Dha Yurt Bülteni-8 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-8

(GÖRÜNTÜ EKİYLE YENİDEN)1)TARIM İŞÇİSİ TAŞIYAN KAMYONET TIR'A ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 5 YARALIMERSİN'de tarım işçilerinin taşındığı kamyonetin park halindeki TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 işçi hayatını kaybetti, 5 işçi yaralandı.

21.06.2017 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(GÖRÜNTÜ EKİYLE YENİDEN)

1)TARIM İŞÇİSİ TAŞIYAN KAMYONET TIR'A ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 5 YARALI

MERSİN'de tarım işçilerinin taşındığı kamyonetin park halindeki TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 işçi hayatını kaybetti, 5 işçi yaralandı. Kaza, merkez Akdeniz İlçesinde D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Sürücüsünün ismi belirlenemeyen tarım işçisi taşıyan 33 TL 014 plakalı kamyonet iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu park halindeki  33 B 8574 TIR'a çarptı. Kazada tarım işçileri Dilek Arslan, Hasan Arslan ile Hüsna Ay hayatını kaybetti 5 işçi de yaralandı. Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar da sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Mersin Şehir ve Tarsus Devlet hastanelerine götürüldü.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Kaza yerinden görüntüler

Yan yatmış kamyonetin görüntüsü

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Polislerin çevre güvenliği alması

Kaza yerine gelen vatandaşlar

Kazada biberlerin etrafa savrulması

Arıza yapan tır

Polislerin bilgi alması

Kazayı gören vatandaş ile röp.

Çekicinin kaza yapan kamyonu çekmesi

Tarım işçilerin yerde terlikleri

Kaza yerinde yaralıların fotoğrafları

SÜRE: 04'27"  BOYUT: 498.71 MB

Haber-Kamera: Mustafa İNSAN/MERSİN,

===============================================

2)DÜZCE'DE KAVŞAĞA 'RABİA' HEYKELİ

DÜZCE Belediyesi tarafından Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde yeniden düzenlenen kavşağa 'Rabia heykeli' konuldu.

Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Keleş, 15 Temmuz darbe girişimi ardından Türk milletinin birliğinin simgesi olan 'Rabia' işaretini ölümsüzleştirdiklerini söyledi. Başkan Keleş, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'da yaşadığımız darbe sendromundan sonra bazı şeylerin artık bu ülkede olamayacağını ortaya koyacak bazı sembollere ihtiyacımız var. Bunlardan birisi Sayın Cumhurbaşkanımızın da özellikle vurgu yaptığı 'Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet.' vurgusudur. Bunun bir de simgesel bir işareti de ortaya çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği gibi bunu da Düzce'de ölümsüzleştirmek için böyle bir kavşakta hayata geçirdik. Kavşak henüz bitmedi. Altındaki kısmı da yapıldığında daha da güzel olacak. Az ilerde bir kavşak daha var, TOKİ konutlarının önünde. Bu iki kavşak birbirine bağlandığında burası çok büyük bir kavşak haline gelecek."

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

DHA-Genel - Türkiye-Düzce - Tezcan SOLMAZ

===================================================

3)VALİLİK KAVŞAĞINDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

ADANA'da Valilik binasının yakınındaki, metro girişine bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen çantanın içinden su şişeleri çıktı. Olay, merkez Seyhan İlçesi Mücahitler Bulvarı, valilik kavşağında meydana geldi.  Metrodan çıkan vatandaşlar, kaldırım kenarına bırakılan siyah renkli çantayı görünce polise ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, çantanın içinde bomba olabileceğini düşünerek yolu trafiğe kapatarak uzman ekip çağırdı. Özel kıyafetli bomba imha uzmanı yaptığı incelemenin ardından çantayı kontrollü bir şekilde açtı. Çantadan su şişesi çıkmasıyla vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Adana Valiliği otoparkında 24 Kasım 2016'da düzenlenen bombalı saldırıda 2 kişi ölmüş, 33 kişi de yaralanmıştı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Valilik kavşağındaki şüpheli çantanın genel ve detay görüntüleri

Metro girişinin görüntüsü

Valilik tabelası ve metro girişinin görüntüsü

Emniyet şeridinin görüntüsü

Bomba imha uzmanının çantayı açması

Çantadan su şişelerinin çıkması

Çıkan su şişelerinin görüntüsü

Metro girişindeki çantanın görüntüsü

SÜRE: 02'15"    BOYUT: 138 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK  -Kamera: ADANA,

==================================================

4)DENİB BAŞKANI KOCASERT VE 5 İŞADAMINA FETÖ/PDY GÖZALTISI

DENİZLİ'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Denizli İhracaatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracaatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Süleyman Kocasert'in de bulunduğu 6 işadamı, polis tarafından ev ve işyerlerinde arama yapılıp, gözaltına alındı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün DENİB Başkanı Süleyman Kocasert'in Gerzele Mahallesi'ndeki evine gelerek önce bahçede ardından da evde arama yaptı. Dün (salı) rahatsızlanan Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen'i hastanede ziyaret ederken durumdan haberdar olup evine dönen Kocasert, gözaltına alındı. Polis, 2 saat süren aramanın ardından evden ayrıldı.  Kocasert'in sahibi olduğu tekstil ürünleri pazarlama şirketinde de arama yapıldığı öğrenildi. FETÖ/PDY soruştuması kapsamında düzenlenen operasyonda Kocasert'in dışında 5 işadamının daha ev ve işyerlerindeki aramanın ardından gözaltına aldığı bildirildi.

DENİZLİ/DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-8 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement