Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-7

Dha Yurt Bülteni-7

Selendi sağanak yağışa teslim olduMANİSA'nın Selendi ilçesinde dolu ve sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

22.07.2017 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi sağanak yağışa teslim oldu

MANİSA'nın Selendi ilçesinde dolu ve sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Caddeler yağmur suyu ile dolarken, birçok ev ve iş yerini su bastı.

Selendi'de dün 19.00 saatlerinde bir anda başlayan dolu ile karışık gök gürültülü sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 1 saat süren yağış nedeniyle dağlardan gelip şehir içinden geçen dere taştı, yollar göle döndü. Bazı otomobiller sel suları ile birlikte sürüklenirken, işyerleri ve evleri su bastı. Selin ardından sokaklar çamurla kaplanırken, tarım arazileri de büyük zarar gördü.

Selendi'ye bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde Perihan Günay'a ait evin çatısında çıkan yangın da maddi hasara yol açtı. Sokaktan geçen gerilim hattının fırtına nedeniyle birbirine sürtmesi ve aşırı ısınması nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangına Selendi itfaiye ekipleri müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlatırken, evde maddi hasar meydana geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Selendi'de yağış sırasında cep telefonuyla çekilen görüntü

Haber-Kamera: Uğur ÇAKMAK/ SELENDİ (Manisa),

===================================

Hastaneye bağlanan köprü 'tarihi eser' çıktı

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde yeni yapılan ve Eylül ayında hizmete girmesi planlanan devlet hastanesine şehir merkezinden tek ulaşım yolu üzerinde bulunan köprünün 'tarihi eser' çıkması üzerine genişletme çalışmaları iptal edildi.

Keşan'da, Aşağı Zaferiye Mahallesi Evreşe Caddesi üzerinde Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan ve Eylül ayına kadar tamamlanarak hizmete açılması planlanan 200 yataklı devlet hastanesinde çalışmalar sürüyor. Hastaneyle şehir merkezine ulaşımı sağlayan Evreşe Caddesi üzerinde Karayolları tarafından asfaltlama çalışması yapılırken, yol üzerindeki Ferhat Ağa Köprüsü olarak adlandırılan köprünün 'tarihi eser' niteliği taşıması üzerine köprünün genişletme çalışması iptal edildi. Altında yağmur suyu kanalı bulunan köprünün genişletilip, asfaltlanması için ödenek ayrılarak, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından ihale yapılmak istendi. Yapılan başvuruda Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Edirne Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından 'Tarihi köprü olması nedeniyle, çalışma yapılamaz, köprünün tarihi dokusuna zarar verilemez' yönünde karar verildi. Karar üzerine ihale iptal edilirken, güzergaha alternatif yeni bir köprü inşa edilmesi için planlama yapılacağı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Yeni hastane binası

-Asfaltlanan yol

-Tarihi eser çıkan köprü

-Köprüden geçen araçlar

-Köprü genel ve detay gör.

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

==============================================

Hakan Çavuşoğlu: Milli irademize ve egemenliğimize dönük yoğun saldırı altındayız

BAŞBAKAN Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Demokrasimize, milli irademize, egemenliğimize dönük yoğun saldırılar altındayız. Dost bildiğimiz, aynı masa etrafında dünyanın geleceğini paylaştığımız dostlardan da gerekli desteği bu dönemde alamıyoruz. Hatta farklı yaklaşımlarına da muhattap kalıyoruz. Milletimizle güçlü olduktan sonra hep birlikte çalışarak bunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Hükümette yapılan görev değşikliğinin ardından Başbakan Yardımcısı olan Hakan Çavuşoğlu göreve geldikten sonra  bu sabah seçim bölgesi Bursa'ya geldi. Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, "Demokrasimize, milli irademize, egemenliğimize dönük yoğun saldırılar altındayız. Dost bildiğimiz, aynı masa etrafında dünyanın geleceğini paylaştığımız dostlardan da gerekli desteği bu dönemde alamıyoruz. Hatta farklı yaklaşımlarına da muhattap kalıyoruz. Milletimizle güçlü olduktan sonra hep birlikte çalışarak bunların üstesinden geleceğiz" dedi.

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik yaptırımları ile ilgili de konuşan Hakan Çavuşoğlu "Mescid-i Aksa bizim çok mukaddes bir mekanımız. Sadece Türkiye için değil, tüm İslam camiası için hassas olduğumuz bir bölge. İsrail yıllardan beri burada terör estirmeye devam ediyor. Son olarak Mescid-i Aksa'ya girişlerin engellenmesi ve dünkü cuma namazının kılınamaması sonrası  İslam dünyasının tüm birimlerini başını iki elin arasına alıp düşünmesi gerekiyor. Bu İslam dünyası ve bizim sorumluluğumuzda. Üzerimize düşeni, birliğimizi, beraberliğimizi, ufkumuzu aynı hedefte birleşirsek üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Bizim sinir uçlarımıza dokunan bu hususu, tüm insanımızın, milletimizin, kalbinde imanı olan herkesin bu sızıyı hissettiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız gerekli açıklamaları yaptı. Bende İsrail'in bir an önce bu ablukayı kaldırmasını ve bizim kutsalımızdan elini çekmesini istiyorum"diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu dolu nedeniyle Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerindeki üreticilerin zarar gördüğünü salı günü bu ilçelerde incelemeler yapacağını söyledi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Enver Fatih TIKIR-Halil ÖZÇOBAN-BURSA,-

===============================================

FETÖ'den ihraç edilen eski komiser yardımcısı kaçakçılıktan gözaltına alındı

MARDİN'in Midyat İlçesi'nde, bir ihbarı değerlendiren polis ekiplerinin yol kontrolleri sırasında durdurduğu bir araçta, 250 adet kaçak cep telefonu bulundu. Kaçak cep telefonlarıyla ilgili gözaltına alınan M.Y.'nin Batman'da görev yaparken FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen eski komiser yardımcısı olduğu ortaya çıktı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir ihbar üzerine yapılan operasyonda, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle Batman Emniyet Müdürlüğü'nden ihraç edilen bir komiser yardımcısı cep telefonu kaçakçılığı yaparken suç üstü yakalandı.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nden Midyat'a seyir halindeki 34 UE 0714 plakalı aracı durdurdu. Araç sürücüsü olan ve Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevliyken FETÖ üyeliğinden ihraç edilen eski komiser yardımcısı M.Y. indirilerek arama yapıldı. Eski kaçakçılık komiseri Y.'nin aracında yapılan aramalarda arka koltuk yanı ve bagaj kısmında zula diye tabir edilen kısımlarda gümrük kaçağı 250 adet cep telefonu ele geçirildi. Polis ekipleri araç ile kaçak cep telefonlara el koyarken, sürücü M.Y. gözaltına aldı. M.Y.'nin emniyetteki resmi işlemleri devam ediyor.

Görüntü Dökümü

-Araçta arama yapılması

-Araçta kaçak cep telefonlarının bulunması

-Polis yetkilisi yaptıkları aramaları anlatması

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Nezir GÜNEŞ/MARDİN, -

================================================

İslahiye'deki 1100 Türkmen, Osmaniye'ye gönderildi

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'ndeki, çadırkentte barınan 1100 Türkmen sığınmacı, Osmaniye'deki konteyner kente gönderildi.

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve İslahiye ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan konaklama tesisine yerleştirilen 186 Türkmen ailesine mensup 1100 kişi, bu sabah AFAD tarafından Osmaniye'de bulunan konteyner kente nakledildi. Otobüslerle kamptan çıkarılan Türkmenlerin, Osmaniye'ye gönderilmesine başlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Çadır kent

Kampa giriş çıkışlar

Otobüsün kampa giriş çıkışı

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

=======================================

Park halindeki tır ve kamyonlardan mazot çaldılar

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde park halindeki tır ve kamyonlardan mazot çaldıkları iddia edilen 4 şüpheli polisin takibi sonucu yakalandı.

Körfez İlçesi'nde bulunan tır parkına kendilerine ait bir minibüsle giden 4 şüpheli iddialara göre buradaki tırların yakıt depolarından mazot çaldı. Ardından Liman Yolu'nda da bir kamyonun yakıt deposundan mazot çaldıkları sırada kamyon sahibi B.Ç şüphelileri fark edip engel olmaya çalıştı. Şüpheliler kamyon sahibi B.Ç'yi tabanca ve tüfeklerle tehdit edip minübüsle kaçtılar. B.Ç polisi arayarak şüphelilerin gittiği yönü tarif edip yardım istedi. Seka Tüneli'nde yolu kesen polis ekipleri aracı durdurarak B. T(19), A.A (20), A. (18) ve K.K (24) minibüsün içersinde çaldıkları mazot bidonlarıyla yakaladı. Araç içersinde arama yapan polis ekipleri mazot çalmada kullandıkları 1 adet aparat, 1 tabaca, 1 pompalı tüfek, 3 bıçak ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Benzer suçlardan da sabıkaları olduğu öğrenilen şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmeleri

HABER: ÇAĞLA DAŞCI-KAMERA: ALİŞAN KOYUNCU-İZMİT-

=========================================

Market hırsızları güvenlik kamerasında

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde bir markete giren iki şüpheli kasada bulunan 15 bin lira ve raflarda bulunan bir miktar sigarayı çalıp kayıplara karıştı. Şüphelilerin markete girip kasadan para ve sigaraları çalmaları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay Hastane Mahallesi'nde K.U'ya ait markette dün gece 04.45 sıralarında meydana geldi. Marketin kapısını balta ile parçalayan şüpheliler kasada bulunan 15 bin lira ve raflardaki sigaraları çalıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı işyerinde bulunan Güvenlik kameralarına saniye saniye kayıt edildi. Sabah saatlerinde işyerini açmak için markete gelen K.U kapının kırıldığını görünce hemen polisi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen polisler parmak izi aldıktan sonra işyerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alarak şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Hırsızları Markete gelişi

-Hırsıların Raflardaki Sigara ve Bozuk paraları alması

-Çelik Kasayı alıp olay yerinden uzaklaşmaları

HABER-: ALATTİN ONUR-AKYAZI-

==========================================

Kilosu 160 liraya Tokat kebabı

COĞRAFİ işaret tesciliyle dünya lezzet haritasına adını yazdıran Tokat kebabının kilogram fiyatı 160 liraya yükseldi.

Yöreye ait taze kuzu eti, kuyruk yağı, patlıcan, domates, yeşil biber, patates, sarımsak ve pide kullanılarak yapılan Tokat kebabının kilogram fiyatı geçen yıla oranla 40 lira arttı. Özel yapılan kebap ocağının ortasında bulunan yatay demire şişlerle asılarak odun ateşinde pişirilen Tokat kebabının kilogram fiyatı et fiyatlarının artmasından dolayı bu yıl 160 liraya kadar yükseldi.

Kente özel bir restorantta çalışan 15 yıllık kebap ustası 46 yaşındaki Abdullah Pehlivan, Tokat kebabının özelliğinin, Tokat'ta yetişen sebze ve yörede yetişen kuzudan olduğunu ve ocağında da sadece Tokat kebabı yapıldığını söyledi. Tokat kebabın fiyatının kilosunun 2016 yılında 120 lira olduğunu belirten kebap ustası Pehlivan, "Etin fiyatı çok yükseldiği için kebabımızın kilo fiyatı 160 liraya çıktı. Yine de yöremizin vazgeçilmez lezzeti olduğu için büyük rağbet görüyor" dedi.

Görüntü Dökümü:

-Restorandan görnütü

-Tokat kebanının hazırlanışı

-Pişirilmesi ve sarevisi

-Ustasının konuşmaları

Haber-Kamera:  Fatih YILMAZ/TOKAT,

============================================

Diyarbakır'da işadamı 8'nci kattan atlayarak intihar etti

DİYARBAKIR'da güvenlik ve inşaat sektöründe şirketleri bulunan 38 yaşındaki Cihan Geçkil, evinin bulunduğu binanın 8'nci katından  atlayarak intihar etti.

Merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesi Ofis semtinde oturan Cihan Geçkil, evinin bulunduğu binanın 8'nci katından bugün saat 12.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle atlayarak intihar etti. Ağır yaralanan Geçkil, çağrılan ambulans ile Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen Geçgil, kurtarılamayarak öldü. Polis Geçkil'in intihar sebebini araştırıyor.

Kentte İnşaat, güvenlik alanlarında şirketleri bulunan işadamı Cihan Geçkil'in sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, sabaha karşı saat 04.37'de "Ve sonra ölüm gelir. Dünyadaki bütün sıkıntıları unutursun" yazılı paylaşımda bulunduğu belirtildi.

Haber: Canan ALTINTAŞ/ DİYARBAKIR, -

===========================================

50 işçi yemekten zehirlendi

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde bulunan otomotiv yedek sanayi üzerine üretim yapan bir firmada çalışan 50 kişi dün akşam yedikleri yemekten zehirlendi.

Gemlik Serbest Bölge'de de otomotiv yedek parçaları üreten bir firmada çalışan işciler dün akşam yedikleri yemekten zehirlendi. Mide bulantısı ve baş dönmesinden rahatsız olan işçiler ambulanslarla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mideleri yıkanan ve müşahade altında tutulan işçiler daha sonra taburcu edildi. Hastane yetkilileri zehirlenme olayının yemekten kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Soruşturmaya başlandı

Haber: Hurşit TOPAL/BURSA, -

==============================================

Sosyal medyadaki paylaşım sayesinde telef olan ineğinin yerine yenisi alındı

ORDU'nun Kabadüz İlçesi'nde oturan 65 yaşındaki Ahmet Aktaş'ın, bahçede yuvarlanıp ineğinin telef olduğu haberi sosyal medyadan yayılınca, aileye ulaşanlar 4 bin TL'ye inek satın alıp aileyi sevindirdi.

Ordu'nun Kabadüz İlçesi'ne bağlı Başköy Mahallesi'nde Ahmet-Resmiye Aktaş çiftinin tek süt ineği bahçede otlarken 10 gün önce yuvarlanarak telef oldu. İneğin başında ağlayarak büyük üzüntü yaşayan Ahmet Aktaş'ın, fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca aileye destek sağdı. Sosyal medya üzerinden Ahmet Aktaş'a ulaşanlar, 4 bin TL'ye inek satın alarak kendisine hediye etti. Tek geçim kaynağının ineği olduğunu belirten Ahmet Aktaş, "Herkesten Allah razı olsun. İneğimiz yuvarlanıp telef oldu. Çok üzülüp ağlamıştık. Süt, yoğurdundan yiyip gelir elde ediyorduk. Şimdi yeni bir ineğimiz daha oldu. Sosyal medyada ineğin başında ağlarken fotoğraflarımız paylaşılmış. Bu vasıtayla bize ulaştılar destek verdiler, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Nedim KOVAN/KABADÜZ(Ordu), -

====================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Çanakkale Valisi'ni ziyaret etti
    14:54 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Çanakkale Valisi'ni ziyaret etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'a ziyarette bulundu. Madak, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve Şehitler Abidesi'nin minyatürünü hediye aldı. Ziyarette AK Parti 27. Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da hazır bulundu.

  • Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı
    14:53 Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı

    Çin'in Şangay kenti, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 73,5 artışla yaklaşık 326 milyon turist ağırladı. Bu turistlerin 3,64 milyonu yurtdışından geldi. Kentin turizm geliri ise bir önceki yıla göre yüzde 76,8 artarak 367,8 milyar yuanı aştı. Şangay Turizm Yatırımı Teşvik Konferansı'nda açıklanan bu istatistikler, kültür ve turizm sektöründe 26 projenin tamamlanmasının veya iyileştirilmesinin beklendiğini gösteriyor.

  • Anavatan Partisi, Adana'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir'e destek verecek
    14:53 Anavatan Partisi, Adana'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir'e destek verecek

    Anavatan Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Adana'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir'e destek vereceğini duyurdu. Anavatan Partisi Genel Sekreteri Baran Erdem Kaya, Kocaispir ile yapılan görüşmenin ardından Adana'nın geçmiş dönemlerde yaşadığı kayıpların telafi edilmesi ve şehrin yeniden inşası için Kocaispir'in başkanlığına güven duyulduğunu ve seçimlerde destekleme kararı alındığını açıkladı.

  • Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinde gıda denetimi yapıldı
    14:52 Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinde gıda denetimi yapıldı

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan okul kantinlerinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Gıda mühendislerinden oluşan ekip, birçok okulun kantininde ürünlerin imalat ve son tüketim tarihlerini kontrol etti. Ayrıca, tost yapımında kullanılan yağlar ve içerisine konulan peynir ve sucukların da tarihleri incelendi. İlçe Tarım ve Orman Müdürü, diğer okulların kantinlerinin de denetleneceğini belirtti.

  • İstanbul Sarıyer'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı
    14:51 İstanbul Sarıyer'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

    İstanbul Sarıyer'de Ayazağa Mahallesi'nde bir kafede çıkan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Görüntülerde, uyuşturucu ticareti yaptığı için aranan Rawa Majid ile husumetlisi İsmail Abdo'nun örgüt üyeleri arasında çıkan tartışma ve silahlı çatışma yer alıyor.

  • Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi
    14:48 Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi

    Dünya Doğa Koruma Birliği'nin yayımladığı 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'nde yer alan dağ keçileri, Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde indi. Keçiler, caddede dolaşarak parkta otlandı ve insanlardan korkmadı. Vatandaşlar, keçileri cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı.

  • Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlarla buluştu
    14:48 Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlarla buluştu

    Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Emre ve Sülübey Mahalleleri mitinginde vatandaşlarla buluştu. Başdeğirmen, yeni dönemde yapacağı projelerden bahsederek Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi'nin inşaatının 8 ay sonra biteceğini söyledi.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup Aday Kadrosu Belli Oldu
    14:47 A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup Aday Kadrosu Belli Oldu

    A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre ve Macaristan ile yapacağı maçların aday kadrosunu açıkladı. İlk maçlarını 5 Nisan'da İsviçre ile deplasmanda oynayacak olan milli takım, ikinci maçını ise 9 Nisan'da Macaristan ile Pendik Stadı'nda oynayacak. Teknik direktör Necla Güngör Kıragası tarafından belirlenen aday kadroda birçok futbolcu yer alıyor.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde durdurulan otomobilde ruhsatsız silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı
    14:47 Adıyaman'ın Besni ilçesinde durdurulan otomobilde ruhsatsız silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı

    Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde durdurdukları otomobilde yapılan aramada, bir adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet fişek buldu. Otomobilde bulunan C.T. ve T.A. gözaltına alındı. C.T'ye yapılan alkol testinde alkollü olduğu tespit edildi ve sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu.


Advertisement