Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-7

Karaman'da Şehit Oğuzhan Küçük'ü 10 bin kişi uğurladıHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük memleketi Karaman'da toprağa verildi.

27.06.2017 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da Şehit Oğuzhan Küçük'ü 10 bin kişi uğurladı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük memleketi Karaman'da toprağa verildi. Cenaze töreninde oğlunun tabutunun başına gelen baba Alaaddin Küçük, 'Ne mutlu ki bu bayrağın üzerinde bir damla kanımız oldu' diyerek oğlunu son yolculuğuna uğurladı.

Hakkari'de düzenlenen törenin ardından sabaha karşı uçakla Konya'ya getirilen Şehit Oğuzhan Küçük'ün cenazesi kara yoluyla memleketi Karaman'a gönderildi. Şehit Küçük'ün cenazesi Karaman Devlet Hastane morguna konuldu. Öğle saatlerinde hastaneden alınan şehidin Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi helallik alınmak üzere Zembilli Ali Efendi Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şehit Oğuzhan Küçük evin önünde Uzman çavuşken 28 Şubat döneminde ordudan ihraç edildiği öğrenilen babası Alaaddin Küçük, kendisi gibi Hakkari'de Sözleşmeli Er olarak görev yapan ağabeyi 27 yaşındaki Mücahit Hazma Küçük,  annesi Şerife, kız kardeşi Saliha Küçük ile akrabaları ve vatandaşlar tarafından karşıladı. Operasyon bölgesindeyken kardeşinin şehit olduğu haberini alan ve kardeşiyle birlikte üzerindeki kamuflajlarıyla Karaman'a gelen ağabey Mücahit Hamza Küçük ile oğlunun kamuflajı ve şapkasını giyen baba Alaaddin Küçük, cenaze aracının arkasında yürüyerek tabuta dokunup şehit Oğuzhan Küçük'e veda etti.

Şehidin cenazesi evin önünde helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı 15 Temmuz Ak Tekke Demokrasi Meydanı'na getirildi. Törene Karaman Valisi Fahri Meral, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Plan Prensipler Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Apaydın, Karaman Garnizon Komutanı Personel Albay Yurdakul Türkmen, askeri ve mülki erkan ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

VATANA MİLLETE FEDA OLSUN

Buradaki tören öncesi şehit olan oğlunun tabutu başına gelen baba Alaaddin Küçük dua ettikten sonra asker selamı durarak "Allah'ım şahadetini kabul et yarabbi. Vatana millete feda olsun. Hakkım helal olsun. Allah'ım razı olsun' dedi.

'NU MUTLU Kİ BU BAYRAĞIN ÜZERİNDE BİR DAMLA KANIMIZ OLDU'

Daha sonra açıklamasını sürdüren baba Alaaddin Küçük şunları söyledi: "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Ne mutlu ki bize bu bayrağın üzerinde bir damla kanımız oldu. Allah'ın izni ile ne bayrak iner, ne bu vatan savunmasından asla pes ederiz. Yerine yenisi gelir. Dikkat ederseniz elbise de benim üzerime oturdu ve yakıştı. Çağırdıkları an göreve hazır olduğumu herkes gibi siz de takdir edersiniz. Ama Allah'ın izni ile gençler bize bu işi bırakmaz. Bizimkinler şehit oluyor düğüne gönderir gibi gönderiyoruz da bu satılmışlar ölünce nereye gideceklerini düşünerek hala devam ediyorlar. Ama elbet bunun sonu da gelecek. Bu inanç bu vatan sevgisi bu iman olduğu sürece Türk milletini asla kimse yıkamayacak. Allah Türk milletini vatan sevgisi ve imandan ayırmasın."

ŞEHİTLİĞE DEFNEDİLDİ

Şehit Oğuzhan Küçük'ün tabutunun banışa gelen annesi Şerife ve kız kardeşi Saliha tabuta sarılarak veda etti. Tabutun başında nöbet tutan askere dönen anne Şerife Küçük 'Ağlama boncuk gözlüm. Ağlama' diye seslendi. Şehit Oğuzhan Küçük Ak Tekke Camii'nde kılınan öğle namazından sonra düzenlenen askeri tören ve cenaze namazından sonra Karaman şehir mezarlındaki şehitliğe defnedildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Şehidin fotoğrafları

-Ev önünde helallik alınması

-Evden detay görüntü

-meydandaki cenaze töreni

-Cenaze töreninden detay

-Babanın tabutun .başında konuşması

-Babanın açıklamaları

-Cenaze namazının kılınması

Haber-Kamera:  Muammer ŞEN/KARAMAN, )

==============================================

Derede kaybolan Nehir için sosyal medyadan çağrı yapıldı, 400 kişi yardıma koştu

Rize' nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde  dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ın yakınları sosyal medyadan arama çalışmasına destek çağrısı yaptı. Kısa sürede yayılan çağrı karşılık buldu, aralarında dalgıç, balıkçı, yüzme ve rafting sporcularının da yer aldığı yaklaşık 400 kişi derede arama çalışması gerçekleştirdi.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI DESTEK BULDU

Eskiarmutluk Köyü'nde, 19 Haziran günü kardeşi ile oynarken düşen lastik ayakkabısını almaya çalışan ancak dengesini kaybederek düştüğü Tunca deresinde  akıntıda  sürüklenerek  kaybolan Nehir Zenginal'ı aramak için Jandarma, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, AKUT, RİKE, İkizdere Arama Kurtarma Derneği (İDAK) ekiplerinin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan sonuç alınamadı. Ramazan Bayramı dolayısıyla ara verilen çalışmalar için kayıp kızın yakınları sosyal medyada arama çalışmasına destek için çağrı yaptı. Kısa sürede karşılık bulan çağrılar üzerine destek verenler bayramın üçünçü gününde Eskiarmutluk Köyü'nde buluşma kararı aldı. Çağrı yapan gruplar gelecek olanlardan yanlarında halat, aramada kullanılacak demir çubuk yada sopa getirmelerini istedi.

KİMİ SUYA DALDI, KİMİ KIYIDAN ARADI

Sabah saatlerinde kamyonetler ve minibüslerle köye gelen ve aralarında amatör dalgıç, balıkçı, yüzme ve rafting sporcularının da yer aldığı yaklaşk 400 kişi gruplara ayrıldı ve 18 kilometrelik Tunca Deresi boyunca arama çalışması başlattı. Halatla bağlanarak güvenlik önlemi alan vatandaşlar dereye girdi, ağaç köklerinin bulunduğu alanları aradı, kayaların altlarını kontrol etti. Kimi vatandaşlar yüzerek kıyıdan ulaşılması zor yerleri taradı.

"AİLESİNİN ACISINI DİNDİRMEK İSTİYORUZ"

Arama çalışmalarına katılan amatör balıkçı Davut Yılmaz, sosyal medyadaki çağrılar üzerine arkadaşlarıyla örgütlenerek yardım etmek için geldiklerini belirterek, "Amatör olarak elimizden çok şey gelmiyor ama mucize arıyoruz. Buradan yetkililere sesleniyoruz;.profesyonel bir ekiple daha ciddi arama yapılmalı. En azından ailesinin acısını dindirmek istiyoruz" dedi. Amatör dalgıç Salih Tosun' da gönüllü olarak geldiklerini belirterek, deredeki akıntının arama çalışmalarını güçleştirdiğini söyledi, "İnşallah Nehir'i bulacağız" diye konuştu.

8 kişi olarak örgütlenip geldiklerini anlatan Burhan Okutan, "Arama çalışması yaptık ama  bulamadık. Üzgünüz" diyerek üzüntüsünü dile getirdi, diğer ekiplerin talihsiz küçük kızı bulmasını temenni etti. Arama çalışmalarına katılan Yukarı Durak Köyü Muhtarı Hızır Yavrucu ise, "Kayaların altına baktık. Ama girilemeyecek uçurum gibi yerler var. Oralara bakamadık. Gezilecek tüm yerleri baktık ama iz bulamadık" diye konuştu.

Yaklaşık 400 kişinin katılımı ile yapılan aramada 11 yaşındaki Nehir'in izine rastlanılamadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Kamyonet kasalarında arama noktalarına gidenler

Dereye inenler

Arama çalışması

Detayları

Suya girenler

Su altında arama yapanlar

Vatandaşlarla röp.

Detaylar

Haber-Kamera: Muhammet KAÇAR RİZE-

======================================

10 kişinin bulunduğu otomobil, hafif ticari araca çarptı: 16 yaralı

ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, içerisinde çoğu çocuk 10 kişinin bulunduğu otomobil, önünde ilerleyen hafif ticari araca çarptıktan sonra takla attı. Kazada her iki araçtaki toplam 16 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Besni- Gaziantep Karayolu'nun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep yönüne ilerleyen Şevket Bozkurt'un kullandığı ve içerisinde çoğu çocuk 10 kişinin bulunduğu 27 LH 737 plakalı otomobil Sugözü yakınlarında Latif Sablak yönetimindeki 27 B 3587 plakalı hafif ticari araca arkadan hızla çarpıp takla attı. Kazada hurda yığınana dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobilin sürücüsü Şevket ile yanındaki Ayten, Mehmet, Hanım, Ali, Hasan, Hüseyin, Sıla, Gülhan ve İbrahim Bozkurt, hafif ticari aracın sürücüsü Latif ile yanında bulunan Zeliha, Zehra, Enes, Furkan ve Muhammed Ali Sablak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. İtfaiye tarafından araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Ali ve İbrahim Bozkurt, hayati tehlikeleri bulundukları gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Kaza sonrası uzun süre kapanan yol ise, araçların çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Olay yeri

Kaza yapan araçlar

Sağlık görevlilerinin yaralılara müdahalesi

Yaralının güneşten etkilenmemesi için battaniye ile gölge sağlanması

Yaralı bayanın ambulansta telefonla yakınlarından yardım istemesi

Yaralıların ambulanslara alınması

Besni Devlet Hastanesi

Durumu ağır olan yaralıların Adıyaman'a sevk edilmesi

Yaralılara müdahale

Yaralıların tomografiye götürülmesi

Hastaneye gelen yaralı yakınları

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa ÖNDOĞAN-ADIYAMAN-DHA)

==========================================

Beyaz cennette korkutan yangın

DENİZLİ'deki beyaz cennet Pamukkale'de travertenlerin alt kısmında bulunan otluk alanda önceki gün (pazar) çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Pamukkale'de geçtiğimiz pazar günü travertenlerin alt kısmında bulunan otluk alanda yangın çıktı. Yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Yangının çıktığı noktada park halinde bulunan bir minibüs itfaiyenin müdahalesiyle yanmaktan son anda kurtuldu. Sigara izmaritinden çıktığı sanılan yangında, dumanlar alt kısımdaki travertenlerin hafif derecede kararmasına neden oldu. Yangının ardından, travertenlerde temizleme çalışması yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Olay yerinden detay görüntü,

-İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarından görüntü.

Haber-Kamera: Deniz TOKAT/ DENİZLİ,

==========================================

Jandarmanın özel eğitimli köpeği Acar, patlayıcı avcısı

BİTLİS ve bölgesinde sürdürülen terör operasyonlarında jandarma ekiplerinin en büyük yardımcısı olan özel eğitimli köpek 'Acar', son 1,5 yılda teröristlerce çeşitli yerlere tuzaklanan 9 ton 450 kilogram el yapımı patlayıcı tespit etti.

Bitlis Jandarma Komutanlığında görevli 7 yaşındaki mayın arama köpeği 'Acar' özellikle kırsal alanlara, menfezlere, tren yolu, patikalar, asfalt ve toprak yollar ile köprülere PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı ve mayınların tespitinde önemli rol oynuyor. Dedektör köpek Acar, bölücü terör örgütüne karşı amansız mücadele veren güvenlik güçlerince yürütülen operasyonlarda önemli görevler üstleniyor.

Dedektör köpek Acar, son 1,5 yılda güvenlik güçleriyle katıldığı 222 operasyonda, teröristlerce değişik bölgelere tuzaklanan yaklaşık 9 bin 450 kilogram patlayıcıyı ile 14 kalaşnikof, 4 bin 125 fişek, 13 el bombası, 600 metre saniyeli fitili tespit etti.

Bitlis Jandarma Komutanlığı'nda, dedektör köpek Acar'ın yanı sıra 'Jeton' ve 'Rimel' adlı mayın arama köpekleri de bulunuyor. Terör örgütü ile mücadelede eden güvenlik güçlerine, arazi arama ve taramalarında katkı sunan dedektör köpekler, patlayıcı maddeleri tespit ettiği yere oturarak tepki veriyor.

Yine İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde 'Çilek' ve 'Acil' adlı uyuşturucu madde arama köpeği de görev yapıyor. Dedektör köpeklerden Çilek'in, geçen yıldan bu yana katıldığı 423 operasyonda 308 uyuşturucu hap ve iki ayrı olayda 544 kök kenevirin bulunmasını sağladığı belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Dedektör köpek Acar'ın katıldığı operasyon

-Köpek helkiopterder inerken

-Jandarma Komutanlığı önündeki gösterisi

-Detay ve genel

-Eğitmenlerin komutlarını yerine getiren köpekler

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: BİTLİS

=====================================

12 yaşındaki Efe, ihtiyaç sahibi çocuklar için limonata satıyor

KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde yaşayan 12 yaşındaki Ahmet Efe Ünal, ihtiyaç sahibi çocuklara maddi yardımda bulunmak için annesinin evde hazırladığı limonatayı satıyor.

İstanbul'a bir süre önce ablasının yanına giden giden ortaokul öğrencisi Ahmet Efe Ünal, ayağında terlikle gezen çocukları görüp üzülünce yardıma muhtaç çocuklar için limonata satmaya karar verdi.

KENDİSİ KÜÇÜK YÜREĞİ BÜYÜK

Safranbolu'ya  dönen Ünal, annesi Hülya Ünal'ın evde hazırladığı limonatayı gece-gündüz demeden Sadri Artunç Caddesi'nde satmaya başladı. Kendisi küçük yüreği büyük Ünal, bayramın ilk 2 gününde küçük bardağını 1, büyük bardağını 1,5 liradan satarak 100 lira kazandı.

Limonata satmaya devam edeceğini ve daha büyük bir miktar olacak parayı belediyenin 'Hayır çarşısı' yetkilileriyle irtibata geçerek yardıma muhtaç çocuklara vereceğini belirten Ünal, şöyle dedi: "Kazandığım parayı onlara vermek istiyorum. Bunu yapacak olmaktan da mutluyum. Maddi durumumuz iyi. Bana niçin limonata sattığımı soranlar oluyor. Onlara yardıma ihtiyacı olanlar çocuklar için sattığımı söylüyorum. Onlarda seviniyor ve daha bol limonata alıyorlar. Bende mutlu oluyorum o zaman. Her şey iyi gidiyor. Büyük bir para olana kadar limonata satmaya devam edeceğim. İstanbul'da terlikle yürüyenleri, çorapları olmayan çocukları gördüm. Onlara su ve yiyecek alıyordum. Onları düşündüm ve limonata satmaya karar verdim."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------------

-Ahmet Efe Ünal limonata satması

-Ahmet Efe Ünal'la röp.

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/SAFRANBOLU (Karabük),

=======================================

Devrilen otomobilde çocuk öldü, baba yaralandı

ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'nde akrabalarına bayram ziyaretine giden baba ve oğlunun bulunduğu otomobil takla attı. Kazada 13 yaşındaki Ali İpek öldü, babası sürücü 45 yaşındaki İsmail İpek yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Yukarı Oylum Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe merkezinde oturan akrabalarına bayram ziyaretine gitmek üzere yola çıkan İsmail İpek yönetimindeki 63 NP 550 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkıp takla attı. Ters duran devrilen otomobilin sürücüsü İsmail İpek ile yanında bulunan oğlu Ali İpek yaralandı. Gelen sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan baba- oğul, ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen yaralılardan Ali İpek, doktorların çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Ali'nin cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kazada yaralanan baba İsmail İpek'in ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

Adli Tıp Kurumu morgu önünde bekleyen İpek ailesinin yakınları

Otopsi için savcının aracı gelmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK-ŞANLIURFA-DHA)

=================================================

'Drone' belirledi, polis 206'şar lira ceza kesti

GAZİANTEP'te, polis tarafından özellikle bayramda meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla sollamanın yasaklı olduğu yollarda 'drone' ile görüntü alınarak trafik denetimi yapıldı. 'Drone' görüntülerinden hatalı sollama yaptığı belirlenerek durdurulan çok sayıda araç sürücüsüne 206'şar lira para cezası kesildi.

Ramazan Bayramı'nda artan trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından sollama yasaklı yollarda 'drone' destekli denetim yapıldı. Gaziantep- Nurdağı Karayolu'nun 6'ncı kilometresinde havalandırılan 'drone' ile görüntü alan ekipler, virajlı ve sollama yasaklı yolda sollama yapan araçları belirledi. Ekiplerin, 'drone' görüntülerinden hatalı sollama yaptığını saptadığı araçlar, oluşturulan kontrol noktasında durduruldu. Trafik polisleri, 'drone' ile hatalı sollama yaptıklarını söyleyip uyardığı çok sayıda aracın sürücüsüne 206'şar lira para cezası kesti. Hatalı sollama sonucu para cezası uygulanan bazı araç sürücüleri denetimi beğenip polislere teşekkür ederken, bazıları da bayram gününde ceza kesen polislere sitem etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Drone'un uçması

Polisler tarafından drone ile uygulama yapılması

Sürücülere ceza kesilmesi

Sürücülerin tepkisi

Genel ve detay görüntüler

Haber: Metin Faruk TAMER-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN GAZİANTEP-DHA)

==========================================

Pamuk şekeri arabasında korkutan yangın

BALIKESİR'in Edremit ilçesi Altınkum sahilinde, seyyar pamuk şeker satıcısının arabasında bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Plajda bulunanlar panik yaşadı, yakındaki çay bahçeleri bir anda boşaldı.

Altınkum Mahallesi Plajı'nda, dün (Pazartesi) 18.00 sıralarında, pamuk şekeri satan 64 yaşındaki Muharrem Kaya'nın seyyar arabasındaki piknik tüpü bir anda alev aldı. Plajdakiler panik yaşayıp, kaçışırken, yakındaki çay bahçesinde bir anda boşaldı. Çay bahçesinin çalışanları hortumla su tutarak, alevleri söndürdü.

Ekmek teknesi kullanılmaz hale gelen Muharrem Kaya, "Tüpü yeni takmıştık. Kontrol ederken, gaz kaçırdığını farkettim. Hortumu sıkıştırmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Sonrasında tüp, birden alev aldı. Bu bayram benim için kötü bitti" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Yanan seyyar pamuk şeker arabasının görüntüsü

-Söndürme çalışmasından görüntü

-Seyyar arabası yanan Muharrem Kaya ile röp.

-Sahilden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN/ EDREMİT (Balıkesir),

=================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sincan Cezaevi'nde tahliye talepleri ve beraat isteği
    19:33 Sincan Cezaevi'nde tahliye talepleri ve beraat isteği

    Sincan Cezaevi'nde yargılanan sanık Ayhan Bora Kaplan ve diğer sanıklar, tahliye ve beraatlerini talep etti. Duruşma 18 Nisan Perşembe günü devam edecek. Sanık Kaplan, gizli tanıkların ifadesinin usule uygun alınmadığını iddia etti. Ayrıca, araç ve telefon konularında da kendini savundu. Diğer sanıklar da savunmalarını yaptı ve tahliye taleplerini dile getirdi. Mahkeme Başkanı ile sanık Kaplan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

  • Adana'da zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı
    19:33 Adana'da zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, Türkocağı Mahallesi Regülatör Köprüsü'nde 3 araç çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan hafif ticari araç sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı ve yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

  • Kütahya İl Genel Meclisi'nde yeni dönem heyecanı
    19:27 Kütahya İl Genel Meclisi'nde yeni dönem heyecanı

    Kütahya İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkanı, başkan vekilleri ve katip üyeleri seçildi.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi
    19:26 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi

    TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'da resmi ziyarette bulunarak Gürcistan İçişleri Bakanı Vakhtang Gomelauri ile bir araya geldi. Taraflar, Gürcistan ile Türkiye arasındaki yakın ilişkilerin önemini vurgulayarak, işbirliğinin derinleşeceği umudunu dile getirdi.

  • Dodurga Esnaf Odası Başkanı, Belediye Başkanını Kutlama Ziyaretinde Bulundu
    19:24 Dodurga Esnaf Odası Başkanı, Belediye Başkanını Kutlama Ziyaretinde Bulundu

    Dodurga Esnaf Odası Başkanı Cafer Türkoğlu, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı kutlama ziyaretinde bulundu. Türkoğlu, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek, çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Ayrıca, Türkoğlu, esnaf olarak beklentilerini Çetinkaya'ya iletti. Çetinkaya da, esnafın taleplerine duyarlı olacağını belirtti.

  • Tekirdağ'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yelken gösterisi düzenlendi
    19:23 Tekirdağ'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yelken gösterisi düzenlendi

    Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü'nde gerçekleştirilen etkinlikte, yelkenciler Marmara Denizi açıklarında gösteri sundu. Römorkörlerin yelkencilerin arkasından su püskürtmesi izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, etkinliklerin amacının kentin turizm potansiyeline dikkat çekmek olduğunu belirtti ve Tekirdağ'ın yelken sporunda önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

  • Denizli'de 60 yaşındaki adam ofis olarak kullandığı evinde ölü bulundu
    19:20 Denizli'de 60 yaşındaki adam ofis olarak kullandığı evinde ölü bulundu

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 60 yaşındaki Mehmet Fikrettin Koyuncu'nun evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Koyuncu'nun evine giren polis ekipleri, yaşlı adamın cansız bedenini buldu. Olayın kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek.

  • 5. TYBA Yacht Charter Show Fethiye'de düzenlenecek
    19:18 5. TYBA Yacht Charter Show Fethiye'de düzenlenecek

    Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından düzenlenen 5. TYBA Yacht Charter Show, Fethiye'de 3-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikte, Türkiye'nin turkuaz kıyıları ve komşu sularda faaliyet gösteren lüks yatlar sergilenecek ve dünya genelinden 300'den fazla sektör profesyoneli katılacak.

  • Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı
    19:13 Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı

    Sivas'ta düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonası başladı. Şampiyonanın açılış seremonisine Sivas Valisi, Belediye Başkan Vekili ve birçok ünlü güreşçi katıldı.

  • Gonca Vuslateri, Levent Bey ile evliliğini kutladı
    19:11 Gonca Vuslateri, Levent Bey ile evliliğini kutladı

    Geçen ay evlenen ve 8 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, Instagram hesabından aşklarının birinci yılını kutladı. Vuslateri, kızının babasının devlet memuru olduğunu söylemişti.


Advertisement