç, şunları söyledi: "Türkiye'de milli güvenlik sorunu, FETÖ'ye para yardımı yapan kim ise odur. 'Ne istediniz de vermedik' diyen kim ise odur. Parsel parsel arsaları kim verdiyse odur. Sayın Abdülhamit Gül'e şunu soruyorum; kendisi bugüne kadar hiç FETÖ'nün okullarına gitmiş midir? FETÖ'nün hapiste bulunan işadamlarıyla yanyana gelip görüntü vermiş midir? Bu sorularıma yanıt versin. Vermez ise ben belgelerle sunacağım. Türkiye'de milli güvenlik sorunu vardır ve bu sorunun kaynağı AKP hükümetidir."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Akif Ekici'nin konuşması

Mehmet Gökdağ'ın konuşması

Ali Öztunç'un konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ÖZER-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN-GAZİANTEP-DHA)

===================================

Ak Parti'li başkandan, CHP milletvekiline; 'Beyni boş ukala'

EDİRNE'nin Enez Belediye Başkanı Ak Partili Abdullah Bostancı, şehrin düşman işgalinden kurutuluşu nedeniyle düzenlenen törende kendisine söz verilmediği için alanı terk eden CHP Edirne milletvekili Erdin Bircan'a sosyal paylaşım sitesindeki hesabından tepki gösterdi. Bostancı, "Enez'de bir gün dahi yaşamamış beyni boş ukala, yalan dolanla bir yerlere gelen Enezli olamaz. Bu adama bu elbise bol gelmiş. Bulunduğu sıfatı taşıyamıyor" diye yazdı.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, geçen 24 Kasım'da Enez İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü nedeniyle Enez Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene katıldı. Törende kürsüye çıkarak konuşma yapmak isteyen Bircan'a, programda olmadığı gerekçe gösterilerek izin verilmedi. Bunun üzerine Erdin Bircan, tepki göstererek tören alanını terk etti.

BİRCAN: SEÇİLMİŞ MİLLETVEKİLİNİ, MİLLİ İRADEYİ KONUŞTURTMADI

CHP'li Bircan, yaptığı açıklamada, doğduğu, büyüdüğü Enez İlçesi'ndeki kurtuluş günü töreninde belediye başkanı ve onun talimatı ile hareket eden kaymakamın, halkı tarafından seçilmiş milletvekilini, milli iradeyi konuşturtmadığını bunun kabul edilebilecek bir davranış olmadığını söyledi. Bircan, "Anlaşılan benimle hemşehrimin arasındaki asla kopmayacak, kuvvetli gönül bağından rahatsızlık duyanlar akıllarınca halkımla arama girmeye çalışıyor. Onların basit hesaplarına en iyi yanıtı yine Enezli kardeşlerim verecektir" dedi. CHP Enez İlçe Başkanlığı da, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı ve İlçe Kutlama Komitesi'nin törendeki tutumunu kınadı.

"BEYNİ BoŞ OLAN UKALALIK YAPARAK GÜNDEMDE KALMAYA ÇALIŞIR"

Enez Belediye Başkanı Ak Parti'li Abdullah Bostancı, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ı eleştirdi. Bostancı, paylaşımda, "Enez'de bir gün dahi yasamamış beyni boş ukala yalan dolanla bir yerlere gelen Enezli olamaz. Bu adama bu elbise bol gelmiş. Bulunduğu sıfatı taşıyamıyor. Keşan, İpsala, Enez'de de şovmenlik yaptı. TBMM'de kendisine 15 dakika konuşma verildi. 15 dakika ağzını bantladı. Beyni boş olan ukalalık yaparak gündemde kalmaya çalışır. Edirne'den Enez'e kadar herhangi bir yerde bir hizmet yapmış mı veya TBMM'de bilim bilgi ile bölgemiz ile ilgili bir konuşması var mı? Yok!" ifadelerini kullandı. Bostancı'nın paylaşımı tepkilere neden oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Enez'deki kurtuluş töreni

-Erdin Bircan'ın protokolle tartışması

-Erdin Bircan'ın tören alanını terk etmesi

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/ENEZ(Edirne),-

========================================

Doktor adaylarından sokakta sağlık kontrolü

BALIKESİR Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi öğrencileri diyabet ve tansiyon hastalığına dikkat çekmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara ücretsiz kan şekeri ve tansiyon (kan basıncı) ölçümü yaptı.

BAUN Tıp Fakültesi öğrencileri bugün (pazar) 10.00-17.00 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara ücretsiz kan şekeri ve tansiyon ölçümü yaptı. Grup adına açıklama yapan 2'nci sınıf öğrencisi Mehmet Taşdemir geçtiğimiz yıl ayni etkinliği gerçekleştirdiklerini 950 kişiye ölçüm yapıldığını bu yılki hedeflerinin bin kişi olduğunu vurguladı. Taşdemir, "Diyabete dikkat çekmek için bu etkinliği yapıyoruz. Aslında 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'nde yapmayı planlamıştık ancak sınavlarımız nedeniyle bugüne kaldı. Okulumuzdan tansiyon aletleri aldık. Fizyoloji bölümü bu isteğimizi karşıladı. Bir firmadan da diyabet ölçüm malzemelerini bulduk. Fakülteden 30 arkadaşımızla 4 masada tansiyon ve şeker ölçümü yapıyoruz. Vatandaşları şeker ve tansiyon konusunda bilgilendiriyoruz" dedi.

Şeker ve tansiyonu yüksek yada düşük çıkan kişileri hastanelere ve doktorlara yönlendirdiklerini belirten Taşdemir, "Amacımız, diyabet ve tansiyon konusunda vatandaşları bilinçlendirmek, diyabet farkındalığını oluşturmak. Geçtiğimiz yıl 950 kişide ölçüm yaptık. 50-60 kişide şeker çıktı ve bu insanlarımıza gerekli yönlendirmeler yapıldı" diye konuştu. Taşdemir, önümüzdeki çarşamba günü de tıp fakültesi öğrencileri olarak organ bağışı etkinliği yapacaklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Öğrencilerin vatandaşların tansiyonunu ölçerken görüntüsü,

Tıp fakültesi öğrencilerinin kan şekeri ölçümü yaparken görüntüsü,

Mehmet Taşdemir'in konuşması.

Kan şekeri ölçme uygulamasından görüntü.

Haber - Kamera:

===========================================

Evde doğum yapan kadının bebeği öldü

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde, sancıları tutunca evde komşularının yardımıyla doğum yapan Zarife Kaya'nın kız bebeği fenalaştı, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçenin Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 6'ncı çocuğuna hamile olan Zarife Kaya, sancıları tutunca evde komşularının yardımıyla doğum yaptı. Doğan kız bebeğin fenalaşması üzerine Zarife Kaya, hamallık yaparak geçimini sağlayan eşi Mehmet Sinan Kaya'yı çağırdı. Eve gelen Mehmet Sinan Kaya'nın Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürdüğü kız bebeği acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, minik bebeğin cansız bedeni ölüm nedeninin belirlenmesi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

6'ncı çocuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyleyen Mehmet Sinan Kaya, Savcı bize 'Hastanede neden doğum yaptırmadınız' diye kamu davası açtı" dedi.

Haber: Ali LEYLAK/VİRANŞEHİR (Şanlıurfa), -

==============================================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi
    15:25 Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi

    Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliğiyle teknik tekstil alanında bir seminer düzenlendi. Seminerde, Spinteks firmasının Genel Müdürü Yalın Aydın, carbon fiber ve kompozit tekstillerin Denizli'deki serüvenini anlattı.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'
    15:25 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'da yaptığı konuşmada, AK Parti belediyeciliğinin gerçek belediyecilik olduğunu belirterek, Kastamonu'nun tüm ilçelerinin doğal gaza kavuşması için süreci takip edeceğini söyledi. Yumaklı, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını ve Kastamonu'nun 19 ilçesinin ve merkez ilçenin AK Parti adayları tarafından kazanılmasının önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Yumaklı hükümetin vatandaşın duasına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, duaların en büyük destek olduğunu belirtti.

  • İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu
    15:24 İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

    İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu, Sakarya'da düzenlenen Paletli Yüzme Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 50 metre ve 100 metre çiftpalet branşında birinci oldu. 14-17 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada Koyuncu, 100 metre mesafesinde Türkiye rekorunu kırdı ve milli takım barajını geçti.

  • Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı
    15:23 Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı

    Edirne Belediyesi ile Edirne Pazarcılar Odası arasında kentteki pazar yerlerinin işletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni protokolün hazırlandığını ve tüm sebze meyve pazarlarının düzeninden odanın sorumlu olacağını belirtti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Gürkan, açılışı geciken Cumartesi Pazarı hakkında da bilgi verdi. Edirne Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Gürkan'a teşekkür etti. Ayrıca, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleceğin Yazarları Projesi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu
    15:20 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir'i ziyaret ederek sporcu gençlerle bir araya geldi. Edremit Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle buluşan Bakan Yardımcısı, gençlerin görüş ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı ayrıca İvrindi ilçesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı ve Gökçeyazı futbol sahasında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:19 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Adalet Sarayı'nda terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Kiraz'ın adalet mirasını layıkıyla ifa etmek gerektiğini vurguladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da törene katılarak Kiraz'ın makam odasına karanfil bıraktı.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu
    15:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, Bursa'nın her köşesinde gülümsediklerini ve bu şehirde yaşamaktan mutlu olduklarını belirtti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak
    15:18 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü sağlık merkezleri açacak. Sağlık merkezlerinde ayakta muayene, teşhis ve tedavi, tahlil, enjeksiyon/pansuman, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, diyetisyen ve evde bakım hizmetleri verilecek.


Advertisement