Dha Yurt - Kırkpınar'da Başpehlivanlar Altın Kemer İçin Çayıra Çıkıyor (6) - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt - Kırkpınar'da Başpehlivanlar Altın Kemer İçin Çayıra Çıkıyor (6)

Dha Yurt - Kırkpınar\'da Başpehlivanlar Altın Kemer İçin Çayıra Çıkıyor (6)

GÜREŞ 55 DAKİKA SÜRDÜBaşcazgırların manileri eşliğinde kol bağlayan İsmail Balaban ve Orhan Okulu'yu Bakan Kılıç, Edirne Valisi Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, finale yükselmelerini tebrik ederek başarılar diledi.

16.07.2017 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÜREŞ 55 DAKİKA SÜRDÜ

Başcazgırların manileri eşliğinde kol bağlayan İsmail Balaban ve Orhan Okulu'yu Bakan Kılıç, Edirne Valisi Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, finale yükselmelerini tebrik ederek başarılar diledi. Başcazgırların manilerinin ardından iki pehlivan peşrev çekerek tribünleri selamladı. Hemen ardından başlayan final güreşinde normal ve puanlama bölümünde galip çıkmadı. Zaman zaman sertleşen güreşin altın puan bölümünde Antalyalı İsmail Balaban atak yaparak Orhan Okulu'nun arkasında geçip puan aldı ve 656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı oldu.

BAŞPEHLİVAN BALABAN: İNANARAK GELDİK

Kırkpınar güreşlerinin yeni başpehlivanı İsmail Balaban, ekip olarak kazanacaklarına inanarak Er Meydanı'na geldiklerini ifade ederek, "Çok zorlu müsabakalar yaparak finale kaldım. Finalde tabi ki ikimizde Antalyalı olduğumuz için altın kemer oraya gidecekti. Sevinen taraf biz olmayı çok istedik. Sarayiçi Er Meydanı'nda altın kemeri kuşanmayı çok istedik. Çok çalıştık, Allah'a şükürleri olsun, bugünü bize nasip etti. Şükürler olsun altın kemeri Antalyalılara armağan ediyorum. Evden çıkarken babama kemeri getireceğim diye söz vermiştim. Ekip arkadaşlarımla inanarak geldik buraya. Emeklerimizin karşılığını aldık" dedi.

İsmail Balaban'ın babası da gözyaşlarına hakim olamadı ve "Oğullarımla gurur duyuyorum. Verdiği sözü tuttu, çok mutluyum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Güreş sonu ve İsmail'in sevinci

-Toplanan kalabalık

-İsmail Balaban ile röp.

-Babası ve kardeşi Turan Balaban ile röp.

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: EDİRNE,

GÖRÜNTÜSÜ GEÇİLDİ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Kırkpınar'da Başpehlivanlar Altın Kemer İçin Çayıra Çıkıyor (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement