Dick ve Jane İşbaşında Filmi - Son Dakika
Güncel

Dick ve Jane İşbaşında Filmi

Dick ve Jane İşbaşında Filmi

Dick ve Jane İşbaşında filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Dick ve Jane İşbaşında filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 04:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Columbia Pictures ve Imagine Entertainment’ın başrollerini Jim Carrey ve Téa Leoni’nin üstlendiği tatil komedisi “Fun With Dick and Jane/Dick ve Jane İşbaşında ”da, Dick Harper’ın (Carrey) yıllar süren yoğun çalışması sonunda semeresini verir ve dünyanın önde gelen medya varlıkları konsolidasyonu şirketlerinden Globodyne’in medya ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcılığına terfi eder.

Ama yeni işindeki ilk günün ardından, Globodyne, Enron benzeri bir felaketle çökünce, Dick elinde çantasıyla kala kalır.

Dick’in talihindeki bu ani dönüş, kara günler için kenara para koyması için ona fazla zaman bırakmaz. Artık rüzgar ters yönden esmeye başlamıştır. Dick ve sevgili karısı Jane (Leoni), dehşet içinde banliyödeki evlerinin, lüks arabalarının ve statü meraklısı dostlarının birer birer avuçlarının arasından kayıp gidişine tanık olurlar.

Kurallara uyup, ailesine rahat bir yaşam sunabilmek için dişini tırnağına takarak çalışan Dick, Amerikan rüyasından vazgeçmeye hiç hazır değildir. Ahlaksız işvereninden ders alan genç adamın aklına parlak bir fikir gelir: Eğer çalmak patronu için uygunsa, onun için de uygundur.

Dick’in bu yeni yeteneğini kullanan karı koca çok komik bir intikam planlayarak büyük patrona bir ders vermeye girişirler.

Yönetmen: Dean Parisot, Dean Parisot

Senaryo: Nicholas Stoller, Judd Apatow

Oyuncular: Angie Harmon, Richard Jenkins, Téa Leoni, Téa Leoni, Jim Carrey

Filmin Türü: Komedi, Aksiyon,

Orijinal Adı: Fun with Dick and Jane

Yapımcı Firma: Columbia Pictures

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 90 dk.

Resmi Sitesi: www.sonypictures.com/movies/funwithdickandjane

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 03.03.2006

Son Dakika Güncel Dick ve Jane İşbaşında Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement