DHI saç ekimi ve avantajları nedir? - Son Dakika
Advertorial Sondakika

DHI saç ekimi ve avantajları nedir?

Bütün insanları gür ve sağlıklı saçları olsun ister. Ancak her insan bu şansa sahip olamayabiliyor. Hatta bazı kişilerde aşırı saç dökülmesi sonucu kellik oluşmaktadır.

05.05.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bu şansa sahip olmak hiçbir zaman geç değil, siz de saç ekimi tekniklerinden faydalanarak sağlıklı ve gür saçlara sahip olabilirsiniz. Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları DHI saç ekimi tekniğinin sunduğu avantajları anlatıyor.

"Gelişen teknoloji sayesinde dökülen saçlar geri getirilebiliyor. Özellikle DHI saç ekimi tekniği saçlarınızın tıraş edilmesine gerek kalmadan saç kökleri tek tek alınarak dökülen bölgelere transfer edilebilir. Direk saç ekimi tekniği yani DHI ile ekilen saç doğal görünümlü ve kalıcı olmaktadır. DHI ile ekim yapılan saçlar normal saçlardan ayırt edilememektedir. En iyi yanı ise saç ekimi yapılan bölgede tekrar saç kaybı görülmemesidir."

DHI saç ekimi nasıl yapılır?

"DHI saç ekimi ense bölgenizdeki ya da vücudunuzun uygun donör bölgesinden salınan sağlıklı saç kökleri kafa derisindeki dökülen bölgelere teker teker alınarak transfer edilirler. Bu işlem sırasında saçın tıraş edilmesine gerek olmaz. Saçın doğal görünmesi için ön saç çizgisi ile saçın doğal çıkış yönü 3D tasarım cihazlarıyla hesaplanır. Operasyondan önce saçın nasıl görüneceği yapılan tasarım üzerinden hastaya gösterilir. Böylece hasta saç ekimi işleminden sonra istemediği bir sonuçla karşılaşmaz. Ön saç çizgisini ve olası saç yoğunluğunu görebilir. Kısmi saç dökülmesi ile görülen kişide de aynı cerrahi yöntem tercih edilmektedir. DHI saç ekimi tekniği kirpik, kaş, göğüs ve yüz bölgesine de uygulanabilir."

DHI saç ekiminin avantajları

Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları "Saç ekiminin ilk ve en önemli avantajlarından biri o eski fotoğraflarınızdaki görünüme tekrar sahip olmanız. Deneyimli uzmanların elinde en doğal haliyle eski görünümünüze kavuşabilirsiniz. DHI saç ekim tekniği, saç köklerinin alınması işleminde FUE tekniğiyle aynı yöntemi kullanmaktadır. Kesi yapılmadan uygulanan bu işlem, çok ince iğneli bir uca sahip bir alet ile saçın doğal çıkış yönü ile uyumlu olacak şekilde saç ekimi işlemi tek tek yapılır. Bu özel iğne sayesinde alınan saç kökleri peş peşe istenilen sıklıkta yerleştirilebilir.

DHI saç ekim işlemi uzman doktorlar tarafından özel ekipmanlarla lokal anestezi altında yapılır. Hiçbir yan etkisi bulunmayan son derecede güvenli bir yöntemdir. Hasta saç ekim işlemi sırasında isterse kitap okuyabilir, film izleyebilir ya da oyun oynayabilir. Herhangi bir kesi işlemi uygulanmadığı için iyileşme süreci de daha hızlı olmaktadır. 1 hafta gibi kısa sürede tamamen iyileşme işlemi tamamlanır."

#GüncelÖztürk #SaçEkimi #SaçEktirme #DHItekniği #HairNeva

Son Dakika Advertorial Sondakika DHI saç ekimi ve avantajları nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement