Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-7

Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiBAŞBAKAN Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bir televizyon kanalında 'Türkiye'de Hitler dönemi yaşanıyor.

30.12.2017 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

BAŞBAKAN Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bir televizyon kanalında 'Türkiye'de Hitler dönemi yaşanıyor. Can ve mal güvenliği yoktur' diyor. Bu açık açık Türkiye'ye yapılacak en büyük kötülüktür, ihanettir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) üyeleriyle bir araya geldi. Çavuşoğlu, BESOB üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 11.1 büyüdü ama ana muhalefet lideri bu büyümenin akabinde 'Türkiye freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor' diyor. Türkiye'nin gerçeklerinden bu kadar kopuk yaşayan başka bir insan tanımıyorum. Sadece siyasi lider olarak söylemiyorum. Türkiye yüzde 11.1 büyüyor, TBMM kürsüsünden ortaya çıkan bütçe görüşmelerinde bu adam 'Biz buna inanmıyoruz' diyor. Sen inansan da, inanmasan da Türkiye büyüyor, güçleniyor, güçlenmeye de devam edecek. Sen dışarıdaki senaryoların figüranı olsan da bu devam edecek. Bir televizyon kanalında, 'Türkiye'de Hitler dönemi yaşanıyor. Can ve mal güvenliği yoktur' diyor. Bu açık açık Türkiye'ye yapılan en büyük kötülüktür, ihanettir."

"Türkiye bir taraftan yatırımcı çekmeye, büyümeye çalışıyor ama Ana Muhalefet Lideri akla sığmayacak ifadeyle milletin karşısına çıkabiliyor" diyen Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim en büyük handikabımız ana muhalefettir. Ana muhalefet diğer demokratik ülkelerdeki gibi muhalefetlik yapsa Türkiye gerçekten kazançlı çıkar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık yapacağım diye Türkiye'ye düşmanlık yapacak seviyeye gelmiş durumdalar. Bunu artık milletimiz gördü. CHP'ye oy veren insanımızın da görmesi gerekiyor. En büyük saygısızlık CHP'lilerin kendisine yapılmıştır. Biz bildiğimiz yoldan ilerlemeye devam edeceğiz."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Salondan detaylar

Çavuşoğlu'nun konuşması

Haber-Kamera: Enver Fatih TIKIR-Gürkan DURAL/BURSA, -

=======================================

Bakan Bak: Bu tatlı yarışımız devam edecek

BAYBURT'ta bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2019 seçimlerini değerlendirerek, "Bayburt referandumda birinci oldu, Rize'yi geçti; bizim liderliğimizi aldılar, ikinci sıraya düştük. O yüzden tebrik ediyoruz Bayburt'u. İnşallah 2019 seçimlerinde de bu tatlı yarışımız devam edecek" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak için Bayburt'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Maliye Bakanı Naci Ağbal, valiliği ziyaret etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Maliye Bakanı Ağbal, bölgedeki yatırımları yakından incelediklerini belirterek, memleketine gelen Bakan Bak'a "Hoş geldiniz" dedi.

BAYBURT'U KUTLADI

Bakan Bak da kentte çeşitli programlara katılacaklarını ve sahada yapılması planlanan bazı projelere ilişkin incelemelerde bulunacaklarını söyledi. 2019 seçimlerinin yaklaştığını hatırlatan ve partisinin Bayburt'ta seçimlerde aldığı başarılara dikkat çeken Bakan Bak şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız il başkanlığı kongresi için Bayburt'a geldiğinde en az 3 bin kişilik spor salonu sözü vermişti. Ben talimatı aldım ve hazırlıklarımızı yaptık. Bugün de yerine bakacağız. Biz hazırız, hemen ihalesine çıkıp başlayacağız. Bayburt referandumda birinci oldu, Rize'yi geçti; bizim liderliğimizi aldılar, ikinci sıraya düştük. O yüzden tebrik ediyoruz Bayburt'u. İnşallah 2019 seçimlerinde de bu tatlı yarışımız devam edecek. Gelirken Gümüşhane'ye de uğradım, onlar da 4'üncü sıradaydı. Rakipleri takip diyoruz, onların performansı önemli bizim için."

Gençler için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bakanlık olarak gençlerimizin emrindeyiz. Onların sağlıklı ortamda spor yapmaları, uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Burada spor ve gençlikle ilgili konuları da değerlendireceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bakan Bak'a kente özgü ehram üzerine tezhip işlenmiş tablo hediye etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Bakanların karşılanması

Ziyaret ve konuşma

Detaylar

HABER KAMERA: SELÇUK BAŞAR/ BAYBURT

============================================

Otobüste rahatsızlanan yolcusunu hastaneye yetiştirdi

KAHRAMANMARAŞ'ta halk otobüsüne binen kadın yolcu birden rahatsızlanınca şoför Yunus Koca, güzergahını değiştirip kadını hastaneye yetiştirdi. O anlar, otobüsün kamerası ile kaydedildi.

Dün öğle saatlerinde merkez Dulkadiroğlu ilçesinde ilerleyen Yunus Koca yönetimindeki 46 H 380 plakalı halk otobüsündeki yolculardan 28 yaşındaki Sema Dönük rahatsızlandı. Durumu fark eden diğer yolcuların bilgi vermesi üzerime sürücü Yunus Koca hemen güzergahından çıkarak direksiyonunu en yakın sağlık binası olan Yörük Selim Mahallesi'ndeki Necip fazıl Şehir Hastanesi'ne çevirdi. Giderken sık sık selektör yapıp klakson çalarak diğer sürücülerden yol isteyen Yunus Koca, kısa sürede hastaneye ulaşarak acil servis görevlilerinden sedye istedi.

Sedye hemen otobüsün yanına getirilirken, Sema Dönük, diğer yolcuların yardımıyla sedyeye alınıp hastaneye taşındı. Tedavi altına alınan Sema Dönük'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Şoförün rahatsızlanan kadını hastaneye yetiştirme çabası ve otobüsteki gelişmeler aracın güvenlik kamerası ile kaydedildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, -

========================================

Bodrum'da tıkanan rögara işçilerden ilginç müdahele

BODRUM'da dün sabahtan itibaren aralıklarla devam eden sağanak, rögarların tıkanmasına neden oldu. Çarşı Mahallesi'nde tıkanan bir rögar, belediye işçilerinin bir arkadaşlarını rögara sarkıtmasıyla temizlenerek açıldı.

Bodrum'da dün başlayan kuvvetli yağmur nedeniyle Çarşı Mahallesi Cevat Şakir Caddesi'nde rögar tıkandı ve 4 dükkanı su bastı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, müdahale ederek tıkanıklığı gidermeye çalıştı. Bir işçi, diğer işçilerin yardımı ile 1.5 metre derinliğindeki rögara sarkıtılarak biriken çöpler dışarı çıkarıldı. Bu anın fotoğrafını çeken evli ve 2 çocuk babası Selçuk Akbaş, şöyle dedi: "Cuma günü sağanak yağış ve lodos vardı. Her yağışta dar olan Bodrum sokaklarında sorunlar yaşanır, belediye ekipleri müdahale eder, ancak bu kez tıkanan rögara yapılan müdahale biraz ilginçti."

Görüntü Dökümü

------------------------

-

Haber-Kamera: Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), -

==============================

Kartepe'ye yılbaşı akını

KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde bulunan kayak merkezinde pistlerde kar kalınlığı 50 santimetreye ulaşırken, yılbaşı tatili için gelenler snowboard ve kayak yapmanın keyfini çıkardı.

İstanbul'a en yakın kayak merkezi olan Kartepe kayak merkezi hafta sonu yılbaşı için tatilcilerin akınına uğradı. Yılbaşını geçirmek için gelen tatilcilerin yanı sıra günübirlik tatilcilerin de akın ettiği kayak merkezinde pistler doldu. Pistlerde kar kalınlığı 50 santime ulaşırken, yılbaşı nedeniyle otelin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Kartepe Genel Koordinatörü Mehmet Zeki Ünal, "Yılbaşı bu sene gayet iyi geçiyor. Yaklaşık 1 ay öncesinden otel tamamen doldu. Gayet güzel bir programımız var. Pistlerimiz açık şu anda. Kar ve kayaklarımız devam ediyor. Gece saat 02.00'a kadar süren bir eğlence mevcut. Genelde günübirlikçiler burada kalanlara oranla daha fazla ama otel dolu olduğu için, özellikle hafta sonları eşit sayıda diyebiliriz. Önümüzdeki hafta Çarşamba ve Perşembe günü çok yoğun bir kar yağışı bekliyoruz. O kar da bizi Mart ayına kadar götürecektir" dedi.

Yılbaşını geçirmek için İstanbul'dan Kartepe'ye geldiklerini söyleyen Ayten Ertuğrul, "Ailece yılbaşına geçirmek için Kartepe'ye geldik. Şuanda istediğimiz kar seviyesini göremedik ama yine karla kaplı. Yılbaşı sonrasında buradan ayrılacağız" diye konuştu.

Kartepe'ye kayak yapmak için geldiklerini belirten Rabia Erkoç, "Yılbaşı tatili için Kartepe'ye geldik. Kayak yapıyoruz ve çok eğlenceli. Kar yağarsa daha da çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Yılbaşı nedeniyle de çok kalabalık. Güzel bir yılbaşı geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kayak pistlerinde kayak yapanlar

-Kayak yapanlarla röp

-Otel Genel Koordinatörü Mehmet Zeki Ünal ile röp

HABER: ERGÜN AYAZ-KAMERA: DİNÇER AKBİR-KARTEPE-

======================================

Sivas'ta 5 bin çam fidanı dağıtıldı

SİVAS'ta, 'Ağaç kesme fidan dik' sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında 5 bin çam fidanı dağıtıldı.

Sivas Orman İşletme ve Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde, yılbaşında çam ağaçlarının kesilmesini önlemek ve toplumda fidan dikme alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla etkinlik düzenlendi. 'Ağaç kesme fidan dik' sloganıyla düzenlenen etkinlikte il genelinde 5 bin çam fidanı dağıtıldı. Vatandaşlar dağıtılan fidanlara yoğun ilgi gösterdi.

Orman İşletme Müdürü Sefa Duman ormanların korunmasına katkı sağlamak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Duman "Vatandaşlarımıza fidan sevgisini aşılamak, ormanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Genelde biliyorsunuz yılbaşında ormandaki ağaçları keserek bunları süsleme amacıyla kullanıyorlar. Biz bunun önüne geçmek için bu bedelsiz fidanları dağıtıyoruz ki bunları süsleyip yılbaşı ağacı olarak kullansınlar" dedi.

Sivas Orman Fidanlık Müdürü Mahmut Tülay ise yılbaşında çam fidanı kesmek yerine fidan dikerek farklı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti. Tülay, "Her sene yaptığımız gibi 'Ağaç kesme fidan dik' kampanyası kapsamında 5 bin fidanı vatandaşla buluşturuyoruz. Birçok yerde fidanlarımız özel fidanlıklarda olsun, diğer resmi fidanlıklarda olsun parayla satıyorlar. Biz burada bir farkındalık oluşturmak için mavi ladin fidanlarımızı dağıtmayı amaçladık. Ormanlarımızdan kaçak fidan kesilerek yılbaşında çam ağacı gibi süslemeler yapılıyor. Bir gün sonra da bu çamlar çöplere atılıyor. Maksadımız bunu engellemek, vatandaşı bu konuda duyarlı hale getirmek. Çam fidanını kesmek yerine yılbaşında fidan dikerek farklı bir etkinliği amaç edindik" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

-Etkinlikten görüntüler

-Konuşmalar

-Fidanların dağıtılması

Haber-Kamera:  İrfan ÖZŞEKER/SİVAS,

========================================

Çanakkaleliler yılbaşı alış verişinde

ÇANAKKALE'de yılbaşı kutlamalarına bir gün kala vatandaşlar yakınlarına hediye almak, ve yılbaşı gecesi kurulacak sofralarının ihtiyaçlarını karşılamak için alış veriş yapıyor.

Çanakkale'de 2018'e bir gün kala yeni yılın heyecanı yaşanıyor. Yağışlı havanın etkili olduğu kentte yeni yıl dolayısıyla vatandaşlar çarşı ve alışveriş merkezlerini tercih etti. Yılbaşı akşamını evinde geçirmek isteyen vatandaşların tercihi kuruyemiş ve manavlar oldu. Yakınlarına hediye almak isteyen vatandaşlar ise çarşı merkezindeki mağazaları tercih etti.

2018'e evinde girecek olan Gizem Bayhan, "Yılbaşında evde olacağım. Sebze ve meyve alıyorum. Yılbaşında meyve salatası yapacağım.ö diye konuştu.

Mağazada yeni yıl alışverişi yapan Ersan Çeviker ise, "Yılbaşı bizim için rutin oluyor. Her zamanki günlerden bir farkı yok. Yılbaşını evimizde geçireceğiz. Alışverişe çıktık. Yılbaşı için özel bir alışveriş yapmadık.ö şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Çarşı Caddesinde alışveriş yapan vatandaşlardan görüntü.

-Yılbaşı öncesi kuruyemiş çeşitlerinden alan vatandaşlardan görüntü.

-Manavdan sebze ve meyve alan vatandaşlardan görüntü.

-Gizem Bayhan röp.

-Mağazada alışveriş yapan vatandaşlardan görüntü.

-Ersan Çeviker röp.

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE,

================================

Diyarbakır Barosu: Elazığ Cezaevi'nde 51 gündür açlık grevi yapılıyor

DİYARBAKIR Barosu Cezaevi İzleme Komisyonu, Elazığ Cezaevi'nde tutuklu ve hükümlülere yönelik cezaevinin koğuş dışında kalan bölümlerinde kimlik taşıma zorunluluğu getirildiği belirtilerek, 10 tutuklu ve hükümlünün bu nedenle 51 gündür süresiz, dönüşümsüz açlık grevine başladığını bildirdi.

Diyarbakır Barosu Cezaevi İzleme Komisyonu, Elazığ T tipi Kapalı Cezaevi'ndeki hak ihlalleri iddiaları ve açlık grevine ilişkin basın açıklaması yapıldı. Elazığ T Tipi Cezaevi'nde son dönemlerde gündemden düşmeyen yoğun hak ihlallerinin olduğu öne sürülen açıklamada, daha önceki şikayetr ve hak ihlalleri karşısında yetkili makamlar nezdinde yapılan girişimlerin sonuç vermediği, tutuklu ve hükümlülerin maruz kaldığı hak ihlallerinin devam ettiği ifade edildi. Cezaevi yönetimi tarafından, uzun süre önce tutuklu ve hükümlülere yönelik cezaevinin koğuş dışında kalan kısımlarında kimlik taşıma zorunluluğu getirildiği belirtilen açıklamada, şöyle dedi: "Bu uygulama halen devam ettirilmektedir. Tutuklu ve hükümlüler tarafından haksız, hukuk dışı, onur kırıcı ve gayri insani olarak kabul edilen bu uygulama kabul edilmemekte ve ciddi sorunlar yaratmaktadır. Sorun ve hak ihlallerinin çözülememiş olması nedeniyle, bir kısım tutuklu ve hükümlülerin süresiz-dönüşümsüz açlık grevine başlamışlardır. Kimlik taşıma zorunluluğundan kaynaklı 10 kadın tutuklu ve hükümlü süresiz-dönüşümsüz açlık grevine katılmıştır. Cezaevinde kimlik taşıma zorunluluğunun yasal bir dayanağı bulunmamaktadır. Süresiz-dönüşümsüz açlık grevi 51'inci gününde olup hala devam etmektedir. Açlık grevine giren kadın tutuklu ve hükümlülerinin sağlık durumlarının kötüye gittiği,  kilo kaybından kaynaklı olarak yaşamsal fonksiyonlarının zayıfladığı ve ciddi sağlık sorunlarının başladığı bilinmelidir. Elazığ T Tipi Cezaevi'nde bulunan kadın tutuklu ve hükümlülerin durumu ile ilgili başta Adalet Bakanlığı olmak üzere tüm yetkililerce bir an önce adım atılması, tutuklu ve hükümlülere dönük uygulamanın çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Açlık grevinin devamı halinde yaşam hakkı ihlallerinin veya bu ihlaller gerçekleşmese dahi tutuklu ve hükümlülerin bütün yaşamları boyu katlanmak zorunda kalacakları sağlık sorunlarının ortaya çıkacağı açıktır. Cezaevi idaresi tarafından getirilen ve yasal bir dayanağı olmayan bu hukuksuz uygulamanın bir an önce sonlandırılması için Adalet Bakanlığı'nı ve ilgili tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz."

Haber: DİYARBAKIR, -

=====================================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Seçim güvenliği için bütün tedbirleri aldık
    12:52 CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Seçim güvenliği için bütün tedbirleri aldık

    CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir İl Örgütü olarak seçim ve seçim güvenliği konusunda uzun süredir çalışmalar yürüttüklerini ve seçimde herhangi bir oyun heba olmaması için bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. Aslanoğlu, vatandaşlara sandıklara gitme ve oylarını kullanma çağrısı yaparken, İzmir'de sandık sayısının arttığını ve yaklaşık 40 bin kişilik bir orduyla sandıkların güven içinde olacağını belirtti. Ayrıca, CHP'nin anlık verileri paylaştığını ve hataları anında yakalayıp müdahale ettiklerini ifade etti. İzmir'de 3 milyon 459 bin 745 seçmenin olduğunu ve toplamda 10 bin 740 sandık bulunduğunu aktaran Aslanoğlu, Buca'nın yoğunluk açısından ilk sırada yer aldığını ve Beydağ'ın ise en sakin ilçe olduğunu bildirdi.

  • Afyonkarahisar'da Okul Sporları Badminton Müsabakaları Başladı
    12:50 Afyonkarahisar'da Okul Sporları Badminton Müsabakaları Başladı

    Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Badminton müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu'nda başladı. Genç sporcular yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Müsabakalara katılan gençler arasında yoğun bir rekabet yaşandı.

  • İstanbul Zeytinburnu'nda Kediye İşkence İddiasıyla Gözaltına Alındı
    12:49 İstanbul Zeytinburnu'nda Kediye İşkence İddiasıyla Gözaltına Alındı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada paylaşılan kediye işkence görüntüsü üzerine çalışma başlattı. Şüpheli, kedinin arkadaşına ait olduğunu ve kasıtlı şiddet uygulamadığını savundu. Kedi sağlık durumu iyi olmasına rağmen hayvan barınağına teslim edildi.

  • Batman'ın Hasankeyf ilçesinde kurdun yiyecek araması kameraya yansıdı
    12:49 Batman'ın Hasankeyf ilçesinde kurdun yiyecek araması kameraya yansıdı

    Hasankeyf ilçesine bağlı Yakaköy'de bir kişi, aracıyla seyir halindeyken, üzüm bağında yiyecek arayan kurdu fark etti. Cep telefonu kamerasıyla kurdu görüntüleyen Aziz Can Orhan, 'Aracımı durdurdum ve cep telefonuyla çekim yaptım. Islık çalmaya başlayınca kurt ormanlık alana doğru kaçtı.' dedi.

  • Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği'nden silah operasyonu: 3 gözaltı
    12:47 Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği'nden silah operasyonu: 3 gözaltı

    Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Kemalpaşa ve İğdir Mahallerinde N.K., V.K. ve A.K. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı silah ve 5 adet dolu kartuş ele geçirildi. 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Siirt Valisi Kemal Kızılkaya Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:45 Siirt Valisi Kemal Kızılkaya Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, seçimle ilgili mevzuat ve genel esaslar, güvenlik tedbirleri, yasal sorumluluklar ve seçim günü yasakları gibi konular görüşüldü. Vali Kızılkaya, Siirt'te seçimlerin huzur ve güven içinde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

  • Afyonkarahisar Emirdağ'da Kitap Okuma Etkinlikleri Artacak
    12:45 Afyonkarahisar Emirdağ'da Kitap Okuma Etkinlikleri Artacak

    Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma konusunda gerçekleştirilecek etkinliklerin arttırılmasının önemli olduğunu belirterek, bu yönde yapılacak çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti. Emirdağ İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen 60. Kütüphane Haftası etkinliğine katılan Bilici, en çok kitap okuyanlara derecesine göre kitap, kitap kurdu belgesi ve hediyeler takdim edildiğini söyledi. Kaymakam Bilici, ilçede bu tür etkinlikleri artırmak ve teşvik etmek için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

  • Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı
    12:44 Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı

    Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi, Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini üniversite öğrencileriyle paylaşmak için bir araya geldi. İl Müftüsü Bekir Gerek, öğrencilerle birlikte iftar programında buluşarak Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.


Advertisement