Dha Yurt - Zincirleme Kazada 1'i Polis, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt - Zincirleme Kazada 1'i Polis, 2 Kişi Yaralandı

Dha Yurt - Zincirleme Kazada 1\'i Polis, 2 Kişi Yaralandı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, park halindeki polis aracına ve taksiye bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i polis 2 kişi yaralandı.

04.05.2017 06:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, park halindeki polis aracına ve taksiye bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i polis 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Şirinyer Semti'ndeki Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde üzerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce özel bir bankanın camı kırıldı. Alarmın çalması üzerine taksiyle olay yerine banka müdürü ve polis ekipleri geldi. Polisin olayla ilgili inceleme yaptığı sırada, Karabağlar'dan Tınaztepe yönüne seyir halinde olan ve alkollü olduğu iddia edilen Ayhan Keskin (27) idaresindeki K 0035 AX Bulgaristan plakalı otomobil, park halindeki taksiye ve polis aracına çarptı. Otomobilde yolcu konumunda bulunan Fatih Akmeşe (24) hafif yaralanırken, kazanın etkisiyle savrulan araçlar kaldırımda duran ve göreve yeni başladığı öğrenilen genç polis memuru Beytullah İşcan'a çarptı. Kanlar içinde yere yığılan polis memurunu gören meslektaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra İşcan ve Akmeşe ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan İşcan'ın ve Akmeşe'nin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yerinden görüntü

Kaldırımda yatan yaralı polis memurundan görüntü

Sağlık ekiplerinin müdahalesinden görüntü

İşcan'ın sedyeyle ambulansa bindirilmesinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY/ İZMİR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Zincirleme Kazada 1'i Polis, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement