Diablo Iıı'ün Yeni Nesil Sürümü Ertelendi - Son Dakika
Teknoloji

Diablo Iıı'ün Yeni Nesil Sürümü Ertelendi

Diablo Iıı\'ün Yeni Nesil Sürümü Ertelendi

Diablo III’ün bu nesilde çıkacak olan sürümünde sorun yok. Ancak yeni nesilde Diablo III için bekliyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekecek. Uzun süren bekleyişin ardından ...

18.07.2013 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diablo III'ün bu nesilde çıkacak olan sürümünde sorun yok. Ancak yeni nesilde Diablo III için bekliyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekecek.

Uzun süren bekleyişin ardından PC platformlarındaki yerini alan ve daha sonra da konsollar için geliştirilmesine başlanan Diablo III'ün yeni nesil versiyonu ertelendi. Playstation 3 ve Xbox 360′a 3 Eylül tarihinde çıkacak olan yapım, yeni nesil için bekleyenleri üzecek gibi görünüyor.

Yeni nesilde şu an için yalnızca Playstation 4 için duyurulan Diablo III'ün normal şartlarda bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak yapılan ertelemeyle birlikte 2014 yılında çıkacağı açıklandı. Ertelemenin sebebi olarak ise Playstation 4 geliştirici kitinin Blizzard'a daha yeni ulaşması olarak gösteriliyor. Dolayısıyla yeni nesille ilgili çalışmalar henüz yeni başlayabilmiş. Dualshock 4 ile birlikte touchpad ve paylaşma butonuna sahip olan Playstation 4′ün bu özelliklerinin Diablo III'te etkin olarak kullanılabileceği söyleniyor. İlerleyen dönemlerde ayrıntılarla ilgili çok daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır. Ancak ne yazık ki şu an için önümüzde çok fazla süre bulunuyor. Yeni nesil konsol sahiplerinin bu konuda biraz daha sabırlı olması gerekiyor.

& ;

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Diablo Iıı'ün Yeni Nesil Sürümü Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement