Dha Yurt Bülteni -8 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni -8

Dha Yurt Bülteni -8

Kocaeli Üniversitesi'nde açıklama yapmak isteyen öğrencilere polis müdahalesi: 10 gözaltıKOCAELİ Üniversitesi'nde, Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden uzaklaştırılan akademisyenlere destek olmak isteyen öğrencilere polis müdahale etti.

13.02.2017 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Üniversitesi'nde açıklama yapmak isteyen öğrencilere polis müdahalesi: 10 gözaltı

KOCAELİ Üniversitesi'nde, Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden uzaklaştırılan akademisyenlere destek olmak isteyen öğrencilere polis müdahale etti. Yaşanan arbedenin ardından 10 öğrenci gözaltına alındı.

Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesi'nde yaklaşık 50 öğrenci ve öğrencilere destek olan bazı akademisyenler, Kanun Hükmünde Kararname ile görevlerinden uzaklaştırılan akademisyenlere destek olmak amacıyla açıklama yapmak istedi. Öğrenciler, 'Hayır susturulamaz üniversite teslim olmaz' yazılı pankart açıp basın açıklaması yapmak isterken, çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi önlem aldı.

Polis, izinsiz açıklama yapılmasına izin verilmeyeceğini belirterek öğrencilerin dağılmasını istedi. Karşı gelen öğrenciler ile polis arasında arbede çıktı. TOMA'dan, öğrenci grubuna su sıkılarak dağıtılmak istedi. Ardından 10 öğrenci gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-TOMA su sıkması

-Polisin müdahalesi

-Gözaltı

Haber-Kamera: Ergün AYAZ- Orhan UZUN/ İZMİT(Kocaeli), -

==========================

Fırtınada alabora olan teknedeki kayıp 2 kişiden 1'inin cesedi bulundu (2) yeniden

MUĞLA'nın Gökova Körfezi'nin dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda fırtına nedeniyle alabora olan teknede kaybolan 34 yaşındaki Soner Yıldız'ın cesedi bulundu. Diğer kayıp 38 yaşındaki Hasret Karataş'ın cesedinin bulunması için arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Olay, dün akşam Akbük Koyu'nda meydana geldi. Ali Kara, Soner Yıldız, Mahmut Can ve Hasret Karataş, balık tutmak için 4 metrelik fiber tekneyle denize açıldı. Saat 22.30'da Soner Yıldız'a ait tekne, fırtına nedeniyle alabora oldu. Ali Kara ve Mahmut Can kendi imkanlarıyla yüzerek kıyıya çıkmayı başardı.

Çağrılan sağlık ekiplerinin ambulansta müdahale ettiği Kara ve Can'ın ifadesi doğrultusunda, kayıp Soner Yıldız ve Hasret Karataş'ın bulunması için AFAD, UMKE, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Dalgıçlar tekneyi, kıyıya 30 metre mesafede buldu. Gece görüşlü sahil güvenlik helikopterinin destek verdiği arama çalışmaları, denizin aşırı dalgalı olması yüzünden saat 03.00'te sonlandırıldı.

Bölgeki hava şartları normale dönünce arama çalışmalarına bu sabah tekrar başlandı. Dalgıç ekipleri, alabora olan teknenin yakınlarında ilk olarak evli ve 1 çocuk babası Soner Yıldız'ın cesedini buldu. Diğer kayıp evli Hasret Karataş'ın cesedini bulunması için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yıldız'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Öte yandan 4 arkadaşın olaydan kısa süre teknede öz çekim yapıp Facebok'tan paylaştığı ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Teknedeki 4 arkadaştan fotoğrafı

Ölen Soner Yıldız'ın fotoğrafı

Ölen Hasret Karataş'ın footğrafı

Aramada çalışmalarından görüntü

Soner Yıldız'ın ve Hasret Karataş'ın birlikte görüntü

Denizde bulunan cesedinin tekneye alınmasından görüntü

Haber: Cavit AKGÜN- Kamera: MUĞLA,

========================================

Malatya ve İstanbul'da terör operasyonu: 24 gözaltı

OLAĞANÜSTÜ Hal kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile daha önce kapatılan Çadır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde faaliyet yürüten kişilere yönelik Malatya merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda Malatya'da 22, İstanbul'da 2 kişi gözaltına alındı.

Bu sabah operasyonu başlatan polis ekipleri kentte 31 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda 22 şüpheliyi gözaltına aldı. Aynı saatlerde İstanbul'da da gerçekleşen operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Evlerinde arama yapılan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber: Mikail PELİT/MALATYA, -

===========================================

Adana'da PKK/KCK operasyonu: 26 gözaltı (2)

HDP'DEN GÖZALTILARA TEPKİ

Adana'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda aralarında HDP İl Eş Başkanı Hüseyin Beyaz'ın da bulunduğu 26 kişinin gözaltına alınmasına, HDP üye ve yöneticileri tepki gösterdi. Parti binasında üyeleriyle birlikte açıklama yapan HDP İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldız, "Korku ve baskı yaparak bizleri sindiremezsiniz. Bu halk her zaman partimizin yanında oldu. Gözaltı uygulamasını kınıyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

HDP İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldız'ın açıklaması

Haber: Yusuf BAŞTUĞ-Kamera: Halil Can ÖNDEMİR/ADANA,

==============================================

PKK üyeliğinden gözaltına alınan er adliyede

UŞAK'ın Karahallı İlçesi'nde askerlik yaparken, terör örgütü PKK'nın gençlik kolları YPG üyesi olduğu belirlenen 25 yaşındaki er S.H. gözaltına alındı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM), Uşak'ın Karahallı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerlik yapan S.H.'nin, PKK terör örgütü ve sözde gençlik kolları YPG'nin örgüt propagandası yaptığını tespit etti. S.H., polis tarafından Karahallı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda dün gözaltına alındı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi'ne getirilen S.H. yapılan işlemlerin ardından, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bugün adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binasından görüntü

S.H.'nin polisler tarafından adliyeye götürülüşü

Haber Kamera: Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK,

==================================================

Samsun'da doğalgaz kesintisi şüphelileri serbest

SAMSUN'da altyapı çalışması sırasında doğalgaz ana hat borusunun zarar görmesi ve kent merkezine 2 gün boyunca gaz verilmemesinin ardından polis olayla ilgisi olduğu iddia edilen 1'i mühendis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Türk Ceza Kanunun'da 151-152'nci maddeleri gereğince 'mala zarar vermek' suçundan 6 ile 8 yıl arası hapis cezası istenmiyle adliyeye sevk edilen 4 kişi, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, "Yüzde 20'lik kısım kaldı. Gün içinde bu yüzde 20'lik kısmı da bitirmeyi ve gerekli kontrolleri yapmayı planlıyoruz" dedi.

Samsun'un merkez Tekkeköy İlçesi Kirazlık mevkiinde geçen cumartesi günü sabaha karşı, yol yapım çalışmaları sırasında doğalgaz çelik ana hat borusunun zarar görmesi üzerine kente doğalgaz akışı sağlanamadı. Yaklaşık 40 saat süren doğalgaz kesintisi nedeniyle merkez Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde vatandaşlar tüp kuyruğuna girdi.

Mağdur olanlar evlerinde yemek yapabilmek için tüp ve ısınmak için de elektrikli ısıtıcı almak amacıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Olayla ilgili açıklama yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Bu olumsuzluğu Samsun halkına reva görenlere idari, adli tüm işlemler en yakından takip edilip gereği yapılacaktır" dedi.

Dün zarar gören doğalgaz boru hattının onarılmasının ardından kent merkezine doğalgaz verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, altyapı çalışmasını yürüten ve olayın sorumlusu olduğu iddia edilen firmada görevlileri jeoloji mühendisi Ahmet A., kepçe operatörü Ramazan Ş., işçiler Berat A. ve Kazım Ş. hakkında gözaltı kararı verdi. Polis tarafından gözaltına alınan 4 kişiden jeoloji mühendisi Ahmet A. ifadesinde, "Olay sırasında çalışma alanında değildim. Boru hattının zarar gördüğünü telefonla öğrendim ve olay yerine gittim. Benim bir sorumluluğum yoktur" diye ifade verdi.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, bugün Türk Ceza Kanunu'nun 151-152. maddeleri gereğince 6 ile 8 yıl arası hapis cezası istenen 'mala zarar vermek' suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, Cumhuriyet savcısına verdikleri ifadelerin ardından serbest bırakıldı.

SAMGAZ GENEL MÜDÜRÜ KOLSAN: YÜZDE 20'LİK KISIM KALDI

SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, doğalgazla ilgili yapılan çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgi verdi. Yaşanan sorundan 29 bin 175 binanın etkilendiğini söyleyen Kolsan, "30 ekip hala sahalarda çalışıyoruz. Şu anda vatandaşlarımızın ne kadar kısa sürede sorunu çözebiliriz buna odaklandık. Şu anda SAMGAZ'ın hasarını, kaybını düşünmüyorum. Bir gün çıkacaktır bu. Şu süreci bir atlatalım nelerle karşılaştık, bizim almamız gereken bir ders var mı veya kurumlara ve vatandaşlara vermemiz gereken başka bir önlem planı var mı bunları da düşünüp kendimizi de test edeceğiz. Samsun'un tamamına gazı vermeyi düşünüyoruz. Şu an Samsun'un bütün hastanelerinde gaz sağlandı, okullara çok önem verdik gece sabaha kadar bütün okulları tek tek gezdik okullarda gaz var. Resmi kurum kuruluşlarda gaz var. 29 bin 175 bina bu durumdan etkilendi. Ekiplerimiz yüzde 80 oranında bu binalara ulaşıldı. Yüzde 20'lik kısım kaldı. Gün içinde bu yüzde 20'lik kısmı da bitirmeyi ve gerekli kontrolleri yapmayı planlıyoruz. Bazen basınçtan gelen sorunlar oluyor. Ekiplerimiz yavaşlayabiliyor derken aksayabilir ama gün içinde bu yüzde 20'lik kısmı da bitireceğiz" dedi.

Ani basınç düşüşü sonrasında sisteme doğalgaz verilmesine rağmen bina önlerinde bulunan regülatörlerin gaz akışını kesmesi nedeniyle bazı vatandaşların SAMGAZ ekiplerini beklemeden kendi imkanlarıyla regülatörlere müdahale edip gaz akışını sağlamasıyla ilgili de konuşan Kolsan, "Bunu tavsiye etmiyoruz ancak yapana da engel olamıyoruz. Bizim elimizde 29 bin 175 binanın adreslerini ada, pafta, parsel numarasıyla beraber haritalarını ekiplerimize dağıttık tek tek binalara gidip işaretliyorlar kontrol yapıyorlar. Bu yüzde 20'lik kısımda belki vatandaşlarımızın doğalgaz kullanıyor da olabilir ancak biz ona bakmıyoruz tek tek gidip bakacağız" diye konuştu.

Yapılan projelerle ilgili olarak kamu kurumlarının özel şirketlerin resmi olarak kendilerine söz konusu alanda doğalgaz hattının bulunup bulunmadığını sorması halinde kendilerine gerekli koordinatları verdiklerini söyleyen Kolsan, "Bu şu demek değil 'Ben sana koordinatları verdim ne halin varsa gör' SAMGAZ hiçbir zaman bu minvalde bakmıyor olaya. Koordinatları veriyoruz proje işliyor varsa yapılması gereken değişiklikler kendileri yapıyor. Biz her zaman şunu söylüyoruz kazı yapacakken proje alanınıza 187'yi arayın bizden nezaretçi talep edin. Biz her zaman bunu söylüyoruz. Koordinatlarımı vermiş olmam demek beni oraya bir daha çağırmanıza gerek yok demek değil. Ama işte olmuyor buna rağmen nezaretçi talep edilmeden yapılan kazılar oluyor buna bir şey diyemiyorum tabi. Biz doğalgaz hatlarımız yerlerini belirten koordinatları kurumlara sunduk. Bu olayda bize bu hasar öncesinde gelmiş olan bir nezaretçi talebi yok. Hasar sonrasında yapılan hasar ihbarı var" diye konuştu.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Şüphelilerden detay

Emniyet ve adliye dışından detay

Haber-Kamera : Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, -

==========================================

Kafası salça kutusuna sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

ANTALYA'da boş salça kutusuna başı sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Muratpaşa İlçesi, Çaybaşı Mahallesi'ndeki bir inşaat alanında yavru kedinin başının sokağa atılan boş salça kutusuna sıkıştığını görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Belirtilen adrese kısa sürede itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, acı içinde inleyen kedinin başına geçen kutuyu makasla keserek çıkarttı. Kutunun çıkması üzerine rahatlayan kedi, kaçarak uzaklaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

İtfaiye ekibinin görüntüsü

Kedinin sıkıştığı kutunun kesilmesi

kedinin kurtulup kaçması

HABER-KAMERA: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA-DHA)

==============================================

Mersin'de 12 saatlik inek kurtarma operasyonu

MERSİN Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma (MAK) ekipleri, Erdemli İlçesi'nde dereye düşen ineği 12 saatlik bir operasyonla kurtardı.

Sinap Mahallesi Küçükfındık Ekizce mevkiinde dün saat 09.00 sıralarında besici Hayrullah Ergün ile eşi Durdu Fatma Ergün, hayvanlarını otlaması için meraya bıraktı. Ergün çifti, saat 13.00'de ineklerden birinin, 60 metre aşağısında kar sularının aktığı dere yatağına düştüğünü fark edince yardım istedi. Olay yerine önce Erdemli İtfaiye Grup Amirliği, ardandan da Veteriner Daire Başkanlığından veteriner ile merkezden ekipler geldi. Gebe ineği veterinerin kontrol etmesinin ardından hayvan yerinden kaldırılamayınca, iş makinesi çağrılarak yol açıldı. Büyükşehir Belediyesi MAK ekibi, gebe ineği sal üzerine yatırarak düştüğü yerden 12 saat sonra çıkardı.

İneğin sahibi Durdu Fatma Ergün, Karakabış adını verdikleri ineğin otlarken yaklaşık 60 metrelik yükseklikten dereye düştüğünü söyledi. Ergün, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Görüntü Dökümü

-------------------------

İneğin düştüğü yerden görüntüler

İneğe ot verilirken

İtfaiye erleri iple aşağı inerken

İtfaiye erleri inekle ilgilenirken

İneğe halat bağlanırken

İtfaiye erleri odunlardan sal yaparken

İnek sala yerleştirilirken

Salın üstündeki inek iş makinasının kepçesine yerleştirilirken

İnek iş makinası ile taşınırken

Kamyonete yüklenirken

İnek ahıra alınırken

İnekten genel ve detay görüntüler

Genel ve detay görüntüler

Haber: Mehmet DOĞANER-Kamera: ERDEMLİ(Mersin),

===========================================

500 öğrenciye oyuncak yardımı

ADIYAMAN Gül Anaokulu 'yağmurda kardeşin seninle' projesi kapsamında köy okulundaki öğrencilere oyuncak yardımında bulunuldu.

Gül Anaokulu öğrencileri tarafından evlerinde bulunan oyuncakları toplayarak 'yağmurda kardeşin seninle' projesi kapsamında topladıkları oyuncakları 41 köy okullarında bulunan 500 öğrenciye yolladılar.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, oyuncakların teslim töreninde yaptığı konuşmada, küçük öğrencileri duyarlılığından dolayı kutlayarak, "41 köy okulumuzun ana sınıfı öğrencilerimize oyuncak yardımı yapıyoruz. Katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Projenin ikinci aşamasında da Adıyaman merkeze bağlı 41 köy okulumuzda okul öncesi eğitim alan toplam 500 öğrencinin sınıflarının da oyuncak ihtiyacını karşılandı" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Anaokulunda öğretmenler kolileri taşıması

Kolilerde bulunan oyuncaklar

Milli Eğitim Müdürünün konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

=============================================

Cezaevinden izinli çıkıp eşini öldüren sanığa, iki kez müebbet istemi

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, hükümlü bulunduğu cezaevinden izinli çıkıp, boşanma davası açan eşi 23 yaşındaki Simge Alay'ı pompalı tüfekle öldüren, yanında bulunan arkadaşı Hakan Çakırca'yı da yaralayan Kadir Alay hakkında biri ağırlaştırılmış, iki kez ömür boyu hapis cezası istendi.

Olay, geçen 25 Nisan 2016 tarihinde meydana geldi. 2 çocuk annesi Simge Alay, Ağustos 2015'te, ailesinin karşı çıkmasına rağmen Kadir Alay'la ikinci evliliğini yaptı. Ancak Simge Alay'ın hayatı, bu evliliğinin ilk günlerinden itibaren gördüğü şiddet nedeniyle kabusa döndü. Bu süreçte karnından bıçaklanan Simge Alay, korktuğu için şikayetçi olamadı. Sibel Alay'ın, boşanma davası açtığı ve şikayette bulunduğu eşi için mahkeme, uzaklaştırma cezası verdi, çeşitli suçlardan arandığı tespit edilince de tutukladı.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI, ÖLDÜRDÜ

Evini ayıran Simge Alay'ın eşi Kadir Alay, hapis yattığı İzmir Aliağa'daki Şakran Cezaevi'nden izinli çıktı. Seferihisar'a gelen Kadir Alay, eşinin Hakan Çakırca ile birlikte olduğu bilgisini aldı. Bunun üzerine plan yapan Kadir Alay, eşi ve sevgilisinin, izinli çıktığını anlamamaları için sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan Şakran Cezaevindeymiş gibi paylaşım yapıp, onların rahat davranmalarını sağladı. Hakan Çakırca, motosikleti ile Simge Alay'ı evine bıraktı. Evin önünde sohbet eden ikiliye, ağaç arkasında pusuya yatan Kadir Alay, pompalı tüfekle 4 el ateş etti. Simge Alay, olay yerinde yaşamını yitirirdi, ayağından yaralanan Hakan Çakırca, hastaneye kaldırıldı. Jandarmanın takibi sonrasında, Kadir Alay olaydan yaklaşık 4 ay sonra 22 Ağustos'ta yakalandı. Cumhuriyet Savcısı Özlem Eğridere, Kadir Alay, hakkında 'tasarlayarak eşini kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından biri ağırlaştırılmış 2 kez ömür boyu hapis cezesi istedi. Sanığa yardım ettikleri iddiasıyla da Münir B., Faruk Ş., Üzeyir K., Aykan K. ve Miyase D. hakkında da 'suçluyu kayırma' suçundan 5'er yıla kadar hapis cezası istendi. Dava 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanacak.

Haber : Bahri KARATAŞ/İZMİR, -

====================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni -8 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Suiçmez, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Karşı Çağrıda Bulundu
    11:52 CHP Milletvekili Suiçmez, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Karşı Çağrıda Bulundu

    CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya hitaben, Trabzon'da istihdam sağlayan Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin kapatılacağı iddialarına karşı çözüm üretme çağrısı yaptı. Suiçmez, çağrı merkezinin kapatılması durumunda 350 kişinin işsiz kalacağını ve bu durumun ciddi mağduriyetlere yol açacağını belirtti.

  • Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı
    11:51 Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulaması sonucunda, dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Uygulamalar sırasında bir tabanca ve fişekler ele geçirilirken, modifiye edilmiş 5 otomobile işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan denetimlerde de uyuşturucu madde ele geçirilerek bir uyuşturucu satıcısı ve bir dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • 11:46 "Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

    Son dönemlerde "jakuzi" tartışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nde güncel borç tablosu belediye binasına asıldı. Tabloya göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var


Advertisement